RAVINTOLATILAT

RAUHALAHDEN RAVINTOLATILAT YKSITYISKÄYTTÖÖN


Tiesitkö, että tilavan Estradi - iltaravintolan (640 m2) voi varata omaan käyttöön? Järjestä juhlat, kokous, seminaari, workshop, messutilaisuus, oma karaokekisa jne – tila taipuu monenlaiseen tilaisuuteen. Tilaan voidaan avata isot ovet vieressä oleva yökerho Club R, jolloin tilaa on yli 840 m2.
Tiloissa on useita screenejä, langaton nettiyhteys, äänentoisto. Ruokailut onnistuvat isollekin ryhmälle ruokaravintoloissamme. Lisäksi käytössä on kokoustilat, mm. 190 hengen auditorio. Tarjoamme oheisohjelmia suurillekin ryhmille.
Ota yhteys myyntipalveluun myynti@rauhalahti.fi, puh. 030 608 30 ja räätälöidään yhdessä onnistunut tilaisuus.  

 

RUOKA- JA SEURUSTELURAVINTOLA SOFIA C

 

 

Ruoka- ja seurusteluravintola Sofia C on viehättävä ympäristö niin koko perheen herkkuhetkiin kuin yritysten edustustilaisuuksiinkin ja se on avoinna joka päivä.
Normaalitilanteessa lounas ja päiivällinen on tarjolla joka päivä. Ruokalistalta löytyvät annokset joka makuun ja kukkarolle, tarjolla on herkkuja pizzasta pihviin, lapsille omat annokset. Juhlapyhinä katetaan runsaat ja juhlavat pitopöydät.

Istumapaikkoja ravintolassa on 140 henkilölle. Cocktailtilaisuuksissa noin 200 henkilölle. Ravintolatila on myös eristettävissä illallistilaisuuksiin ja kokouksiin.
Kokous ravintola Sofia C:ssä onnistuu 60 henkilölle.

RAVINTOLA OLD MAN LODE

Old Man Lode -ravintolassa on rauhallinen nurkkaus à la carte-ruokailijoille. Etuosan kahvilavitriinistä löytyvät maistuvat leivokset ja pikkusuolaiset.
Istumapaikkoja Old Man Lodessa on 50 henkilölle. Tila on lasiseinillä eristettävissä myös yksityistilaisuuksiin. Cocktailtilaisuuksissa tilaa on noin 100 henkilölle.

 KESÄTERASSI

Happy Joe on toiselta nimeltään onnellinen tukkilais-Jussi, joka rantautui Kylpylähotelli Rauhalahden kylkeen lautallaan juhannuksena 2016. Hänellä on mukanaan kaikki onnelliseen elämään tarvittavat tykötarpeet; riittävästi juomaa ja seuranaan maankuulu kokki, onnellinen-Elli, joka osaa taikoa mahtavat pidot pystyyn suuremmallekin seurueelle. Tuulessa hienoisesti lepattavat valkoiset purjeet jättävät muiston lämpöisistä kesäpäivistä ja -öistä lautalla vierailijoiden mieliin.

 ILTARAVINTOLA ESTRADI

Tanssiravintola Estradi säihkyy peilipallomeren alla. Ravintolassa on istumapaikkoja 220 henkilölle. Cocktailtilaisuuksissa paikkoja noin 800 henkilölle. Ravintolan voi yhdistää Club R:n ja Sofia C:n kanssa avaraksi tilaksi, jolloin paikkoja on lähes 1000 henkilölle.

Rauhalahti on Kuopion alueen johtava tanssipaikka, joka tarjoaa monipuolisimman ohjelman ja laadukkaat ruoka- ja juomatuotteet sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja lämpimän kylpylän. Ravintolatilat on viilennetty ja jokaiselle sopiva tanssiparketti on Suomen ravintoloiden paras.
Keskiviikkoisin on maankuulut naistentanssit, joita tähdittävät Suomen eturivin artistit ja orkesterit. Viikonloppuisin viihdyttävät parhaat kotimaiset tanssiorkesterit. Lisäksi tarjolla on erilaisia teemallisia tapahtumia, viihdettä moneen makuun.

Katso tapahtumakalenteristamme aukioloajat

 

CLUB R YÖKERHO - KARAOKERAVINTOLA

Ravintola Club R on karaokelaulajien paratiisi. Upea äänentoisto, erittäin laaja kappalevalikoima sekä 2 isoa screeniä sekä 2 televisiota takaavat nautinnon sekä laulajalle että yleisölle.
Karaokeiltoja on maanantaista lauantaihin. Aamuyön tunneilla keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin karaoke vaihtuu yökerhotunnelmaan.
Istumapaikkoja Club R-ravintolassa on noin 60 henkilölle. Cocktaitilaisuuksiin ravintola Club R soveltuu noin 150 henkilölle.

Katso tapahtumakalenteristamme aukioloajat.

 

 TILAUSRAVINTOLA JÄTKÄNKÄMPPÄ JA SAVUSAUNA

Jätkänkämppä  on 250 neliön tukkilaiskämppä, jossa sisätiloissa voi ruokailla 120 henkilöä.  Se sijaitsee Katiskaniemen kärjessä, Kallaveden rannalla, 600 m päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta.

Katso tästä tarkemmat tiedot Jätkänkämpästä.

Jätkänkämpällä järjestät unohtumattomat kokoukset, sukujuhlat, pikkujoulut, häät, karonkat, yrityksen edustustilaisuudet ja saunaillat tai vaikkapa pilkkikisat.
Jätkänkämppä ja savusauna ovat erillisiä yksiköitä, joista voi kerralla varata molemmat tai vain toisen.

Panorama Jätkänkämppä ulkoa
Panorama Jätkänkämppä sisältä

Jätkänkämppä ja savusauna ovat avoinna yleisölle ympäri vuoden tiistaisin  ja kesäaikaan myös torstaisin klo 16-22/23, jolloin ohjelmalliseen perinneiltaan voi tulla kuka tahansa. Katso tästä perinneiltojen ohjelma.

Muina aikoina ne ovat käytössä tilauksesta.