Uutuus: Hunajainen virkistys 30 €

Hunajainen virkistyspäivä             30 € / henkilö

Hinta sisältää:
- min 10 max 15 henkilöä, kesto max 3 h

 • hunajasaunan
 • altaan käytön (suosittelemme ennen hunajasaunaa)
 • pyyhkeen
 • hunajaisen raikkaan menun saunakabinetissa:
  Skagen jäämeren katkaravuista
  Lohipastramia, avokadoaiolia
  Kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa, hunajapähkinää
  Meloni-minttusalaattia
  Focaccialeipää, tuoreyrttilevitettä
  Puutarhamarjatartaletti
  Kahvia tai haudutettua teetä
 • voitte tilata saunajuomia kabinettiin, A-oikeudet

Sauna ja ruokailu

30

HEMMOTTELUHOIDOT RYHMILLE

Virkistys- ja tyhy-päivän voi viettää myös porukalla hemmotellen.

Hemmotellaan tyttöjen kesken
max. 10 henkilöä
345 € / 5 henkilöä

lisähenkilöt 42 € / hlö
Naisten oma virkistymistuokio, jossa yhdessä hemmotellaan saunassa, kylpylässä ja hoidossa, nautiskellaan raikkaita juomia ja keveitä herkkuja. Hemmottelupaketti ihanille naisille sisältää saunomisen klubisaunassa ja kylpyläkäynnin pyyhkeineen ja uima-asuineen, naisten yhteisen kosmetologin ohjaaman hemmotteluhetken kasvoille, fressit tapakset ja juomana Piccolo Fresitan.
Hunajasauna kylpylän tilaussaunassa
8-12 henkilölle
250 € / 2 h
Majoittuville asiakkaille hinta 150 € . Hinnat sisältävät kylpylän. Hunajassa on ihoa suojaavia ja hoitavia entsyymejä, kasvihappoja sekä lihasten palautumista edistäviä aineita. Saunahunaja kuorii ihon pintasolukkoa, parantaa verenkiertoa ja kirkastaa ihoa. Myös kipeytyneitä lihaksia on hyvä hieroa hunajasaunassa. Nauti hunajasaunasta kiireettömästi, se rentouttaa, rauhoittaa ja tuo kokonaisvaltaisen hyvän olon.
Kauneusturveillat kylpylässä klo 21 alkaen
400 € /10 henkilöä
lisähenkilöt (max 20) 20 € / hlö
Turpeesta saa kauneutta ja elinvoimaa. Turveilloissa sinulla on mahdollisuus kokea turvehoidon virkistävä vaikutus. Höyrysaunassa turpeen biologisesti aktiiviset aineet pääsevät kunnolla vauhtiin. Ne vilkastuttavat verenkiertoasi ja aineenvaihduntaasi. Turpeen hoitava ja desinfioiva vaikutus auttaa monissa iho-ongelmissakin. Ennen kaikkea turvehoito rentouttaa lihaksiasi.
Young Face Mask -naamiohoito
n. 2 tuntia / 10 henkilöä.
30 € / hlö
Tehokas Young Face Mask on rentouttava ja raikastava naamio. Se kosteuttaa, viilentää ihoa kevyesti ja vahvistaa kollageenia. Ihosta tulee sileä, pehmeä ja miellyttävä. Hyaluroni-happo vähentää ryppyjen muodostumista ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa. C- ja E-vitamiinit suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Iho näyttää terveemmältä ja säteilevämmältä. Anti-aging yhdisteet suojaavat ihoa vanhuuden merkkejä vastaan. Säännöllisesti käytettynä näkyvästi nuorekkaampi iho. Ryhmän koko 5-10 henk.
Jalkaturvekylpy
n. 30 min / 4 henkilöä
18 € / hlö
Auttaa ihon ongelmiin ja vilkastuttaa verenkiertoa. Apu muun muassa kylmille jaloille.
Jalat virkeiksi
5-10 henkilöä
25 € / hlö
Apu särkeville, painaville ja väsyneille jaloille. Lähde pois kevein jaloin. Sisältää yksilöllisen tehovoiteiden levityksen ja verenkiertoa virkistävät kääreet. 5-10 henkilön ryhmille.
Spa-käsiparafiinihoito
1,5-2 h / 10 henkilöä
25 € / hlö
Hoitoon sisältyy käsien kuorinta, kevyt hieronta ja käsiparafiini. Pehmentää ja ravitsee tehokkaasti käsien ihon sekä lievittää käsien kipu- ja jännitystiloja.
Air Tanning
5-10 henkilöä
20 € / hlö
Nyt voit hankkia ryhmällesi pukevan rusketuksen helposti ja turvallisesti rusketussuihkeen avulla. Kasvot ja kaula, kesto 5 min / hlö. Pienemmille ryhmille on mahdollista toteuttaa myös laajempia rusketuksia. Kysy lisää.