TILAUSRAVINTOLA JÄTKÄNKÄMPPÄ JA SAVUSAUNA

Jätkänkämpällä järjestät unohtumattomat kokoukset, sukujuhlat, pikkujoulut, häät, karonkat, yrityksen edustustilaisuudet ja saunaillat. Jätkänkämppä ja savusauna ovat erillisiä yksiköitä, joista voi kerralla varata molemmat tai vain toisen. Kämpällä järjestetään myös joka viikko kaikille avoimet perinneillat, joihin voi osallistua yksittäisenä asiakkaana tai ryhmänä.

Pyydä tarjous myyntipalvelusta: myynti@rauhalahti.fi tai p.  030 608 30.

Oiva-raportti Jätkänkämppä 28.9.2021

 

JÄTKÄNKÄMPÄN TILAT

Jätkänkämppä on 250 neliön tukkilaiskämppä, jonka sisätiloissa voi ruokailla 130 henkilöä.
Kämpän pihalla on kesäaikaan pöytiä ja penkkejä, ja osa ruokailijoista voi syödä myös ulkona.
Kämpässä on naulakkosyvennys sekä WC:t.

Yksityistilaisuuksissa Jätkänkämpän tilavuokra 320 € / max 6 h, lisätunnit 100 € / h. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin sopimuksen mukaan. Pikkujoulukaudella ja juhlatilaisuuksissa erikoisehdot.

Minimiveloitus Jätkänkämpästä on 1500 € (pikkujoulukaudella 2000 €). Mikäli minimiveloitus ei täyty ennakkoon tilatuista tarjoiluista ja tilavuokrasta, veloitamme erotuksen lisävuokrana.
Savusauna veloitetaan aina erikseen.

Panorama

Pohjapiirros 120 henkilölle
Pohjapiirros 102 henkilölle

TILAUSMENUT

Jätkänkämpällä tarjoillaan kaikki ruokailut noutopöydästä ja valittavana on useita vaihtoehtoja. Kämpän omista herkuista rakennamme savolaisiakin erikoisuuksia sisältävät kämppäruokailut. Pikkujouluaikaan ja juhliin on omat menut.

Jätkänkämpän tilausmenut 2024

 SAVUSAUNA

Savusaunaan mahtuu kerralla noin 60 saunojaa. Isommille ryhmille suosittelemme saunomisen porrastusta. Saunalla on puku- ja pesutilat erikseen naisille ja miehille, löylyhuone on yhteinen. Ryhmälle voidaan varata saunajuomia pukutilohin tai verannalle. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan. Pukutiloissa on myös oluthana, joka toimii ladattavalla olutkortilla. Saunasta pääsee pulahtamaan Kallaveteen myös talvella, jolloin rannassa on avanto.

Savusauna tilauksesta 490 € / 20 henkilöä / 2 tuntia. Lisähenkilöt 12 € / hlö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin sekä suuremmat ryhmät sopimuksen mukaan. Hintoihin sisältyy pyyhe. Suihkutilassa kertakäyttöisiä laudesuojia.

Ryhmälle voi tehdä varauksen myös yleisiin savusauna- ja perinneiltoihin (tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin), jolloin saunominen maksaa 17 € / henkilö (yleisiin iltoihin oma pyyhe ja uima-asu, pyyhe saunalta 3 €) ja ateria 32 € / henkilö. Suosittelemme ennakkovarausta joko klo 16.30 tai klo 19.00 kattaukseen, p. 030 608 30.

OHJELMAA

Jätkänkämpällä onnistuu monenlainen oheisohjelma, jota voidaan toteuttaa sekä ulkona että sisällä. Kylpylähotellin ja Jätkänkämpän välissä olevalla luonnonsuojelualueella onnistuu hauskat savolaiset  olympialaiset ja muutenkin upeaa rantamaisemaa voi hyödyntää ryhmän liikkumiseen. Katso tästä ryhmäohjelmia, joita voidaan osittain toteuttaa myös Jätkänkämpällä ja sen ympäristössä.

Ohjelmaksi on tilattavissa esimerkiksi hanuristi, viulisti, tukkilaisnäytös, joulupukki, kämppäkaraoke, bändi ja erilaisia kisailuja. Ryhmä voi toki tuoda myös omaa ohjelmaa.

Ohjelmavaihtoehtona ryhmille myös rosvopaisti/loimulohikurssi sekä pelkkä loimulohikurssi. Pyydä tarjous.

PALKITTU SAVUSAUNA

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.

Arvostettu brittilehti Telegraph hehkuttaa verkkosivuillaan (joulukuu 2017) antaumuksella Suomea. Lehti on julkaissut matkailu-osastossaan jutun, jossa luetellaan useita syitä joiden vuoksi Suomea voi pitää maailman parhaana maana.
Telegraphin listalle on päässyt mukaan myös maininta Suomen kolmesta miljoonasta saunasta. Erityisesti esille nostetaan Kuopiossa Rauhalahdessa sijaitseva Jätkänkämpän savusauna. Linkki juttuun.