TILAUSRAVINTOLA JÄTKÄNKÄMPPÄ JA SAVUSAUNA

 

Jätkänkämpällä järjestät unohtumattomat kokoukset, sukujuhlat, pikkujoulut, häät, karonkat, yrityksen edustustilaisuudet ja saunaillat. Jätkänkämppä ja savusauna ovat erillisiä yksiköitä, joista voi kerralla varata molemmat tai vain toisen. Kämpällä järjestetään myös joka viikko avoimet perinneillat, joissa väkeä on yksittäisistä ulkolaisiin ryhmiin.

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.

Arvostettu brittilehti Telegraph hehkuttaa verkkosivuillaan (joulukuu 2017) antaumuksella Suomea. Lehti on julkaissut matkailu-osastossaan jutun, jossa luetellaan useita syitä joiden vuoksi Suomea voi pitää maailman parhaana maana.
Telegraphin listalle on päässyt mukaan myös maininta Suomen kolmesta miljoonasta saunasta. Erityisesti esille nostetaan Kuopiossa Rauhalahdessa sijaitseva Jätkänkämpän savusauna. Linkki juttuun.

Oiva-raportti Jätkänkämppä 28.9.2021

 

 JÄTKÄNKÄMPÄN TILAT

Jätkänkämppä on 250 neliön tukkilaiskämppä, jonka sisätiloissa voi ruokailla 130 henkilöä.
Kämpän pihalla on kesäaikaan pöytiä ja penkkejä, ja osa ruokailijoista voi syödä myös ulkona.
Kämpässä on naulakkosyvennys sekä WC:t.

Yksityistilaisuuksissa Jätkänkämpän tilavuokra 300 € / max 7 h, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin sopimuksen mukaan. Pikkujoulukaudella ja juhlatilaisuuksissa erikoisehdot.

Panorama

Pohjapiirros 120 henkilölle
Pohjapiirros 102 henkilölle

TILAUSMENUT

Jätkänkämpällä tarjoillaan kaikki ruokailut noutopöydästä ja valittavana on useita vaihtoehtoja. Kämpän omista herkuista rakennamme savolaisiakin erikoisuuksia sisältävät kämppäruokailut. Pikkujouluaikaan on omat pikkujoulumenut ja juhliin.

Jätkänkämpän tilausmenut 2021

 

 SAVUSAUNA


Savusaunaan mahtuu kerralla noin 60 saunojaa. Isommille ryhmille suosittelemme saunomisen porrastusta. Saunalla on puku- ja pesutilat erikseen naisille ja miehille, löylyhuone on yhteinen. Ryhmälle voidaan varata saunajuomia pukutilohin tai verannalle. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan. Pukutiloissa on myös oluthana, joka toimii ladattavalla olutkortilla. Saunasta pääsee pulahtamaan Kallaveteen myös talvella, jolloin rannassa on avanto.

Savusauna tilauksesta 450 € / 20 henkilöä / 2 tuntia. Lisähenkilöt 10 € / hlö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin sekä suuremmat ryhmät sopimuksen mukaan. Hintoihin sisältyy pyyhe. Suihkutilassa kertakäyttöisiä laudesuojia.

Ryhmälle voi tehdä varauksen myös yleisiin savusauna- ja perinneiltoihin (tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin), jolloin saunominen maksaa 15 € / henkilö (hintaan sisältyy pyyhe) ja ateria 24 € / henkilö. Suosittelemme ennakkovarausta joko klo 16.30 tai klo 19.00 kattaukseen, p. 030 608 30.

OHJELMAA


Jätkänkämpällä onnistuu monenlainen oheisohjelma, jota voidaan toteuttaa sekä ulkona että sisällä. Kylpylähotellin ja Jätkänkämpän välissä olevalla luonnonsuojelualueella onnistuu hauskat savolaiset kisailut ja olympialaiset ja muutenkin upeaa rantamaisemaa voi hyödyntää ryhmän liikkumiseen. Katso tästä ryhmäohjelmia, joita voidaan osittain toteuttaa myös Jätkänkämpällä ja sen ympäristössä.

Ohjelmaksi on tilattavissa esimerkiksi hanuristi, tukkilaisnäytös, savolaenen viäräleuka, joulupukki, kämppäkaraoke, bändi ja erilaisia kisailuja (tukkilaisolympialaiset ja kurlaus erittäin suosittuja). Myös SeikkailuKuopion safarit ovat suosittuja oheisohjelmia yhdistettynä Jätkänkämppään. Ryhmä voi toki tuoda myös omaa ohjelmaa.

Ryhmille tarjoamme rosvopaisti/loimulohikurssin sekä pelkän loimulohikurssin. Pyydä tarjous.

European Region of Gastronomy Kuopio Region 2020-21


Kuopion alue, Pohjois-Savon maakunta on saa­nut ensimmäisenä alueena Suomessa European Region of Gastronomy -tunnustuksen, jota juhlitaan vuosina 2020-2021. Statusta voidaan verrata esimerkiksi tunnetumpaan kulttuu­ripääkaupunki -titteliin sillä erotuksella, että tunnustus kehittää monipuolisesti kulttuurin ohella gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia, maataloutta, koulutusta ja yrittäjyyttä. Lisäksi se painottaa vastuullisuutta, lähiruoan käyttöä, paikallista kulttuuria sekä pienten ja keskisuurten yritysten välistä yhteistyötä. Myös Kylpylähotelli Rauhalahden Jätkänkämppä on mukana tuottamassa näitä gastronomisia elämyksiä.

Katso video