Kokouspaikaksi Kuopion Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa luonnonläheisen ja inspiroivan ympäristön eri kokoisille kokouksille ja kongresseille Kuopiossa, kätevästi keskellä Suomea ja Kallaveden läheisyydessä. Käytössäsi on kokoustiloja huippuvarustellusta 186-paikkaisesta auditoriosta aina pelkistettyyn Jätkänkämpän laavuun asti. Rauhalahti tarjoaa myös ison, ilmaisen parkkipaikan, ja paikallisliikenteen bussillakin pääsee Kuopion keskustasta pihaan useita kertoja tunnissa. Kokouksen oheen tai kokonaiseksi päiväksi Rauhalahdessa on tarjolla monenlaista ohjelmaa, esimerkiksi virkistävää ryhmääntymistä, illanvietto aidolla Jätkänkämpällä ja savusaunominen tai kenties iltaviihdettä huippuesiintyjien seurassa. Autamme sinua mielellämme järjestelyissä. Pyydä meiltä tarjous tilaisuuteesi!

 

Tila Koko m2 Luokka U-pöytä Diplomaatti Ravintola
Auditorio 173 186      
Pihkova 80 40 20 30  
Minneapolis 60 30 15 20  
Jönköping 22     10  
Winnipeg 20     12  
Saunakabinetti 36     15 15
Ravintola Estradi 650 320     220
Ravintola Sofia C 170 60 30 30 130
Ravintola Club R 190 30 20   60
Jätkänkämppä 232 50 20 30 130
Laavu       12  

Majoittuville kokousvieraillemme pääkokoustila AV-välineineen veloituksetta. Lisätilat sopimuksen mukaan.
Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

Useat kokoustilat on nimetty Kuopion kaupungin ystävyyskaupunkien mukaan. Katso tästä kaikki Kuopion ystävyyskaupungit.

Kylpyläkerroksessa sijaitsevien kokoustilojen yhteydessä on aulatilaa, jossa voi järjestää näyttelyitä ja kahvituksia.

 

KOKOUSTILA AUDITORIO

Suuri kokous Kuopiossa - Auditorio jopa 200 henkilölle

Kylpylähotelli Rauhalahden Auditorio on kooltaan 173 m² ja siellä on 180 istumapaikkaa (lisätuolein maksimissaan 200 paikkaa). Tilassa on huippumoderni kokoustekniikka ja mm. induktiosilmukka. Tervetuloa tutustumaan!
Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

KOKOUSTILA PIHKOVA

Pihkova on muunneltava kokoustila

Pihkova on kooltaan 80 m². Luokkamuodossa paikkoja sinne saadaan kokoukseen 40 henkilölle, U-muodossa 20 henkilölle ja Diplomaattimuodossa 30 henkilölle. Tilassa on vakiovarusteena valkokangas, fläppitaulu, PC, datatykki ja nopeat internetyhteydet.
Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

KOKOUSTILA MINNEAPOLIS

Kokoustila Minneapolis

Minneapolis on kooltaan 60 m². Luokkamuodossa kokouspaikkoja sinne saadaan 30 henkilölle, U-muodossa 15 henkilölle ja Diplomaatti–muodossa 20 henkilölle. Kokoustila on myös jaettavissa haitariovella kahteen osaan, ja kumpaankin puolikkaaseen on oma sisäänkäynti, joten se sopii erinomaisesti myös ryhmätöihin. Minneapoliksessa on kokouksen vakiovarusteena valkokangas, fläppitaulu, PC, datatykki ja nopeat internetyhteydet.
Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

KOKOUSTILA JÖNKÖPING

Kokoustila Jönköping

Kokoustila Jönköping on kooltaan 22 m² ja siinä on diplomaattipöytä kokoukseen 8 hengelle. Tarvittaessa tilaan mahtuu 10 henkilöä. Jönköpingissa on vakiovarusteena valkokangas, fläppitaulu, PC, datatykki ja internetyhteys.
Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

KOKOUSTILA WINNIPEG

Kokoustila Winnipeg

Kokoustila Winnipeg on 20 m² ja se sijaitsee hotellin aulakerroksessa, huonekäytävän alkupäässä. Tila sopii maks. 12 hengelle. Diplomaattimuoto.
Winnipegissä on vakiovarusteena screen, fläppitaulu, PC ja internetyhteys.

Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

SAUNAKABINETTI

Saunakabinetti kokoustilana

Saunakabinetti on kylpylän yhteydessä ja toimii myös mainiosti kokous- ja ryhmätyötilana. Saunakabinettiin mahtuu kokoukseen 10-15 henkilöä ja sinne on saatavana kaikki AV-välineet. Kabinetissa on internetyhteys.
Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

RAVINTOLA ESTRADI

Rauhalahden ravintolat muuntuvat myös kokouskäyttöön

Estradi -ravintolassa on hulppeat 700 m². Tila kohoaa portaittain, joten ympäröiviltä tasoilta on alas parketille ja esiintyjäkorokkeelle hyvä näkyvyys.Tuoleilla tilaan saadaan paikkoja kokoukseen noin 360 henkilölle. Ravintolamuodossa istumapaikkoja on 250 henkilölle. Kun pöydät ja tuolit viedään pois, tilaa on jopa 800 henkilölle. Kun Estradi ja Club R yhdistetään, paikkoja on noin 1000 henkilölle.

Estradilla on 2 jättiscreeniä ja Club R:llä 2 jättiscreeniä, joihin kaikkiin saadaan sama välitettyä kuva ja ääni. Sofia C ja Old Man Lode voidaan tarvittaessa liittää samaan järjestelmään.

Estradille kokoukseen AV-välineiksi veloituksetta valkokangas, fläppitaulu, mikrofoni, DVD, PC, datatykki ja nopeat internetyhteydet.
Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

RAVINTOLA SOFIA CRavintola Sofia C kokouskäytössä

Sofia C -ravintolassa on tilaa 170 m². Tilan keskiosaan saadaan paikat kokoukseen luokkamuodossa 60 henkilölle, U -muodossa 30 henkilölle ja Diplomaatti –muodossa 30 henkilölle.

Ravintolamuodossa istumapaikkoja on 170 henkilölle. Kun pöydät ja tuolit viedään pois, tilaa on 200 henkilölle. Sofia C:n kokoukseen AV -välineiksi suuri valkokangas, fläppitaulu,PC, datatykki ja nopeat internetyhteydet.
Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

RAVINTOLA CLUB R

Club R -ravintolassa on tilaa 190 m². Tilan keskiosaan saadaan paikat kokoukseen luokkamuodossa 30 henkilölle, U –muodossa 20 henkilölle ja Diplomaatti –muodossa 20 henkilölle. Ravintolamuodossa istumapaikkoja on 60 henkilölle. Kun pöydät ja tuolit viedään pois, tilaa on 150 henkilön cocktailtilaisuuksiin.

Club R:n kokoukseen AV -välineiksi suuri valkokangas, fläppitaulu,PC, datatykki ja nopeat internetyhteydet.
Katso tästä kokouspaketit tai pyydä tarjous.

RENNOMPIIN KOKOUKSIIN JÄTKÄNKÄMPPÄ

Jätkänkämppä soveltuu rennompiin kokouksiin.

Pirtinpöydistä ja –penkeistä saa kokoukseen luokkamuodon 50 henkilölle, U –muodon 20 henkilölle ja Diplomaatti –muodon 30 henkilölle. Kokouspäivien ruokailut ja kahvitukset järjestetään Jätkänkämpällä tai sopimuksen mukaan kylpylähotellin ravintolassa. Kokousvälineinä valkokangas, fläppitaulu, PC, datatykki ja nopeat internetyhteydet.

Katso tästä Jätkänkämpän kokouspaketit.

 

LEPPOISA LAAVUKOKOUS LUONNON HELMASSA

Laavulla, luonnon keskellä ja nuotion äärellä syntyy luovimmat ideat ja keskustelut.  Soveltuu pienryhmille (10-12 henkilöä), lisäpenkkejäkin saatavissa. Uutta!: Päivään voi sisällyttää myös loimulohikurssin laavulla.