Solaris bonusohjelma

SOLARIS-BONUSOHJELMA ON UUDISTUNUT

Kanta-asiakasohjelmamme on uudistunut. Jos sinulle on vielä käyttämättä Bonus-euroja, voit kuitenkin niitä vielä hyödyntää niin kauan kuin ne ovat voimassa.
Jos olet jo Bonus-asiakas, sinun ei tarvitse tehdä mitään voidaksesi hyödyntää uuden järjestelmän tarjoamat edut. Ne näkyvät omalla jäsentililläsi jokaisen kuun alussa ja saat niistä myös tietoa sähköpostitse.
Huomaathan, että Bonus -jäsenyys on eria asia kuin uuden varaamon asiakasprofiili!

Ohje kertyneiden Bonus-eurojen käyttämiseen:

  • Näet Bonus-eurosi määrän ja niiden vanhenemisen kirjautumalla omalle Solaris-bonustilillesi. Kirjautumislinkki Bonustilille löytyy nettisivun yläreunasta.
  • Jotta voit hyödyntää Bonus-eurosi, tulee sinun tehdä varaus myyntipalvelusta myynti@rauhalahti.fi puh, 030 608 30 - valitettavasti tällaista varausta ei voi tehdä nettivaraamossa.
  • Uudet varaukset eivät enää kerrytä uusia Bonus-euroja.
  • Jos sinulla on vielä Bonus-euroja käyttämättä, niin nyt kannattaa ne hyödyntää vaikka talvilomareissuun! Katso lomatarjoukset tästä.

Haluatko mukaan Bonus-ohjelmaamme? Avaa Bonus-tili ja hyödynnä kuukausittaiset Bonus-tarjoukset

BONUS-tilin avulla saat tuntuvia etuja! Liity nyt Solaris Bonus -etuohjelman jäseneksi ja nautti Kylpylähotelli Rauhalahden (ja myös sisaryrityksemme Lohja Spa Resorti) tarjoamista lomaeduista!
Palkitsemme Solaris Bonus-etuohjelmaan liittyneitä joka kuukausi vaihtuvilla eduilla. Saat kuukauden alussa omalle jäsentilillesi tarjoushintaisen tai euromääräisen edun KOODINA, jonka lähetämme sinulle myös sähköpostitse.

Rekisteröidy (luo oma bonustili) ja kirjaudu Solaris-Bonustilille!

  • Liity Bonus-ohjelmaan rekisteröitymällä www.rauhalahti.fi -sivustolla, lomake löytyy etusivun yläreunasta nimellä "BONUSTILI"
  • Rekisteröinnin jälkeen sinun on ehdottomasti aktivoitava tili antamasi sähköpostin kautta - muuten järjestelmä ei toimi. Siirry siis sähköpostiisi ja aktivoi tili.
  • Yksi henkilö voi rekisteröityä vain kerran ja avata vain yhden tilin.

Lue tästä tarkemmat Bonus-ohjelman ehdot.