Ruokailut ja majoitus junnuryhmille

Rauhalahti on mahtava paikka junnu- ja nuorisoryhmille. Huoneistohotellissa ja uudessa studiohotellissa on joustavat ja muunneltavat majoitustilat monen kokoisille porukoille. Kylpylähotellin huoneet sijaitsevat mukavasti kylpylän kanssa samassa rakennuksessa. Kaikkiin majoitushintoihin sisältyy aamiainen, kylpylä ja kuntosali. Ruokailut järjestämme joustavasti ja maistuvasti sopimuksen mukaan nuorille maistuvin herkuin.

Junnujoukkueet ja nuorisoryhmät

Kylpylähotelli Rauhalahti on oiva majoituspaikka niin nuorisoryhmille kuin nuorten urheilujoukkueillekin. Hotellissa on iso parkkipaikka, jonne mahtuu hyvin ryhmän bussit ja ympäristö sopii mainiosti esim. turnausten alkutreenien lenkkejä varten. Alueella on luontopolku ja erilaisia aktiviteetteja esim. luokkaretkiryhmille. Kiinnostaisiko kurlausturnaus, keilaus, minigolf, laserpeli?  Lue lisää tästä.

Keskustan nähtävyyksiin ja urheilupaikkoihin on helppo siirtyä - valtatielle 5 on pari kilometriä hotellista. Keskustaan on matkaa 5-6 km riippuen kohteesta. Bussi numero 7 kulkee hotellin pihasta torille ja samalla bussilla voi jatkaa matkaa Puijon monttuun, josta portaat (ja lomasesonkeina myös istumahissi Puijon mäelle).

Lippumäki, Kuopio halli ja Väinölänniemi

Mikäli ryhmällä on kohteena esim. jääkiekkoturnaus Lippumäen jäähallissa, niin se sijaitsee vain 5 km Kylpylähotelli Rauhalahdesta etelään Petosen kaupunginalueella (osoite Rauhalahdentie 66). Jäähallissa on kaksi areenaa, joiden koot on 28 x 58 metriä. Toisessa kerroksessa on lounaskahvio, liikuntasali sekä kokoustila. Katso lisää tästä. Alueella sijaitsee jäähallin lisäksi Pohjoismaiden suurin kuplahalli (jalkapallo) ja skeittiparkki, joka on tasoltaan maailmanluokkaa. Lisäksi talvella siellä tekojäärata, jossa retkiluistelijoiille ja mailallisille/mailattomille omat luisteluajat.

Kuopio halli sijaitsee keskustan laitamilla, 6,5 km Rauhalahdesta. Katso sijainti tästä.

Väinölänniemen yleisurheilu- ja jalkapallostadion sijaitsee keskustassa, 7,5 km Rauhalahdesta. Katso sijainti tästä.

Majoitus

Junnut majoittuvat kätevästi hotellin perhehuoneissa tai lisävuoteellisissa kahden hengen huoneissa, 100 m hotellista sijaitsevissa 32 neliön huoneistoissa (vuoteet neljälle + lisävuode sohvasta) sekä rivitalorakennuksissa sijaitsevissa huoneissa eli studioissa (vuoteet kahdelle + vuodesohva 1-2 junnulle). Katso lisää majoitustiloista tästä. Kaikkiin majoitushintohin sisältyy aina vapaa kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä aamiainen.

Ruokailut

Urheiluturnauksiin tuleville junnuryhmille tarjoamme hotellin perusruokailujen lisäksi myös omia junnumenuita (lounas, päivällinen, väli- ja iltapalat) ryhmän omien aikataulujen mukaan.

Pyydä tarjous!
Pyydä tarjous ryhmälle myyntipalvelusta puh. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi
Annamme mielellämme myös ehdotuksia aktiviteeteista ja käyntikohteista.

TERVETULOA RAUHALAHTEEN!

 

 

Ruokailutarjoukset junnuryhmille

Kaikkiin ryhmäruokailuihin varaukset myyntipalveluun puh. 030 60830 tai myynti@rauhalahti.fi.

 Lapsiryhmät voivat ruokailla päivittäisistä buffetpöydistä:

LOUNAS
Lounas ma-su klo 11-14. Hinta ma-pe lapset 4-12 v. 8,25 €, aikuiset 16,50 € / hlö. Hinta la-su lapset 4-12 v. 9,50 €, aikuiset 19 € / hlö
Katso kuluvan viikon lounaslista tästä.

PÄIVÄLLINEN
Päivällisbuffet su, ma, ti, ke, to klo 17-19, pe, la klo 17-20. Hinta 4-12 v. 12 €, aikuiset 24 €.
Lauantaisin paistipöytä hinta  4-12 v. 13,50 €, aikuiset 27 €.
Katso kuluvan viikon päivällislista tästä.

Jos ryhmä on vähintään 10 henkilöä, pyydä tarjous myyntipalvelusta!

 

TARJOAMME MYÖS RÄÄTÄLÖITYJÄ MENUITA:

Tarjoamme lapsiryhmille myös erikseen räätälöityjä menuita (buffet), jotka tarjoillaan ryhmän toivomana aikana. Näiden hinnat ovat:

  • Lasten iät 8-14 v. (esim. U8, U9, U10, U11, U12, U13, U14) lounas 8,80 €, päivällinen 11,60 €
  • Lasten iät 15-16 v. (esim. U15 ja U16) lounas 13,25 €, päivällinen 14 €
  • Teinien iät 17-20 v. (esim. U17, U18, U19, U20) ja aikuiset lounas 13,50 €, päivällinen 15,55 €

Ruokailujen aikataulu sovitaan jokaisen joukkueen kanssa erikseen huomioiden peliaikataulut.

Lounas voi olla esim. vihersalaatti, leivät ja levitteet sekä kotijuomat, lämmin ruoka (esim. jauhelihalasagne TAI kinkku-pastavuokaa), sekä jälkiruoka ja kahvi/tee.

Päivällinen esim. vihersalaatti, leivät ja levitteet sekä kotijuoma, lämmin ruoka (esim. porsaanleike, pasta ja lohkoperunat TAI lihapullat, pasta, perunamuusi), jälkiruoka ja kahvi/tee. Mikäli joukkueita on useita, määritellään kullekkin päivälle oma menu, joka on kaikille sama. Jos joukkueita on vain yksi, joukkue voi itse päättää lämpimän ruuan.

Välipala:
kinkku-juustosämpylä, hedelmä, kaakao/mehu/kahvi/tee 6,10 € / hlö

Iltapala:
leivät, levitteet, leikkeleet, jogurtti tai hedelmä, kaakao/mehu/kahvi/tee 7,10 € / hlö

LISÄKSI LAPSILLE JA NUORILLE AINA MAISTUVIA:

Pizzoja alk. 13,00 €

 

Hampurilaisia kylpylän ScanBurgerista isompaan ja pienempään nälkään.

ScanBurgerin ruokailut tapahtuvat joko kylpylän kahviossa, kylpylän puolella, vapaana olevassa kokoustilassa tai saunakabinetissa.