Tyhy- ja virkistyspäivä Rauhalahdessa

Olipa ryhmänne toiveena hikiliikunta, kevyempi kuntoilu tai rento yhdessäolo, Rauhalahdesta löydät sopivan virkistyspäivän ohjelman ja mainiot ohjaajat. Katso vinkkejä eri tyyppisistä ohjelmistamme tältä sivulta ja pyydä tarjous myyntipalvelusta p. 030 608 30.

 

Tyhypäivä -tarjous!

Valitse valmis tarjouspaketti mieleisellä liikunnalla

 

Tyhy-/Virkistyspäivä 39 € / hlö sis: ohjatun ohjelman*, kylpylän käytön 2 tuntia ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä). Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 2 -kertainen hinta. Minimi 10 henkilöä.

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä tiistaisin 52 € / hlö sis: ohjatun ohjelman* ja tiistain perinneillan Jätkänkämpällä - savusauna & perinnepäivällinen. Minimi 10 henkilöä. HUOM! Tämä hinta vain tiistaina yhdistettynä yleiseen perinneiltaan, pyydä muista ajankohdista tarjous myyntipalvelusta.

*Ohjattu ohjelma, kesto 1 h, valittavana lajit: kurlaus, olympialaiset, ryhmäliikunta (kahvakuula, circuit training, RPV - reisi, peppu, vatsatreeni), lumikenkäily, luontopolku, kiipeily.

 

 

METSÄKYLPY

Kehon ja mielen hoitoa säällä kuin säällä.


Kehon ja mielen hoitoa metsässä kaikkina vuodenaikoina. Metsä rauhoittaa, siellä verenpaine laskee ja stressi helpottaa.

1. Metsäkylpy 45 min, 160 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 12 €
Säällä kuin säällä, säähän sopiva lämmin pukeutuminen. Ryhmän haltuunotto, metsämeditaatio, kehon aktivointi, loppurauhoittuminen.

2. Huolien hättyytys metsäkylpy n. 1, 5 h, 310 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 14 €
Kuvaus; Ryhmän haltuunotto, huolilappujen täyttö, metsämeditaatiot, kehon aktivointi, nuotion teko, huolten poisto, terveysjuoma ja loppurauhoittuminen nuotion äärellä.

 

ROSVOPAISTI- TAI LOIMULOHIKURSSI

NUOTIOHERKKUJEN VALMISTAMISTA YHDESSÄ.


Kiinnostaako oppia valmistamaan rosvopaistia oikeassa rosvopaistimontussa? Tai loimuttamaan lohta? Nyt tämä on mahdollista Rauhalahden Jätkänkämpällä. Ryhmät voivat varata sulan maan aikaan rosvopaistin tai loimulohen valmistuksen. Kurssin lopuksi nautitaan päivän aikana itse valmistetut herkut.

Loimulohikurssi
3 h
250 € + ruokailu 27 € / hlö
Ohjelma: - nuotion sytyttäminen, loimutuslaudan tekonäytös, kalojen loimutus, ruokailu ulkona laavulla tai sateen sattuessa Jätkänkämpässä. Kurssin hintaan sisältyy yksi aktiviteetti (metsäkylpy, kurlaus tai savolaiset olympialaiset). Minimi 10 henkilöä.

Lisäkkeinä hintaan sisältyy uuniperuna, talon puolukkakastike, leipä, voi, kotijuomat. Lisäksi salaatit: 4,50 € / salaatti.
Rosvopaistikurssi
6-7 h
300 € + ruokailu 30-38 € / hlö *
Ohjelma:
  • esitelmä lihasta, mausteista jne. Jätkänkämpässä
  • esivalmistelut, lihan pakkaaminen monttua varten
  • nuotion sytytys
  • lihan kypsyessä savolaiset olympialaiset tai kurlaus 135 € / 10 henkilöä, lisähenkilöt 10 €
  • mahdollisuus myös kokoustaa Jätkänkämpässä
  • lihat pois montusta, ruokailu Jätkänkämpässä, diplomien jako. Minimi 10 henkilöä.

* Hinta riippuen menusta, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin lisämaksu 200 €

Ryhmäliikuntaa

Liikuntaa sisällä ja ulkona eri kokoisille ryhmille.


Hinta 160 € / tunti / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö (vesitreeni 30 min). Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan, pyydä tarjous.

Tehokkaat jumpat
1 h
Kahvakuula, Circuit Training, RPV - reisi-peppu- vatsatreeni, juoksu.
Vesitreeni
30 min
Max. 40 hlöä
Tehokas treeni kylpylän kuntouintialtaassa. HUOM! Hintaan lisätään kylpyläkäynti 5 € / henkilö.
Seinäkiipeily
1 h
10 hlöä / ohjaaja
Liikuntasalissamme on kuusi metriä korkea kiipeilyseinä, jossa on reittejä aloittelijoille ja kokeneemmille kiipeilyn harrastajille. Kiipeily varmistetaan valjailla ja turvaköysillä
Kuntosaliohjaus ryhmille
n. 1 h
max 15 hlöä
Kuntosalissa hyvät Techno Gym -laitteet.
Lumikenkäily
n. 1 h
Max 15 hlöä
Opitaan oikea lumikenkäilytekniikka ja nautitaan Rauhalahden kauniista luonnosta.
Katiskaniemen luontopolku 2,3 km
n. 1 h
1-200 hlöä
Katiskaniemen luontopolku alkaa Rauhalahden hotellin takaa. Polku sijaitsee suurimmaksi osaksi luonnonsuojelualueella. Parin kilometrin mittainen luontopolku kiertelee Katiskaniemen rantoja myötäillen ja sen pystyy kiertämään ilman kumisaappaita.

 

HAUSKAT HENGENNOSTATTAJAT

Hauskaa yhdessäoloa eri kokoisille ryhmille.

 

Hinta 160 € / tunti / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 €/ hlö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.

Kurlaus
1-1,5 h
6-30 hlöä
Rauhalahdessa kehitetty hauska ja taktisesti koukuttava seurapeli. Peli kuin curling vaan ei sinne päinkään. Soveltuu 10-30 hengen ryhmille. Suositeltava peliaika 1-1,5 tuntia. Yhdessä joukkueessa 4-10 hlöä.
Savolaiset Olympialaiset tai suunnistus
n. 1 h
10-200 hlöä
Aidon rehdit ja umpikierot Savolaiset Olympialaiset voi järjestää milloin vain - keliin katsomatta. Ne voidaan toteuttaa myös suurille ryhmille. Lajeja: jätkänshakki, tandemhiihto, pöllinnaulaus, ihmistukki sekä taide- ja laulukilpailu.
Savolainen tietokisa / Musavisa / Bingo
n. 1 h
max 200 hlöä
Hauskaa yhdessäoloa sisätiloissa. Musavisa käydään Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.
Metsäkylpy
45 min
max 30 hlöä
Kehon ja mielen hoitoa metsässä kaikkina vuodenaikoina. Metsä rauhoittaa, siellä verenpaine laskee ja stressi helpottaa. Säällä kuin säällä, säähän sopiva lämmin pukeutuminen. Ryhmän haltuunotto, metsämeditaatio, kehon aktivointi, loppurauhoittuminen.

RENTO VIINIPRUUVI

Viinin maistelu yhdessä on hauskaa.


Rauhalahdessa viinipruuvi toteutetaan osallistujien ja juoma-asiantuntijamme rentona keskustelutilaisuutena. Tule tekemään kanssamme matka valko- ja punaviinien maailmaan.

Viinipruuvi
1-1,5 h
30 € / henkilö
Hinta sisältää 5 cl viiniannokset: 3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä. Minimi 5, maksimi 25 henkilöä.

Varaa koko kylpylä yksityiskäyttöön!

Entä jos järjestäisitkin vähän isomman saunaillan?


Rauhalahden kylpylä allasosastoineen ja saunoineen on mahdollista varata omaan käyttöön noin kahden tunnin ajaksi iltaisin klo 20.30 alkaen / sopimuksen mukaan. Rentoudu altailla ja saunoissa, nauti virkistävistä juomista ja kylpylän menusta.

Hinta 750 € / 2 tuntia / maks. 150 henkilöä sisältää kylpylän altaiden ja saunojen käytön. Lisätunti 400 €.
Ruoka ja juomat lisämaksusta / tarjouksen mukaan.

Ota yhteys myyntipalveluun p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi

RAUHALAHTI BOWLING

KEILAUS-, MINIGOLF- JA VIIHDEKESKUS


Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola, 3 kilpailutason biljardipöytää sekä mukava minigolf.
Lisätiedot puh. 040 5570 300, www.rauhalahtibowling.fi

 

KUOPION MAILAPELIKESKUS

MONIPUOLINEN PELIHALLI RAUHALAHDESSA


Kylpylähotelli Rauhalahdesta mailapelikeskukseen on vain noin 300 m. Mailapelikeskus tarjoaa pelipaikan seuraaville lajeille: tennis, padel, sulkapallo, pöytätennis, squash, rolling, salibandy, katukoris.
Katso lisää tästä.

 

Megazone KUOPIO

SISÄLLÄ PELATTAVA LASERPELI


Megazone sijaitsee noin 1 km etäisyydellä Rauhalahdesta.
Hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Katso lisää tästä.

Kalastusretki Kallavedellä

Rikkaat kesäiset kalavedet kutsuvat!


Kalastusguru Janne Parviainen vie sinut Kallaveden rikkaille kalavesille nauttimaan sinisenä kimmeltävästä vesistöstä ja kauniista järviluonnosta. Kallavesi on pullollaan saalista. Nappaako ahven vai koukutatko kuhan?

Päivä kuluu vesillä kalastuksen jännityksestä ja hyvästä seurasta nauttien. Iltaa voi jatkaa tunnelmallisella Jätkänkämpän laavulla, nauttia savusaunan lempeistä löylyistä ja vaikkapa herkutella päivän saaliin illallisella ammattilaiskokkien valmistamana Kylpylähotelli Rauhalahdessa.

Laitetaan porukka samaan veneeseen ja kokka kohti uusia kokemuksia.

Yhteen veneeseen mahtuu max 5 henkilöä. Myös isommat ryhmät.

Pyydä tarjous myynti@rauhalahti.fi tai p. 030 608 30.