Tyhy- ja virkistyspäivä Rauhalahdessa

 

Vinkit virkistys-/tyhypäiväksi!

Suunnittelemme kanssasi mielekkään tyky-/tyhy-päivän toiveittesi mukaan. Ohjelma voi sisälltää esim. liikuntaa, luentoja, kuntotestausta ja/tai kisailuja sekä kylpemistä ja herkullista ruokaa. Esimerkkejä:

Tyhy-/Virkistyspäivä 37 €
/ hlö sis: tunnin ohjelman*, kahden tunnin kylpylän käytön  ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä).

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä tiistaisin ja kesätorstaisin 37 € / hlö sis. tunnin ohjelman*, savusaunonomisen ja herkullisen kämppäaterian.

* Min. 10 henkilöä. Hintaan sisältyy tunnin ohjattu ohjelma valinnan mukaan alla luetelluista vaihtoehdoista.

Huom! Pelkän ohjelman hinta 135 €/1-10 henkilöä, lisähenkilöt 10 € /henkilö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5 -kertainen hinta. Isommat ryhmät – pyydä tarjous!

Uutta! Katso myös LAAVU-tuotteet!

Kesän lopulla (v. 2018 pidimme 17.8.) järjestämme aina kurlauksen MM-kisat, joka sopii myös hienosti yrityksen virkistyspäiväksi. Vuonna 2019 kisat ovat jo viidennet. Katso tästä tarkemmat tiedot kurlauksesta.

Voimme yhdistää palveluihimme myös yhteistyökumppaneidemme tuotteita kun keilausta, minigolfia, lasersotapelejä, palloilulajeja (tennis, squash jne), paintball-sotapeliä maastossa, teatteri- ja musiikkiesityksiä, laivaristeilyjä jne.

KYSY LISÄÄ JA VARAA: p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi

Valitse OHJELMA:

Kurlaus - mualiman jännin pelj
Ryhmäkoko
10-30
Savossa kehitetty, curlingista jalostettu pallopeli, jossa pelivälineenä on puupallot ja harjat. Toimii kaikkina vuodenaikoina ja sopii niin huippu-urheilijoille kuin liikuntarajoitteisillekin. Myös sisällä. Tulossa perjantaina 17.8.2018 Kurlauksen neljännet MM-kisat, joka sopii myös hienosti yrityksen virkistyspäiväksi.
Savolaiset olympialaiset
Ryhmäkoko
max 200
Aidon rehdit ja umpikierot kisat. Kesälajeina esim. naulaus, pöllin sahaus, heittolajit, lukutaitotesti, talvisin mm. avannon kairaus ja potkukelkkaviesti. Loppujen lopuksi ohjaaja aina voittaa.
Savolainen kevytsuunnistus
Ryhmäkoko
max 200
Suunnistus on heleppoo ja hauskaa, mutta tietäjät savolaiseen malliin kieroja. Rasteilla yhdistetään suunnistus ja tietovisailu.
Savolainen tietokisa / Musavisa
Ryhmäkoko
max 200
Haaskaa yhdessäoloa Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.
Hikeä pintaan himoliikkujille
Ryhmäkoko
max 70 / ulkona max 200
Tehokasta liikuntaa innostavien ohjaajien johdolla. Valittavana: Kahvakuula, Circuit training, Nopeus-/voimatreeni,vesihiit, juoksu, talvisin lumikenkäily.
Katiskaniemen luontopolku
Ryhmäkoko
ei rajoitusta
Pääosin luonnonsuojelualueella sijaitseva polku alkaa hotellin takaa. Alueen erikoisuuksia ovat lehtipuuvaltaiset lehdot, komeat kalliomänniköt, kookkaat haavat sekä rantojen eliöyhteisöt. Pituus n. 2 km.
Seinäkiipeily
Ryhmäkoko
max 20
Opetellaan huippusuositun seinäkiipeilyn perusasiat ja kiipeillään haasteeltaan vaihtelevia reittejä Rauhalahden liikuntasalin kiipeilyseinällä.
Frisbeegolf
Ryhmäkoko
ei rajoitusta
Rauhalahden alueella on 10 harrastajatason väylää. Ohjattuun tuntiin sisältyvät välineet.
Rauhalahti selfie-ralli
Ryhmäkoko
max 200
Joukkuekisa, jossa kukin joukkue tarvitsee oman kännykkäkameran selfiekuvien ottamiseen. Kuvauspaikoista ja –aiheista joukkueet saavat enemmän tai vähemmän selkeän vinkkilistan. Paras joukkue palkitaan. Selfie-ralli sopii erityisen hyvin tutustumisharjoituksena, mutta toimii myös tuttujen kesken.
Kunnon testaus
max 70
Kunnontestaus ja henkilökohtaiset palautteet. Esim. Ukk-kävelytesti, lihaskunto- tai Toimiva-testi.
Fysioterapeutin luento
Ryhmäkoko
max 300
Aiheena esim. stressi, ravinto, työhyvinvointi. Kysy tarjousta myös psykoterapeutin luennosta.
Lunta - ja tulta; lumikenkäretki ja laavu
Ryhmäkoko
maks. 15
Opastettu lumikenkäretki Katiskaniemen kauniissa maastossa kestää noin 1,5 tuntia. Hinta 250 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 10 € / henkilö, sisältäen kuuman mehun laavulla. Ohjelman jälkeen makkaranpaistoa laavulla, lisähinta: nuotiopuut 20 € ja makkarat 1,50 € / kappale.

MUITA VAIHTOEHTOJA:

EFATBIKE-PYÖRÄILYRETKI
Tutustu fatbike pyöräilyyn helposti eFatbike- pyörillä, ammattioppaiden ohjauksessa. Retkellä poljetaa vaihtelevissa maastoissa. Retken vaikeustasoa on mahdollista muuttaa ryhmän toiveiden mukaan. Käytettävissä ovat uudet HEAD E-RANDALL sähköavusteiset fatbiket. Kysy lisää myyntipalvelusta.
KEILAUS
Rauhalahti Bowling on hulppea keilailukeskus n. 500 m hotellilta. Keilaamisen jälkeen on ihana nauttia kylpylästä tai Jätkänkämpän savusaunasta, ruokailla ja tanssia. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
MINIGOLF
Rauhalahti Bowling on hulppea keilailukeskus n. 500 m hotellilta. Hallin etupihalla on mukava minigolfrata. Golffailun jälkeen on ihana nauttia kylpylästä tai Jätkänkämpän savusaunasta, ruokailla ja tanssia. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
PALLOILUHALLI
Kuopion Tenniskeskuksessa (600 m hotellilta) sulkapallo, lentopallo, sähly, tennis, squash. Ensin palloilua ja sitten kylpylään tai Jätkänkämpälle savusaunaan, loppuilta tansseissa. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
LASERSOTAPELI
GameCenter -laserpelikeskus eväsellä (3 km hotellilta etelään) isoille ja pienille huima lasersotapeli. Peli jälkeen maistuu kylpylän poreet ja saunat tai Jätkänkämpän savusauna - hemmotteluhoitoja, ruokailuja ja tansseja unohtamatta. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.