Tyhy- ja virkistyspäivä Rauhalahdessa

Kaipaako työyhteisönne irti arjesta -hetkeä tai vaikkapa parempaa luontoyhteyttä hektisen työn vastapainoksi? Voisiko teille sopia metsäkylpy tai lumikenkäretki? Vai onko ryhmänne toiveena hikiliikunta, kevyempi kuntoilu tai ihan vaan rento yhdessäolo pienen hassuttelun kera? Tai ihana savusauna- ja perinneilta Jätkänkämpällä? Rauhalahdesta löydät sopivan virkistyspäivän ohjelman ja mainiot ohjaajat - ja kaiken kruunaa hyvä ruoka. Katso vinkkejä eri tyyppisistä ohjelmistamme tältä sivulta ja pyydä tarjous myyntipalvelusta p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi.

Meillä on mahtavia lomaohjaajia, jotka toteuttavat erilaisia ohjelmia ryhmille asiakkaiden toiveiden mukaan. Tutustu mahtaviin lomaohjaajiimme täällä!

Varaa valmis tyhypäivä:

Tyhypäivä -tarjous

Valitse valmis paketti mieleisellä oheisohjelmalla


Tyhy-/Virkistyspäivä 39 €
/ hlö
Sisältää: ohjatun ohjelman*, kylpylän käytön 2 tuntia ja ruokailun (lounas tai päivällinen).
Ei juhlapyhinä. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 2-kertainen hinta. Minimi 10 henkilöä.

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä tiistaisin 52 € / hlö
Sisältää: ohjatun ohjelman* ja tiistain perinneillan Jätkänkämpällä (=savusauna & ohjelmallinen perinnepäivällinen). 
Minimi 10 henkilöä. HUOM! Tämä hinta vain tiistaina yhdistettynä yleiseen perinneiltaan, pyydä muista ajankohdista tarjous myyntipalvelusta.

*Ohjattu ohjelma, kesto 1 h, valittavana lajit: kurlaus, savolaiset olympialaiset, metsäkylpy, ryhmäliikunta (kahvakuula, circuit training, RPV - reisi, peppu, vatsatreeni), lumikenkäily.

Varaa: myynti@rauhalahti.fi tai p. 030 60830

Tai valitse yksittäinen ohjattu ohjelma:

HAUSKAT HENGENNOSTATTAJAT

Hauskaa yhdessäoloa eri kokoisille ryhmille.

Hinta alkaen 160-190 € / ohjelma.
Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.
Tässä esiteltynä suosituimmat ohjelmamme - voit myös pyytää meitä räätälöimään juuri teidän tavoitteisiinne sopivan ohjelman.

Kurlaus
1-1,5 h
160 €
Rauhalahdessa kehitetty hauska ja taktisesti koukuttava seurapeli. Peli kuin curling vaan ei sinne päinkään. Soveltuu 10-30 hengen ryhmille. Suositeltava peliaika 1-1,5 tuntia. Yhdessä joukkueessa 4-10 hlöä. Hinta 160€ / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 €/ hlö.
Savolaiset Olympialaiset
n. 1 h
160 €
Aidon rehdit ja umpikierot Savolaiset Olympialaiset voi järjestää milloin vain - keliin katsomatta. Ne voidaan toteuttaa myös suurille ryhmille. Lajeja: jätkänshakki, tandemhiihto, pöllinnaulaus, ihmistukki sekä taide- ja laulukilpailu. 10-200 hlöä. Hinta 160 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 €/ hlö.
UUSI: Puupiä-tietokisa Jätkänkämpällä
n. 1 h
190 €
Rämäkkä tietokisa, jossa puuaiheisia kysymyksiä - missäpä muualla kuin aidolla tukkilaiskämpällä. Max 80 hlöä. 19€/hlö, minimiveloitus 190€.

METSÄKYLPY

Kehon ja mielen hoitoa säällä kuin säällä.

Kehon ja mielen hoitoa metsässä kaikkina vuodenaikoina. Metsä rauhoittaa, siellä verenpaine laskee ja stressi helpottaa.

1. Metsäkylpy 45 min, 160 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 12 €
Säällä kuin säällä, säähän sopiva lämmin pukeutuminen. Ryhmän haltuunotto, metsämeditaatio, kehon aktivointi, loppurauhoittuminen.

2. Huolien hättyytys metsäkylpy n. 1,5 h, 310 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 14 €
Kuvaus; Ryhmän haltuunotto, huolilappujen täyttö, metsämeditaatiot, kehon aktivointi, nuotion teko, huolten poisto, terveysjuoma ja loppurauhoittuminen nuotion äärellä.

Ryhmäliikuntaa

Liikuntaa sisällä ja ulkona eri kokoisille ryhmille.

Hinta / minimiveloitus alkaen 160-250 € / ohjelma / ryhmä.
Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.

Lumikenkäily
n. 1 h
160 €
Opitaan oikea lumikenkäilytekniikka ja nautitaan Rauhalahden kauniista luonnosta. Max 15 hlöä. Hinta arkisin 160 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö.
UUSI: "Jätkän jumppa"
n. 1 h
190 €
Tuo porukkasi liikuntatuokioon yllättävään ympäristöön - Jätkänkämpälle. Sis.: alkulämmittelynä kävely hotellilta kämpälle (10 min.), jumppa kämpällä ja sen pihapiirissä penkkejä ja pöllejä hyödyntäen (40 min.) ja lopuksi palauttava kävely takaisin hotellille (10 min.). Max. 30 hlöä. Hinta 19€/hlö, minimiveloitus 190€. Suosittelemme myös: kupillinen pakuriteetä 3€/hlö.
Tehokkaat jumpat
1 h
160 €
Kahvakuula, Circuit Training, RPV - reisi-peppu- vatsatreeni, juoksu. Hinta arkisin 160 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö.
UUSI: Mukava porukan vesj'reeni
40 min
250 €
Vesitreeni (40 min.) + palauttelevaa kylpylässä lilluttelua - allasbaari palvelee myös. Valittavissa: "laakaseva kevyt", "perusjumputus" ja "luulot pois" -versiot. Max. 40 hlöä. Hinta 25€/hlö, minimiveloitus 250€.

RENTO VIINIPRUUVI

Viinin maistelu yhdessä on hauskaa.

Rauhalahdessa viinipruuvi toteutetaan osallistujien ja juoma-asiantuntijamme rentona keskustelutilaisuutena. Tule tekemään kanssamme matka valko- ja punaviinien maailmaan.

Viinipruuvi
1-1,5 h
40 € / henkilö
Hinta sisältää 5 cl viiniannokset: 3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä. Minimi 5, maksimi 25 henkilöä.

LOIMULOHIKURSSI

NUOTIOHERKKUJEN VALMISTAMISTA YHDESSÄ.

Kiinnostaako oppia loimuttamaan lohta? Nyt tämä on mahdollista Rauhalahden Jätkänkämpällä. Ryhmät voivat varata sulan maan aikaan loimulohen valmistuksen. Kurssin lopuksi nautitaan päivän aikana itse valmistetut herkut.

Loimulohikurssi
3 h
250 € + ruokailu 27 € / hlö
Ohjelma: - nuotion sytyttäminen, loimutuslaudan tekonäytös, kalojen loimutus, ruokailu ulkona laavulla tai sateen sattuessa Jätkänkämpässä. Kurssin hintaan sisältyy yksi aktiviteetti (metsäkylpy, kurlaus tai savolaiset olympialaiset). Minimi 10 henkilöä.

Lisäkkeinä hintaan sisältyy uuniperuna, talon puolukkakastike, leipä, voi, kotijuomat. Lisäksi salaatit: 4,50 € / salaatti.

KAIPAATKO LISÄÄ IDEOITA?

Täydellinen kombo virkistyspäivään on myös hyvä ruoka + loistava ohjelma - tsekkaa meidän upea viihdetarjonta, ruokailut ja ryhmämenut sekä Jätkänkämpän perinne- ja savusaunaillat!

Hemmotteluhoidot ryhmille ovat myös toivottu ohjelma.

Kylpylän yhteydessä oleva pyöreä ja tyylikäs tilaussauna sopii erinomaisesti työporukoiden käyttöön, ja sen yhteydessä olevaan kabinettiin voi tilata ruokia ja juomia - sekä vaikkapa hemmotteluhoitoja!

Ja jos on tarkoitus huolehtia omasta työhyvinvoinnista, meiltä voit varata ajan hierojalle tai kosmetologille - vaikka kiireisen työmatka- tai kokouspäivän päätteeksi.

Puuttuuko listalta joku vanha suosikkisi? Saatavilla myös seinäkiipeilykokeilu, savolainen tietokisa / musavisa / bingo ja retki Katiskaniemen luontopolulle - kysy lisää myynti@rauhalahti.fi.

Vinkki: Meillä on Rauhalahden alueella muitakin kivoja tyhy-toimijoita: Rauhalahti Bowling, Kuopion Tenniskeskus (Mailapelikeskus) ja Megazone.