Tyhy- ja virkistyspäivä Rauhalahdessa

Olipa ryhmänne toiveena hikiliikunta, kevyempi kuntoilu tai rento yhdessäolo, Rauhalahdesta löydät sopivan ohjelman ja mainiot ohjaajat. Tyhypäivätarjous 33 € / hlö sis. ohjatun ohjelman (1 tunti) ja ruokailun (lounas tai päivällinen). Varaa omasi myyntipalvelusta p. 030 608 30.

 

Vinkit virkistys-/tyhypäiväksi!

Suunnittelemme mielekkään tyky-/tyhy-/virkistyspäivän toiveittenne mukaan. Ohjelma voi sisältää esim. liikuntaa, luentoja, kuntotestausta ja kisailuja sekä kylpemistä & herkullista ruokaa.

TYHYPÄIVÄ-TARJOUS

Tyhy-/Virkistyspäivä 33 € / hlö sis: ohjatun ohjelman* ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä). Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 2 -kertainen hinta. 

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä tiistaisin 49 € / hlö sis: ohjatun ohjelman* ja tiistain perinneillan Jätkänkämpällä - savusauna & perinnepäivällinen. HUOM! Tämä hinta vain tiistaina, pyydä muista ajankohdista tarjous myyntipalvelusta.

*Ohjattu ohjelma, kesto 1 h, min 10 hlö, valittavana lajit: kurlaus, olympialaiset, kevytsuunnistus, hikiliikunta (kahvakuula, RPV...), lumikenkäily, luontopolku, kiipeily, kuntotesti, fysioterapeutin luento.

 

METSÄKYLVYT SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ


Kehon ja mielen hoitoa metsässä kaikkina vuodenaikoina. Metsä rauhoittaa, siellä verenpaine laskee ja stressi helpottaa.

1. Metsäkylpy 45 min, 150 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 12 €

Säällä kuin säällä, säähän sopiva lämmin pukeutuminen. Ryhmän haltuunotto, metsämeditaatio, kehon aktivointi, loppurauhoittuminen.

2. Huolien hättyytys metsäkylpy n. 1, 5 h, 290 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 14 €
Kuvaus; Ryhmän haltuunotto, huolilappujen täyttö, metsämeditaatiot, kehon aktivointi,  nuotion teko, huolten poisto, terveysjuoma ja loppurauhoittuminen nuotion äärellä.

 

UUTUUS! TURVATYHY

Koulutuksen kesto noin 2 tuntia. Kouluttaja entinen ammattinyrkkeilijä Mika Tossavainen.

Koulutuksessa perehdytään mahdollisiin uhkaaviin tilanteisiin ja harjoitellaan tilanteissa toimimista.

Aiheita ovat: hätävarjelulaki, ennakoiminen, irtaantuminen, pakeneminen

Ohjelman hinta 49 € / henkilö, sisältää ohjelman ja buffetruokailun.
Minimi 8, maksimi 14 henkilöä.

 

VALMIITA RYHMÄPAKETTEJA

Firmakurlaus: alk. 400 € Kesto 2-3 tuntia, ryhmäkoko 30-200 henkilöä, pelipaikka aivan kylpylähotellin edessä tai sopimuksen mukaan myös Jätkänkämpällä tai sisätiloissa. Kesällä ja talvella. Tutustu tarkemmin.

Virkistyspäivät laavulla alk. 40 € / 3 h: Katso kaikki LAAVU-tuotteet!

Private Kylpylä: 700 € / 2 h,  kylpylä allasosastoineen ja saunoineen on mahdollista varata omaan käyttöön iltaisin klo 21 alkaen. Varaa altaalle vaikka "Tropical pool menu". Lisätiedot.

Voimme yhdistää palveluihimme myös yhteistyökumppaneidemme tuotteita esim. keilaus, minigolf, lasersotapelit, palloilulajit (tennis, padel, squash jne), paintball-sotapeli maastossa, virtuaalipelit, teatteri- ja musiikkiesitykset, laivaristeilyt jne.

KYSY LISÄÄ JA VARAA: p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi

LISÄÄ OHJELMAVAIHTOEHTOJA:

Kurlaus - mualiman jännin pelj
6-30 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Savossa kehitetty, curlingista jalostettu hauska ja pelin imuun helposti vievä laji, jossa pelivälineenä on puupallot ja harjat. Toimii kaikkina vuodenaikoina ja sopii niin huippu-urheilijoille kuin liikuntarajoitteisillekin. Myös sisällä.
Savolaiset olympialaiset
10- 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Aidon rehdit ja umpikierot kisat. Kesälajeina esim. naulaus, pöllin sahaus, heittolajit, lukutaitotesti, talvisin mm. avannon kairaus ja potkukelkkaviesti. Loppujen lopuksi ohjaaja aina voittaa.
Savolainen kevytsuunnistus
max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Suunnistus on helppoa ja hauskaa, mutta tietäjät savolaiseen malliin kieroja. Rasteilla yhdistetään suunnistus ja tietovisailu.
Savolainen tietokisa / Musavisa
max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Hauskaa yhdessäoloa Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.
Hikeä pintaan himoliikkujille
max 70 hlö/ulkona max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Tehokasta liikuntaa innostavien ohjaajien johdolla. Valittavana: kahvakuula, circuit training, nopeus-/voimatreeni,vesihiit, juoksu, talvisin lumikenkäily.
Katiskaniemen luontopolku
ei rajoitusta
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Pääosin luonnonsuojelualueella sijaitseva polku alkaa hotellin takaa. Alueen erikoisuuksia ovat lehtipuuvaltaiset lehdot, komeat kalliomänniköt, kookkaat haavat sekä rantojen eliöyhteisöt. Pituus n. 2 km.
Seinäkiipeily
Max 20 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Opetellaan seinäkiipeilyn perusasiat ja kiipeillään haasteeltaan vaihtelevia reittejä Rauhalahden liikuntasalin kiipeilyseinällä.
Rauhalahti selfie-ralli
max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Joukkuekisa, jossa kukin joukkue tarvitsee oman kännykkäkameran selfiekuvien ottamiseen. Kuvauspaikoista ja –aiheista joukkueet saavat enemmän tai vähemmän selkeän vinkkilistan. Paras joukkue palkitaan. Selfie-ralli sopii erityisen hyvin tutustumisharjoituksena, mutta toimii myös tuttujen kesken.
Kunnon testaus
max 70 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Kunnontestaus ja henkilökohtaiset palautteet. Esim. UKK-kävelytesti, lihaskunto- tai Toimiva-testi.
Fysioterapeutin luento
max 300 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Aiheena esim. stressi, ravinto, työhyvinvointi. Kysy myös liikuntaan & kuntoiluun liittyvistä tietoiskuista / luennoista.
Lumikenkäretki ja laavu
max 15 hlö
250 €/1-10 hlö, lisählö 14€/hlö
Opastettu lumikenkäretki Katiskaniemen kauniissa maastossa ja kuumaa mehua, kesto noin 2,5 h.Ohjelman jälkeen makkaranpaistoa laavulla, lisähinta: nuotiopuut 40 € ja makkarat 2,50 €/kappale.
Kalastusretki Kallavedellä
1-5 henkilöä + opas / vene
alk. 565 € / 4 tuntia
Yhteistyössä Kalamania Oy:n Janne Parviaisen kanssa toteutamme eri pituisia kalastusretkiä Kallavedelle. Lähtö Rauhalahden laiturista kohti kalaisia vesiä. Ryhmän koko 1-5 henkilöä, myös suuremmat ryhmät onnistuvat. Retken hinta sisältää veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä. HUOM! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat Tunkkionki -uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua).
Keilaus & minigolf
Rauhalahti Bowling on hulppea keilailukeskus n. 500 m hotellilta. Hallilla on myös ulkominigolf -rata. Keilaamisen / minigolffailun jälkeen on ihana nauttia kylpylästä tai Jätkänkämpän savusaunasta, ruokailla ja tanssia. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
Lasersotaa ja -taisteluja
Megazone laserpelikeskukus sijaistee 2,2 km Rauhalahdesta, kauppakeskus Cantissa. Pelit ovat turvallisia, erittäin jännittäviä ja sopivat hyvin 7-100 vuotiaille pelaajille. Kaikki pelaajat saavat koulutuksen peleihin ja sotilaspassin, johon kirjataan taistelutiedot sekä mahdolliset ylennykset. Yhdistä laserpeliin kylpylä- tai savusaunakäynti, ruokailuja ja tansseja. Pyydä tarjous!
Palloilu
Kuopion Mailapelikeskuksella (600 m hotellilta) sulkapallo, lentopallo, sähly, tennis, squash. Ensin palloilua ja sitten kylpylään tai Jätkänkämpälle savusaunaan, loppuilta tansseissa. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.