Rauhalahden alue

Rauhalahden alueella on Kylpylähotelli Rauhalahden lisäksi monia palveluita useiden eri yrittäjien toimesta. Matkailukeskus Rauhalahti tarjoaa mökkivuokrausta ja leirintäalueen palvelut, Rauhalahti Teatteri tuottaa kesäteatteria, Rauhalahti Bowlingissa on keilaradat ja minigolf. Alueelta löytyy myös tennis- ja squashhallit sekä ratsastustalli.


MATKAILUKESKUS RAUHALAHTI

Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden matkailukeskus, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta. Matkailukeskus Rauhalahdessa on korkeatasoista, ympärivuotista majoitusta lomahuviloissa ja uusissa saunallisissa lomamökeissä. Kesäaikaan loma- ja leirintämökkejä sekä caravan- ja telttapaikkoja. Alueella on kesäaikaan ravintola, kesäterassi, kauppa, vuokrattavat rantasaunat sekä ryhmien grillijuhlia varten Nuottakota. Välinevuokraus kesäaikaan. Lisätietoja www.visitrauhalahti.fi

 

 RAUHALAHTI BOWLING - KEILAILUKESKUS

Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola sekä 3 kilpailutason biljardipöytää. Kesäterassin yhteydessä on lisäksi minigolfrata. Tutustu keilahalliin tästä: Rauhalahti Bowling

Rauhalahti tarjoaa niin yksittäisille keilaajille kuin tyhy- ja virkistyspäiväläisillekin mukavat jatkot kylpylässä, tanssi- ja karaokeilloissa tai Jätkänkämpän perinneilloissa. Pyydä ryhmälle tarjous Rauhalahden myyntipalvelusta puh. 030 608 30.

KYLPYLÄÄ JA KEILAUSTA

Rauhalahti Bowlingilla ja Rauhalahden kylpylällä on yhteistuote, joka tarjoaa hintaedun!

Ensin kylpylään ja sitten keilaamaan
Rauhalahti Bowlingiin pääsee keilaamaan saman päivän aikana ma-to klo 9-16 Rauhalahden kylpylän kuitilla tarjoushintaan 12 €.

Ensin keilaamaan ja sitten kylpylään
Rauhalahden kylpylään pääsee saman päivän aikana Rauhalahti Bowlingin keilakuitilla tarjoushintaan 9 €.


RAUHALAHDEN TENNIS- JA SQUASH-HALLIT

Kuopion Tenniskeskuksessa ja Tennisforumissa voi pelata tennistä, squashia, pöytätennista, sählyä, golfia, sulkapalloa sekä racketlonia. Lisäksi on mahdollisuus saada yksityistunteja ja valmennusta ko. lajeissa. Lisätietoja keskuksesta löytyy osoitteesta www.kuopiontenniskeskus.fi, ja puh. 017 361 2655.

Rauhalahden Tenniskeskus on kotipaikka Puijo Tennis Team PTT:lle, joka edistää lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoimintaa tenniksen, racketlonin sekä myös muiden mailapelien ja liikuntaharrastusten parissa. Lisätietoja PTT:n toiminnasta, valmennuksesta ja kursseista saa osoitteesta www.puijontennisteam.com.


RAUHALAHDEN RATSASTUSTALLIT

Kylpylähotelli Rauhalahden naapurissa toimii yksityinen ratsastustalli, Rauhalahden Ratsastuskoulu. Lisätietoja Rauhalahden Ratsastuskoulusta löytyy puh. 044 3612383 ja osoitteesta www.rauhalahdenratsastuskoulu.fi

 

RAUHALAHDEN ELÄINPUISTO

Rauhalahden eläinpuisto on suunnattu kaikenikäisille eläinten ystäville, vauvasta vaariin. Siellä voi koko perhe viettää mukavaa kesäpäivää seuraten eläinten touhuja. Eläinpuisto on auki joka päivä kesäaikaan. Tarkemmat aukioloajat myöhemmin. Katso lisää tästä.

VÄLINEVUOKRAUS KESÄAIKAAN

Kesäaikaan Matkailukeskus Rauhalahti vuokraa kanootteja, kajakkeja, soutuveneitä ja SUP-lautoja. Lisäksi on vuokrattavana Fatbike-pyöriä, sähköpyöriä ja polkuautoja. Vuokraus matkailukeskuksen kaupasta, joka sijaitsee ravintolan yhteydessä kesävastaanoton vieressä. Lisätietoja Matkailukeskuksesta löytyy osoitteesta www.visitrauhalahti.fi, puh. 017 473 000.

RAUHALAHTI TEATTERI

Rauhalahden katetulla teatteriareenalla, joka sijaitsee kivenheiton päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta, Ismo Apellin vetämä Rauhalahti Teatteri esittää kesäisin suosittuja musikaaleja ja kesäteatteriesityksiä. Kesällä 2018 oli musikaali PERTTI Spede Pasasesta ja kesällä 2019 Vuonna 85 - Kuopio Remix.  Kesän 2020 esitys on Danny Show, musikaali siitä, kun Danny toi shown suomene. Katso lisää tästä.