Rauhalahden alue

Rauhalahden alueella on Kylpylähotelli Rauhalahden lisäksi monia palveluita useiden eri yrittäjien toimesta. Matkailukeskus Rauhalahti tarjoaa mökkivuokrausta ja leirintäalueen palvelut, Rauhalahden kotieläinpuisto avataan kesällä 2018, Rauhalahti Teatteri tuottaa kesäteatteria, Rauhalahti Bowlingissa on keilaradat ja minigolf. Alueelta löytyy myös tennis- ja squashhallit sekä ratsastustalli. Tilattavissa on Tahko Safareiden paintballia sekä WHF Adventuresin kalastuspalveluita.


MATKAILUKESKUS RAUHALAHTI

Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden matkailukeskus, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta. Matkailukeskus Rauhalahdessa on korkeatasoista, ympärivuotista majoitusta lomahuviloissa sekä kesäaikaan loma- ja leirintämökkejä sekä caravan- ja telttapaikkoja. Alueella on kesäaikaan ravintola, kesäterassi, kauppa, vuokrattava rantasauna sekä ryhmien grillijuhlia varten Nuottakota.

 

VÄLINEVUOKRAUS

Kesäaikaan Matkailukeskus Rauhalahti vuokraa ajalla 8.6.-5.8.2018 klo 10-21 kanootteja, kajakkeja, soutuveneitä ja SUP-lautoja, joiden vuokra on 15 € / 1,5 tuntia ja 45 € / päivä. Lisäksi on vuokrattavana Fatbike-pyöriä ja polkuautoja, joiden vuokra on 10 e / 1,5 tuntia ja 20 e / päivä. Vuokraus matkailukeskuksen kaupasta, joka sijaitsee ravintolan yhteydessä kesävastaanoton vieressä.

Lisätietoja Matkailukeskuksesta löytyy osoitteesta www.visitrauhalahti.fi, puh. 017 473 000.


RAUHALAHDEN ELÄINPUISTO

Rauhalahden eläinpuisto sijaitsee Matkailukeskus Rauhalahdessa. Kylpylähotellista eläinpuistoon pääsee kätevästi kävellen, matkaa on vain noin 550 m! Eläinpuisto on avoinna 22.6.-26.8.2018 joka päivä klo 10-20.

Liput: 9 € / aik. ja 7 € / lapsi (2-14v.). Alle 7 v. vain vanhemman seurassa.
Ryhmät: 6 € / hlö min 15 hlöä, ryhmämyynti suoraan eläinpuistosta, myynti@rauhalahdenelainpuisto.fi ja puh. 050 532 7151.
Majoittujat: 7,50 €/aik. ja 5,50 €/lapsi (2-14 v.), majoittujien alennuksen saa vain esittämällä hotellin avainkortin eläinpuiston lipunmyynnissä. Jos olet pitempään lomalla, voit ostaa koko majoituksen ajan voimassa oleva lipun: 14 € / aik. ja 10 € / lapsi.

Rauhalahden Eläinpuisto on Facebookissa, katso lisää tästä.


RAUHALAHTI TEATTERI

Rauhalahden katetulla teatteriareenalla, joka sijaitsee kivenheiton päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta, esitetään kesällä 2018 musiikkikomedia PERTTI.

PERTTI on ratkiriemukas mutta koskettava kertomus Suomi-viihteen ikonin ”Spede” Pertti Pasasen huikeasta elämänkaaresta Kuopiosta Kulosaareen. Tämä moniulotteinen musiikkikomedia sisältää lapsuuden ja lähipiirin aineistoa sekä tarinoita, joita Pertistä ei aikaisemmin ole kuultu. Näytelmän dramatisoi Antti Heikkinen ja ohjaa Ismo Apell.

Rauhalahden alueelle rakennettava Pertin keksintö- ja taidenäyttely tulee tuomaan katsojille laajamittaisen annin siitä, mihin Pertti taiteellisen ja tieteellisen intohimonsa vapaa-aikanaan valjasti. Spede-idea Oy:n johtaja ja Pertin pitkäaikaisen keksijäystävän Raimo Kaukisen keräämään näyttelyyn on tulossa muun muassa alkuperäinen Spede-linko Kuopiosta, legendaarinen showboat, venesuksi sekä useita keksintöjä piirustuksineen.

Katso tarkemmat teatteritiedot ja teatteripaketit tästä.

Rauhalahti Teatteissa esitetään myös lastenteatteria (Maltti ja Valtti) sekä stand-up -komiikkaa. Esim. la 30.6.2018 alkaen klo 19.00 esitetään "Mars vs. Venus": toistensa ja parisuhteensa raivostuttavampia ja rakastettavimpia puolia ruotivat koomisin keinoin Riku Suokas ja Johanna Tohni! Kaikki lippuvaraukset: www.lipputoimisto.fi


RAUHALAHTI BOWLING - KEILAILUKESKUS

Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola sekä 3 kilpailutason biljardipöytää. Kesäterassin yhteydessä on lisäksi minigolfrata. Tutustu keilahalliin tästä: Rauhalahti Bowling

Rauhalahti tarjoaa niin yksittäisille keilaajille kuin tyhy- ja virkistyspäiväläisillekin mukavat jatkot kylpylässä, tanssi- ja karaokeilloissa tai Jätkänkämpän perinneilloissa. Pyydä ryhmälle tarjous Rauhalahden myyntipalvelusta puh. 030 608 30.

KYLPYLÄÄ JA KEILAUSTA

Rauhalahti Bowlingilla ja Rauhalahden kylpylällä on yhteistuote, joka tarjoaa hintaedun!

Ensin kylpylään ja sitten keilaamaan
Rauhalahti Bowlingiin pääsee keilaamaan saman päivän aikana ma-to klo 9-16 Rauhalahden kylpylän kuitilla tarjoushintaan 12 €.

Ensin keilaamaan ja sitten kylpylään
Rauhalahden kylpylään pääsee saman päivän aikana Rauhalahti Bowlingin keilakuitilla tarjoushintaan 9 €.


RAUHALAHDEN TENNIS- JA SQUASH-HALLIT

Kuopion Tenniskeskuksessa ja Tennisforumissa voi pelata tennistä, squashia, pöytätennista, sählyä, golfia, sulkapalloa sekä racketlonia. Lisäksi on mahdollisuus saada yksityistunteja ja valmennusta ko. lajeissa. Lisätietoja keskuksesta löytyy osoitteesta www.kuopiontenniskeskus.fi, ja puh. 017 361 2655.


Rauhalahden Tenniskeskus on kotipaikka Puijo Tennis Team PTT:lle, joka edistää lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoimintaa tenniksen, racketlonin sekä myös muiden mailapelien ja liikuntaharrastusten parissa. Lisätietoja PTT:n toiminnasta, valmennuksesta ja kursseista saa osoitteesta www.puijontennisteam.com.


RAUHALAHDEN RATSASTUSTALLIT

Kylpylähotelli Rauhalahden naapurissa toimii yksityinen ratsastustalli, Rauhalahden Ratsastuskoulu. Lisätietoja Rauhalahden Ratsastuskoulusta löytyy puh. 044 3612383 ja osoitteesta www.rauhalahdenratsastuskoulu.fi


TAHKOSAFARIT RAUHALAHDESSA

Ohjelmapalveluyritys Tahkosafareilla on pitkä kokemus monipuolisista ohjelmapalveluista niin kesällä kuin talvellakin. Turvallisuus on tärkeä tekijä ohjelmapalvelujen toteutuksessa.
Safarit on suunniteltu täyttämään tämän päivän turvallisuusvaatimukset ja vasta-alkajakin pääsee nauttimaan reiteistä ja luonnosta.

Tahkosafarit -ohjelmapalveluyritys järjestää Rauhalahden alueella ryhmille Paintpall -värikuulapelejä. Lisäksi Tahkosafarit järjestää eFatbike-pyöräilyretkiä, jossa liikutaan vaihtelevissa ja kauniissa maisemissa ammattitaitoisen ohjaajan mukana.

Pyydä tarjous Rauhalahden myyntipalvelusta puh. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi


KALASTUS

WHF-Adventures tuottaa laadukkaita kalastus- ja vesistömatkailutuotteita Kallavedelle. Tuotteita on saatavilla kesäsesongilla 1.6-1.9.2018. Lähtösatamina toimivat Matkailukeskus Rauhalahti sekä Kuopion vierasvenesatama.
Lisätietoja: Rami Mikkonen, ramimikkonen@gmail.com, p. 044 3451427