MATKAILUKESKUS RAUHALAHTI

Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden matkailukeskus, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta. Matkailukeskus Rauhalahdessa on korkeatasoista, ympärivuotista majoitusta lomahuviloissa sekä kesäaikaan loma- ja leirintämökkejä sekä caravan- ja telttapaikkoja. Alueella on kesäaikaan ravintola, kesäterassi, kauppa, vuokrattava rantasauna sekä ryhmien grillijuhlia varten Nuottakota. 

Kesäaikaan Matkailukeskus Rauhalahti vuokraa kanootteja ja soutuveneitä hintaan 15 € / päivä ja 45 € / viikko.

Lisätietoja Matkailukeskuksesta löytyy osoitteesta www.visitrauhalahti.fi, puh. 017-473 000. Rauhalahden vapaa-ajanalueen (Kylpylähotelli Rauhalahti, Matkailukeskus Rauhalahti ja SeikkailuKuopio) yhteiset nettisivut löytyvät osoitteesta www.rauhalahti.com.

RAUHALAHTI BOWLING - KEILAILUKESKUS

Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola sekä 3 kilpailutason biljardipöytää. Kesäterassin yhteydessä on lisäksi minigolfrata. Tutustu keilahalliin tästä: Rauhalahti Bowling

Rauhalahti tarjoaa niin yksittäisille keilaajille kuin tyhy- ja virkistyspäiväläisillekin mukavat jatkot kylpylässä, tanssi- ja karaokeilloissa tai Jätkänkämpän perinneilloissa. Pyydä ryhmälle tarjous Rauhalahden myyntipalvelusta puh. 030 608 30.

KYLPYLÄÄ JA KEILAUSTA

Rauhalahti Bowlingilla ja Rauhalahden kylpylällä on yhteistuote, joka tarjoaa hintaedun!

Ensin kylpylään ja sitten keilaamaan

Rauhalahti Bowlingiin pääsee keilaamaan saman päivän aikana ma-to klo 9-16 Rauhalahden kylpylän kuitilla tarjoushintaan 12 €.

Ensin keilaamaan ja sitten kylpylään

Rauhalahden kylpylään pääsee saman päivän aikana Rauhalahti Bowlingin keilakuitilla tarjoushintaan 9 €.

 

RAUHALAHDEN TENNIS- JA SQUASH-HALLIT

Kuopion Tenniskeskuksessa ja Tennisforumissa voi pelata tennistä, squashia, pöytätennista, sählyä, golfia, sulkapalloa sekä racketlonia. Lisäksi on mahdollisuus saada yksityistunteja ja valmennusta ko. lajeissa. Lisätietoja keskuksesta löytyy osoitteesta www.kuopiontenniskeskus.fi, ja puh. 017-361 2655.


Rauhalahden Tenniskeskus on kotipaikka Puijo Tennis Team PTT:lle, joka edistää lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoimintaa tenniksen, racketlonin sekä myös muiden mailapelien ja liikuntaharrastusten parissa. Lisätietoja PTT:n toiminnasta, valmennuksesta ja kursseista saa osoitteesta www.puijontennisteam.com sekä päävalmentaja Tuomas Jääskeläiseltä puh. 044-2911992.

RAUHALAHDEN RATSASTUSTALLIT

Kylpylähotelli Rauhalahden naapurissa toimii yksityinen ratsastustalli, Rauhalahden Ratsastuskoulu. Lisätietoja Rauhalahden Ratsastuskoulusta löytyy puh. 044-3612383 ja osoitteesta www.rauhalahdenratsastuskoulu.fi

SEIKKAILUKUOPIO

SeikkailuKuopio -ohjelmapalveluyritys järjestää Rauhalahden alueella ryhmille kanootti- ja mönkijäsafareita sekä paintpall -värikuulapelejä.

Ohjelmapalveluyritys SeikkailuKuopiolla on pitkä kokemus monipuolisista ohjelmapalveluista niin kesällä kuin talvellakin. Turvallisuus on tärkeä tekijä ohjelmapalvelujen toteutuksessa.

Perustuotteet sisältävät erimuotoisia safareita moottorin avulla ja ilman, tiimihenkeä nostattavia kisailu- ja seikkailutuotteita. Kiinteiden toimipisteiden lisäksi iso osa palveluista on siirrettävissä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Safari on turvallinen ja helppo ratkaisu tutustua luontoon ja reitteihin ammattioppaan johdolla.

SeikkailuKuopio järjestää Kuopiossa mönkijäsafarit, melontareissut ja moottorikelkkasafarit. Safarit on suunniteltu täyttämään tämän päivän turvallisuusvaatimukset ja vasta-alkajakin pääsee nauttimaan reiteistä ja luonnosta.

SeikkailuKuopion ohjelmassa on lisäksi suosittu vauhdikas värikuulapeli Paintball ja peliin tarkoitettu pelialue sijaitsee Rauhalahden maastossa.

Pyydä ryhmälle tarjous Rauhalahden myyntipalvelusta puh. 030 60830 tai suoraan SeikkailuKuopiosta puh. 0400 - 102 303, sales@seikkailukuopio.fi.