Rauhalahden alue

Rauhalahden alueella on Kylpylähotelli Rauhalahden lisäksi monia palveluita useiden eri yrittäjien toimesta. Matkailukeskus Rauhalahti tarjoaa mökkivuokrausta ja leirintäalueen palvelut, Rauhalahden kotieläinpuisto, Rauhalahti Teatteri tuottaa kesäteatteria, Rauhalahti Bowlingissa on keilaradat ja minigolf. Alueelta löytyy myös tennis- ja squashhallit sekä ratsastustalli. Tilattavissa on Tahko Safareiden paintballia sekä WHF Adventuresin kalastuspalveluita.


MATKAILUKESKUS RAUHALAHTI

Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden matkailukeskus, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta. Matkailukeskus Rauhalahdessa on korkeatasoista, ympärivuotista majoitusta lomahuviloissa sekä kesäaikaan loma- ja leirintämökkejä sekä caravan- ja telttapaikkoja. Alueella on kesäaikaan ravintola, kesäterassi, kauppa, vuokrattavat rantasaunat sekä ryhmien grillijuhlia varten Nuottakota.

 

VÄLINEVUOKRAUS

Kesäaikaan Matkailukeskus Rauhalahti vuokraa kanootteja, kajakkeja, soutuveneitä ja SUP-lautoja. Lisäksi on vuokrattavana Fatbike-pyöriä ja polkuautoja. Vuokraus matkailukeskuksen kaupasta, joka sijaitsee ravintolan yhteydessä kesävastaanoton vieressä. Rannalla on myös vesijettien vuokrauspiste.

Lisätietoja Matkailukeskuksesta löytyy osoitteesta www.visitrauhalahti.fi, puh. 017 473 000.


RAUHALAHDEN ELÄINPUISTO

Rauhalahden eläinpuisto sijaitsee Matkailukeskus Rauhalahdessa. Kylpylähotellista eläinpuistoon pääsee kätevästi kävellen, matkaa on vain noin 550 m! Eläinpuisto on avoinna kesäaikaan touko-elokuussa 2019.
Tarkemmat aikataulut ja hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Rauhalahden Eläinpuisto on Facebookissa, katso lisää tästä.


RAUHALAHTI TEATTERI

Rauhalahden katetulla teatteriareenalla, joka sijaitsee kivenheiton päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta, esitettiin kesällä 2018 musiikkikomedia PERTTI. Kesän 2019 esitystiedot tulevat myöhemmin.

 


RAUHALAHTI BOWLING - KEILAILUKESKUS

Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola sekä 3 kilpailutason biljardipöytää. Kesäterassin yhteydessä on lisäksi minigolfrata. Tutustu keilahalliin tästä: Rauhalahti Bowling

Rauhalahti tarjoaa niin yksittäisille keilaajille kuin tyhy- ja virkistyspäiväläisillekin mukavat jatkot kylpylässä, tanssi- ja karaokeilloissa tai Jätkänkämpän perinneilloissa. Pyydä ryhmälle tarjous Rauhalahden myyntipalvelusta puh. 030 608 30.

KYLPYLÄÄ JA KEILAUSTA

Rauhalahti Bowlingilla ja Rauhalahden kylpylällä on yhteistuote, joka tarjoaa hintaedun!

Ensin kylpylään ja sitten keilaamaan
Rauhalahti Bowlingiin pääsee keilaamaan saman päivän aikana ma-to klo 9-16 Rauhalahden kylpylän kuitilla tarjoushintaan 12 €.

Ensin keilaamaan ja sitten kylpylään
Rauhalahden kylpylään pääsee saman päivän aikana Rauhalahti Bowlingin keilakuitilla tarjoushintaan 9 €.


RAUHALAHDEN TENNIS- JA SQUASH-HALLIT

Kuopion Tenniskeskuksessa ja Tennisforumissa voi pelata tennistä, squashia, pöytätennista, sählyä, golfia, sulkapalloa sekä racketlonia. Lisäksi on mahdollisuus saada yksityistunteja ja valmennusta ko. lajeissa. Lisätietoja keskuksesta löytyy osoitteesta www.kuopiontenniskeskus.fi, ja puh. 017 361 2655.


Rauhalahden Tenniskeskus on kotipaikka Puijo Tennis Team PTT:lle, joka edistää lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoimintaa tenniksen, racketlonin sekä myös muiden mailapelien ja liikuntaharrastusten parissa. Lisätietoja PTT:n toiminnasta, valmennuksesta ja kursseista saa osoitteesta www.puijontennisteam.com.


RAUHALAHDEN RATSASTUSTALLIT

Kylpylähotelli Rauhalahden naapurissa toimii yksityinen ratsastustalli, Rauhalahden Ratsastuskoulu. Lisätietoja Rauhalahden Ratsastuskoulusta löytyy puh. 044 3612383 ja osoitteesta www.rauhalahdenratsastuskoulu.fi


TAHKOSAFARIT RAUHALAHDESSA

Ohjelmapalveluyritys Tahkosafareilla on pitkä kokemus monipuolisista ohjelmapalveluista niin kesällä kuin talvellakin. Turvallisuus on tärkeä tekijä ohjelmapalvelujen toteutuksessa.
Safarit on suunniteltu täyttämään tämän päivän turvallisuusvaatimukset ja vasta-alkajakin pääsee nauttimaan reiteistä ja luonnosta.

Tahkosafarit -ohjelmapalveluyritys järjestää Rauhalahden alueella ryhmille Paintpall -värikuulapelejä. Lisäksi Tahkosafarit järjestää eFatbike-pyöräilyretkiä, jossa liikutaan vaihtelevissa ja kauniissa maisemissa ammattitaitoisen ohjaajan mukana.

Pyydä tarjous Rauhalahden myyntipalvelusta puh. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi


KALASTUS

WHF-Adventures tuottaa laadukkaita kalastus- ja vesistömatkailutuotteita Kallavedelle. Tuotteita on saatavilla kesäsesongilla kesä-syyskuussa. Lähtösatamina toimivat Matkailukeskus Rauhalahti sekä Kuopion vierasvenesatama.
Lisätietoja: Rami Mikkonen, ramimikkonen@gmail.com, p. 044 3451427