Majoitusta moneen makuun

Rauhalahdesta löydät majoitusvaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin. Kylpylähotellin viihtyisät huoneet soveltuvat vaivatonta oleskelua arvostaville. Huoneistohotelli on ehdoton paikka pienryhmille ja perheille. Joulukuussa 2019 Rauhalahteen valmistuu 5 uutta taloa, joissa on kussakin 3 huonetta.

Kylpylähotelli Rauhalahti on rakennettu v. 1987 ja siellä on yhteensä 106 hotellihuonetta. Kylpylähotelli kaiken toiminnan ydin. Siellä sijaitsee vastaanotto, ravintolatilat, kylpylä altaineen ja saunoineen, hoitotilat, liikunta- ja kuntosalit sekä kokoustilat. Hotellihuoneet ovat neljässä kerroksessa, joista pääsee hissillä tai portaita pitkin esimerkiksi pohjakerroksessa sijaitsevaan kylpylään. Huoneissa, jotka ovat hotellin takapihan puolella, on kaikissa parveke. Hotellihuoneissa on kaikissa kylpytakit ja langaton, veloitukseton nettiyhteys. Katso lisää tästä.

 

Rauhalahden huoneistohotelli on rakennettu vuonna 2004 ja se sijaitsee 100 m kylpylähotellista. Huoneistohotellissa on kolme rakennusta, joista kahdessa on yhteensä 40 pienempää, 32 neliön huoneistoa sekä yhdessä tilavampia superior-huoneistoja, 67 neliötä. Huoneistohotellissa on oma parkkipaikka lämpöpistokkein. Huoneistorakennukset on nimetty savolaisten järvien mukaan: Sotka, Kalla ja Suvas. Katso lisää tästä.

UUTTA! Joulukuussa 2019 valmistuu kylpylähotellin ja huoneistohotellin välimaastoon 5 taloa, joissa kussakin on 3 makuuhuonetta. Huoneissa on 2 vuodetta ja vuodesohva kahdelle, suihku / WC, jääkaappi, mikro, kahvin - ja vedenkeitin, astioita, liinavaatteet, TV, kuivauskaappi, katettu terassi sekä jäähdystys. Huoneissa on väliovet, ja tarvittaessa kunkin talon huoneet on yhdistettävissä jopa kolmen huoneen huoneistoiksi.

Katso tiedote uusista taloista tästä: Rauhalahden uudet huoneet