Majoitusta moneen makuun

Rauhalahdesta löydät majoitusvaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin. Kylpylähotellin viihtyisät huoneet soveltuvat vaivatonta oleskelua arvostaville. Huoneistohotelli on ehdoton paikka pienryhmille ja perheille. Edullista majoitusta etsivälle sopivat hostellin huoneistot.

Kylpylähotelli Rauhalahti on rakennettu v. 1987 ja siellä on yhteensä 106 hotellihuonetta. Kylpylähotelli kaiken toiminnan ydin. Siellä sijaitsee vastaanotto, ravintolatilat, kylpylä altaineen ja saunoineen, hoitotilat, liikunta- ja kuntosalit sekä kokoustilat. Hotellihuoneet ovat neljässä kerroksessa, joista pääsee hissillä tai portaita pitkin esimerkiksi pohjakerroksessa sijaitsevaan kylpylään. Huoneissa, jotka ovat hotellin takapihan puolella, on kaikissa parveke. Hotellihuoneissa on kaikissa kylpytakit ja langaton, veloitukseton nettiyhteys. Katso lisää tästä.

 

Rauhalahden huoneistohotelli on rakennettu v. 2004 ja se sijaitsee 100 m kylpylähotellista. Huoneistohotellissa on kolme rakennusta, joista kahdessa on yhteensä 40 pienempää, 32 neliön huoneistoa sekä yhdessä tilavampia superior-huoneistoja, 67 neliötä. Huoneistohotellissa on oma parkkipaikka lämpöpistokkein. Huoneistorakennukset on nimetty savolaisten järvien mukaan. Sotka, Kalla ja Suvas. Katso lisää tästä.

 

Hostelli Rauhalahden huoneistot sijaitsevat 150 m kylpylähotellista, huoneistohotellin naapurissa, ison parkkialueen vieressä. Hostellissa on huoneistoja, joissa on 2-3 makuuhuonetta, keittiö ja kylpyhuone. Huoneistoihin on ulkoa sisäänkäynti. Katso lisää tästä.
Luonnonläheisestä Rauhalahdesta löytyy sopiva majoituspaikka pienille ja suurille ryhmille.