MAJOITUSTA MONEEN MAKUUN

Rauhalahdesta löydät majoitusvaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin. Kylpylähotellin viihtyisät huoneet soveltuvat vaivatonta oleskelua arvostaville. Huoneistohotelli on ehdoton paikka pienryhmille ja perheille. Superiorhuoneistoissa on viilentävä ilmastointi. Helmikuussa 2020 avattiin Studiohotelli, joka sisältää 5 uutta taloa, joissa on kussakin 3 huonetta. Studioissa on manuaalinen viilentävä ilmastointi. Kaikki majoitustilamme ovat täysin savuttomia.

Tarkemmat tiedot eri majoitusmuodoista löydät tästä:

Kylpylähotelli

Huoneistohotelli: huoneistot 32 m2 ja superiorhuoneistot 67 m2

Studiohotelli

Rauhalahdessa on iso ilmainen parkkipaikka ja lisäksi huoneistohotellilla ja studiohotellilla omat parkkipaikat. Studiohotellin parkkipaikalla on sähköautojen lautauspisteitä.
Käyttö on helppoa: lataa eParking -sovellus puhelimeesi ja valitse oikea latauspiste. Latauksen hinnat voit tarkistaa sovelluksesta, minimiveloitus uudelta käyttäjältä on 5 €. Lisätietoja tästä.

TÄRKEÄÄ TIETOA MAJOITTUJILLE: Katso tästä info.

Kylpylähotelli Rauhalahti on rakennettu v. 1981 ja siellä on yhteensä 106 hotellihuonetta. Kylpylähotelli on kaiken toiminnan ydin. Siellä sijaitsee vastaanotto, ravintolatilat, kylpylä altaineen ja saunoineen, hoitotilat, liikunta- ja kuntosalit sekä kokoustilat. Hotellihuoneet ovat neljässä kerroksessa, joista pääsee hissillä tai portaita pitkin esimerkiksi pohjakerroksessa sijaitsevaan kylpylään. Huoneissa, jotka ovat hotellin takapihan puolella, on kaikissa parveke. Hotellihuoneissa on kaikissa kylpytakit ja langaton, veloitukseton nettiyhteys. Tutustu hotellihuoneisiin!

 

Rauhalahden huoneistohotelli on rakennettu vuonna 2004 ja se sijaitsee 100 m kylpylähotellista. Huoneistohotellissa on kolme rakennusta, joista kahdessa on yhteensä 40 pienempää, 32 neliön huoneistoa sekä yhdessä tilavampia superior-huoneistoja, 67 neliötä. Huoneistohotellissa on oma parkkipaikka lämpöpistokkein. Huoneistorakennukset on nimetty savolaisten järvien mukaan: Sotka, Kalla ja Suvas. Tutustu huoneistohotelliin!

UUTTA! Helmikuussa 2020 avattiin kylpylähotellin ja huoneistohotellin välimaastoon studiohotelli, joka käsittää 5 taloa, joissa kussakin on 3 hotellihuonetta ja kaikissa oma sisäänkäynti. Huoneissa on 2 vuodetta ja vuodesohva kahdelle, suihku / WC, jääkaappi, mikro, kahvin - ja vedenkeitin, astioita, silityslauta ja -rauta, fööni, liinavaatteet, TV, kuivauskaappi, katettu terassi sekä viilentävä ilmastointi. Huoneissa on väliovet, ja tarvittaessa kunkin talon huoneet on yhdistettävissä jopa kolmen huoneen huoneistoiksi. Tutustu Studiohotelliin!