Rauhalahden Huoneistohotelli

Huoneistohotelli on ehdoton paikka pienryhmille ja perheille, mutta siellä viihtyvät myös pariskunnat lomallaan. Huoneistohotelli on täysin savuton.

TÄRKEÄÄ TIETOA MAJOITTUJILLE. Katso tästä info.

Panorama huoneistohotelli ulkoa.

Huoneistohotelli 32 m2

Vuoteet enintään

5 henkilölle

Huonekoko

32 m2

Huoneistot sijaitsevat kahdessa rakennuksessa (Sotka ja Kalla).

Saunattomat huoneistot ovat sisäpihan suuntaan. Huoneistot (myös parveke ja terassi) ovat savuttomia. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta.

Alakerran huoneistoissa on terassit, yläkerran huoneistoissa parvekkeet. Lemmikkien kanssa matkustaville on 4 saunatonta huoneistoa. Vuoteita huoneistossa yhteensä viidelle henkilölle. Sohvasta voi levittää lisävuoteen kahdelle. Pinnasänky tarvittaessa (ennakkovaraus).

Olohuone + vuoteet kahdelle: Oleskelutila, jossa kolmen istuttava sohva, nojatuoli, sohvapöytä, 2 vuodetta á 90 x 200 cm, minikeittiö (mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, astiat viidelle).

Pieni makuuhuone: Lattiatason vuode 120 x 200 cm ja ”laivavuode” 80 x 200 cm.

Huoneistossa on tallelokero, vaatteiden kuivauskaappi, hiustenkuivaaja ja silitysrauta. Kaikissa huoneistoissa on maksuton langaton internetyhteys.

Perhe alk. 195 €

2hh 166

Huoneistohotelli 32 m2 saunalla

Vuoteet enintään

5 henkilölle

Huonekoko

32 m2

Huoneistot sijaitsevat kahdessa rakennuksessa (Sotka ja Kalla). Saunalliset huoneistot ovat metsän suuntaan. Alakerran huoneistoissa on terassit, yläkerran huoneistoissa parvekkeet. Lemmikkien kanssa matkustaville on 4 saunallista huoneistoa. Huoneistot (myös parveke ja terassi) ovat savuttomia. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta.

Vuoteita huoneistossa yhteensä neljälle - viidelle henkilölle. Sohvasta saa lisävuoteen yhdelle. Pinnasänky tarvittaessa (ennakkovaraus).

Olohuone + vuoteet kahdelle: Oleskelutila, jossa kahden istuttava vuodesohva, nojatuoli, sohvapöytä, minikeittiö (mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, astiat viidelle). Kaksi vuodetta á 90 x 200 cm.

Pieni makuuhuone: Lattiatason vuode 120 x 200 cm ja ”laivavuode” 80 x 200 cm. 

Huoneistossa on tallelokero, vaatteiden kuivauskaappi, hiustenkuivaaja ja silitysrauta. Kaikissa huoneistoissa on maksuton langaton internetyhteys.

Perhe alk. 205 €

2 hh 176

Superior-huoneistot 67 m2 saunalla

Vuoteet enintään

6 henkilölle

Huonekoko

67 m2

Superior-huoneistot sijaitsevat omassa rakennuksessaan (Suvas) suojaisan pihapiirin perällä. Kaikki huoneistot ovat kaksikerroksisia ja savuttomia. Vuoteita huoneistossa on viidelle-kuudelle. Kaikissa huoneistoissa on maksuton langaton internetyhteys. Huoneistot soveltuvat tilaksi myös kokouksiin ja ryhmätöihin. UUTTA: Huoneistoissa on viilentävä ilmastointi.

Alakerrassa on olohuone, jossa 3-istuttava sohva (levitettävä), 2 nojatuolia ja pöytä. Hyvin varustettu keittiö, jossa on ruokapöytä ja tuolit kuudelle, jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, astioita kuudelle. Sauna ja pesuhuone, josta on ovi vilvoitteluterassille. Kylpytakit. Erillinen WC.

Yläkerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joissa erilliset vuoteet kahdelle (á 90 x 200 m), toisessa makuuhuoneessa ranskalainen parveke. Ovellinen makuualkovi, jossa vuode 120 x 200 cm. Erillinen WC. Portaikossa on suojaportti.

Huoneistossa on tallelokero, hiustenkuivaaja, kuivauskaappi vaatteille, silitysrauta. Ulko-oven edessä puutarhapöytä ja tuolit.

Perhe alk. 282 €

4 aik. 340