Firmakurlaus - hauska tyhypäivä yrityksille

Firman oma kurlausturnaus on todella loistava ohjelma hauskaan yhteishengen luomiseen. Luvassa ihan mahottoman mukava päivä - ei tiukkapipoisille.

Kurlauksesta sanotaan, että se on ”mualiman jännin pelj”. Erittäin hauska ja jännittävä, mutta kuitenkin taktinen ja tarkkuutta vaativa peli. Pelin säännöt oppii viidessä minuutissa ja se sopii kaikenlaisille ryhmille. Yhteen joukkueeseen tarvitaan vähintään 4, enintään 10 henkilöä.

Kurlausturnaus kestää 2-3 tuntia ja se soveltuu 30-200 henkilön ryhmille. Pelipaikka aivan kylpylähotellin edessä tai sopimuksen mukaan myös Jätkänkämpällä tai sisätiloissa. Kesällä ja talvella. Koukuttavan kurlauspelin lisäksi ruoka- ja juomatarjoilut sekä sauna/kylpylä ja iltaviihde tarjouksen mukaan.

Pyydä tarjous myyntipalvelusta: myynti@rauhalahti.fi tai p. 030 608 30!

HAUSKAT HENGENNOSTATTAJAT

Hauskaa yhdessäoloa eri kokoisille ryhmille.

Hinta alkaen 160-190 € / ohjelma.
Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.
Tässä esiteltynä suosituimmat ohjelmamme - voit myös pyytää meitä räätälöimään juuri teidän tavoitteisiinne sopivan ohjelman.

Kurlaus
1-1,5 h
160 €
Rauhalahdessa kehitetty hauska ja taktisesti koukuttava seurapeli. Peli kuin curling vaan ei sinne päinkään. Soveltuu 10-30 hengen ryhmille. Suositeltava peliaika 1-1,5 tuntia. Yhdessä joukkueessa 4-10 hlöä. Hinta 160€ / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 €/ hlö.
Savolaiset Olympialaiset
n. 1 h
160 €
Aidon rehdit ja umpikierot Savolaiset Olympialaiset voi järjestää milloin vain - keliin katsomatta. Ne voidaan toteuttaa myös suurille ryhmille. Lajeja: jätkänshakki, tandemhiihto, pöllinnaulaus, ihmistukki sekä taide- ja laulukilpailu. 10-200 hlöä. Hinta 160 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 €/ hlö.
UUSI: Puupiä-tietokisa Jätkänkämpällä
n. 1 h
190 €
Rämäkkä tietokisa, jossa puuaiheisia kysymyksiä - missäpä muualla kuin aidolla tukkilaiskämpällä. Max 80 hlöä. 19€/hlö, minimiveloitus 190€.

Kurlauksen on kehittänyt Rauhalahden oma ”tahkopihkala” ja Kuopio Maratonin ”isä” Ari Järveläinen. Peli on saanut ideansa Curling-pelistä, jossa graniittikiveä liu’utetaan jäällä, mutta kurlauksessa pelivälineinä ovat koivupallot sekä harjat. Kuten curlingissa, myös kurlauksessa yritetään saada omia pelivälineitä lähelle pesän keskipistettä eli nänniä.

Lue lisää kurlauksesta tästä.