Firmakurlaus - hauska tyhypäivä yrityksille

Firman oma kurlausturnaus on todella loistava ohjelma hauskaan yhteishengen luomiseen. Luvassa ihan mahottoman mukava päivä - ei tiukkapipoisille.

Kurlauksesta sanotaan, että se on ”mualiman jännin pelj”. Erittäin hauska ja jännittävä, mutta kuitenkin taktinen ja tarkkuutta vaativa peli. Pelin säännöt oppii viidessä minuutissa ja se sopii kaikenlaisille ryhmille. Yhteen joukkueeseen tarvitaan vähintään 4, enintään 10 henkilöä.

Kurlausturnaus kestää 2-3 tuntia ja se soveltuu 30-200 henkilön ryhmille. Pelipaikka aivan kylpylähotellin edessä tai sopimuksen mukaan myös Jätkänkämpällä tai sisätiloissa. Kesällä ja talvella. Pelin hinta alkaen 300 €.

Koukuttavan kurlauspelin lisäksi ruoka- ja juomatarjoilut sekä sauna/kylpylä ja iltaviihde tarjouksen mukaan.

Kurlauksen on kehittänyt Rauhalahden oma ”tahkopihkala” ja Kuopio Maratonin ”isä” Ari Järveläinen. Peli on saanut ideansa Curling-pelistä, jossa graniittikiveä liu’utetaan jäällä, mutta kurlauksessa pelivälineinä ovat koivupallot sekä harjat. Kuten curlingissa, myös kurlauksessa yritetään saada omia pelivälineitä lähelle pesän keskipistettä eli nänniä.