Avoimet työpaikat

Kylpylähotelli Rauhalahti on yksi maan johtavista lomakeskuksista ja sillä on vahva asema Itä-Suomen talousalueella. Majoitus-, ravintola-, kokous- ja kylpyläpalveluiden lisäksi Jätkänkämpän tilausravintola savusaunoineen on yksi kärkituotteistamme.


Tervetuloa Rauhalahden monipuoliseen ympäristöön, mukavien työkavereiden ja hyvien työsuhde-etujen äärelle.


HIEROJA

Haemme koulutettua hierojaa Kylpylähotelli Rauhalahteen. Työ alkaa aikaisintaan 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.  Toivomme sinulta myös kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun. Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli pääsääntöisesti klo 8.00-21.00, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut. Ota yhteyttä kylpyläpäällikkö Ari Järveläiseen, puh. 0447473171 tai sähköpostilla ari.jarvelainen@rauhalahti.fi

KOKKI – vakituinen, kokoaikainen työsuhde

Haemme joukkoomme a la carte- sekä buffeeruokien valmistukseen koulutuksen omaavaa kokkia. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta olemme valmiita kouluttamaan myös vastavalmistuneen. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme myös B-ajokorttia. Kyse on kokoaikaisesta, vakituisesta työsuhteesta. Työaika on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä nykyaikaiset, v. 2014 täysin uudistetut keittiön työtilat. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV ja palkkatoiveesi keittiöpäälliköllemme.
Yhteydenotot ja lisätiedot: Keittiöpäällikkö Marko Savioja puh: +358447473280, marko.savioja@rauhalahti.fi 

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ KEITTIÖÖN

Haemme keittiöjoukkueeseemme osa-aikaista ravintolatyöntekijää. Työaika väh. 60 h/ 3vko. Alan peruskoulutus vaaditaan ja tehtävässä tulee osata suomea, mutta muukin kielitaito katsotaan eduksi. Työtehtäviin kuuluu vakioaterioiden esivalmistelutyöt sekä muut tilannekohtaiset avustavat työtehtävät.
Alalla eteneminen on myös kauttamme mahdollista esim. oppisopimuskoulutuksen muodossa. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet v. 2014 täysin uusitussa, viilennettävässä keittiössämme.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.
Lisätiedot: Keittiöpäällikkö Marko Savioja, marko.savioja@rauhalahti.fi, p +358447473280 


 TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT

Kylpylähotelli Rauhalahdessa kukin osastopäällikkö vastaa oman tiiminsä rekrytoinnista.

Sähköpostit muodossa: etunimi.sukunimi@rauhalahti.fi

VASTAANOTTO / MARKKINOINTI
Markkinointipäällikkö Liisa Koponen, p. 044 7473474

RAVINTOLA:
Ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen, p. 043 824 3090

KEITTIÖ:
Keittiöpäällikkö Marko Savioja, p. 044 7473280

KYLPYLÄ JA VAPAA-AIKA:
Kylpyläpäällikkö Ari Järveläinen, p. 044 747 3171

SIIVOUS:
Hotelliemäntä Minna Meriläinen, p. 044 747 3390