AVOIMET PAIKAT

Kylpylähotelli Rauhalahti on yksi maan johtavista lomakeskuksista ja sillä on vahva asema Itä-Suomen talousalueella. Majoitus-, ravintola-, kokous- ja kylpyläpalveluiden lisäksi Jätkänkämpän tilausravintola savusaunoineen on yksi kärkituotteistamme.

AVOIMET TYÖPAIKAT

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA 20.8.2019

Haemme Kuopion Kylpylä Oy:n / Kylpylähotelli Rauhalahden palvelukseen

VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Kylpylähotelli Rauhalahti sijaitsee vain 5 km Kuopion torilta, monipuolisella Rauhalahden vapaa-ajanalueella. Rauhalahti on yksi Itä-Suomen vetovoimaisimpia loma- ja viihdekeskuksia. Olemme majoittaja, tanssittaja, kylvettäjä ja monien elämysten tarjoaja. Tule iloiseen joukkoomme!

Haemme iloista ja palveluhenkistä asiakaspalvelijaa kylpylähotellimme vastaanottoon. Toivomme sinulta reipasta ja myönteistä asennetta, kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun myös kiireen keskellä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Mikäli sinulla on koulutusta ja/tai kokemusta vastaanottotyöstä, et pelkää hektistä ja kiireistä respatyöskentelyä, ole mitä pikimmin yhteydessä! Meillä on Hotellinx Cloud -hotellivarausjärjestelmä ja sen hallitseminen on plussaa. Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa sekä  EA-taidot. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen kokoaikainen ja työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä (vuorot välillä klo 5.50-23.10). Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut.

Työsuhteen alkamisaika mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus 30.8. mennessä: liisa.koponen@rauhalahti.fi

 

HIEROJA, KOSMETOLOGI, KYLPYLÄTYÖNTEKIJÄ

Oletko ammattitaitoinen hieroja, kosmetologi? Oletko kiinnostunut työskentelemään kylpylän vastaanotossa?

Tarvitsemme jatkuvasti ammattitaitoisia asiakaspavelijoita kylpyläosastollamme, joten otammekin  mielellämme vastaan oma-aloitteisia yhteydenottoja. Kylpylässä työajat ovat silloin, kun meillä on asiakkaita eli myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Toivomme hakijoilta reipasta ja myönteistä asennetta, aitoa halua tarjota asiakkaille elämyksellisiä palveluita, itsenäistä työotetta sekä kykyä tehdä yhteistyötä. Toivomme myös, että haluat osallistua aktiivisesti toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Arvostamme kokemusta työtehtävistä ja asiakaspalvelusta sekä suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen sähköpostilla: ari.jarvelainen@rauhalahti.fi

 

TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT

Kylpylähotelli Rauhalahdessa kukin osastopäällikkö vastaa oman tiiminsä rekrytoinnista.

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@rauhalahti.fi

VASTAANOTTO / MARKKINOINTI
Markkinointipäällikkö Liisa Koponen, p. 030 608 3474

RAVINTOLA:
Ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen, p. 043 824 3090

KEITTIÖ:
Keittiöpäällikkö Marko Savioja, p. 044 7473280

KYLPYLÄ JA VAPAA-AIKA:
Kylpyläpäällikkö Ari Järveläinen, p. 044 747 3171

SIIVOUS:
Hotelliemäntä Minna Meriläinen, p. 044 747 3390