Avoimet työpaikat

Kylpylähotelli Rauhalahti on yksi maan johtavista lomakeskuksista ja sillä on vahva asema Itä-Suomen talousalueella. Majoitus-, ravintola-, kokous- ja kylpyläpalveluiden lisäksi Jätkänkämpän tilausravintola savusaunoineen on yksi kärkituotteistamme.

ILMOITUS AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA

Tervetuloa Rauhalahden monipuoliseen ympäristöön, mukavien työkavereiden ja hyvien työsuhde-etujen äärelle. 

VUOROPÄÄLLIKKÖ RAVINTOLATIIMIIN

Haemme nykyisten vuoropäälliköiden rinnalle uutta vuoropäällikköä ravintolatiimiimme.

Odotamme sinulta monipuolista ravintolamaailman tuntemusta, jämäkkyyttä, organisointitaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus esimiestyöstä on plussaa, mutta ennen kaikkea edellytämme positiivista asennetta, yhteistyökykyä, halua ottaa vastuuta sekä halua luoda aina parasta mahdollista asiakaselämystä. Työyhteisössä olet aikaasi seuraava tiimipelaaja, kannustat, kehität ja huolehdit työn sujuvuudesta.

Olet kiinnostunut ruuasta ja viineistä, ja katsomme eduksesi myös baarityöskentelyn sekä juhlapalveluiden tuntemuksen. Päivittäisjohtamisen lisäksi osallistut mielelläsi myös tarjoilutyöhön. Sinulla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi sekä suomen ja englannin kielen taito.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Rauhalahden henkilökuntaan kuuluvana saat myös hyvät henkilökuntaedut. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löytyessä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätiedustelut ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen, juha.tirkkonen@rauhalahti.fi

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ kesälomasesonkiin

Haemme ravintolamme vilkkaaseen kesäsesonkiin osaavia ravintolatyöntekijöitä. Tarvitsemme positiivisia asiakaspalvelun osaajia tarjoilijoidemme kesälomien sijaisiksi. Tärkeä ominaisuus on kyky työskennellä iloisella asenteella monipuolisissa ravintolan ja baarin työtehtävissä. Anniskelupassi ja hygieniapassi vaaditaan. Tehtävässä tulee osata suomea. Työsuhde on ainakin alkuun määräaikainen, sopimuksen mukaan osa- tai kokoaikainen.
Yhteydenotot ja lisätiedot: Ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen, puh: 043 824 3090, juha.tirkkonen@rauhalahti.fi

HIEROJA kesälomasesonkiin

Haemme koulutettua hierojaa Kylpylähotelli Rauhalahteen kesän ajalle. Työ alkaa aikaisintaa 6.6.2022 tai sopimuksen mukaan.  Toivomme sinulta myös kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun. Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli pääsääntöisesti klo 8.00-21.00, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut. Ota yhteyttä kylpyläpäällikköön, puh. 0447473171 tai sähköpostilla ari.jarvelainen@rauhalahti.fi

KIINTEISTÖHUOLLON TYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin sisältyy kiinteistön huolto- ja kunnossapitotöitä, ennakoivaa
huoltoa ja päivystystä sopimuksen mukaan. Kylpylähotellissamme korostuu myös allashuolto ja vedenkäsittelytyöt. Allasteknisten tilojen ja laitteiden remontti valmistuu kesäkuun aikana, joten työskentelyolosuhteet ovat siltä osin hyvässä kunnossa. Tehtävien suorittaminen edellyttää kiinteistöalan koulutusta, kokemusta vastaavista töistä ja ajokorttia. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsomme tulityö- ja vesityökortin. Arvostamme lisäksi lvi- ja/tai sähköalan pätevyyttä, atk-taitoja ja kielitaitoa (englanti). Työsuhteen alkamisaika kesäkuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus Maran Tes:n mukaan, myös palkkatoiveen voi esittää. Henkilöstöllemme tarjoamme monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut. Lisätietoja työstä: huolto@rauhalahti.fi, Toni Niiranen p. 0438257132 tai Eetu Suhola p. 0447473200. Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen ja ansioluettelon mahdollisimman pian sähköpostilla: maarit.paunonen@rauhalahti.fi, p. 0445419342. Palkkaamme heti sopivan henkilön löytyessä.

KOKKI – vakituinen, kokoaikainen työsuhde

Haemme joukkoomme a la carte- sekä buffeeruokien valmistukseen koulutuksen omaavaa kokkia. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta olemme valmiita kouluttamaan myös vastavalmistuneen. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme myös B-ajokorttia. Kyse on kokoaikaisesta, vakituisesta työsuhteesta. Työaika on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä nykyaikaiset, v. 2014 täysin uudistetut keittiön työtilat. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV ja palkkatoiveesi keittiöpäälliköllemme.
Yhteydenotot ja lisätiedot: Keittiöpäällikkö Marko Savioja puh: +358447473280, marko.savioja@rauhalahti.fi

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ KEITTIÖÖN

Haemme keittiöjoukkueeseemme osa-aikaista ravintolatyöntekijää. Työaika väh. 60 h/ 3vko. Alan peruskoulutus vaaditaan ja tehtävässä tulee osata suomea, mutta muukin kielitaito katsotaan eduksi. Työtehtäviin kuuluu vakioaterioiden esivalmistelutyöt sekä muut tilannekohtaiset avustavat työtehtävät.
Alalla eteneminen on myös kauttamme mahdollista esim. oppisopimuskoulutuksen muodossa. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet v. 2014 täysin uusitussa, viilennettävässä keittiössämme.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.
Lisätiedot: Keittiöpäällikkö Marko Savioja, marko.savioja@rauhalahti.fi, p +358447473280

 KERROSHOITAJA 

Etsimme kokoaikaiseen työsuhteeseen ahkeraa ja vastuuntuntoista kerroshoitajaa, joka vastaa ammattitaidollaan hotellihuoneiden sekä yleisten tilojen siisteydestä. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme sinulta ripeyttä ja huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluasennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Kommunikoit hyvin suomen kielellä ja sinulla on ajokortti.  Palkkaus Maran Tes:n mukaan ja hyvät henkilöstöedut.
Kiinnostuitko? Lähetä mahdollisimman pian vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla hotelliemäntä Minna Meriläiselle minna.merilainen@rauhalahti.fi

KERROSHOITAJA/HOTELLIEMÄNNÄN SIJAINEN

Etsimme kokoaikaiseen työsuhteeseen ahkeraa ja vastuuntuntoista kerroshoitajaa, joka vastaa ammattitaidollaan hotellihuoneiden sekä yleisten tilojen siisteydestä sekä toimii esimiehen (=hotelliemännän) sijaisena loma-aikoina. Työ on kolmivuorotyötä, paitsi esimiehen sijaistamisen aikana päivätyötä. Edellytämme sinulta: ripeyttä ja huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja nopeaa oppimiskykyä, reipasta ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta ja hyvää fyysistä kuntoa, kommunikoit hyvin suomen kielellä, ja sinulla on ajokortti. Eduksi katsomme siivousalan koulutuksen ja kokemuksen sekä esimiestyökokemuksen.

Tarjoamme sinulle työn, jossa näet työsi tuloksen heti, työtiimin ja esimiehen kannustavan tuen, monipuolisen työn yhdessä Suomen suosituimmista kylpylähotelleista. Palkkaus Maran Tes:n mukaan ja hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Lähetä mahdollisimman pian vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostilla. Lisätietoja ja hakemukset: hotelliemäntä Minna Meriläinen p. 0447473390, minna.merilainen@rauhalahti.fi

 TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT

Kylpylähotelli Rauhalahdessa kukin osastopäällikkö vastaa oman tiiminsä rekrytoinnista.

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@rauhalahti.fi

VASTAANOTTO / MARKKINOINTI
Markkinointipäällikkö Liisa Koponen, p. 044 7473474

RAVINTOLA:
Ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen, p. 043 824 3090

KEITTIÖ:
Keittiöpäällikkö Marko Savioja, p. 044 7473280

KYLPYLÄ JA VAPAA-AIKA:
Kylpyläpäällikkö Ari Järveläinen, p. 044 747 3171

SIIVOUS:
Hotelliemäntä Minna Meriläinen, p. 044 747 3390