Avoimet työpaikat

Kylpylähotelli Rauhalahti on yksi maan johtavista lomakeskuksista ja sillä on vahva asema Itä-Suomen talousalueella. Majoitus-, ravintola-, kokous- ja kylpyläpalveluiden lisäksi Jätkänkämpän tilausravintola savusaunoineen on yksi kärkituotteistamme.

Haemme nyt joukkoomme

VASTAANOTTOVIRKAILIJAA KESÄLOMIEN TUURAAJAKSI

Haemme iloista ja palveluhenkistä asiakaspalvelijaa kylpylähotellimme vastaanottoon kesälomien tuuraajaksi. Toivomme sinulta reipasta ja myönteistä asennetta, kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun myös kiireen keskellä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.
Mikäli sinulla on koulutusta ja/tai kokemusta vastaanottotyöstä, et pelkää hektistä ja kiireistä respatyöskentelyä, ole mitä pikimmin yhteydessä! Meillä on Hotellinx Cloud -hotellivarausjärjestelmä ja sen hallitseminen on plussaa. Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa sekä EA-taidot. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä (vuorot välillä klo 5.50-23.10). Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut.
Työsuhteen alkamisaika toukokuussa ja kesto elo/syyskuu 2020.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 6.3.2020 mennessä: liisa.koponen@rauhalahti.fi

 

HIEROJAA

Tule meille töihin HIEROJAKSI. Työn kuvaan kuuluu hieronnan lisäksi liikunnan- ja vapaa-ajan ohjausta sekä muita kylpylän työtehtäviä kuten asiakaspalvelua kylpylän vastaanotossa sekä Scanburgerin, kahvion ja allasbaarin tehtäviä.Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva,osa-aikainen, keskimäärin 90 h / 3 vko. Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Toivomme sinulta ammattimaista ja aktiivista otetta, reipasta ja myönteistä asennetta, kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.Edellytämme sinulta koulutetun hierojan ammattinimikettä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygienia- ja anniskelupassit katsotaan eduksi.Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut. Työsuhteen alkamisaika 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen 17.12.2019 mennessä sähköpostilla: ari.jarvelainen@rauhalahti.fi.
Lisätiedot: kylpyläpäällikkö Ari Järveläinen, p. 0447473171

Hieroja avoin työpaikka

 

KOSMETOLOGIA, KYLPYLÄTYÖNTEKIJÄÄ

Oletko ammattitaitoinen kosmetologi? Oletko kiinnostunut työskentelemään kylpylän vastaanotossa?

Tarvitsemme jatkuvasti ammattitaitoisia asiakaspavelijoita kylpyläosastollamme, joten otammekin mielellämme vastaan oma-aloitteisia yhteydenottoja. Kylpylässä työajat ovat silloin, kun meillä on asiakkaita eli myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Toivomme hakijoilta reipasta ja myönteistä asennetta, aitoa halua tarjota asiakkaille elämyksellisiä palveluita, itsenäistä työotetta sekä kykyä tehdä yhteistyötä. Toivomme myös, että haluat osallistua aktiivisesti toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Arvostamme kokemusta työtehtävistä ja asiakaspalvelusta sekä suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen sähköpostilla:
ari.jarvelainen@rauhalahti.fiTYÖ- JA HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT

Kylpylähotelli Rauhalahdessa kukin osastopäällikkö vastaa oman tiiminsä rekrytoinnista.

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@rauhalahti.fi

VASTAANOTTO / MARKKINOINTI
Markkinointipäällikkö Liisa Koponen, p. 030 608 3474

RAVINTOLA:
Ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen, p. 043 824 3090

KEITTIÖ:
Keittiöpäällikkö Marko Savioja, p. 044 7473280

KYLPYLÄ JA VAPAA-AIKA:
Kylpyläpäällikkö Ari Järveläinen, p. 044 747 3171

SIIVOUS:
Hotelliemäntä Minna Meriläinen, p. 044 747 3390