Avoimet työpaikat

Kylpylähotelli Rauhalahti on yksi maan johtavista lomakeskuksista ja sillä on vahva asema Itä-Suomen talousalueella. Majoitus-, ravintola-, kokous- ja kylpyläpalveluiden lisäksi Jätkänkämpän tilausravintola savusaunoineen on yksi kärkituotteistamme.


ILMOITUS AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA

VASTAANOTTOVIRKAILIJA

Julkaistu 18.10.2021

Kylpylähotelli Rauhalahti sijaitsee vain 5 km Kuopion torilta, monipuolisella Rauhalahden vapaa-ajanalueella. Rauhalahti on yksi Itä-Suomen vetovoimaisimpia loma- ja viihdekeskuksia. Haemme iloista ja palveluhenkistä asiakaspalvelijaa kylpylähotellimme vastaanottoon.

Toivomme sinulta
- reipasta ja myönteistä asennetta
- kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun
- paineensietokykyä
- hyviä tiimityöskentelytaitoja

Mikäli sinulla on koulutusta ja/tai kokemusta vastaanottotyöstä, et pelkää hektistä ja kiireistä työtahtia, ole mitä pikimmin yhteydessä!

Meillä on Hotellinx Cloud -hotellivarausjärjestelmä ja sen hallitseminen on plussaa. Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa sekä  EA-taidot. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä (vuorot välillä klo 5.50-23.10).

Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut.
Lähetä mahdollisimman pian vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla liisa.koponen@rauhalahti.fi.  Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa Koponen, PUH. 044 747343,  liisa.koponen @rauhalahti.fi
Työ alkaa heti kun löydämme tehtävään sopivan hakijan

Toivotamme sinut tervetulleeksi Rauhalahden monipuoliseen ympäristöön, mukavien työkavereiden ja hyvien työsuhde-etujen äärelle.

KERROSHOITAJA/HOTELLIEMÄNNÄN SIJAINEN

Julkaistu 13.10.2021

Etsimme kokoaikaiseen työsuhteeseen ahkeraa ja vastuuntuntoista kerroshoitajaa yhteen maan johtavista lomakeskuksista, Kylpylähotelli Rauhalahteen, Kuopioon. Etsimämme kerroshoitaja vastaa ammattitaidollaan hotellihuoneiden sekä yleisten tilojen siisteydestä sekä toimii esimiehen (=hotelliemännän) sijaisena loma-aikoina.

Työ on kolmivuorotyötä, paitsi esimiehen sijaistamisen aikana päivätyötä.

Edellytämme sinulta
• ripeyttä ja huolellisuutta
• oma-aloitteisuutta ja nopeaa oppimiskykyä
• reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa
• kommunikoit hyvin suomen kielellä
• esimiestaitoja
• ajokorttia

Eduksi katsomme
• siivousalan koulutusta ja kokemusta
• kokemusta esimiestyöstä

Tarjoamme sinulle
• työn, jossa näet työsi tuloksen heti
• työtiimin ja esimiehen kannustavan tuen
• monipuolisen työn yhdessä Suomen suosituimmista kylpylähotelleista
• palkkaus Maran Tes:n mukaan
• hyvät henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Lähetä mahdollisimman pian vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla. Työ alkaa heti kun löydämme tehtävään sopivan hakijan. Lisätietoja ja hakemukset: hotelliemäntä Minna Meriläinen, minna.merilainen@rauhalahti.fi, p. 0447473390

ILMOITUS AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA / KERROSHOITAJA

Julkaistu 6.10.2021

Etsimme ahkeria ja vastuuntuntoisia kerroshoitajia Kylpylähotelli Rauhalahden tiimiin. Kerroshoitajan työhön kuuluu hotellihuoneiden sekä yleisten tilojen siistiminen. 

Edellytämme sinulta
• ripeyttä ja huolellisuutta
• oma-aloitteisuutta ja nopeaa oppimiskykyä
• reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa
• kommunikoit hyvin suomen kielellä

Eduksi katsomme siivousalan koulutuksen ja kokemuksen sekä ajokortin.

Tarjoamme sinulle
• työn, jossa näet työsi tuloksen heti
• työtiimin ja esimiehen kannustavan tuen
• palkkaus Maran Tes:n mukaan
• hyvät henkilöstöedut

Työtä on tarjolla koko- tai osa-aikaisesti vakituiseen työsuhteeseen. Mahdollista on sopia myös tarvittaessa töihin kutsuttavasta työsuhteesta, mikäli se sopisi sinulle parhaiten. 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla viimeistään 30.10.2021 minna.merilainen@rauhalahti.fi
Hotelliemäntä Minna Meriläinen on yhteydessä hakijoihin ja paikat täytetään heti sopivien työtekijöiden löytyessä. 

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA / OSA-AIKAINEN KYLPYLÄTYÖNTEKIJÄ

Julkaistu 24.9.2021

Haemme osa-aikaista kylpylätyöntekijää.

Monipuolinen työnkuva sisältää kylpylän vastaanotossa mm. asiakaspalvelua, puheluiden vastaanottoa, Scanburgerin, kahvion ja allasbaarin tehtäviä, kioskimyymälän hoitoa, allasvalvonnan tuurausta sekä mahdollisesti myös muita kylpylähotellin työtehtäviä.

Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli pääsääntöisesti klo 8.30-20.30, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, 90 h / 3 vko. Toivomme sinulta reipasta ja myönteistä asennetta, kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun myös kiireen keskellä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme Hygienia- ja Anniskelupassia, Ea-1 taitoja sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut. Työsuhteen alkamisaika vuoden 2021 aikana sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen sähköpostilla: ari.jarvelainen@rauhalahti.fi

Paikka täytetään, kun sopiva ehdokas löytyy.

 

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA / OSA-AIKAINEN KYLPYLÄTYÖNTEKIJÄ / VAPAA-AJAN OHJAAJAA

Kylpylähotelli Rauhalahti on Itä-Suomen vetovoimaisimpia loma- ja viihdekeskuksia, jossa myös kylpylä- ja hyvinvointipalvelut ovat olennaisessa osassa. Työntekijämme muuttaessa toiselle paikkakunnalle, haemme nyt Kuopion ja Lohjan Kylpylät Oy:n / Kylpylähotelli Rauhalahden palvelukseen Kuopioon

OSA-AIKAISTA KYLPYLÄTYÖNTEKIJÄÄ / VAPAA-AJAN OHJAAJAA
Työnkuvaan sisältyy kylpylän vastaanotossa mm. asiakaspalvelua, Scanburgerin, kahvion ja allasbaarin tehtäviä, kioskimyymälän hoitoa sekä allasvalvonnan tuurausta. Vapaa-ajan ohjaajana osallistut ohjelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen erilaisille loma- sekä tyhy- ja virkistysporukoille.

Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli pääsääntöisesti klo 8.00-21.00, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Työsuhde on vakituinen, 90 h / 3 vko.
Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta, hyvät vuorovaikutus- ja ryhmän ohjaamisen taidot, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun myös kiireen keskellä. Edellytämme Hygienia- ja Anniskelupassia, Ea-1 taitoja sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut.
Työsuhteen alkamisaika vuoden 2021 aikana sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen sähköpostilla 27.10.2021 mennessä: ari.jarvelainen@rauhalahti.fi


TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT

Kylpylähotelli Rauhalahdessa kukin osastopäällikkö vastaa oman tiiminsä rekrytoinnista.

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@rauhalahti.fi

VASTAANOTTO / MARKKINOINTI
Markkinointipäällikkö Liisa Koponen, p. 044 7473474

RAVINTOLA:
Ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen, p. 043 824 3090

KEITTIÖ:
Keittiöpäällikkö Marko Savioja, p. 044 7473280

KYLPYLÄ JA VAPAA-AIKA:
Kylpyläpäällikkö Ari Järveläinen, p. 044 747 3171

SIIVOUS:
Hotelliemäntä Minna Meriläinen, p. 044 747 3390