Avoimet työpaikat

Kylpylähotelli Rauhalahti on yksi maan johtavista lomakeskuksista ja sillä on vahva asema Itä-Suomen talousalueella. Majoitus-, ravintola-, kokous- ja kylpyläpalveluiden lisäksi Jätkänkämpän tilausravintola savusaunoineen on yksi kärkituotteistamme.

Tervetuloa Rauhalahden monipuoliseen ympäristöön, mukavien työkavereiden ja hyvien työsuhde-etujen äärelle.

 

KYLPYLÄN JA VAPAA-AJAN AVOIMET TYÖPAIKAT

KYLPYLÄTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI 2023

Lomaohjaaja / liikunnanohjaaja

Haemme nyt lomaohjaajaa/ liikunnanohjaajaa Kylpylähotelli Rauhalahteen osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään, kun sopiva henkilö on löytynyt (VOIT HAKEA MYÖS KESÄTYÖHÖN). Työnkuvaan sisältyy monipuolinen lomaohjelmien ja liikunnan ohjaus sekä ohjelmien suunnittelu. Toivomme sinulta reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun myös kiireen keskellä. Vaatimuksena on liikunnanohjaajan tai vapaa-ajan ohjaajan koulutus, Ea-1 tai vastaava koulutus, 18 vuoden ikä, hyvä uimataito, suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli pääsääntöisesti klo 8.00-21.00, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut.
Mikäli kiinnostuit, lisätiedot ja vapaamuotoinen kirjallinen hakemus + CV: ari.jarvelainen@rauhalahti.fi

Kylpylätyöntekijä

Haemme nyt kylpylätyöntekijää Kylpylähotelli Rauhalahteen osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään, kun sopiva henkilö on löytynyt (VOIT HAKEA MYÖS KESÄTYÖHÖN). Työnkuvaan sisältyy kylpylän vastaanotossa asiakaspalvelu, kassatyöt sekä burgerin paistoa Scanburgerissa Toivomme sinulta reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun myös kiireen keskellä. Vaatimuksena on 18 vuoden, sekä anniskelu- ja hygieniapassi, Suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Myös hyvä uimataito ja Ea-1 taidot katsotaan eduksi. Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli pääsääntöisesti klo 8.00-21.00, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut.
Mikäli kiinnostuit, lisätiedot ja vapaamuotoinen kirjallinen hakemus + CV: ari.jarvelainen@rauhalahti.fi

Allasvalvoja

Haemme nyt allasvalvojaa Kylpylähotelli Rauhalahteen osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään, kun sopiva henkilö on löytynyt (VOIT HAKEA MYÖS KESÄTYÖHÖN). Työnkuvaan sisältyy allasvalvonta ja asiakaspalvelu kylpylässä. Toivomme sinulta reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun myös kiireen keskellä. Vaatimuksena on 18 vuoden, hyvä uimataito, Ea-1 koulutus, suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. SUH uimavalvojan pätevyys olisi suureksi eduksi, mutta ei välttämätön. Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli pääsääntöisesti klo 8.00-21.00, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut.
Mikäli kiinnostuit, lisätiedot ja vapaamuotoinen kirjallinen hakemus + CV: ari.jarvelainen@rauhalahti.fi

 

HOTELLIN VASTAANOTON AVOIMET TYÖPAIKAT

Vastaanottovirkailija kesäsesonkiin

Haemme kesäsesonkiin iloista ja palveluhenkistä asiakaspalvelijaa kylpylähotellimme vastaanottoon.

Toivomme sinulta reipasta ja myönteistä asennetta, kykyä ystävälliseen ja aitoon asiakaspalveluun myös kiireen keskellä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Mikäli sinulla on koulutusta ja/tai kokemusta vastaanottotyöstä, et pelkää hektistä ja kiireistä työtahtia, ole mitä pikimmin yhteydessä! Meillä on Hotellinx Cloud -hotellivarausjärjestelmä ja sen hallitseminen on plussaa, mutta toki perehdytys järjestyy! Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa.
Työsuhde on määräaikainen ja kesto 2,5 - 3 kk riippuen osaston kesälomista. Työajat ovat silloin kun meillä on asiakkaita eli myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä (vuorot välillä klo 5.50-23.10). Palkkaus Mara-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuoliset vapaa-ajan henkilöstöedut.
Lisätiedot ja vapaamuotoinen kirjallinen hakemus + CV: liisa.koponen@rauhalahti.fiKEITTIÖN AVOIMET TYÖPAIKAT

Kokki – vakituinen, kokoaikainen työsuhde

Haemme joukkoomme a la carte- sekä buffeeruokien valmistukseen koulutuksen omaavaa kokkia. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta olemme valmiita kouluttamaan myös vastavalmistuneen. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Kyse on kokoaikaisesta, vakituisesta työsuhteesta. Työaika on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä nykyaikaiset, v. 2014 täysin uudistetut keittiön työtilat. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV ja palkkatoiveesi keittiöpäälliköllemme.
Yhteydenotot ja lisätiedot: Keittiöpäällikkö Marko Tertsunen, p. 044 747 3280, marko.tertsunen@rauhalahti.fi

KUNTOUTUS

Psykologi, kiinnostaako työ kuntoutuksen parissa? Haemme psykologia toimimaan osana moniammatillista tiimiä!
Katso tarkemmat tiedot tästä.

 

TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT

Kylpylähotelli Rauhalahdessa kukin osastopäällikkö vastaa oman tiiminsä rekrytoinnista.

Sähköpostit muodossa: etunimi.sukunimi@rauhalahti.fi

VASTAANOTTO / MARKKINOINTI
Markkinointipäällikkö Liisa Koponen, p. 044 7473474

RAVINTOLA:
Ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen, p. 043 824 3090

KEITTIÖ:
Keittiöpäällikkö Marko Tertsunen, p. 044 747 3280

KYLPYLÄ JA VAPAA-AIKA:
Kylpyläpäällikkö Ari Järveläinen, p. 044 747 3171

SIIVOUS:
Hotelliemäntä Minna Meriläinen, p. 044 747 3390