Lomaohjelma takaa monipuolisen loman

Rauhalahdessa voit harrastaa omatoimisesti ulkoilua, kuntoilua kuntosalilla ja vesiliikuntaa kylpylässä. Mikäli haluat ohjattua toimintaa, voit ottaa osaa  treenitunneillemme.

 

Kuntosali on majoittujille vapaasti käytettävissä klo 7.00-20.30. Siellä on hyvät TechnoGym -laitteet, jotka sopivat kaikenikäisille, myös vanhemmalle väelle. Hotellin liikuntasalia on mahdollista vuokrata esim. sulkapallon, pickleballin ja sählyn pelaamiseen, katso lisää tästä. Arki-iltaisin voi osallistua treeneihin - tervetuloa kuntoilemaan myös ensikertalaiset! Katso treenikalenteri tästä. Myös myös varata tunnin nettivaraamon lisäpalveluista varatessasi majoituksen nettivaraamon kautta.

Hotellin takana on neljä frisbeekoria ja vastaanotosta voi vuokrata kiekkoja (5 €).

Vilkku E-citypyörät ovat saapuneet Kuopioon ja yksi latauspaikka sijaitsee Kylpylähotelli Rauhalahden pääoven edessä. Edullinen ja kätevä tapa tutustua kaupunkiin. Katso lisää tästä.

Rauhalahdessa voit hemmottella itseäsi niin hieronnassa, kosmetologien hoidoissa kuin myös parturi-kampaamossa. Lue lisää tästä.

Ulkoilu on Rauhalahdessa helppoa. Hotellin takaa lähtee luontopolku (2,5 km) joka kiertää Katiskaniemeä, luonnonsuojelualueen reunoja. Se on myös talvisin kierrettävissä.
Myös hotellin naapurissa olevan Matkailukeskus Rauhalahden puolella on mukavia reittejä lenkkeilyyn. Talviaikaan voit lainata meiltä kävelysauvoja, hiihtovälineitä ja lumikenkiä, katso tästä hinnasto. Hiihtolatuja ylläpitää Kuopion kaupunki ja Rauhalahdesta pääsee laduille ihan hotellin nurkalta. Voit seurata ajantaista latujen kunnossapitoa tästä linkistä.

Ulkoilun lomassa on mukava pysähtyä nuotiotulille ja nyt siihen on hyvä mahdollisuus Rauhalahdessa. 600 m hotellista sijaitsee Jätkänkämpän laavu ja sitä voi vuokrata omaan käyttöön. Hinta on 40 €, joka sisältää laavun käytön enintään 3 tunniksi, puut ja tulitikut. Puulaatikon avain hotellin respasta kuittausta (henkilötodistus esitettävä) vastaan. Lisähinnasta voi ostaa hotellin ravintolasta juomaa ja grillimakkaroita.

Orkesteritanssit ja karaokeillat ovat nyt tauolla, katso lisää tästä.

RAUHALAHDEN ALUEEN MUUT AKTIVITEETIT

Rauhalahden alueella on paljon mukavaa tekemistä. Keilahalli & biljardi, ratsastustallit, mailapelikeskus (tennis, squash, padel jne), Megazone -laserpeli. Myös Lippumäen liikuntakeskus (skeittiparkki, tekojäärata) on mahtava paikka e (5 km Rauhalahdesta). Katso lisää tästä.

PUIJO

Talvella Puijon lakialueelle on tehty koko perheen lumimaailma ja mäenlaskualue, joka kantaa nimeä Puijon lumo. Hauskuuden maksimoimiseksi mäenlaskualueelle on tuotu mattohissi, snow tube -renkaat ja Stigan laskuvälineitä. Katso lisää tästä. Puijon tornista on mahtavat näköalat ja virtuaalista mäkihyppyäkin voi kokeilla, lue lisää tästä.

KUOPION NÄHTÄVYYDET

Omatoimiseen lomailuun on paljon vaihtoehtoa myös Kuopion ydinkaupungissa kuin lähialueillakin kuten Tahkon laskettelukeskuksessa. Lisätietoja voit lukea tästä sekä www.kuopiotahko.fi

KULTTUURIA

Kuopion kaupunginteatterissa ja Kuopion musiikkikeskuksessa on laadukkaat ohjelmistot.  Meiltä voi varata myös teatteripaketteja Kuopion kaupunginteatteriin. Koronatilanne on siirtänyt esitysten alkamisaikoja, katso tarkemmat esitysajat ko. nettisivuilta.

Katso lisää Kuopion käyntikohteista tästä.

MUUMI-JÄÄLUOLA, VESILEPPIS LEPPÄVIRTA

Suosittelemme kaikille Muumi-faneille vierailua ainutlaatuisessa Muumi -jääluolassa Leppävirralla. Jääluola sijaitsee aivan 5-tien varrella, noin 50 km etelään Rauhalahdesta. Se on avoinna 31.7.2021 asti ma-pe klo 14-20 ja la-su ja loma-aikoina klo 10-20. Katso lisää tästä.