Aktiviteetteja lomalaisille

Rauhalahdessa voit harrastaa omatoimisesti ulkoilua, kuntoilua kuntosalilla ja treenitunneilla,  vuokrata vapaa-ajanvälineitä. Alueella paljon tekemistä ja näkemistä, lue lisää! 

Katso video Kylpylähotelli Rauhalahdesta!

Kuntosali on majoittujille vapaasti käytettävissä. Siellä on hyvät TechnoGym -laitteet, jotka sopivat kaikenikäisille, myös vanhemmalle väelle. Hotellin liikuntasalia on mahdollista vuokrata esim. sulkapallon, pickleballin ja sählyn pelaamiseen.

Arki-iltaisin voi osallistua treeneihin - tervetuloa kuntoilemaan myös ensikertalaiset! Tutustu Rauhalahden treenikalenteriin! Ilmoittaudu tunnille varauskalenterin kautta.

Rauhalahdessa voit hemmotella itseäsi niin hieronnassa ja kosmetologien hoidoissa - tutustu hoito-osaston palveluihin!

Lapsille on hotellissa leikkihuone. Kesällä ulkona on leikkipiha ja palloilukenttä löytyy huoneistohotellin vierestä.

ULKOILE, LUMIKENKÄILE, HIIHDÄ

Ulkoilu ja lumikenkäily on Rauhalahdessa helppoa. Hotellin takaa lähtee luontopolku (2,5 km) joka kiertää Katiskaniemeä, luonnonsuojelualueen reunoja. Myös hotellin naapurissa olevan Matkailukeskus Rauhalahden puolella on hyviä reittejä lenkkeilyyn. 

Hiihtoladut lähtevät aivan hotellin vierestä, mm. valaistu hiihtolatu joka on 1,8 km pitkä. Kuopion alueen reaaliaikainen latuinfo.

Lisätietoa vuokravälineistä.

Ulkoilun lomassa on mukava pysähtyä nuotiotulille. Hotellista  600 m päässä sijaitsee Jätkänkämpän laavu ja sitä voi vuokrata omaan käyttöön. Metsäpalovaroitusten aikaan laavua ei voi käyttää. Voit myös vuokrata katetun isommallekin porukalle sopivan Nuottakodan Matkailukeskus Rauhalahden rannasta, lisätietoja puh. 017 473 000 tai sähköpostitse sales@visitrauhalahti.fi.


RAUHALAHDEN ALUEEN MUUT AKTIVITEETIT

Rauhalahden alueella on ympäri vuoden on avoinna keilahalli & biljardi, ratsastustallit, mailapelikeskus (tennis, squash, padel jne), Megazone -laserpelikeskus sekä Golfkeskus. Tutustu Rauhalahden alueeseen!

Kesäaikaan Rauhalahdessa on upea uimaranta ja beachvolleykentät. Vesijettejä ja E-Fatbikeja Rauhalahdessa vuokraa yhteistyökumppani Aj RS Team Oy.

Tutustu Rauhalahden alueeseen!


PUIJO

Puijolle kannataa ehdottomasti suunnata maisemien mutta myös aktiviteettien takia. Hotellin bussipysäkiltä (bussi nro 7, torin kautta) pääsee kätevästi Puijon monttuun (mäkihyppyalueen puolelle) ja sieltä voi kiivetä Puijon laelle upeita valaistuja portaita pitkin (ja lomaviikoilla maksuttomalla tuolihissillä). Rauhalahdessa majoittuville tornin sisäänpääsystä etu huonekorttia näyttämällä.

Puijolla on teemoitettu esteetön polku, joka on valaistuna koko pimeän ajanjakson - syksyllä ja jouluna ihanat sesongin mukaiset teemat! Kesällä polulla Suomen eläimet AR-kierros.

Puijon laella on avattu suosittu Snow tube rengasmäenlasku. Snow tube on avoinna pääsiäiseen asti. Suosittelemme saapumaan alueelle Puijon maksuttomalla tuolihissillä (tarjolla lomaviikoilla).

Legendaariset Puijon portaat kutsuvat harjoittelemaan. Upeat valaistut Puijon portaat hyppyrimäkien vieressä ovat ihanteellinen harjoituspaikka kunnon kohottamiseen niin huippu-urheilijoille kuin kuntoilijoillekin. Puijon portaita pääsee nousemaan Puijon tornille ja Majalle.

Puijon tornin lähituntumaan on tehty digitaalinen metsäsatupolku. Lähde retkellle Puijon tornilta uudelle laavulle.

Puijolla voit kokea mäkihyppykokemuksen VR-laseilla. Istut turvallisesti Puijon tornin ala-aulassa ”lähtöpuomilla” ja koet elämäsi mäkihypyn. Sopii kaiken ikäisille. Virtuaalimäkihypyn hinta on 5 € / hlö. 

Puijolle on tehty maastopyöräilyreittejä, ja uusi laavu upein maisemin.

Puijon matkailualueen lähellä kävelymatkan päässä sijaitsee upea  frisbeegolf -rata. Radalla on 18 frisbee golf väylää. Voit vuokrata frisbeevälineitä Puijon tornin matkamuistomyymälästä Pelaaminen on maksutonta.

Tutustu Puijon alueeseen!


TUTUSTU KUOPIOON JA YMPÄRISTÖÖN

Omatoimiseen lomailuun on paljon vaihtoehtoa myös Kuopion ydinkaupungissa kuin lähialueillakin esim.Tahkolla. Lisätietoja voit lukea tästä sekä www.kuopiotahko.fi