Vinkit virkistys-/tyhypäiväksi!

Suunnittelemme mielekkään tyky-/tyhy-/virkistyspäivän toiveittenne mukaan. Ohjelma voi sisältää esim. liikuntaa, luentoja, kuntotestausta ja kisailuja sekä kylpemistä & herkullista ruokaa.

TYHYPÄIVÄ-TARJOUS

Tyhy-/Virkistyspäivä 33 € / hlö sis: ohjatun ohjelman* ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä). Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 2 -kertainen hinta. 

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä tiistaisin 49 € / hlö sis: ohjatun ohjelman* ja tiistain perinneillan Jätkänkämpällä - savusauna & perinnepäivällinen. HUOM! Tämä hinta vain tiistaina, pyydä muista ajankohdista tarjous myyntipalvelusta.

*Ohjattu ohjelma, kesto 1 h, min 10 hlö, valittavana lajit: kurlaus, olympialaiset, kevytsuunnistus, hikiliikunta (kahvakuula, RPV...), lumikenkäily, luontopolku, kiipeily, kuntotesti, fysioterapeutin luento.

 

METSÄKYLVYT SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ


Kehon ja mielen hoitoa metsässä kaikkina vuodenaikoina. Metsä rauhoittaa, siellä verenpaine laskee ja stressi helpottaa.

1. Metsäkylpy 45 min, 150 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 12 €

Säällä kuin säällä, säähän sopiva lämmin pukeutuminen. Ryhmän haltuunotto, metsämeditaatio, kehon aktivointi, loppurauhoittuminen.

2. Huolien hättyytys metsäkylpy n. 1, 5 h, 290 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 14 €
Kuvaus; Ryhmän haltuunotto, huolilappujen täyttö, metsämeditaatiot, kehon aktivointi,  nuotion teko, huolten poisto, terveysjuoma ja loppurauhoittuminen nuotion äärellä.

 

UUTUUS! TURVATYHY

Koulutuksen kesto noin 2 tuntia. Kouluttaja entinen ammattinyrkkeilijä Mika Tossavainen.

Koulutuksessa perehdytään mahdollisiin uhkaaviin tilanteisiin ja harjoitellaan tilanteissa toimimista.

Aiheita ovat: hätävarjelulaki, ennakoiminen, irtaantuminen, pakeneminen

Ohjelman hinta 49 € / henkilö, sisältää ohjelman ja buffetruokailun.
Minimi 8, maksimi 14 henkilöä.

 

VALMIITA RYHMÄPAKETTEJA

Firmakurlaus: alk. 400 € Kesto 2-3 tuntia, ryhmäkoko 30-200 henkilöä, pelipaikka aivan kylpylähotellin edessä tai sopimuksen mukaan myös Jätkänkämpällä tai sisätiloissa. Kesällä ja talvella. Tutustu tarkemmin.

Virkistyspäivät laavulla alk. 40 € / 3 h: Katso kaikki LAAVU-tuotteet!

Private Kylpylä: 700 € / 2 h,  kylpylä allasosastoineen ja saunoineen on mahdollista varata omaan käyttöön iltaisin klo 21 alkaen. Varaa altaalle vaikka "Tropical pool menu". Lisätiedot.

Voimme yhdistää palveluihimme myös yhteistyökumppaneidemme tuotteita esim. keilaus, minigolf, lasersotapelit, palloilulajit (tennis, padel, squash jne), paintball-sotapeli maastossa, virtuaalipelit, teatteri- ja musiikkiesitykset, laivaristeilyt jne.

KYSY LISÄÄ JA VARAA: p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi

LISÄÄ OHJELMAVAIHTOEHTOJA:

Kurlaus - mualiman jännin pelj
6-30 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Savossa kehitetty, curlingista jalostettu hauska ja pelin imuun helposti vievä laji, jossa pelivälineenä on puupallot ja harjat. Toimii kaikkina vuodenaikoina ja sopii niin huippu-urheilijoille kuin liikuntarajoitteisillekin. Myös sisällä.
Savolaiset olympialaiset
10- 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Aidon rehdit ja sopivan kierot savolaiset kisailut. Olympialajit toteutetaan aina ryhmittäin, joten yhteishenki ja ryhmän toimivuus saattavat ratkaista voittajan tai sitten ei. Lajit sovelletaan osallistujien kunnon, tunnon ja jopa omantunnon mukaan. Kisailut toteutetaan Rauhalahden omalla Olympiastadionilla tai erityistilauksena Jätkänkämpällä ulkoilmassa. Suositeltava ryhmäkoko on noin 10 henkilöstä ylöspäin. Esimerkkejä olympialajeista: Tandem-hiihto, pöllinnaulaus, taide, tietous, jätkänshakki, tarkkuuskisat ja yhteislaulu sekä monia muita juuri teidän ryhmälle soveltuvia lajeja.
Savolainen tietokisa / Musavisa
max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Hauskaa yhdessäoloa ja visailua ohjaajan luotsaamana.
Hikeä pintaan himoliikkujille
max 70 hlö/ulkona max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Tehokasta liikuntaa innostavien ohjaajien johdolla. Valittavana: vesitreeni, kahvakuula, nopeus-/voimatreeni, juoksu, RPV tai kysyttäessä erilaiset tanssilajit kuten Dance Aerobic.
Katiskaniemen luontopolku
ei rajoitusta
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Pääosin luonnonsuojelualueella sijaitseva polku alkaa hotellin takaa. Alueen erikoisuuksia ovat lehtipuuvaltaiset lehdot, komeat kalliomänniköt, kookkaat haavat sekä rantojen eliöyhteisöt. Pituus n. 2 km.
Seinäkiipeily
Max 20 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Opetellaan seinäkiipeilyn perusasiat ja kiipeillään haasteeltaan vaihtelevia reittejä Rauhalahden liikuntasalin kiipeilyseinällä.
Liikunnanohjaajan luennot
max 300 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Aiheena esim. stressi ja työhyvinvointi. Kysy myös liikuntaan & kuntoiluun liittyvistä tietoiskuista / luennoista.
Lumikenkäretki
max 15 hlö
250 €/1-10 hlö, lisählö 14€/hlö
Opastettu lumikenkäretki Katiskaniemen kauniissa maastossa, kesto noin 1,5 h.
Kalastusretki Kallavedellä
1-5 henkilöä + opas / vene
alk. 565 € / 4 tuntia
Yhteistyössä Kalamania Oy:n Janne Parviaisen kanssa toteutamme eri pituisia kalastusretkiä Kallavedelle. Lähtö Rauhalahden laiturista kohti kalaisia vesiä. Ryhmän koko 1-5 henkilöä, myös suuremmat ryhmät onnistuvat. Retken hinta sisältää veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä. HUOM! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat Tunkkionki -uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua).
Keilaus & minigolf
Rauhalahti Bowling on hulppea keilailukeskus n. 500 m hotellilta. Hallilla on myös ulkominigolf -rata. Keilaamisen / minigolffailun jälkeen on ihana nauttia kylpylästä tai Jätkänkämpän savusaunasta, ruokailla ja tanssia. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
Lasersotaa ja -taisteluja
Megazone laserpelikeskukus sijaistee 2,2 km Rauhalahdesta, kauppakeskus Cantissa. Pelit ovat turvallisia, erittäin jännittäviä ja sopivat hyvin 7-100 vuotiaille pelaajille. Kaikki pelaajat saavat koulutuksen peleihin ja sotilaspassin, johon kirjataan taistelutiedot sekä mahdolliset ylennykset. Yhdistä laserpeliin kylpylä- tai savusaunakäynti, ruokailuja ja tansseja. Pyydä tarjous!
Palloilu
Kuopion Mailapelikeskuksella (600 m hotellilta) sulkapallo, lentopallo, sähly, tennis, squash. Ensin palloilua ja sitten kylpylään tai Jätkänkämpälle savusaunaan, loppuilta tansseissa. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.

RENTO VIINIPRUUVI

Viinin maistelu yhdessä on hauskaa. Rauhalahdessa viinipruuvi toteutetaan osallistujien ja juoma-asiantuntijamme rentona keskustelutilaisuutena. Tule tekemään kanssamme matka valko- ja punaviinien maailmaan.

Viinipruuvi
1-1,5 h
25 € / henkilö
Hinta sisältää 5 cl viiniannokset: 3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä. Minimi 5, maksimi 25-30 henkilöä.

ROSVOPAISTI JA LOIMULOHI - Kurssit ryhmille

Kiinnostaako oppia valmistamaan rosvopaistia oikeassa rosvopaistimontussa? Tai loimuttamaan lohta? Nyt tämä on mahdollista Rauhalahden Jätkänkämpällä. Ryhmät voivat varata sulan maan aikaan rosvopaistin tai loimulohen valmistuksen. Kurssin lopuksi nautitaan päivän aikana itse valmistetut herkut.

Rosvopaistikurssi
6-7 h
300 € + ruokailu 30-38 € / hlö *
Ohjelma:
  • esitelmä lihasta, mausteista jne. Jätkänkämpässä
  • esivalmistelut, lihan pakkaaminen monttua varten
  • nuotion sytytys
  • lihan kypsyessä savolaiset olympialaiset tai kurlaus 135 € / 10 henkilöä, lisähenkilöt 10 €
  • mahdollisuus myös kokoustaa Jätkänkämpässä
  • lihat pois montusta, ruokailu Jätkänkämpässä, diplomien jako. Minimi 10 henkilöä

* Hinta riippuen menusta, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin lisämaksu 200 €
Loimulohikurssi
3 h
250 € + ruokailu 27 € / hlö
Ohjelma: - nuotion sytyttäminen, loimutuslaudan tekonäytös, kalojen loimutus, ruokailu ulkona laavulla tai sateen sattuessa Jätkänkämpässä. Minimi 10 henkilöä.

Lisäkkeinä hintaan sisältyy uuniperuna, talon puolukkakastike, leipä, voi, kotijuomat. Lisäksi salaatit: 4,50 € / salaatti.

Kalastusretki Kallavedellä

Kalastusguru Janne Parviainen vie sinut Kallaveden rikkaille kalavesille nauttimaan sinisenä kimmeltävästä vesistöstä ja kauniista järviluonnosta. Kallavesi on pullollaan saalista. Nappaako ahven vai koukutatko kuhan?

Päivä kuluu vesillä kalastuksen jännityksestä ja hyvästä seurasta nauttien. Iltaa voi jatkaa tunnelmallisella Jätkänkämpän laavulla, nauttia savusaunan lempeistä löylyistä ja vaikkapa herkutella päivän saaliin illallisella ammattilaiskokkien valmistamana Kylpylähotelli Rauhalahdessa.

Laitetaan porukka samaan veneeseen ja kokka kohti uusia kokemuksia.

Esimerkkipaketit 1-5 henkilölle + oppaalle, pyydä tarjous suuremmista ryhmistä myynti@rauhalahti.fi tai p. 030 608 30.

Puolen päivän kalastusretki
4 h
565 € / 1-5 hlöä
Sisältää veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä – Huom! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua).
Koko päivän kalastusreki
8 h
865 € / 1-5 hlöä
Sisältää: veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä – Huom! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua). 8 h:n retki sisältää peruspaketin lisäksi: herkullisen ruokailun laavulla ja laavukokin palvelut. Ryhmälle yksi yhtenäinen menu etukäteen varattuna seuraavista vaihtoehdoista: Kermaista lohikeittoa, lämmintä ruisleipää, voita tai Riistakäristystä, perunasosetta, puolukkaa, suolakurkkua tai Loimulohta, Kämpän puolukkakastiketta, nuotioperunaa, yrttitäytettä.
Kalastus- ja savusauna -elämyspäivä
10 h
1345 € / *ti 970 € / 1-5 hlöä
Sisältää veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä – Huom! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua). 10 h:n retki sisältää peruspaketin lisäksi:: savusaunomisen ja pyyhkeet sekä illallisen päivän saalista ravintolassa. Huom! *) tiistaisin yleinen savusauna, muina päivinä tilaussauna.

RAUHALAHDEN KEILAUS- JA VIIHDEKESKUS

RAUHALAHTI BOWLING:  KEILAUS-, MINIGOLF- JA VIIHDEKESKUS

Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola, 3 kilpailutason biljardipöytää sekä mukava minigolf.
Lisätiedot puh. 040 5570 300, www.rauhalahtibowling.fi