Tyhypäivä -tarjous!

Valitse valmis tarjouspaketti mieleisellä liikunnalla

 

Tyhy-/Virkistyspäivä 39 € / hlö sis: ohjatun ohjelman*, kylpylän käytön 2 tuntia ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä). Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 2 -kertainen hinta. Minimi 10 henkilöä.

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä tiistaisin 52 € / hlö sis: ohjatun ohjelman* ja tiistain perinneillan Jätkänkämpällä - savusauna & perinnepäivällinen. Minimi 10 henkilöä. HUOM! Tämä hinta vain tiistaina yhdistettynä yleiseen perinneiltaan, pyydä muista ajankohdista tarjous myyntipalvelusta.

*Ohjattu ohjelma, kesto 1 h, valittavana lajit: kurlaus, olympialaiset, ryhmäliikunta (kahvakuula, circuit training, RPV - reisi, peppu, vatsatreeni), lumikenkäily, luontopolku, kiipeily.

 

RENTO VIINIPRUUVI

Viinin maistelu yhdessä on hauskaa.


Rauhalahdessa viinipruuvi toteutetaan osallistujien ja juoma-asiantuntijamme rentona keskustelutilaisuutena. Tule tekemään kanssamme matka valko- ja punaviinien maailmaan.

Viinipruuvi
1-1,5 h
30 € / henkilö
Hinta sisältää 5 cl viiniannokset: 3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä. Minimi 5, maksimi 25 henkilöä.

ROSVOPAISTI- TAI LOIMULOHIKURSSI

NUOTIOHERKKUJEN VALMISTAMISTA YHDESSÄ.


Kiinnostaako oppia valmistamaan rosvopaistia oikeassa rosvopaistimontussa? Tai loimuttamaan lohta? Nyt tämä on mahdollista Rauhalahden Jätkänkämpällä. Ryhmät voivat varata sulan maan aikaan rosvopaistin tai loimulohen valmistuksen. Kurssin lopuksi nautitaan päivän aikana itse valmistetut herkut.

Loimulohikurssi
3 h
250 € + ruokailu 27 € / hlö
Ohjelma: - nuotion sytyttäminen, loimutuslaudan tekonäytös, kalojen loimutus, ruokailu ulkona laavulla tai sateen sattuessa Jätkänkämpässä. Kurssin hintaan sisältyy yksi aktiviteetti (metsäkylpy, kurlaus tai savolaiset olympialaiset). Minimi 10 henkilöä.

Lisäkkeinä hintaan sisältyy uuniperuna, talon puolukkakastike, leipä, voi, kotijuomat. Lisäksi salaatit: 4,50 € / salaatti.
Rosvopaistikurssi
6-7 h
300 € + ruokailu 30-38 € / hlö *
Ohjelma:
  • esitelmä lihasta, mausteista jne. Jätkänkämpässä
  • esivalmistelut, lihan pakkaaminen monttua varten
  • nuotion sytytys
  • lihan kypsyessä savolaiset olympialaiset tai kurlaus 135 € / 10 henkilöä, lisähenkilöt 10 €
  • mahdollisuus myös kokoustaa Jätkänkämpässä
  • lihat pois montusta, ruokailu Jätkänkämpässä, diplomien jako. Minimi 10 henkilöä.

* Hinta riippuen menusta, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin lisämaksu 200 €

Kalastusretki Kallavedellä

Rikkaat kesäiset kalavedet kutsuvat!


Kalastusguru Janne Parviainen vie sinut Kallaveden rikkaille kalavesille nauttimaan sinisenä kimmeltävästä vesistöstä ja kauniista järviluonnosta. Kallavesi on pullollaan saalista. Nappaako ahven vai koukutatko kuhan?

Päivä kuluu vesillä kalastuksen jännityksestä ja hyvästä seurasta nauttien. Iltaa voi jatkaa tunnelmallisella Jätkänkämpän laavulla, nauttia savusaunan lempeistä löylyistä ja vaikkapa herkutella päivän saaliin illallisella ammattilaiskokkien valmistamana Kylpylähotelli Rauhalahdessa.

Laitetaan porukka samaan veneeseen ja kokka kohti uusia kokemuksia.

Yhteen veneeseen mahtuu max 5 henkilöä. Myös isommat ryhmät.

Pyydä tarjous myynti@rauhalahti.fi tai p. 030 608 30.

RAUHALAHTI BOWLING

KEILAUS-, MINIGOLF- JA VIIHDEKESKUS


Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola, 3 kilpailutason biljardipöytää sekä mukava minigolf.
Lisätiedot puh. 040 5570 300, www.rauhalahtibowling.fi