HAUSKAT HENGENNOSTATTAJAT

Hauskaa yhdessäoloa eri kokoisille ryhmille. Hinta 150 € / h / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 10/ hlö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.

Ohjattuun aktiviteettiin voi yhdistää myös kylpyläkäynnin ja ruokailun. Hinta on 39 € / hlö sis: tunnin ohjelman, kahden tunnin kylpylän käytön ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä).

Mikäli ohjelmaan haluaa liittää tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin Jätkänkämpän yleisen perinneillan, hinta on  49 € / hlö sis. tunnin ohjelman*, savusaunomisen ja herkullisen kämppäaterian.

Kurlaus
1-1,5 h
6-30 hlöä
Rauhalahdessa kehitetty hauska ja taktisesti koukuttava seurapeli, joka on kesäversio curlingista. Lajissa on kisattu myös MM-tasolla. Soveltuu 10-30 hengen ryhmille. Suositeltava peliaika 1-1,5 tuntia. Yhdessä joukkueessa 4-10 hlöä.
Savolaiset Olympialaiset
n. 1 h
10-200 hlöä
Aidon rehdit ja umpikierot Savolaiset Olympialaiset voi järjestää milloin vain - keliin katsomatta. Ne voidaan toteuttaa myös suurille ryhmille. Loppujen lopuksi ohjaaja aina voittaa. Kesälajeina esim. naulaus, pöllin sahaus, erilaiset "heittolajit", lukutaitotesti jne. Talvisin ohjelmassa esimerkiksi avannon kairaus ja potkukelkkaviesti.
Savolainen kevytsuunnistus
n. 1 h
max 200 hlöä
Suunnistus on “heleppoo” ja hauskaa, mutta tietäjät savolaiseen malliin kieroja. Rasteilla yhdistetään suunnistus ja tieto- visailu. Soveltuu hienosti suurille ryhmille.
Savolainen tietokisa / Musavisa / Bingo
n. 1 h
max 200 hlöä
Hauskaa yhdessäoloa sisätiloissa. Musavisa käydään Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.

RENTO VIINIPRUUVI

Viinin maistelu yhdessä on hauskaa. Rauhalahdessa viinipruuvi toteutetaan osallistujien ja juoma-asiantuntijamme rentona keskustelutilaisuutena. Tule tekemään kanssamme matka valko- ja punaviinien maailmaan.

Viinipruuvi
1-1,5 h
25 € / henkilö
Hinta sisältää 5 cl viiniannokset: 3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä. Minimi 5, maksimi 25-30 henkilöä.

MUSIIKISTA HYVINVOINTIA

OMA KARAOKE TAI MUSAVISA

Työyhteisössä voidaan lisätä hyvinvointia myös musiikin avulla. Rauhalahdessa musisoijilla on käytössä Club R -yökerhon huippulaatuinen äänentoisto. Musavisa tai karaoke soveltuu 10-200 hengen ryhmille.

Hinta 150 € / h 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö.
Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta.

LIIKUNNAN RIEMUA

Liikuntaa sisällä ja ulkona eri kokoisille ryhmille. Hinta 150 € / h / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.

Ohjattuun aktiviteettiin voi yhdistää myös kylpyläkäynnin ja ruokailun. Hinta on 39 € / hlö sis: tunnin ohjelman, kahden tunnin kylpylän käytön ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä).

Mikäli ohjelmaan haluaa liittää tiistaisin ja ajalla kesä-elokuussa myös torstaisin Jätkänkämpän yleisen perinneillan, hinta on  49 € / hlö sis. tunnin ohjelman*, savusaunomisen ja herkullisen kämppäaterian.

Lumikenkäily
n. 1 h
Max 15 hlöä
Opitaan oikea lumikenkäilytekniikka ja nautitaan Rauhalahden kauniista luonnosta.
Luontopolku / metsäsamoilu
n. 1 h
1-200 hlöä
Katiskaniemen luontopolku alkaa Rauhalahden hotellin takaa. Polku sijaitsee suurimmaksi osaksi luonnonsuojelualueella. Parin kilometrin mittainen luontopolku kiertelee Katiskaniemen rantoja myötäillen ja sen pystyy kiertämään ilman kumisaappaita.
Kuntosaliohjaus ryhmille
n. 1 h
max 15 hlöä
Kuntosalissa hyvät Techno Gym -laitteet.
Tehokkaat jumpat
1 h
max 70 hlöä
Keppi-, puntti- ja kuminauhajumppa, Circuit Training, kahvakuula, kuntonyrkkeily. Joitakin lajeja voidaan toteuttaa myös ulkona jopa 200 hengen ryhmille. Kysy lisää. Zumba, jooga ja pilates onnistuu myös (eri hinnasto), kysy lisää!
Seinäkiipeily
1 h
10 hlöä / ohjaaja
Liikuntasalissamme on kuusi metriä korkea kiipeilyseinä, jossa on reittejä aloittelijoille ja kokeneemmille kiipeilyn harrastajille. Kiipeily varmistetaan valjailla ja turvaköysillä

VESILIIKUNTAA RYHMILLE

Kuntouintialtaassa voi harrastaa monia liikuntalajeja. Hinnat vesiliikuntaan: 150 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö. Lisäksi kylpyläkäynti 5 € / hlö. Majoittuvien hinta: 30 min 75 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 6 € / hlö.

Mikäli ohjelmaan haluaa liittää tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin Jätkänkämpän yleisen perinneillan, hinta on  39 € / hlö sis. tunnin ohjelman*, savusaunomisen ja herkullisen kämppäaterian.

Vesijuoksu
45 min
max 20 hlöä
Vesijuoksu on hauska laji, jossa edetään vedessä pystyasennossa juoksuliikkeitä tehden. Apuna käytetään kelluttavaa, vyötärölle sidottavaa vesivyötä.
Vesijumppa
45 min
max 40 hlöä
Kuntouintialtaassa tapahtuva monipuolinen ja kova vesitreeni. Altaan syvyys 1,2 - 1,35 metriä.
Pallopelit
1 h
max 20 hlöä
Kuntouintialtaassa voi pelata vesikoripalloa ja vesilentopalloa.

ROSVOPAISTI JA LOIMULOHI - Kurssit ryhmille

Kiinnostaako oppia valmistamaan rosvopaistia oikeassa rosvopaistimontussa? Tai loimuttamaan lohta? Nyt tämä on mahdollista Rauhalahden Jätkänkämpällä. Ryhmät voivat varata sulan maan aikaan rosvopaistin tai loimulohen valmistuksen. Kurssin lopuksi nautitaan päivän aikana itse valmistetut herkut.

Rosvopaistikurssi
6-7 h
300 € + ruokailu 30-38 € / hlö *
Ohjelma:
  • esitelmä lihasta, mausteista jne. Jätkänkämpässä
  • esivalmistelut, lihan pakkaaminen monttua varten
  • nuotion sytytys
  • lihan kypsyessä savolaiset olympialaiset tai kurlaus 135 € / 10 henkilöä, lisähenkilöt 10 €
  • mahdollisuus myös kokoustaa Jätkänkämpässä
  • lihat pois montusta, ruokailu Jätkänkämpässä, diplomien jako. Minimi 10 henkilöä

* Hinta riippuen menusta, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin lisämaksu 200 €
Loimulohikurssi
3 h
250 € + ruokailu 27 € / hlö
Ohjelma: - nuotion sytyttäminen, loimutuslaudan tekonäytös, kalojen loimutus, ruokailu ulkona laavulla tai sateen sattuessa Jätkänkämpässä. Minimi 10 henkilöä.

Lisäkkeinä hintaan sisältyy uuniperuna, talon puolukkakastike, leipä, voi, kotijuomat. Lisäksi salaatit: 4,50 € / salaatti.

Kalastusretki Kallavedellä

Kalastusguru Janne Parviainen vie sinut Kallaveden rikkaille kalavesille nauttimaan sinisenä kimmeltävästä vesistöstä ja kauniista järviluonnosta. Kallavesi on pullollaan saalista. Nappaako ahven vai koukutatko kuhan?

Päivä kuluu vesillä kalastuksen jännityksestä ja hyvästä seurasta nauttien. Iltaa voi jatkaa tunnelmallisella Jätkänkämpän laavulla, nauttia savusaunan lempeistä löylyistä ja vaikkapa herkutella päivän saaliin illallisella ammattilaiskokkien valmistamana Kylpylähotelli Rauhalahdessa.

Laitetaan porukka samaan veneeseen ja kokka kohti uusia kokemuksia.

Esimerkkipaketit 1-5 henkilölle + oppaalle, pyydä tarjous suuremmista ryhmistä myynti@rauhalahti.fi tai p. 030 608 30.

Puolen päivän kalastusretki
4 h
565 € / 1-5 hlöä
Sisältää veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä – Huom! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua).
Koko päivän kalastusreki
8 h
865 € / 1-5 hlöä
Sisältää: veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä – Huom! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua). 8 h:n retki sisältää peruspaketin lisäksi: herkullisen ruokailun laavulla ja laavukokin palvelut. Ryhmälle yksi yhtenäinen menu etukäteen varattuna seuraavista vaihtoehdoista: Kermaista lohikeittoa, lämmintä ruisleipää, voita tai Riistakäristystä, perunasosetta, puolukkaa, suolakurkkua tai Loimulohta, Kämpän puolukkakastiketta, nuotioperunaa, yrttitäytettä.
Kalastus- ja savusauna -elämyspäivä
10 h
1345 € / *ti 970 € / 1-5 hlöä
Sisältää veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä – Huom! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua). 10 h:n retki sisältää peruspaketin lisäksi:: savusaunomisen ja pyyhkeet sekä illallisen päivän saalista ravintolassa. Huom! *) tiistaisin yleinen savusauna, muina päivinä tilaussauna.

RAUHALAHDEN KEILAUS- JA VIIHDEKESKUS

RAUHALAHTI BOWLING:  KEILAUS-, MINIGOLF- JA VIIHDEKESKUS

Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola, 3 kilpailutason biljardipöytää sekä mukava minigolf.
Lisätiedot puh. 040 5570 300, www.rauhalahtibowling.fi

Ryhmille - eFatbike-retki Rauhalahdessa

Tutustu fatbike pyöräilyyn helposti eFatbike- pyörillä, ammattioppaiden ohjauksessa. Retkellä poljetaan kauniissa ja  vaihtelevissa maastoissa. Retken vaikeustasoa on mahdollista muuttaa ryhmän toiveiden mukaan. Käytössä ovat uudet HEAD E-RANDALL sähköavusteiset fatbiket.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Vinkit virkistys-/tyhypäiväksi!

Suunnittelemme mielekkään tyky-/tyhy-/virkistyspäivän toiveittenne mukaan. Ohjelma voi sisältää esim. liikuntaa, luentoja, kuntotestausta ja kisailuja sekä kylpemistä & herkullista ruokaa.

TYHYPÄIVÄ-TARJOUS

Tyhy-/Virkistyspäivä 30 € / hlö sis: ohjatun ohjelman* ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä).

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä 49 € / hlö sis: ohjatun ohjelman* ja tiistain perinneillan Jätkänkämpällä - savusauna & perinnepäivällinen (kesällä myös torstaisin).

*Ohjattu ohjelma, kesto 1 h, min 10 hlö, valittavana lajit: kurlaus, olympialaiset, kevytsuunnistus, hikiliikunta (kahvakuula, RPV...), lumikenkäily, luontopolku, kiipeily, kuntotesti, fysioterapeutin luento.

Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 2 -kertainen hinta. 

 

METSÄKYLVYT SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ


Kehon ja mielen hoitoa metsässä kaikkina vuodenaikoina. Metsä rauhoittaa, siellä verenpaine laskee ja stressi helpottaa.

1. Metsäkylpy 45 min, 150 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 12 €

Säällä kuin säällä, säähän sopiva lämmin pukeutuminen. Ryhmän haltuunotto, metsämeditaatio, kehon aktivointi, loppurauhoittuminen.

2. Huolien hättyytys metsäkylpy n. 1, 5 h, 290 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 14 €
Kuvaus; Ryhmän haltuunotto, huolilappujen täyttö, metsämeditaatiot, kehon aktivointi,  nuotion teko, huolten poisto, terveysjuoma ja loppurauhoittuminen nuotion äärellä.

 

UUTUUS! TURVATYHY

Koulutuksen kesto noin 2 tuntia. Kouluttaja entinen ammattinyrkkeilijä Mika Tossavainen.

Koulutuksessa perehdytään mahdollisiin uhkaaviin tilanteisiin ja harjoitellaan tilanteissa toimimista.

Aiheita ovat: hätävarjelulaki, ennakoiminen, irtaantuminen, pakeneminen

Ohjelman hinta 49 € / henkilö, sisältää ohjelman ja buffetruokailun.
Minimi 8, maksimi 14 henkilöä.

 

VALMIITA RYHMÄPAKETTEJA

Firmakurlaus: alk. 400 € Kesto 2-3 tuntia, ryhmäkoko 30-200 henkilöä, pelipaikka aivan kylpylähotellin edessä tai sopimuksen mukaan myös Jätkänkämpällä tai sisätiloissa. Kesällä ja talvella. Tutustu tarkemmin.

Virkistyspäivät laavulla alk. 40 € / 3 h: Katso kaikki LAAVU-tuotteet!

Private Kylpylä: 700 € / 2 h,  kylpylä allasosastoineen ja saunoineen on mahdollista varata omaan käyttöön iltaisin klo 21 alkaen. Varaa altaalle vaikka "Tropical pool menu". Lisätiedot.

Voimme yhdistää palveluihimme myös yhteistyökumppaneidemme tuotteita esim. keilaus, minigolf, lasersotapelit, palloilulajit (tennis, padel, squash jne), paintball-sotapeli maastossa, virtuaalipelit, teatteri- ja musiikkiesitykset, laivaristeilyt jne.

KYSY LISÄÄ JA VARAA: p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi

LISÄÄ OHJELMAVAIHTOEHTOJA:

Kurlaus - mualiman jännin pelj
6-30 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Savossa kehitetty, curlingista jalostettu hauska ja pelin imuun helposti vievä laji, jossa pelivälineenä on puupallot ja harjat. Toimii kaikkina vuodenaikoina ja sopii niin huippu-urheilijoille kuin liikuntarajoitteisillekin. Myös sisällä.
Savolaiset olympialaiset
10- 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Aidon rehdit ja umpikierot kisat. Kesälajeina esim. naulaus, pöllin sahaus, heittolajit, lukutaitotesti, talvisin mm. avannon kairaus ja potkukelkkaviesti. Loppujen lopuksi ohjaaja aina voittaa.
Savolainen kevytsuunnistus
max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Suunnistus on helppoa ja hauskaa, mutta tietäjät savolaiseen malliin kieroja. Rasteilla yhdistetään suunnistus ja tietovisailu.
Savolainen tietokisa / Musavisa
max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Hauskaa yhdessäoloa Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.
Hikeä pintaan himoliikkujille
max 70 hlö/ulkona max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Tehokasta liikuntaa innostavien ohjaajien johdolla. Valittavana: kahvakuula, circuit training, nopeus-/voimatreeni,vesihiit, juoksu, talvisin lumikenkäily.
Katiskaniemen luontopolku
ei rajoitusta
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Pääosin luonnonsuojelualueella sijaitseva polku alkaa hotellin takaa. Alueen erikoisuuksia ovat lehtipuuvaltaiset lehdot, komeat kalliomänniköt, kookkaat haavat sekä rantojen eliöyhteisöt. Pituus n. 2 km.
Seinäkiipeily
Max 20 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Opetellaan seinäkiipeilyn perusasiat ja kiipeillään haasteeltaan vaihtelevia reittejä Rauhalahden liikuntasalin kiipeilyseinällä.
Rauhalahti selfie-ralli
max 200 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Joukkuekisa, jossa kukin joukkue tarvitsee oman kännykkäkameran selfiekuvien ottamiseen. Kuvauspaikoista ja –aiheista joukkueet saavat enemmän tai vähemmän selkeän vinkkilistan. Paras joukkue palkitaan. Selfie-ralli sopii erityisen hyvin tutustumisharjoituksena, mutta toimii myös tuttujen kesken.
Kunnon testaus
max 70 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Kunnontestaus ja henkilökohtaiset palautteet. Esim. UKK-kävelytesti, lihaskunto- tai Toimiva-testi.
Fysioterapeutin luento
max 300 hlö
150 €/1-10 hlö, lisählö 12€/hlö
Aiheena esim. stressi, ravinto, työhyvinvointi. Kysy myös liikuntaan & kuntoiluun liittyvistä tietoiskuista / luennoista.
Lumikenkäretki ja laavu
max 15 hlö
250 €/1-10 hlö, lisählö 14€/hlö
Opastettu lumikenkäretki Katiskaniemen kauniissa maastossa ja kuumaa mehua, kesto noin 2,5 h.Ohjelman jälkeen makkaranpaistoa laavulla, lisähinta: nuotiopuut 40 € ja makkarat 2,50 €/kappale.
Kalastusretki Kallavedellä
1-5 henkilöä + opas / vene
alk. 565 € / 4 tuntia
Yhteistyössä Kalamania Oy:n Janne Parviaisen kanssa toteutamme eri pituisia kalastusretkiä Kallavedelle. Lähtö Rauhalahden laiturista kohti kalaisia vesiä. Ryhmän koko 1-5 henkilöä, myös suuremmat ryhmät onnistuvat. Retken hinta sisältää veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä. HUOM! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat Tunkkionki -uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua).
Keilaus & minigolf
Rauhalahti Bowling on hulppea keilailukeskus n. 500 m hotellilta. Hallilla on myös ulkominigolf -rata. Keilaamisen / minigolffailun jälkeen on ihana nauttia kylpylästä tai Jätkänkämpän savusaunasta, ruokailla ja tanssia. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
Lasersotaa ja -taisteluja
Megazone laserpelikeskukus sijaistee 2,2 km Rauhalahdesta, kauppakeskus Cantissa. Pelit ovat turvallisia, erittäin jännittäviä ja sopivat hyvin 7-100 vuotiaille pelaajille. Kaikki pelaajat saavat koulutuksen peleihin ja sotilaspassin, johon kirjataan taistelutiedot sekä mahdolliset ylennykset. Yhdistä laserpeliin kylpylä- tai savusaunakäynti, ruokailuja ja tansseja. Pyydä tarjous!
Palloilu
Kuopion Mailapelikeskuksella (600 m hotellilta) sulkapallo, lentopallo, sähly, tennis, squash. Ensin palloilua ja sitten kylpylään tai Jätkänkämpälle savusaunaan, loppuilta tansseissa. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.