Kuopio Convention Bureau auttaa kokous/kongressijärjestelyissä

Kuopion alue tarjoaa muunneltavat ja monipuoliset kokoustilat pienkokouksista tuhannen hengen kongresseihin. Lentomatka Helsingistä Kuopioon kestää vain 50 minuuttia ja päivittäisiä lentoyhteyksiä on seitsemän. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Kuopioon on nopea matkustaa ympäri Suomen myös junalla, bussilla ja omalla autolla. Kaunis, puhdas luonto sekä rento mutta huippuosaava palvelu Järvi-Suomen pääkaupungissa takaavat onnistuneet kokoukset ja kongressit.

Kuopio Convention Bureau Oy tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestäjille sopivien tilojen, palveluiden ja ohjeisohjelman löytämiseksi. Kauttamme on myös saatavilla Kuopio-Tahko alueen markkinointimateriaalia, jota voi hyödyntää sekä tilaisuuden hakemisessa että tilaisuuden markkinoimisessa potentiaalisille osallistujille.

Kuopio Convention Bureau Oy käynnisti toimintansa 1.1.2017. Yhtiön tehtävänä on tukea ja mahdollistaa alueen kokous- ja kongressimäärien kasvu.Toiminnan käynnistämistä edelsi Kuopio Convention Bureau -selvityshanke 27.10.2015-30.6.2016 (ELY-keskus) ja Kuopio Convention Bureau II -hanke 1.7.-31.12.2016 (Pohjois-Savon liitto). Yhtiö toimii kumppanuusrahoitusperiaatteella, kaudella 2017-2019 kumppaneina ovat tiede & tutkimusorganisaatiot, matkailualan yritykset ja Kuopion kaupunki.

Lue lisää tästä: https://www.kuopiotahko.fi/kokous/

Kuopion kokousinfoa löydät myös tästä http://kuopiokokous.fi/

Tutustu Kuopion alueen kokoushelmiin Ninan tunnetila -blogin avulla!

Yhteystiedot
Kuopio Convention Bureau Oy
Kirsi Vartiainen
Markkinointipäällikkö
puh. 050 330 3496
kirsi.vartiainen@kuopiotahko.fi