Kuopio Convention Bureau auttaa kokousjärjestelyissä

Kuopion alue tarjoaa muunneltavat ja monipuoliset kokoustilat pienkokouksista tuhannen hengen kongresseihin. Lentomatka Helsingistä Kuopioon kestää vain 50 minuuttia. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Kuopioon on nopea matkustaa ympäri Suomen myös junalla, bussilla ja omalla autolla. Kaunis, puhdas luonto sekä rento mutta huippuosaava palvelu Järvi-Suomen pääkaupungissa takaavat onnistuneet kokoukset ja kongressit.

Kuopio Convention Bureaun (KCB) kehtävänä on tukea ja mahdollistaa alueen kokous- ja kongressimäärien kasvu. Yhtiö toimii kumppanuusrahoitusperiaatteella, kumppaneina ovat tiede & tutkimusorganisaatiot, matkailualan yritykset ja Kuopion kaupunki.
Kuopio Convention Bureau tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestäjille. Avullamme löydät tilaisuuteesi parhaiten soveltuvat tilat ja palveluntarjoajat, mieleenpainuvat oheisohjelmat sekä alueen markkinointimateriaalit. Kuopio Convention Bureaun tehtävänä on helpottaa kokous- ja kongressijärjestäjien työtä. Sinä voit keskittyä ohjelman sisällön rakentamiseen ja puhujavalintoihin, me ideoimme ja etsimme sinulle tarvitsemasi palveluntarjoajat.

Lue lisää tästä: www.kuopiotahko.fi/kokoukset/

Tutustu Kuopion alueen kokoushelmiin Ninan tunnetila -blogin avulla!

Yhteystiedot:
Pia Sihvonen puh. 010 235 1120
kcb@kuopiotahko.fi