Lemmikit ovat tervetulleita Rauhalahteen

Tervetuloa lomailemaan perheen tärkeiden lemmikkien kanssa! Niin pienet kuin isommatkin lemmikit ovat tervetulleita. Lemmikkien kanssa matkustaville olemme järjestäneet muutaman huoneen kylpylähotellista sekä huoneistoja (omalla saunalla tai ilman) huoneistohotellista. Huoneistohotellista on erityisen helppo kulku esim. koiran ulkoilua ajatellen.

Tervetuloa lomalle myös lemmikin kanssa!

Majoitamme mielellään myös perheiden eläinjäsenet, niin pienet matelijat kuin kissat ja koirat. Päähotellin lemmikkihuoneet sijaitsevat pohjakerroksessa, käytävän alkupäässä ja huoneistohotellissa 1. kerroksen alkupäässä.

Lomaillessasi lemmikin kanssa pyydämme huomioimaan muutaman asian. Matelijoiden tulee olla omassa terraariossaan. Lemmikkiä ei saa jättää yksin pitkäksi aikaa. Mikäli tilanne tätä kuitenkin vaatii, huolehdi siitä, ettei lemmikisi pääse karkuteille eikä tee vahinkoa hotellin omaisuudelle. Jos lemmikki on yksin huoneessa, se ei saa aiheuttaa muille asiakkaille häiriötä (ääntely tms), vastuu lemmikistä on aina omistajalla.

Ilmoita lemmikistä huonevarauksen yhteydessä

Muista ilmoittaa lemmikistä aina etukäteen, niin voimme varata lemmikkihuoneen tai -huoneiston. Lemmikkihuoneita on vähän, joten sen saaminen paikan päällä voi olla vaikeaa. Mikäli varaat majoituksen Rauhalahden omasta nettivaraamosta, voi heti varaamon aloitussivulla tehdä valinnan lemmikkihuone ja järjestelmä kertoo heti varaustilanteen. Varaamossa lemmikkihuoneen/-huoneiston kuvassa on tassun kuva. Mikäli varaus tehdään muiden varaamojen kautta, lemmikkihuonetilanne on aina erikseen kysyttävä Rauhalahden myyntipalvelusta.

Lemmikkimaksu on 15 € / vrk, maksimi 50 € / oleskelu.