Lemmikit ovat tervetulleita Rauhalahteen

Tervetuloa lomailemaan perheen tärkeiden lemmikkien kanssa! Niin pienet eläimet kuin isommat koiratkin ovat tervetulleita. Lemmikkien kanssa matkustaville olemme järjestäneet muutaman huoneen kylpylähotellin pohjakerrokseta, huoneistohotellin sekä saunallisista että saunattomista pohjakerroksen huoneistoista. Huoneistohotellista on erityisen helppo kulku ulkoilua ajatellen.

Lomaillessasi lemmikin kanssa pyydämme huomioimaan muutaman asian. Ota lemmikille mukaan omat tavarat kuten vesikuppi, peitto tai peti. Matelijoiden tulee olla omassa terraariossaan. Lemmikkiä ei saa jättää yksin pitkäksi aikaa. Mikäli tilanne tätä kuitenkin vaatii, huolehdi siitä, ettei lemmikisi pääse karkuteille eikä tee vahinkoa hotellin omaisuudelle. Jos lemmikki on yksi huoneessa, se ei saa aiheuttaa muille asiakkaille häiriötä (ääntely tms), vastuu lemmikistä on aina omistajalla.

Ilmoita lemmikistä huonevarauksen yhteydessä

Muista ilmoittaa lemmikistä aina etukäteen, niin voimme varata lemmikkihuoneen tai -huoneiston. Lemmikkkihuoneita on vähän, joten sen saaminen paikan päällä voi olla vaikeaa. Mikäli varaat majoituksen Rauhalahden omasta nettivaraamosta, voi heti varaamon aloitussivulla tehdä valinnan lemmikkihuone ja järjestelmä kertoo heti varaustilanteen. Mikäli varaus tehdään muiden varaamojen kautta, lemmikkihuonetilanne on aina erikseen kysyttävä Rauhalahden myyntipalvelusta.

Lemmikkihuonemaksu on 10 € / vrk, maks. 40 €.