Jätkänkämpän savusauna- ja perinneillat

Jätkänkämpän kesä 2020

Tukkilais- ja savusaunailtoja järjesteään tiistaisin 30.6.2020 alkaen. Katso menu ja ohjelma alempaa sivulta.

Lisäksi savusauna lämmitetään myös perjantaisin klo 16-21 ajalla 5.6.-7.8.2020.
Saunamaksu 15 € / aikuinen ja 7.50 €/ lapsi 4-14 v, eläkeläinen 12 €, opiskelija 10 € sisältäen saunapyyhkeen.

Ota mukaan uimapuku yhteissaunaa ja uimista varten.

Jätkänkämpän perinne- ja savusaunailta tiistaisin 30.6. alkaen

 Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinne- ja savusaunailtoja ympäri vuoden tiistaisin. Illan aikana on mahdolisuus saunoa suuressa savusaunassa ja pulalahtaa Kallavedessä, jään aikaan avannossa. Jätkänkämpässä on tarjolla herkullinen kämppäateria buffetpöydästä ja illan aikana voi nauttia suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

 

Saapuminen savusaunalle ja Jätkänkämpälle

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma). Kesäaikaan 23.6.-8.8 2020 Rauhalahteen pääsee Koskilaivojen Salmetar-laivalla, katso aikataulut tästä.

 

Palkittu elämys

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.