Jätkänkämpän savusauna- ja perinneillat

Jätkänkämpän perinne- ja savusaunailta tiistaisin

 Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinne- ja savusaunailtoja ympäri vuoden tiistaisin. Illan aikana on mahdolisuus saunoa suuressa savusaunassa ja pulalahtaa Kallavedessä, jään aikaan avannossa. Jätkänkämpässä on tarjolla herkullinen kämppäateria buffetpöydästä ja illan aikana voi nauttia suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

 

Saapuminen savusaunalle ja Jätkänkämpälle

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

 

 UUTTA!

Jätkänkämpällä juhlava joululounas ke 16.12., to 17.12., pe 18.12. ja la 19.12.2020 klo 12-15. Hinta 39,50 € / hlö. Varaukset etukäteen. Katso Jätkänkämpän joululounaan menu tästä.

 

Palkittu elämys

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.