Perinne- ja savusaunaillat Jätkänkämpällä

Ohjelmalliset ja kaikille avoimet perinneillat ympäri vuoden tiistaisin ja kesällä myös torstaisin. Perinneiltojen menu ja ohjelma sivun alareunassa. Uutuus: 29.6.-17.8. savusauna lämmin myös perjantaisin. Jätkänkämppä varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinne- ja savusaunailtoja aina tiistaisin (HUOM! ei ti 21.8.2018) ja kesäaikaan myös torstaisin ajalla 5.6.-30.8.2018. Tule yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Sauno savusaunassa ja pulahda Kallavedessä, jään aikaan avannossa. Nauti herkullinen kämppäateria buffetpöydästä, suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Katso video Jätkänkämpän tukkilaisesityksestä tästä.

UUTTA KESÄLLÄ 2018. Savusauna lämpiää ajalla 29.6.-17.8 myös perjantaisin klo 18-21. HUOM! Perjantaisin Jätkänkämppä ei ole auki, vain savusauna, josta voi ostaa saunajuomia ja pientä purtavaa.

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.