Jätkänkämpän savusauna- ja perinneillat

JÄTKÄNKÄMPÄN PERINNE- JA SAVUSAUNAILTA TIISTAISIN 9.3.2021 ASTI

Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinne- ja savusaunailtoja talvitiistaisin 9.3.2021 asti. Kesän 2021 alustavan suunnitelman mukaan jatkamme perinneiltoja maanantaina 7.6. sekä 15.6. lähtien aina tiistaisin. Illan aikana on mahdollisuus saunoa suuressa savusaunassa ja pulahtaa Kallavedessä, jään aikaan avannossa. Jätkänkämpässä on tarjolla herkullinen kämppäateria buffetpöydästä ja illan aikana voi nauttia suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Pyydämme asiakkaitamme ystävällisesti huomioimaan toiset asiakkaat ja kanssasaunojat ja kiinnittämään huomiota turvaväleihin. Saavuthan Jätkänkämpälle ja savusaunaan ainoastaan täysin oireettomana.

Saapuminen savusaunalle ja Jätkänkämpälle

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

 

 

Palkittu elämys

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.