Perinne- ja savusaunaillat Jätkänkämpällä

Ohjelmalliset ja kaikille avoimet perinneillat ympäri vuoden tiistaisin ja kesällä myös torstaisin. Perinneiltojen menu ja ohjelma sivun alareunassa.

Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinne- ja savusaunailtoja aina tiistaisin ja kesäaikaan myös torstaisin. Tule yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Sauno savusaunassa ja pulahda Kallavedessä, jään aikaan avannossa. Nauti herkullinen kämppäateria buffetpöydästä, suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Katso video Jätkänkämpän tukkilaisesityksestä tästä.

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.

 

 Perinneiltojen lisäksi Jätkänkämpällä järjestetään jouluaaton juhlaruokailu. Kattaukset klo 13 ja 16. Katso lisää tästä.

Joulutauon jälkeen perinneillta jatkuvat 22.1.2019 alkaen.
Ajalla 31.12.2018-7.1.2019 Jätkänkämpällä on Joulupukin koti, savusauna lämpimänä 2.1. ja 5.1. klo 16-20.