Jätkänkämpän savusauna- ja perinneillat kesällä 2021

JÄTKÄNKÄMPÄN PERINNE- JA SAVUSAUNAILTA TIISTAISIN 15.6.2021 alkaen (myös ma 7.6.)

Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinne- ja savusaunailtoja 15.6. alkaen aina tiistaisin sekä maanantaina 7.6. Illan aikana on mahdollisuus saunoa suuressa savusaunassa ja pulahtaa Kallavedessä. Jätkänkämpässä on tarjolla herkullinen kämppäateria buffetpöydästä ja illan aikana voi nauttia suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan. Kesäaikaan on tarjolla rosvopaistia.

Pyydämme asiakkaitamme ystävällisesti huomioimaan toiset asiakkaat ja kanssasaunojat ja kiinnittämään huomiota turvaväleihin. Saavuthan Jätkänkämpälle ja savusaunaan ainoastaan täysin oireettomana.

LISÄKSI SAVUSAUNA KESÄPERJANTAISIN AJALLA 2.7.-13.8.2021 (EI 30.7.)

Savusaunaelämyksiä pääset kokemaan myös perjantai-iltaisin klo 17-21 koko sydänkesän ajan. Tuolloin ei Jätkänkämppä ole avoinna, mutta savusaunan kioskista saa ostaa juomia ja pikkupurtavaa.
Savusaunan hinta 15 €, lapset 4-14 v 7,50 €. Kylpylähotelli Rauhalahdessa majoittuvat asiakkaat 9 € / 4,50 €.

Myös juhannusaattona lämmitämme savusaunan (tarkempi juhannusohjelma myöhemmin).

Saapuminen savusaunalle ja Jätkänkämpälle

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

 Palkittu elämys

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.