Jätkänkämpän savusauna- ja perinneillat

JÄTKÄNKÄMPÄN PERINNE- JA SAVUSAUNAILTA TIISTAISIN

Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinne- ja savusaunailtoja ympäri vuoden tiistaisin. Illan aikana on mahdolisuus saunoa suuressa savusaunassa ja pulalahtaa Kallavedessä, jään aikaan avannossa. Jätkänkämpässä on tarjolla herkullinen kämppäateria buffetpöydästä ja illan aikana voi nauttia suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

17.11.-22.12.2020 jouluruoka, katso menu tästä.
Perinneillat jatkuvat joulutauon jälkeen tammikuussa, tarkempi info myöhemmin.

Saapuminen savusaunalle ja Jätkänkämpälle

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

UUTTA! JÄTKÄNKÄMPÄN JOULULOUNAS

Jätkänkämpällä juhlava joululounas ke 16.12., to 17.12., pe 18.12. ja la 19.12.2020 klo 12-15. Hinta 39,50 € / hlö. Varaukset etukäteen. Katso Jätkänkämpän joululounaan menu tästä.

JOULUAATON JUHLA-ATERIA JA SAVUSAUNA

 Jätkänkämpän jouluaaton kattaukset klo 13 ja 16. Hinta 39,50 € / hlö. Varaukset etukäteen. Savusauna klo 12-16, hinta 15 € / hlö. Menu alaempana tällä sivulla.

Palkittu elämys

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.