Yleiset savusauna- ja perinneillat

Ohjelmalliset illat ympäri vuoden tiistaisin ja kesällä myös torstaisin

Jätkänkämppä ja savusauna ovat tiistaisin (ei ti 5.12., eikä ajalla 26.12.2017-16.1.2018) ympäri vuoden ja kesällä myös torstaisin jokaisen matkailijan käytössä. Tule yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Sauno savusaunassa ja pulahda Kallavedessä. Nauti herkullinen kämppäateria buffet-pöydästä, suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Jouluaattona tarjouilemme Jätkänkämpällä juhlavan jouluaterian, kattaukset klo 13 ja 16. Tuolloin on mahdollista käydä myös savusaunassa. Katso tästä tarkemmin.

Uuden vuoden ja loppiaisen aikaan Jätkänkämppä muuntuu tunnelmalliseksi Joulupukin kodiksi. Katso tästä lisätietoja.

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.

Katso tästä kesäisiä videoita Jätkänkämpältä: