Jätkänkämpän perinneillat (ti & to) peruttu toistaiseksi, savusauna perjantaisin 5.6.-7.8.

Jätkänkämpän tiistain ja torstain kesäiset savusauna- ja tukkilaisillat on peruttu toistaiseksi. Perjantaisin järjestetään kuitenkin savusaunailtoja.

Savusaunaillat perjantaisin 5.6.-7.8.2020

Kesäkuun alusta on mahdollisuus nauttia savusaunasta yleisissä savusaunailloissa. Sauna ja terassi ovat avoinna, erikoisravintola Jätkänkämppä vain tilauskäytössä ryhmille. Illat järjestetään ajalla 5.6.- 7.8.2020 ja sauna on lämmin klo 16-21. Saunamaksu 15 € / aikuinen ja 7.50 €/ lapsi 4-14 v. sisältäen saunapyykeen.Savusauna terassilla on saunabaari auki ja sieltä voi ostaa saunajuomia (A-oikeudet).

Saapuminen savusaunalle ja Jätkänkämpälle

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma). Kesäaikaan 23.6.-8.8 2020 Rauhalahteen pääsee Koskilaivojen Salmetar -laivalla, katso  aikataulut tästä.

Jätkänkämpän yleiset perinne- ja savusaunaillat normaalitilanteessa

Jätkänkämpällä vietetään normaalitilanteessa yleisiä perinne- ja savusaunailtoja ympärivuoden tiistaisin ja kesäaikaan myös torstaisin. Illan aikana on mahdolisuus saunoa suuressa savusaunassa ja pulalahtaa Kallavedessä, jään aikaan avannossa. Jätkänkämpässä on tarjolla herkullinen kämppäateria buffetpöydästä ja illan aikana voi nauttia suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä (ti & to) myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.