Perinne- ja savusaunaillat Jätkänkämpällä

Ohjelmalliset ja kaikille avoimet perinneillat ympäri vuoden tiistaisin (ei 24.9.) ja kesällä myös torstaisin. Perinneiltojen menu ja ohjelma sivun alareunassa. UUTTA! Kämppäruokailussa kattaukset klo 16.30 ja 19, joihin suosittelemme ennakkovarausta.

 

Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinne- ja savusaunailtoja ympärivuoden tiistaisin (ei 24.9., tilalla maanantai 23.9.2019)  ja kesäaikaan myös torstaisin. Tule yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Sauno savusaunassa ja pulahda Kallavedessä, jään aikaan avannossa. Nauti herkullinen kämppäateria buffetpöydästä, suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Lisäksi savusauna lämpiää kesäaikaan myös perjantaisin klo 18-21 ajalla 28.6.-9.8.2019.

Katso videot Jätkänkämpän tukkilaisesityksestä:
- video 1
- video 2

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.