Yleiset savusauna- ja perinneillat

Ohjelmalliset illat ympäri vuoden tiistaisin ja kesällä myös torstaisin

Jätkänkämppä ja savusauna ovat tiistaisin ympäri vuoden ja kesällä myös torstaisin jokaisen matkailijan käytössä. Tule yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Sauno savusaunassa ja pulahda Kallavedessä. Nauti herkullinen kämppäateria buffet-pöydästä, suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.
Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon, toukokuu 2017.

Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai tammikuussa 2017 myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.

Katso tästä kesäisiä videoita Jätkänkämpältä:Juhlapaketti-tarjous: "Risteily ja rosvopaisti kahdelle 50 €"

Jätkänkämpän 30 v ja Koski-Laivojen 20 v juhlavuoden kunniaksi tarjoamme ajalla 27.6.-3.8. tiistaisin ja torstaisin "Risteily & Rosvopaisti Juhlapaketin" kahdelle hintaan 50 € (yhdelle 25 €).
Sisältää: Risteily 1 suunta M/S Salmetar laivalla Satama-Rauhalahti tai päinvastoin ja kämppäillallinen noutopöydästä. Savusauna 10 € lisämaksusta.

Juhlapaketin voit ostaa Koski-Laivoilta, Jätkänkämpältä (ti & to) tai Kylpylähotelli Rauhalahden vastaanotosta.

Katso tästä M/S Salmetar -laivan risteilyaikataulut.