Allasinfo

TIEDOTE: Kylpyläosastolla on allastekniikan uudistusprojekti kesäkuulle 2022 asti ja se aiheuttaa muutoksia kylpyläosaston toimintaan:

  • Kylpyläosasto on avoinna rajoitetuin allaspalveluin.
  • KÄYTÖSSÄ ON NYT kuntouintiallas, kuuma-allas, yksi poreallas, lasten allas, vesiliukumäki, suomalaiset saunat ja pesu- sekä pukutilat.
  • Kaikki muut altaat on suljettu ja erotettu seinämällä. Höyrysauna ei ole käytössä.
  • Viikolla 22, ma 30.5.-su 5.6.2022 allasosasto on kokonaan suljettu.
  • Kaikki muut palvelumme ovat avoinna normaalisti.
  • Osan altaista ollessa pois käytöstä joudumme rajaamaan asiakasmäärää.
  • Päivitämme tietoa sivuillemme aina, kun saamme urakoitsijalta tarkempaa tietoa aikatauluista ja mahdollisista lisäkatkoista.
  • Tiedustelut: kylpylän vastaanotto p. 030 608 3180, kylpyla@rauhalahti.fi tai johtaja Maarit Paunonen, p. 044 541 9342, maarit.paunonen@rauhalahti.fi

ALLASINFO

Veden laatua mitataan kylpylässä säännöllisesti, viralliset mittaustulokset kysyttäessä kylpylän kassalta.

Panoramakuva kylpylästä 1
Panoramakuva kylpylästä 2

KUNTOUINTIALLAS


Kuntouintiallas on 20 m pitkä ja se soveltuu erinomaisesti myös vesijumppaan. Syvyys 1,2 m - 1,35 m.  Lämpötila 28 ºC. Lainattavissa myös vesiliikuntavälineitä. 

ULKOALLAS JA MONITOIMIALLAS 

HUOM! Ulkoallas ja monitoimiallas pois käytöstä 14.3.2022 alkaen (noin kesäkuun puoliväliin 2022) allastekniikan uudistuksen vuoksi.

Ulkoaltaaseen mennään monioimialtaasta uintikanavia pitkin. Ulkoaltaan ja monitoimialtaan veden lämpötila on 32 ºC. Monitoimialtaassa on hierontapisteitä, vastavirtalaite ja hierovia vesisuihkuja. Ulkoaltaan pakkasraja on -15 ºC

ELÄMYSALTAAT

 

Käytössänne on kaksi poreallasta (33 ºC), kuuma-allas (37 ºC) ja kylmäallas (10 ºC).

HUOM! Tämä alla oleva poreallas on pois käytöstä 14.3.2022 alkaen (noin kesäkuun puoliväliin 2022) allastekniikan uudistuksen vuoksi.

 LASTEN ALTAAT

Lapsille on kaksi matalaa allasta syvyydet 28 cm ja 15 cm, altaiden lämpötila 33 ºC. Käytettävissä erilaisia vesileluja.
Vaippaikäisten tulee käyttää uimavaippoja. Meillä on myös Marixirin järjestämää vauvauintia.

HUOM! Tämä alla oleva lasten allas pois käytöstä 14.3.2022 alkaen (noin kesäkuun puoliväliin 2022) allastekniikan uudistuksen vuoksi.

VESILIUKUMÄKI


Vesiliukumäen pituus on 23 m. Sopii uimataitoisille lapsille ja aikuisille.

SAUNAT


Suomalaiset  saunat erikseen miehille ja naisille, yhteinen höyrysauna, jossa miesten ja naisten puoli eritelty kaiteella. Meiltä löytyy myös erillinen tilaussauna (kuvassa), lue lisää tästä.

MUUT KYLPYLÄN TILAT

Kylpylässä on pukuhuonetilat, jotka ovat yhteiset naisille ja miehille. Tilassa on vaatekaapit sekä vaatekopit. Pukuhuonetiloissa on WC:et, myös inva-WC.
Kylpylän allasosaston puolella on allasbaari, jossa on myytävänä juomia (A-oikeudet), jäätelöä, Scanburget -aterioita sekä joitain uimiseen liittyvä kioskituotteita.

Tilaussaunan (edellinen kuva) yhteydessä on saunakabinetti, puku- ja suihkutilat. Pienet ryhmät (maks. 20 hlöä) voivat varata tilat yksityiskäyttöön. Suihkutilasta on vapaa pääsy allasosastolle.
Lue lisää tästä.

Kylpylän vastaanotossa myydään pääsyliput, otettaan hoitovarauksia, maksut treeneihin ja kuntosaliin. Sen yhteydessä on kahvio ja Scanburger-ravintola. Lue lisää tästä.