Allasinfo

AUKIOLOAJAT JA HINNAT

👉 klikkaa tästä

ALLASINFO

Veden laatua mitataan kylpylässä säännöllisesti, viralliset mittaustulokset kysyttäessä kylpylän kassalta.

Panoramakuva kylpylästä 1
Panoramakuva kylpylästä 2

KUNTOUINTIALLAS

Kuntouintiallas on 20 m pitkä ja se soveltuu erinomaisesti myös vesijumppaan. Syvyys 1,2 m - 1,35 m. Lämpötila 28 ºC. Lainattavissa myös vesiliikuntavälineitä.
ULKOALLAS JA MONITOIMIALLAS

Ulkoaltaaseen mennään monioimialtaasta uintikanavia pitkin. Ulkoaltaan ja monitoimialtaan veden lämpötila on 30 ºC. Monitoimialtaassa on hierontapisteitä, vastavirtalaite ja hierovia vesisuihkuja. Ulkoaltaan pakkasraja on -15 ºC ja ukkosella allas on pois käytöstä.

 

ELÄMYSALTAAT

Käytössänne on kaksi poreallasta (32 ºC), kuuma-allas (36 ºC) ja kylmäallas (7 ºC).

 

 LASTEN ALTAAT

Lapsille on kaksi matalaa allasta syvyydet 28 cm ja 15 cm, altaiden lämpötila 32 ºC. Käytettävissä erilaisia vesileluja.
Vaippaikäisten tulee käyttää uimavaippoja. Meillä on myös Marixirin järjestämää vauvauintia.

 

VESILIUKUMÄKI

Vesiliukumäen pituus on 23 m. Sopii uimataitoisille lapsille ja aikuisille.

SAUNAT

Suomalaiset saunat erikseen miehille ja naisille, yhteinen höyrysauna, jossa miesten ja naisten puoli eritelty kaiteella. Meiltä löytyy myös erillinen tilaussauna (kuvassa), lue lisää tästä.MUUT KYLPYLÄN TILAT

Kylpylässä on pukuhuonetilat, jotka ovat yhteiset naisille ja miehille. Tilassa on vaatekaapit sekä vaatekopit. Pukuhuonetiloissa on WC:et, myös inva-WC.
Kylpylän allasosaston puolella on allasbaari, jossa on myytävänä juomia (A-oikeudet), jäätelöä, Scanburget -aterioita sekä joitain uimiseen liittyvä kioskituotteita.

Tilaussaunan (edellinen kuva) yhteydessä on saunakabinetti, puku- ja suihkutilat. Pienet ryhmät (maks. 20 hlöä) voivat varata tilat yksityiskäyttöön. Suihkutilasta on vapaa pääsy allasosastolle.
Lue lisää tästä.

Kylpylän vastaanotossa myydään pääsyliput, otettaan hoitovarauksia, maksut treeneihin ja kuntosaliin. Sen yhteydessä on kahvio ja Scanburger-ravintola. Lue lisää tästä.