Majoittujan info

Hyödyllistä tietoja majoittuville asiakkaillemme. Tervetuloa!

Mikäli et tästä löydä kaikkia vastauksia, voit ottaa yhteyttä myyntipalveluun puh. 030 608 30, myynti@rauhalahti.fi tai vastaanottoon puh. 030 6083100

ALAIKÄISTEN MAJOITUSVARAUS: Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Yöpymiseen tarvitaan vanhempien suostumus sähköpostilla tai muuten kirjallisesti. Ikäraja alaikäisen majoittumiseen yksin on vähintään 16 vuotta.

CARAVAN SÄHKÖPAIKKA 25 €. SF-Caravan jäsenille 23 €.
Tolpassa on CEE pistoke (muunlaiseen pistokkeeseen tarvitaan adapteri).
Yhteensä 4 caravanpaikkaa parkkipaikan reunassa. Kylpyläkäynti caravan-paikan maksaneille kuittia vastaan 15 € / 7 €.

CHECK-IN / CHECK-OUT
Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen, ja huoneen luovutus viimeistään klo 12. Lisäaika lähtöpäivänä 10 € / tunti varaustilanteen salliessa.

ESTEETTÖMYYS: Kylpylähotellin aulaan on portaaton pääsy hotellin piha-alueelta. Hotellin edessä kaksi inva-parkkipaikkaa. Kylpylähotellissa on 2 invahuonetta ja hissi, studiohotellissa 5 invahuonetta ja invaparkkipaikkoja. Ravintoloihin, kylpylään, hoito- ja kokoustiloihin esteetön pääsy. Hotellin aulassa ja kylpylässä on inva-WC.

HISSI: Kylpylähotellissa on hissi. Rakennuksessa on 4 kerrosta.

HUONEEN LUOVUTUS viimeistään klo 12. Lisäaika lähtöpäivänä 10 € / tunti varaustilanteen salliessa.

KIOSKIT: Hotellin ja kylpylän vastaanotossa sijaitsevista kioskeista voit tehdä ostoksia: makeisia, juomia, lehtiä, matkamuistoja, hygieniatuotteita jne.

KYLPYLÄ JA KUNTOSALI: Hintaanne sisältyy kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö ja ne ovat avoinna päivittäin. Katso tarkemmin tästä.

Omat pyyhkeet ja uima-asut otetaan mukaan kylpylään, myös uimashortsit käy. Uima-asun materiaalina kangas, joka on tarkoitettu uintiin. Voit myös vuokrata meiltä pyyhkeen (5 €) ja uima-asun (5 €) sekä ostaa uintivaippoja (1,50 €), uimalaseja ja uimarenkaita.
Rauhalahdessa pukeutumistilat ja lukolliset kaapit naisille ja miehille ovat samassa tilassa.
Pukuhuoneessa on vaatteiden vaihtoon erillisiä, suljettavia pukeutumiskoppeja 9 kappaletta.

LAPSILLE: Hotellin leikkihuone on poissa käytöstä 5.4.2024 alkaen uudistustyön vuoksi! Hotellilla leikkipiha. Kylpylässä lasten altaita ja vesiliukumäki. Lainattavissa pelejä ja vapaa-ajanvälineitä, talvella pulkkia ja liukureita. Kesäaikaan viereisessä matkailukeskuksessa eläinpuisto. Koulujen loma-aikaan runsaasti lomaohjelmaa lapsiperheille.

LEMMIKIT: Meille voi ottaa mukaan lemmikkejä, huoneistohotellissa ja kylpylähotellissa on lemmikkihuoneita. Lisämaksu 15 € / vrk (maks. 50 €). Varaaja on täydessä vastuussa ja korvausvelvollinen lemmikkieläintensä aiheuttamista vahingoista.

LOMAOHJELMA: Kuntosali ja vapaa-ajanvälineitä, katso lisää tästä.

LUONTOPOLKU: Alueella on Katiskaniemen luonnonsuojelualue ja 2,5 km luontopolku. Hyvät ulkoilumahdollisuudet läpi vuoden.

LÖYTÖTAVARAT: Kaikki Rauhalahden tiloista löydetyt tavarat (poikkeuksena elintarvikkeet, juomat, likaiset sukat ja alusvaatteet, hygieniatarvikkeet) lähtevät hotellin vastaanotosta Savon Löytötavaratoimistoon. Löytötavaratomisto luovuttaa lääkkeet asiakkaille takaisin, jos heillä on esittää asianmukaiset reseptit.  Muussa tapauksessa ne toimitetaan apteekkiin hävitettäväksi. Teräaseet luovutetaan poliisille.
Löytötavarat siirtyvät hotellilta löytötavarapisteeseen joka toinen keskiviikko (yleensä pariton viikko, poikkeukset mahdollisia), joten ennen sitä asiakkaat voivat hakea löytyneet tavarat hotellin vastaanotosta. Löytötavarapiste säilyttää löytötavaroita lain määräämän ajan 3 kk ja perivät löytötavaralain mukaisen säilytysmaksun.

Asiakkas voi kysellä tavaroita Savon Löytötavaratoimistosta puh. 0600 92111 (1,99 e/alk. min+ ppm), joka palvelee ti-to klo 11-16. Toimisto sijaitsee Kuopion keskustassa, Minna Canthin katu 23.

MATKATAVARAT: Ilmainen matkalaukkujen säilytystila hotellin vastaanoton läheisyydessä.

MINIBAARI: Hotellihuoneissa on minibaarit, mutta niissä ei ole tuotteita. Minibar on viileä, mutta ei vastaa jääkaappia. Huoneistohotelissa ja studioissa on jääkaapit. Virvokkeita ja mehuja voi ostaa vastaanoton kioskista sekä kylpylän kahviosta.

OLESKELUAIKA: Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen, ja huoneen luovutus viimeistään klo 12. Lisäaika lähtöpäivänä 10 € / tunti varaustilanteen salliessa.

PAIKOITUS: Rauhalahdessa on iso, ilmainen parkkipaikka. Huoneistohotellilla ja studiohotellillla lisäksi omat ilmaiset parkkipaikat. Parkkipaikalla on lämpöpistokkeita, veloitus 5 € / kerta, avain vastaanotosta. Studiohotellin parkkipaikalla sähköautojen latauspisteet (eParking sovellus).

PANKKIAUTOMAATTI: Lähin pankkiautomaatti on Leväsen Shellllä, 2 km hotellilta. Myös Kolmisopen kauppakeskuksessa on automaatti, 2,6 km hotellilta.

PYYKINPESU: Pyykkikone ja kuivausrumpu asiakaskäytössä kylpylähotellin tiloissa, pesukerta   5 €. Avaimen ja lisätiedot vastaanotosta.

RUOKAILUT: Rauhalahdessa lähtee niin iso kuin pienikin nälkä. Tarjoamme buffetruokailuja ja perinneaterioita sekä à la carte -annoksia. Myös take away -palveluna lounas, pizzoja, talon burgereita, kylpylän Scanburger -tuotteita ja à la carte annoksia. Isommalle seurueelle ja juhlatilaisuuksia suosittelemme varaamaan pöydän ruokailun ajaksi, ota yhteys myyntipalveluun.

Aamiaisen voi tilata myös päähotellin huoneeseen, hinta 31 € / hlö (sis. huonetoimitusmaksun), varattava viimeistään edellispäivänä. Saatavilla klo 9.30-11.00.

Katso lisätietoja:
Ruokalistat
Jätkänkämpän perinnepäivälliset tiistaisin ja kesätorsaisin

SILITYS: Hotelli: osassa hotellihuoneista ja sviiteissä silitysvälineet kiinteänä varusteena. Lisäksi silitysvälineitä lainattavissa vastaanotosta. Silittää voi myös matkalaukkuhuoneessa.
Huoneistohotelli: huoneistoissa silitysraudat, silityslautoja saatavilla.
Studiohotelli: studioissa silitysraudat ja -laudat.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN klo 16 alkaen, ja huoneen luovutus viimeistään klo 12. Lisäaika lähtöpäivänä 10 € / tunti varaustilanteen salliessa.

SÄHKÖAUTOJEN LATAUS: Studiohotellin parkkipaikalla on sähköautojen lautauspisteitä. Käyttö on helppoa: lataa eParking -sovellus puhelimeesi ja valitse oikea latauspiste. Latauksen hinnat voit tarkistaa sovelluksesta, minimiveloitus uudelta käyttäjältä on 5 €. Latauspaikalla pysäköinti vain latauksen ajan.

TUPAKOINTI: Kylpylähotelli Rauhalahti on savuton hotelli. Tupakointi on sallittu vain merkityillä piha-alueilla, joissa on tuhkakupit. Muutoin huoneissa, parvekkeilla ja terasseilla tupakointi on kielletty 100 € sakon uhalla.

VASTAANOTTO: Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden.

VASTUULLISUUS: Rauhalahdessa noudatetaan kaikessa ympäristöön, terveyteen, turvallisuuteen ja työvoimaan liittyvässä toiminnassa kansainvälisiä, kansallisia ja paikallisia sopimuksia, lainsäädäntöä ja muita säännöksiä sekä kunnioitamme paikallisyhteisön oikeuksia ja normeja. Kylpylähotelli Rauhalahdelle on myönnetty kestävää matkailua edistävä, kansainvälinen Green Key ympäristömerkki sekä myös Sustainable Travel Finland -merkin käyttöoikeus osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.  Lue lisää tästä.

WIFI: Ilmainen WiFi käytössänne. Hotelliaulassa lisäksi maksuton asiakasnetti.

YHTEYS KAUPUNKIIN / KAUPUNGISTA: Hotellin pihassa on paikallisbussipysäkki, josta pääsee bussilla Kuopion keskustaan bussilla nro 7 (pari kertaa tunnissa). Katso aikataulut tästä. Bussi pysähtyy kauppatorilla, kaupungintaloa vastapäätä. Bussi lähtee Rauhalahteen Tulliportinkatu 33:sta (kaupungintalon ja sankarihautausmaan välistä).