Majoittujan info

OLESKELUAIKA: Sisään kirjautuminen klo 16 alkaen, ja huoneen luovutus viimeistään klo 12. Lisäaika lähtöpäivänä 10 € / tunti varaustilanteen salliessa.

VASTAANOTTO: Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden.

PAIKOITUS: Rauhalahdessa on ilmainen parkkipaikka. Huoneistohotellilla ja studiohotellillla lisäksi omat parkkipaikat. Lämpöpistokkeita, veloitus 2 € / kerta.

YHTEYS KAUPUNKIIN: Hotellin pihassa on paikallisbussipysäkki, josta pääsee bussilla Kuopion keskustaan bussilla nro 7 (pari kertaa tunnissa). Kesäaikaan laivayhteys Kuopion matkustajasatamaan.

MINIBAARI: Minibaarit kylpylähotellin huoneissa.

WIFI: Ilmainen WiFi käytössänne. Hotelliaulassa lisäksi maksuton asiakasnetti.

MATKATAVARAT: Ilmainen matkalaukkujen säilytustila hotellin vastaanoton läheisyydessä.

SILITYS: Hotelli: osassa hotellihuoneista silitysvälineet kiinteänä varusteena. Lisäksi silitysvälineitä lainattavissa vastaanotosta.
Huoneistohotelli: huoneistoissa silitysraudat, silityslautoja saatavilla.

HISSI: Kylpylähotellissa on hissi. Rakennuksessa on 4 kerrosta.

LEMMIKIT: Meille voi ottaa mukaan lemmikkejä, kaikissa rakennuksissa on lemmikkihuoneita. Lisämaksu 10 € / vrk (maks. 40 € / oleskelu).

LAPSILLE: Leikkihuone ja leikkipiha. Kylpylässä lasten altaita ja vesiliukumäki. Lainattavissa pelejä ja vapaa-ajanvälineitä. Frisbeegolf. Kesäaikaan naapurissa Rauhalahti Eläinpuisto. Koulujen loma-aikaan runsaasti lomaohjelmaa lapsiperheille.

KIOSKI: Hotellin ja kylpylän vastaanotossa sijaitsevista kioskeista voit tehdä ostoksia: makeisia, juomia, lehtiä, matkamuistoja, hygieniatuotteita jne.

ESTEETTÖMYYS: Kylpylähotellin aulaa on portaaton pääsy hotellin piha-alueelta. Hotellin edessä kaksi inva-parkkipaikkaa. Kylpylähotellissa on 2 invahuonetta ja hissi. Ravintoloihin, kylpylään, hoito- ja kokoustiloihin esteetön pääsy. Hotellin aulassa ja kylpylässä on inva-WC:eet.

LUONTOPOLKU: Alueella on Katiskaniemen luonnonsuojelualue ja 2,5 km luontopolku. Hyvät ulkoilumahdollisuudet läpi vuoden.

LOMAOHJELMA: Järjestämme maksutonta lomaohjelmaa, johon voi halutessaan osallistua. Lisäksi maksullisia treenejä ja vesijumppaa. Kuntosali ja vapaa-ajanvälineitä. Frisbeegolf.

LÖYTÖTAVARAT: Toimitamme löytötavarat joka 2. viikko Savon Löytötavaratoimistoon, joka säilyttää tavarat 3 kk löytötavaralain mukaisesti.
Puh. 0600 92 111 (1,98+pvm/mpm) ma-pe klo 9-17.
Tavaroiden nouto: Minna Canthinkatu 23, ti - to klo 11-16.