POLTTARIT RAUHALAHDESSA

Varaa polttarit 2 viikkoa etukäteen. Tutustu polttarituotteisiimme ja mikäli sinulla on omia ideoita, niin ota yhteys, katsotaan, miten ne onnistuvat Rauhalahden tiloissa ja tontilla.

Näiden ohjelmien lisäksi Rauhalahden alueella polttariohjemia tarjoaa Rauhalahti Bowling (keilaus ja minigolf), GameCenter (laserpelit), Kuopion Mailapelikeskus (pallopelit) ja kesäaikaan Rauhalahti Teatteri (kesäteatteria).

POLTTARIT RAUHALAHDESSA

Kurlaus
60 min
150 €
Mualiman mukavin pelj. Peli on saanut ideansa Curling-pelistä, pelivälineinä ovat koivupallot sekä harjat. 150 € / 1-10 henkilöä / tunti,lisähenkilöt 10 € / henkilö. Lue kurlauksesta lisää: kurlaus.fi
Tottelevaisuuskoe
30 min
80 €
Kiipeilyä seinäkiipeilyhallissa tavoitteena 6 m korkeudessa häämöttävä baaritiski. Polttarisankari kiipeää side silmillä (ajatuksena tottelevaisuus- ja luottavaisuuskoe). Hintaan sisältyy yksi drinkki katonrajassa. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5 kertainen hinta.
Sovinistin kanssa katiskalla
60 min
150 €
Sovinistin kanssa katiskalla -tapahtuman mielikuvana on lähtö katiskoille. Polttarisankari soutaa. Isäntä on tyypillinen sovinisti, joka teettää vaimokkeella kaiken kuten vastan, kannattaa tarvikkeet, moittii ja haukkuu jne. mutta lopulta lepyttelee. Toimii myös päinvastoin. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5 kertainen hinta.
Kirreyksien poisto
20-60 min
28-65 €
Osa-, puoli- tai kokohieronta ja varmasti kaikki jännitykset, kireydet, häästressit ovat tipotiessään.
Musavisa tai karaoke
60 min
alk. 150 €
Rauhalahdessa musisoijilla käytössä on Club R yökerhon huippulaatuinen äänentoisto. Musavisa tai karaoke 150 € / 1-10 henkilöä / tunti, lisähenkilöt 10 € / henkilö.
Savusauna- ja perinneilta Jätkänkämpällä
Sauna 15 €
Ruokailu 25 €
Tiistaisin ja kesällä myös torstaisin. Ohjelmassa savusaunominen, uintia, kämppäillallinen (kesällä tiistaina rosvopaisti, torstaina savukala), tukkilaisnäytöksiä ja hanurimusiikkia. Pakettihinta (sauna + ruokailu) 38 € / hlö.

MUITA OHJELMIA

Lasersotapeli
Megazone-laserpelikeskus eväsellä (2,5 km hotellilta etelään) isoille ja pienille huima lasersotapeli. Peli jälkeen maistuu kylpylän poreet ja saunat tai Jätkänkämpän savusauna - hemmotteluhoitoja, ruokailuja ja tansseja unohtamatta. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
Keilaus tai minigolf
Rauhalahti Bowling on hulppea keilailukeskus n. 500 m hotellilta. Keilaamisen jälkeen on ihana nauttia kylpylästä tai Jätkänkämpän savusaunasta, ruokailla ja tanssia. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
Pallolajit
Kuopion Mailapelikeskuksessa (600 m hotellilta) sulkapallo, lentopallo, sähly, tennis, padel, squash. Ensin palloilua ja sitten kylpylään tai Jätkänkämpälle savusaunaan, loppuilta tansseissa. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.