POLTTARIT RAUHALAHDESSA

Varaa polttarit 2 viikkoa etukäteen. Näiden ohjelmien lisäksi Rauhalahden alueella polttariohjemia tarjoaa Tahkosafarit, jonka valikoimissa Paint Ball.

POLTTARIT RAUHALAHDESSA

Kurlaus
60 min
135 €
Mualiman mukavin pelj. Termistö yleisön mukaan, voi olla vähän puolituhmakin. Lue kurlauksesta lisää: kurlaus.fi
Tottelevaisuuskoe
30 min
70 €
Kiipeilyä seinäkiipeilyhallissa tavoitteena 6 m korkeudessa häämöttävä baaritiski. Polttarisankari kiipeää side silmillä (ajatuksena tottelevaisuus- ja luottavaisuuskoe). Hintaan sisältyy yksi drinkki katonrajassa. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5 kertainen hinta.
Sovinistin kanssa katiskalla
60 min
135 €
Sovinistin kanssa katiskalla -tapahtuman mielikuvana on lähtö katiskoille. Polttarisankari soutaa. Isäntä on tyypillinen sovinisti, joka teettää vaimokkeella kaiken kuten vastan, kannattaa tarvikkeet, moittii ja haukkuu jne. mutta lopulta lepyttelee. Toimii myös päinvastoin. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5 kertainen hinta.
Lemmenkylpy
20 min
30 €
Tulevalle morsiamelle erittäin ylellisesti vaahtoava, vaaleanpunainen ruusu-pelargonia porekylpy. Rentouttaa ja hemmottelee, avaa rakkauden ja seksuaalisuuden virtaavuutta. Poistaa epävarmuutta ja intimiteetin pelkoa. Kylpyammeeseen ripotellaan oikeita ruusunnuppuja kylvyn ajaksi. Lisäksi nautitaan kuohuviiniä kylvyn yhteydessä.
Kirreyksien poisto
20-60 min
25-60 €
Osa-, puoli- tai kokohieronta ja varmasti kaikki jännitykset, kireydet, häästressit ovat tipotiessään.
Musavisa tai karaoke
60 min
alk. 135 €
Rauhalahdessa musisoijilla käytössä on Club R yökerhon huippulaatuinen äänentoisto. Musavisa tai karaoke 120 € / 1-10 henkilöä / tunti. 10 € / henkilö.
Hemmotellaan tyttöjen kesken
180 min
alk. 345 €
Naisten oma virkistymistuokio, jossa yhdessä hemmotellaan saunassa, kylpylässä ja hoidossa, nautiskellaan raikkaita juomia ja keveitä herkkuja. Hemmottelupaketti ihanalle morsiamelle ja seurueelle sisältää saunomisen klubisaunassa ja kylpyläkäynnin pyyhkeineen ja uima-asuineen, naisten yhteisen kosmetologin ohjaaman hemmotteluhetken kasvoille, fressit tapakset ja juomana Piccolo Fresitan. Hinta 345 € / 5 henkilöä, lisähenkilöt 42 € / henkilö. Maksimi 10 henkilöä.
Savusauna- ja perinneilta Jätkänkämpällä
Sauna 14 €
Ruokailu 23 €
Tiistaisin ja kesällä myös torstaisin. Ohjelmassa savusaunominen, uintia, kämppäillallinen (kesällä rosvopaisti), tukkilaisnäytöksiä ja hanurimusiikkia. Pakettihinta (sauna + ruokailu) 35 € / hlö, ryhmä min. 10 hlöä 32 € / hlö.