LAPSI- JA KOULULAISRYHMÄT RETKELLE KUOPIOON

Rauhalahti on hauska ja turvallinen vapaa-ajankeskus Kallaveden rannalla, vain 5 km Kuopion keskustasta etelään. Rauhalahdesta löytyvät kaikki onnistuneen ryhmä- ja luokkaretken ainekset.

KYLPYLÄ LAPSIRYHMILLE


Vietä hauska päivä Rauhalahden kylpylän iloissa. Kylpylän vesiliukumäki ja altaat houkuttelevat vesileikkeihin.
Kahden tunnin kylpyläkäynti lapsiryhmille 7 € / henkilö (mukana tulevat aikuiset 10 €). Lapsen hinta koskee alle 17 v. lapsia (G -C -junnut). Majoittuessanne kylpylähotellissa ja huoneistohotellissa huonehintaan sisältyy kylpylän täysin vapaa käyttö.

 

SEINÄKIIPEILY LAPSIRYHMILLE


Koululaisryhmille seinäkiipeilyä liikuntasalissa 8 € / henkilö / tunti. Maksimi 20 henkilöä.
Minimiveloitus 80 €.
Muille ryhmille veloitus 150 € / tunti (1-10 henkilöä, lisähenkilöt 10 €).

 

 

KEILAILU

Viihde- ja keilailukeskus Rauhalahti Bowling tarjoaa keilailua, biljardia ja minigolfia. Se sijaitseen vain 1 km päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta. Katso lisää tästä!

 


KAUPUNKIKIERTOAJELUT JA -KÄVELYT

Tilaa ryhmällesi opas Kuopion ja ympäristön kiertoajeluille tai kävelykierroksille. Oppaina toimivat Suomen Opasliiton auktorisoimat Kuopion Oppaat ry:n jäsenet, jotka ovat suorittaneet Suomen Opasliiton hyväksymän matkailuoppaan peruskurssin tai matkaoppaan ammattitutkinnon. Asiantuntevan oppaan johdolla retket, tutustumiskäynnit, kiertoajelut ja kävelykierrokset antavat varmasti mielenkiintoista tietoa Kuopiosta. Kuulet Kuopion historiasta ja nykypäivästä, tarinoita kuopiolaisista vaikuttajista sekä kaupungin ja ympäristön tulevaisuuden suunnitelmista. Suomi 100 - juhlavuosi 2017 näkyy myös Kuopion opastuksissa. Tutustu valmiisiin kiertoajeluhin - ja kävelyihin tai pyydä tarjous juuri omalle ryhmällesi sopivasta retkestä tästä ja varaa palvelu SH Traveledu Oy, kuopioguide@gmail.com, puh. 044 737 1449 (arkisin klo 9.00-16.00).