LAPSI- JA KOULULAISRYHMÄT RETKELLE KUOPIOON

Rauhalahti on hauska ja turvallinen vapaa-ajankeskus Kallaveden rannalla, vain 5 km Kuopion keskustasta etelään. Rauhalahdesta löytyvät kaikki onnistuneen ryhmä- ja luokkaretken ainekset.

KYLPYLÄ LAPSIRYHMILLE


Vietä hauska päivä Rauhalahden kylpylän iloissa. Kylpylän vesiliukumäki ja altaat houkuttelevat vesileikkeihin.
Kahden tunnin kylpyläkäynti lapsiryhmille 7 € / henkilö (mukana tulevat aikuiset 10 €). Lapsen hinta koskee alle 17 v. lapsia (G -C -junnut). Majoittuessanne kylpylähotellissa ja huoneistohotellissa huonehintaan sisältyy kylpylän täysin vapaa käyttö.

 

SEINÄKIIPEILY LAPSIRYHMILLE


Koululaisryhmille seinäkiipeilyä liikuntasalissa 8 € / henkilö / tunti. Maksimi 20 henkilöä.
Minimiveloitus 80 €.
Muille ryhmille veloitus 150 € / tunti (1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 €).

KESÄLLÄ: KUOPION ELÄINPUISTO RAUHALAHTI

Kirjava joukko erilaisia maatilan eläimiä odottaa rapsuttelijoita koko perheen uudistetussa kesäretkikohteessa, tuoden samalla tuulahduksen maaseutuelämää keskelle kaupunkimaisemaa.
Tervetuloa vierailulle valloittavien eläinystävien keskelle!

Lisätietoja: Kuopionelainpuisto.com, myynti@kuopionelainpuisto.com, Puh. 044-355 55 55

 

 

KEILAILU / MINIGOLF

Viihde- ja keilailukeskus Rauhalahti Bowling tarjoaa keilailua, biljardia ja minigolfia. Se sijaitseen vain 1 km päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta.
Yhistä keilaukseen ja minigolfiin kylpyläkäynti ja/tai ruokailu Rauhalahdessa. Pyydä tarjous myynti@rauhalahti.fi tai puh. 030 608 30.

Katso lisätietoja Rauhalahti Bowlingista tästä!

 

MEGAZONE LASERPELI

Hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Megazone sijaitsee 2,2 km Kylpylähotelli Rauhalahdesta.
Pelaamaan sopii kerralla maks. 24 hengen ryhmä. Laserpeliin on kätevä yhdistää kylpyläkäynti ja/tai ruokailu Rauhalahdessa. Pyydä ryhmätarjous: myynti@rauhalahti.fi tai  puh. 030 608 30.

Lisätietoja pelistä: kuopio@megazone.fi, puh. 050 318 9995

 


KAUPUNKIKIERTOAJELUT JA -KÄVELYT

Tilaa ryhmällesi opas Kuopion ja ympäristön kiertoajeluille tai kävelykierroksille. Oppaina toimivat Suomen Opasliiton auktorisoimat Kuopion Oppaat ry:n jäsenet, jotka ovat suorittaneet Suomen Opasliiton hyväksymän matkailuoppaan peruskurssin tai matkaoppaan ammattitutkinnon. Asiantuntevan oppaan johdolla retket, tutustumiskäynnit, kiertoajelut ja kävelykierrokset antavat varmasti mielenkiintoista tietoa Kuopiosta. Kuulet Kuopion historiasta ja nykypäivästä, tarinoita kuopiolaisista vaikuttajista sekä kaupungin ja ympäristön tulevaisuuden suunnitelmista. Suomi 100 - juhlavuosi 2017 näkyy myös Kuopion opastuksissa. Tutustu valmiisiin kiertoajeluhin - ja kävelyihin tai pyydä tarjous juuri omalle ryhmällesi sopivasta retkestä tästä.