Kokouspaikaksi

Kuopio

Leppoisa ja luonnonläheinen, monipuoliset palvelut tarjoava kokous- ja kongressipaikka Kuopiossa, Kallaveden rannalla.

KOKOUS: kaksi päivää, yksi yö vain 151,50 € / hlö

Hintaan sisältyy kokoustila AV-välineineen, majoitus 1 vrk 2-hengen huoneessa, kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä tarjoilut: 1 x kahvit ja valikoima pikkusuolaisia + pieni makea, 2 x buffetlounas, 1 x päivällinen, aamiainen, 2 x kahvit ja valikoima pikkumakeita. Ilmainen parkkipaikka, tanssit erikoishintaan majoittuville.

 

Miksi sinun kannattaa valita kokouspaikaksi Kuopion Rauhalahti?

  • RAUHALAHTEEN ON HELPPO TULLA: Rauhalahti on vain 5 km Kuopion keskustasta; torilta pääsee bussilla nro 7 pihaan asti.  Omalla autolla kulkeville ilmainen, iso parkkipaikka. Kuopion keskeinen sijainti sopii erityisesti silloin, kun on tarve koota väkeä yhteen valtakunnallisesti.

  • ISOT KOKOUSTILAT: Auditorio 186 henkilölle ja ravintolasalissa kokouspaikat noin 350 henkilölle. Myös pienempiä tiloja.

  • JÄTKÄNKÄMPPÄ: Erikoisuutemme rentoihin kokouksiin ja illanviettoihin on tukkilaiskämppä Jätkänkämppä & suuri savusauna Kallaveden rannalla. Tiloihin mahtuu reilut 100 henkilöä.

  • ILTAVIIHDETTÄ JA TANSSIA: Rauhalahdessa suosituimpia tanssiorkestereita ja  esiintyjiä sekä karaokea.

  • HERKULLISTA RUOKAA: Runsaista buffetpöydistä löytyy laadukasta ruokaa joka makuun, Rauhalahden twistillä. Olemme kehittäneet monia eri vaihtoehtoja perinteisen kokoustarjoilun vaihtoehdoksi. Hoidamme ammattitaidolla myös laadukkaat à la carte-ruokailut ja cocktail-tilaisuudet.

  • KYLPYLÄHOTELLI: Kokousvieraille majoitusvaihtoehtoina korkeatasoisia Superior-huoneistoja, viihtyisiä hotellihuoneita ja huoneistoja sekä studioita. Kylpylän käyttö sisältyy huonehintaan.

  • OHEISOHJELMAA: Järjestämme kokouksen oheen liikunnallisia, rentouttavia ja hauskoja oheisohjelmia sekä sisällä että ulkona. Erikoisuutena Rauhalahdessa on upea Katiskaniemen luonnonsuojelualue.

  • AMMATTILAISET AVUKSESI: Huikean kokeneet myyntiammattilaisemme helpottavat sinun työtäsi merkittävästi, kun voit huoletta jättää järjestelyt meille.

Heli Merta, alueasiamies - Jytyn Itä-Suomen aluetoimisto

Jytyn Itä-Suomen aluetoimisto on järjestänyt jo yli kymmenen vuoden ajan erilaisia tilaisuuksia Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Tilaisuuksia on ollut 10 hengen järjestökoulutuksista aina 130 hengen työhyvinvointipäiviin.

Minulle tärkeimmät kriteerit paikan valitsemisessa ovat järjestelyiden ja yhteistyön sujuvuus ja helppous sekä hotellin tarjoamat palvelut ja viihtyvyys.

Erityisesti arvostan tilaisuuksien suunnitteluvaiheessa Kylpylähotelli Rauhalahden myyntipalvelun paneutumista erilaisten kokoustemme tarpeisiin ja toiveisiin järjestelyjen suhteen.

Tilaisuuksien järjestäjänä tiedän, että osallistujien viihtyvyyteen vaikuttavat myös hyvä ruoka ja oheisohjelmat. Hotellin seisovasta pöydästä löytyy hyvää ja herkullista jokaiseen makuun ja iltapäiväkahville keittiö valmistaa terveellisiä vaihtoehtoja perinteisen pullan sijaan. Kylpylä ja tanssiravintola ovat myös yksi hyvä syy järjestää tilaisuuksia Kylpylähotelli Rauhalahdessa.

 

 

Finnairin lentoemännät ja stuertit

Finnairin matkustamohenkilökunta koki ainutlaatuisen päivänavauksen Rauhalahdessa.

Meillä oli uskomattoman hieno reissu Kuopioon ja Rauhalahden vieraanvaraisuus on tehnyt kyllä vaikutuksen kaikkiin. Suunnittelemme jo ensi kesänä tulevamme porukalla uudestaan muistelemaan menneitä rosvopaistivuosia. -Jari Toivonen

Järjestimme yllätyskohtaamisen Rauhalahden Jätkänkämpällä Finnairin lentoemännille ja stuerteille, jotka olivat lähdössä tarjoilemaan rosvopaistia Kuopiossa järjestettyyn veteraanijuhlaan. Rosvopaistia ja monia muita herkkuja valmistetaan myös Jätkänkämpällä.

 

Tutustu

lisää

Katso tästä pidempi esittelyvideo.