Kokouspaikaksi

Kuopio

Leppoisa ja luonnonläheinen, hupia ja hyötyä yhdistävä suosittu kokous- ja kongressipaikka Kuopiossa, Kallaveden rannalla.

KOKOUS: kaksi päivää, yksi yö vain 151,50 € / hlö

Hintaan sisältyy kokoustila AV-välineineen, majoitus 1 vrk 2-hengen huoneessa, kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä tarjoilut: 1 x kahvit ja valikoima pikkusuolaisia + pieni makea, 2 x buffetlounas, 1 x päivällinen, aamiainen, 2 x kahvit ja valikoima pikkumakeita. Ilmainen parkkipaikka, tanssit erikoishintaan majoittuville.

 

Miksi sinun kannattaa valita kokouspaikaksi Kuopion Rauhalahti?

  • RAUHALAHTEEN ON HELPPO TULLA: Rauhalahti on vain 5 km Kuopion keskustasta; torilta pääsee bussilla nro 7 pihaan asti.  Omalla autolla kulkeville ilmainen, iso parkkipaikka. Kuopion keskeinen sijainti sopii erityisesti silloin, kun on tarve koota väkeä yhteen valtakunnallisesti.

  • ISOT KOKOUSTILAT: Auditorio 200 henkilölle ja ravintolasalissa kokouspaikat noin 350 henkilölle. Myös pienempiä tiloja.

  • JÄTKÄNKÄMPPÄ: Erikoisuutemme rentoihin kokouksiin ja illanviettoihin on tukkilaiskämppä Jätkänkämppä & suuri savusauna Kallaveden rannalla.

  • ILTAVIIHDETTÄ JA TANSSIA: Rauhalahdessa suosituimmat tanssiorkesterit / esiintyjät kolmena iltana viikossa. Karaokea kuutena iltana viikossa.

  • HERKULLISTA RUOKAA: Runsaista buffetpöydistä löytyy laadukasta ruokaa joka makuun, Rauhalahden twistillä. Olemme kehittäneet monia eri vaihtoehtoja perinteisen kokoustarjoilun vaihtoehdoksi. Hoidamme ammattitaidolla myös laadukkaat à la carte-ruokailut ja cocktail-tilaisuudet.

  • KYLPYLÄHOTELLI: Kokousvieraille majoitusvaihtoehtoina korkeatasoisia Superior-huoneistoja, viihtyisiä hotellihuoneita ja huoneistoja. Kylpylän käyttö sisältyy huonehintaan.

  • OHEISOHJELMAA: Järjestämme kokouksen oheen liikunnallisia, rentouttavia ja hauskoja oheisohjelmia sekä sisällä että ulkona. Erikoisuutena Rauhalahdessa on upea Katiskaniemen luonnonsuojelualue.

  • AMMATTILAISET AVUKSESI: Huikean kokeneet myyntiammattilaisemme helpottavat sinun työtäsi merkittävästi, kun voit huoletta jättää järjestelyt meille.

Heli Merta, alueasiamies - Jytyn Itä-Suomen aluetoimisto

Jytyn Itä-Suomen aluetoimisto on järjestänyt jo yli kymmenen vuoden ajan erilaisia tilaisuuksia Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Tilaisuuksia on ollut 10 hengen järjestökoulutuksista aina 130 hengen työhyvinvointipäiviin.

Minulle tärkeimmät kriteerit paikan valitsemisessa ovat järjestelyiden ja yhteistyön sujuvuus ja helppous sekä hotellin tarjoamat palvelut ja viihtyvyys.

Erityisesti arvostan tilaisuuksien suunnitteluvaiheessa Kylpylähotelli Rauhalahden myyntipalvelun paneutumista erilaisten kokoustemme tarpeisiin ja toiveisiin järjestelyjen suhteen.

Tilaisuuksien järjestäjänä tiedän, että osallistujien viihtyvyyteen vaikuttavat myös hyvä ruoka ja oheisohjelmat. Hotellin seisovasta pöydästä löytyy hyvää ja herkullista jokaiseen makuun ja iltapäiväkahville keittiö valmistaa terveellisiä vaihtoehtoja perinteisen pullan sijaan. Kylpylä ja tanssiravintola ovat myös yksi hyvä syy järjestää tilaisuuksia Kylpylähotelli Rauhalahdessa.

 

 

Finnairin lentoemännät ja stuertit

Finnairin matkustamohenkilökunta koki ainutlaatuisen päivänavauksen Rauhalahdessa.

Meillä oli uskomattoman hieno reissu Kuopioon ja Rauhalahden vieraanvaraisuus on tehnyt kyllä vaikutuksen kaikkiin. Suunnittelemme jo ensi kesänä tulevamme porukalla uudestaan muistelemaan menneitä rosvopaistivuosia. -Jari Toivonen

Järjestimme yllätyskohtaamisen Rauhalahden Jätkänkämpällä Finnairin lentoemännille ja stuerteille, jotka olivat lähdössä tarjoilemaan rosvopaistia Kuopiossa järjestettyyn veteraanijuhlaan. Rosvopaistia ja monia muita herkkuja valmistetaan myös Jätkänkämpällä.

 

Tiina Miettinen, suunnittelija, Humak | Humanistinen ammattikorkeakoulu

Järjestimme Humak:n Bestispäivät Kylpylähotelli Rauhalahdessa elokuussa 2018. Tilaisuuteen osallistui yli 100 henkilöä ja tapahtuma sisälsi sekä kokousohjelmaa että rennompia aktiviteetteja.

Erityismainintoja saivat ruoka, sekä laadullisesti että määrällisesti. Upea iltaohjelma ja Jätkänkämpän tunnelma tekivät vaikutuksen, osallistujien mielestä oli ihan huippua päästä savusaunaan ja uimaan järvessä. Aamu oli mahtavaa aloittaa laadukkaalla joogalla.

Oikein tyytyväisiä olimme kokonaisuudessaan Rauhalahteen palveluineen! Lämmin kiitos teille!

Kuvassa tilaisuuden avajaiset Rauhalahden Estradi-ravintolassa.

 

 

 

 

Petri Korhonen, yrittäjä - Suomen Turvallisuusasiantuntijat

Suomen Turvallisuusasiantuntijat järjestää Kylpylähotelli Rauhalahdessa paljon koulutuksia eri kokoisille ryhmille.

Meille on tärkeää, että tarjolla on eri kokoisia tiloja ja että koulutuspaikkaan on helppo tulla ja siellä on ilmainen pysäköinti.

Kokoustarjoilun tulee olla myös riittävän tasokasta, ja Rauhalahdessa on kyllä hyvä ruoka.

Arvostamme myös yöpymismahdollisuutta ja kylpylän palveluja. On mukavaa, että voin välillä ottaa perheen mukaan nauttimaan kylpylän iloista. Huoneen luovutusajoissa on myös löytynyt joustoa tarvittaessa. Olemme olleet todella tyytyväisiä Rauhalahden tiloihin ja palveluun. Kaikki toimii hienosti, voin suositella.