Tukkilaistunnelmia Jätkänkämpällä

Jätkänkämppä on unohtumaton paikka illanviettoihin ja edustustilaisuuksiin. Jätkänkämppä ja savusauna sijaitsevat Kallaveden rannalla, vain 600 m päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta. Kämppään mahtuu 130 ja savusaunaan jopa 60 henkilöä. Voitte varata Jätkänkämpän ja/tai savusaunan yksityisesti omalle ryhmälle tai osallistua yleiseen perinneiltaan, joita järjestetään ympäri vuoden tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin.


JÄTKÄNKÄMPÄN TILAT

Jätkänkämppä on 250 neliön tukkilaiskämppä, jonka sisätiloissa voi ruokailla 130 henkilöä. Kämpän pihalla on kesäaikaan pöytiä ja penkkejä, ja osa ruokailijoista voi syödä myös ulkona.
Kämpässä on naulakkosyvennys sekä WC:t.

Pohjapiirros 120 henkilölle
Pohjapiirros 102 henkilölleSAVUSAUNA

Savusaunaan mahtuu kerralla noin 60 saunojaa. Isommille ryhmille suosittelemme saunomisen porrastusta. Saunalla on puku- ja pesutilat erikseen naisille ja miehille, löylyhuone on yhteinen. Ryhmälle voidaan varata saunajuomia pukutilohin tai verannalle. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan. Pukutiloissa on myös oluthana, joka toimii ladattavalla olutkortilla. Saunasta pääsee pulahtamaan Kallaveteen myös talvella, jolloin rannassa on avanto.

 

ILLANVIETTO YKSITYISTILAISUUTENA JÄTKÄNKÄMPÄLLÄ

TILAVUOKRAT:

Jätkänkämpän tilavuokra 320 € / max 6 tuntia, lisätunti 100 €. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin sopimuksen mukaan. Pikkujoulukaudella ja häätilaisuuksissa erikoisehdot.
Savusauna tilauksesta 490 € / 20 henkilöä / 2 tuntia. Lisähenkilöt 12 € / hlö. Suuremmat ryhmät sopimuksen mukaan. Hintoihin sisältyy pyyhe. Suihkutilassa kertakäyttöisiä laudesuojia.

JÄTKÄNKÄMPÄN MENUT:

Tilausmenuvaihtoehtoja on useita. Katso tästä menut.
Laadimme myös ruokailuja ja ohjelmaa sesongin teemoihin ja täysin asiakkaan toiveiden mukaan.
Olemme toteuttaneet esimerkiksi Kekrikemuja, Halloween-partyja, Oktoberfest-teemoja, rapujuhlia jne.

OHJELMAA:

Ohjelmavaihtoehtoja on runsaasti. Esimerkiksi hanuristi, kämppäorkesteri, kämppäkaraoke, tukkilaisnäytös tai erilaisia kisailuja.  Asiakas voi tuoda myös omaa ohjelmaa. Toteutamme myös erilaisia teemoja.

Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous.

 

OSALLISTUMINEN YLEISEEN PERINNEILTAAN

Ryhmälle voimme tehdä varauksen myös kaikille avoimiin, ohjelmallisiin savusauna- ja perinneiltoihin, joita järjestetään ympäri vuoden tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin.

Tuolloin saunominen maksaa 17 € / henkilö (majoittujille 10 €) ja kämppäillallinen 32 € / henkilö.

Pakettina kämppäillallinen ja savusauna 47 €. Ennakkovaraus joko klo 16.30 tai klo 19.00 kattaukseen, buffet katettuna klo 20.30 asti.

Katso tästä perinneiltojen ohjelma ja menu.