Tilaussauna ja saunakabinetti kylpylässä

Rauhalahdesta voit varata tiloja ja palveluita joustavin tilausehdoin. Kysy tarkemmin myyntipalvelusta p. 030 608 30.

Tilaussaunamme saunakabinetteineen on toimiva ja turvallinen valinta, kun haluatte viettää rentoa yhdessäoloa työ- tai harrasteporukan kesken, ystävien kesken tai vaikkapa polttareiden merkeissä. 

Sauna on tyylikäs, pyöreän mallinen ja siinä on tilaa 20 henkilölle. Saunatiloista on vapaa käynti kylpylän kaikille altaille. Saunan yhteydessä on erillinen pukeutumistila sekä 20 henkilön saunakabinetti, jonne voitte tilata ruokia ja juomia. Tila soveltuu myös kokouskäyttöön av-laitteineen sekä hoito- ja hemmotteluhetkien taukotilana.

Kylpylän allastekninen uudistusprojekti kestää kesäkuulle 2022. Lue lisää tästä uudistustöiden vaikutuksesta allasosaston toimintoihin.

Hinta: ma-to 150 € / 2 h, pe-su 170 € / 2 h, max 10 henkilöä. Hinta sisältää tilaussaunan ja altaan käytön, kabinetin käytön ja pyyhkeet. Lisähenkilöt 12 € / henkilö.  Lisäaika 50 € / h.

Kysykää vaihtoehtoja ruokailu- ja juomavaihtoehdoista. Mahdollisuus varata myös kylpylähoitoja koko ryhmälle. Pyydä meiltä tarjous.

Private kylpylä: iltaisin klo 21 jälkeen voitte halutessanne varata koko kylpylän saunoineen ja altaineen yksityiskäyttöön. Hinta: 700 € / 2 h. Lisätietoja täältä.