Hoitotarjoukset

Hoitoja on saatavissa maanantaista lauantaihin klo 10-20 välillä vaihtelevasti. Päivittäiset vapaat ajat saatte tietää varausta tehdessä. Kaikki hoitoajat sisältävät pukeutumiseen tarvittavan ajan.


Huhtikuun tarjoukset - alennus 10 €!

Kasvohoito 30 min 29 € (norm. 39 €), voit valita neljästä ihanasta hoidosta

  • Entsyymikasvohoito: poistaa kuolleet ihosolut, tasoittaa, syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Sopii myös herkälle iholle. Sisältää: pintapuhdistus, 5-10 minuutin hieronta kuorinta-aineella ja naamio.
  • C-vitamiini -naamiohoito: Auringon vaurioittamalle, pigmentoituneelle, elottomalle iholle. Sisältää: C-vitamiini -suolakuorinta, hedelmähappo, C-vitamiininaamio ja seerumi.
  • Young Face Mask - naamiohoito: Tehokas Young Face Mask on rentouttava ja raikastava naamio. Se kosteuttaa, viilentää ihoa kevyesti ja vahvistaa kollageenia. Ihosta tulee sileä, pehmeä ja miellyttävä. Hyaluroni-happo vähentää ryppyjen muodostumista ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa. C- ja E-vitamiinit suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Iho näyttää terveemmältä ja säteilevämmältä. Anti-aging yhdisteet suojaavat ihoa vanhuuden merkkejä vastaan. Säännöllisesti käytettynä näkyvästi nuorekkaampi iho.
  • Caviaari -kasvohoito: Sis. kuorinnan, seerumin, kevyen hieronnan ja liftaavan naamion. Elvyttää, kosteuttaa, kohottaa väsyneen, velton ihon.

Ripsien ja kulmien värjäys & muotoilu 30 min 19 € (norm. 29 €)

Katso kaikki hoitomme tästä.

Hoitovaraukset puh. 030 608 30 ja kylpylän aukioloaikoina 030 608 3180

Hoitojen peruutukset 1 vrk ennen hoitoajankohtaa veloituksetta. Samana päivänä suoritetut peruutukset 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomat hoidot veloitetaan täydellä hinnalla.

Huom! Rauhalahdessa voit hyödyntää hierontaan Hyvinvointipassia ja Smartumin hierontasaldoa