Rauhalahden ryhmäohjelmat

Tarjoamme monipuolista oheisohjelmaa ympäröivässä järviluonnossa. Ohjelma voi olla hauskaa hengennostatusta, liikunnan riemua, luentoja, vesiliikuntaa kylpylässä, viini- tai olutpruuvi, keilausta, laserpelejä, kalastusta tai vaikkapa rentoutumista luonnon helmassa metsäkyvyn merkeissä.

 Katso lisää tältä sivulta ja pyydä meiltä tarjous p. 030 608 30, myynti@rauhalahti.fi.

Kalastusretki Kallavedellä

Kalastusguru Janne Parviainen vie sinut Kallaveden rikkaille kalavesille nauttimaan sinisenä kimmeltävästä vesistöstä ja kauniista järviluonnosta. Kallavesi on pullollaan saalista. Nappaako ahven vai koukutatko kuhan?

Päivä kuluu vesillä kalastuksen jännityksestä ja hyvästä seurasta nauttien. Iltaa voi jatkaa tunnelmallisella Jätkänkämpän laavulla, nauttia savusaunan lempeistä löylyistä ja vaikkapa herkutella päivän saaliin illallisella ammattilaiskokkien valmistamana Kylpylähotelli Rauhalahdessa.

Laitetaan porukka samaan veneeseen ja kokka kohti uusia kokemuksia.

Esimerkkipaketit 1-5 henkilölle + oppaalle, pyydä tarjous suuremmista ryhmistä myynti@rauhalahti.fi tai p. 030 608 30.

Puolen päivän kalastusretki
4 h
565 € / 1-5 hlöä
Sisältää veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä – Huom! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua).
Koko päivän kalastusreki
8 h
865 € / 1-5 hlöä
Sisältää: veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä – Huom! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua). 8 h:n retki sisältää peruspaketin lisäksi: herkullisen ruokailun laavulla ja laavukokin palvelut. Ryhmälle yksi yhtenäinen menu etukäteen varattuna seuraavista vaihtoehdoista: Kermaista lohikeittoa, lämmintä ruisleipää, voita tai Riistakäristystä, perunasosetta, puolukkaa, suolakurkkua tai Loimulohta, Kämpän puolukkakastiketta, nuotioperunaa, yrttitäytettä.
Kalastus- ja savusauna -elämyspäivä
10 h
1345 € / *ti 970 € / 1-5 hlöä
Sisältää veneen, jossa sekä vetouistelu- että heittokalastusmahdollisuus, pelastusliivit, kalastusvälineet (10 kpl vetouistelusettejä, 5 kpl hauenkalastussettejä ja 5 kpl jigikalastussettejä – Huom! erikoisuutena kalastusoppaan valmistamat uistimet), kalastusluvat, asiantuntevan kalastusoppaan palvelut, vesisateen yllättäessä sadevaatteet 5:lle, vakuutuksen ja retkieväät veneessä (täytetty sämpylä parhaista paikallisista raaka-aineista, kahvia/teetä, vettä, puolukkamehua). 10 h:n retki sisältää peruspaketin lisäksi:: savusaunomisen ja pyyhkeet sekä illallisen päivän saalista ravintolassa. Huom! *) tiistaisin yleinen savusauna, muina päivinä tilaussauna.

LIIKUNNAN RIEMUA

Liikuntaa sisällä ja ulkona eri kokoisille ryhmille. Hinta 150 € / h / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.

Ohjattuun aktiviteettiin voi yhdistää myös kylpyläkäynnin ja ruokailun. Hinta on 39 € / hlö sis: tunnin ohjelman, kahden tunnin kylpylän käytön ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä).

Mikäli ohjelmaan haluaa liittää tiistaisin ja ajalla kesä-elokuussa myös torstaisin Jätkänkämpän yleisen perinneillan, hinta on  49 € / hlö sis. tunnin ohjelman*, savusaunomisen ja herkullisen kämppäaterian.

Lumikenkäily
n. 1 h
Max 15 hlöä
Opitaan oikea lumikenkäilytekniikka ja nautitaan Rauhalahden kauniista luonnosta.
Luontopolku / metsäsamoilu
n. 1 h
1-200 hlöä
Katiskaniemen luontopolku alkaa Rauhalahden hotellin takaa. Polku sijaitsee suurimmaksi osaksi luonnonsuojelualueella. Parin kilometrin mittainen luontopolku kiertelee Katiskaniemen rantoja myötäillen ja sen pystyy kiertämään ilman kumisaappaita.
Kuntosaliohjaus ryhmille
n. 1 h
max 15 hlöä
Kuntosalissa hyvät Techno Gym -laitteet.
Tehokkaat jumpat
1 h
max 70 hlöä
Keppi-, puntti- ja kuminauhajumppa, Circuit Training, kahvakuula, kuntonyrkkeily. Joitakin lajeja voidaan toteuttaa myös ulkona jopa 200 hengen ryhmille. Kysy lisää. Zumba, jooga ja pilates onnistuu myös (eri hinnasto), kysy lisää!
Seinäkiipeily
1 h
10 hlöä / ohjaaja
Liikuntasalissamme on kuusi metriä korkea kiipeilyseinä, jossa on reittejä aloittelijoille ja kokeneemmille kiipeilyn harrastajille. Kiipeily varmistetaan valjailla ja turvaköysillä

 

VESILIIKUNTAA RYHMILLE

Kuntouintialtaassa voi harrastaa monia liikuntalajeja. Hinnat vesiliikuntaan: 150 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö. Lisäksi kylpyläkäynti 5 € / hlö. Majoittuvien hinta: 30 min 75 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 6 € / hlö.

Mikäli ohjelmaan haluaa liittää tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin Jätkänkämpän yleisen perinneillan, hinta on  39 € / hlö sis. tunnin ohjelman*, savusaunomisen ja herkullisen kämppäaterian.

Vesijuoksu
45 min
max 20 hlöä
Vesijuoksu on hauska laji, jossa edetään vedessä pystyasennossa juoksuliikkeitä tehden. Apuna käytetään kelluttavaa, vyötärölle sidottavaa vesivyötä.
Vesijumppa
45 min
max 40 hlöä
Kuntouintialtaassa tapahtuva monipuolinen ja kova vesitreeni. Altaan syvyys 1,2 - 1,35 metriä.
Pallopelit
1 h
max 20 hlöä
Kuntouintialtaassa voi pelata vesikoripalloa ja vesilentopalloa.

 

 

HAUSKAT HENGENNOSTATTAJAT

Hauskaa yhdessäoloa eri kokoisille ryhmille. Hinta 150 € / h / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 10/ hlö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.

Ohjattuun aktiviteettiin voi yhdistää myös kylpyläkäynnin ja ruokailun. Hinta on 39 € / hlö sis: tunnin ohjelman, kahden tunnin kylpylän käytön ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä).

Mikäli ohjelmaan haluaa liittää tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin Jätkänkämpän yleisen perinneillan, hinta on  49 € / hlö sis. tunnin ohjelman*, savusaunomisen ja herkullisen kämppäaterian.

Kurlaus
1-1,5 h
6-30 hlöä
Rauhalahdessa kehitetty hauska ja taktisesti koukuttava seurapeli, joka on kesäversio curlingista. Lajissa on kisattu myös MM-tasolla. Soveltuu 10-30 hengen ryhmille. Suositeltava peliaika 1-1,5 tuntia. Yhdessä joukkueessa 4-10 hlöä.
Savolaiset Olympialaiset
n. 1 h
10-200 hlöä
Aidon rehdit ja umpikierot Savolaiset Olympialaiset voi järjestää milloin vain - keliin katsomatta. Ne voidaan toteuttaa myös suurille ryhmille. Loppujen lopuksi ohjaaja aina voittaa. Kesälajeina esim. naulaus, pöllin sahaus, erilaiset "heittolajit", lukutaitotesti jne. Talvisin ohjelmassa esimerkiksi avannon kairaus ja potkukelkkaviesti.
Savolainen kevytsuunnistus
n. 1 h
max 200 hlöä
Suunnistus on “heleppoo” ja hauskaa, mutta tietäjät savolaiseen malliin kieroja. Rasteilla yhdistetään suunnistus ja tieto- visailu. Soveltuu hienosti suurille ryhmille.
Savolainen tietokisa / Musavisa / Bingo
n. 1 h
max 200 hlöä
Hauskaa yhdessäoloa sisätiloissa. Musavisa käydään Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.

 

 

MUSIIKISTA HYVINVOINTIA

OMA KARAOKE TAI MUSAVISA

Työyhteisössä voidaan lisätä hyvinvointia myös musiikin avulla. Rauhalahdessa musisoijilla on käytössä Club R -yökerhon huippulaatuinen äänentoisto. Musavisa tai karaoke soveltuu 10-200 hengen ryhmille.

Hinta 150 € / h 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö.
Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kaksinkertainen hinta.

 

 

RENTO VIINIPRUUVI

Viinin maistelu yhdessä on hauskaa. Rauhalahdessa viinipruuvi toteutetaan osallistujien ja juoma-asiantuntijamme rentona keskustelutilaisuutena. Tule tekemään kanssamme matka valko- ja punaviinien maailmaan.

Viinipruuvi
1-1,5 h
25 € / henkilö
Hinta sisältää 5 cl viiniannokset: 3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä. Minimi 5, maksimi 25-30 henkilöä.

ROSVOPAISTI JA LOIMULOHI - Kurssit ryhmille

Kiinnostaako oppia valmistamaan rosvopaistia oikeassa rosvopaistimontussa? Tai loimuttamaan lohta? Nyt tämä on mahdollista Rauhalahden Jätkänkämpällä. Ryhmät voivat varata sulan maan aikaan rosvopaistin tai loimulohen valmistuksen. Kurssin lopuksi nautitaan päivän aikana itse valmistetut herkut.

Rosvopaistikurssi
6-7 h
300 € + ruokailu 30-38 € / hlö *
Ohjelma:
  • esitelmä lihasta, mausteista jne. Jätkänkämpässä
  • esivalmistelut, lihan pakkaaminen monttua varten
  • nuotion sytytys
  • lihan kypsyessä savolaiset olympialaiset tai kurlaus 135 € / 10 henkilöä, lisähenkilöt 10 €
  • mahdollisuus myös kokoustaa Jätkänkämpässä
  • lihat pois montusta, ruokailu Jätkänkämpässä, diplomien jako. Minimi 10 henkilöä

* Hinta riippuen menusta, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin lisämaksu 200 €
Loimulohikurssi
3 h
250 € + ruokailu 27 € / hlö
Ohjelma: - nuotion sytyttäminen, loimutuslaudan tekonäytös, kalojen loimutus, ruokailu ulkona laavulla tai sateen sattuessa Jätkänkämpässä. Minimi 10 henkilöä.

Lisäkkeinä hintaan sisältyy uuniperuna, talon puolukkakastike, leipä, voi, kotijuomat. Lisäksi salaatit: 4,50 € / salaatti.

RAUHALAHDEN KEILAUS- JA VIIHDEKESKUS

RAUHALAHTI BOWLING:  KEILAUS-, MINIGOLF- JA VIIHDEKESKUS

Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola, 3 kilpailutason biljardipöytää sekä mukava minigolf.
Lisätiedot puh. 040 5570 300, www.rauhalahtibowling.fi