Pikkujoulut 2017 Rauhalahdessa

Kylpylähotelli Rauhalahden pikkujouluviikonloppuja tähdittävät kotimaiset huippuartistit ja -orkesterit. Ohjelmassa on Suomipoppia ja loistavaa tanssimusiikkia. Mikäli haluat pikkujoulun juhlavuoden tunnelmissa, tule ruokailemaan Suomi 100 juhlabuffet 5.12. itsenäisyyspäivän aattona.

Pikkujouluviikonloppuina katetaan ravintoloissa runsas Sofian joulubuffet.
Saatavana on myös pöytiin tarjoiltavia joulumenuja. Joulumenut 2017 PDF.

Tunnelmallisempia pikkujouluiltoja voit viettää Jätkänkämpällä ja savusaunassa, jotka voit varata omalle ryhmällesi joko yhdessä tai erikseen. Jätkänkämpällä järjestetään lisäksi yleisiä perinneiltoja tiistaisin, joihin voi myös tehdä varauksen pienellekin porukalle.

Ennen pikkujouluiltaa voit varata reippailullista ohjelmaa ja nauttia kylpylän kuplivista poreista. Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme järjestelyissä.

 

 Pikkujouluviikonloppujen esiintyjät

Perjantai Lauantai
10.11. Neljänsuora 11.11. A. Aallon rytmiorkesteri
17.11. Teemu Roivainen & Energia 18.11. Virve Vicky Rosti
24.11. Taikakuu 25.11. Janne Tulkki & Tulinen Sydän

1.12. Iskelmä-Finlandia 2017 voittaja
Markku Aro & Diesel

2.12. Jorma Kääriäinen &
Yhden tähden orkesteri
8.12. Eija Kantola & Omega 9.12. Neljä Ruusua
15.12. Tommi Soidinmäki yhtyeineen:
koko kansan pikkujoulut
16.12. Henkka & Kulkurit *

Katso tästä kaikki esiintyjät, joita on myös keskiviikkoisin.
*16.12. pyydä tarjous ruokailusta.

Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous omalle ryhmällesi. 

 

PIKKUJOULUT JÄTKÄNKÄMPÄLLÄ

Varaa omalle ryhmällesi pikkujoulu tunnelmallisella Jätkänkämpällä tai savusaunassa. Tilat ovat varattavissa yhdessä tai erikseen.

Pikkujoulutilauksiin katamme Sannin Joulupöydän, jonka hinta on 37 € / henkilö (vähintään 40 henkilöä). Voitte varata Jätkänkämpän ja/tai savusaunan yksityisesti omalle ryhmälle tai osallistua yleiseen perinneiltaan, joita järjestetään tiistaisin klo 16-22 ympäri vuoden. Savusauna perinneillassa 14 €, kämppäillallinen 23 € / henkilö. Marras-joulukuussa jouluruoka ja jouluohjelma, katso tästä.

 Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous omalle ryhmällesi.

 

ULKOILE JA RENTOUDU KYLPYLÄSSÄ

Aloita pikkujoulut reippailulla, meiltä voit varata monentyyppistä sisä- ja ulko-ohjelmaa. Kylpylän lämpöön ja kupliviin poreisiin on mukava pulahtaa virkistymään. Huonehintamme sisältävät aina kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Kylpylän yhteydessä on varattavissa myös tilaussauna ja sen yhteydessä oleva viihtyisä kabinetti. 

Kylpylän voi varata myös täysin omaan käyttöön, sinne mahtuu kerralla noin 250 henkilöä. Rakennamme ohjelman ja teeman toiveidenne mukaisesti, lue lisää tästä.

Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous omalle ryhmällesi.