Pikkujoulut 2018 Rauhalahdessa

Kylpylähotelli Rauhalahden pikkujouluissa tarjoillaan taattua viihdettä ja herkullinen pikkujoulubuffet.

Ota yhteyttä myyntipalveluun p. 030 608 30 ja pyydä tarjous!

Pikkujouluviikonloppuina katetaan ravintoloissa runsas Sofian Joulubuffet.
Saatavana on myös pöytiin tarjoiltavia joulumenuja.

Tunnelmallisempia pikkujouluiltoja voit viettää Jätkänkämpällä ja savusaunassa, jotka voit varata omalle ryhmällesi joko yhdessä tai erikseen. Jätkänkämpällä järjestetään lisäksi yleisiä perinneiltoja tiistaisin, joihin voi myös tehdä varauksen pienellekin porukalle.

Ennen pikkujouluiltaa voit varata reippailullista ohjelmaa ja nauttia kylpylän kuplivista poreista. Tai mitä jos maistelisitte viinejä rennossa viinipruuvissamme? Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme järjestelyissä.

 

 Pikkujouluviikonloppujen esiintyjät

Perjantai Lauantai
16.11. Taikakuu 17.11. Janne Tulkki
23.11. Teemu Roivainen & Energia 24.11. Aikakone

30.11. Saija Tuupanen & eXmiehet

1.12. Ressu Redford 35 v juhlakiertue
7.12. Hurma 8.12. Marita Taavitsainen & Koivu
14.12. Eija Kantola & Omega:
koko kansan pikkujoulut
15.12. Happoradio

Katso tästä kaikki esiintyjät, joita on myös keskiviikkoisin.

Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous omalle ryhmällesi. 

 

PIKKUJOULUT JÄTKÄNKÄMPÄLLÄ

Varaa omalle ryhmällesi pikkujoulu tunnelmallisella Jätkänkämpällä tai savusaunassa. Tilat ovat varattavissa yhdessä tai erikseen.

Pikkujoulutilauksiin katamme Sannin Joulupöydän, jonka hinta on 38,50 € / henkilö (vähintään 40 henkilöä). Voitte varata Jätkänkämpän ja/tai savusaunan yksityisesti omalle ryhmälle tai osallistua yleiseen perinneiltaan, joita järjestetään tiistaisin klo 16-22 ympäri vuoden. Savusauna perinneillassa 14 €, kämppäillallinen 23 € / henkilö. Marras-joulukuussa jouluruoka ja jouluohjelma, katso tästä.

 Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous omalle ryhmällesi.

 

ULKOILE JA RENTOUDU KYLPYLÄSSÄ

Aloita pikkujoulut reippailulla, meiltä voit varata monentyyppistä sisä- ja ulko-ohjelmaa. Kylpylän lämpöön ja kupliviin poreisiin on mukava pulahtaa virkistymään. Huonehintamme sisältävät aina kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Kylpylän yhteydessä on varattavissa myös tilaussauna ja sen yhteydessä oleva viihtyisä kabinetti. 

Kylpylän voi varata myös täysin omaan käyttöön, sinne mahtuu kerralla noin 250 henkilöä. Rakennamme ohjelman ja teeman toiveidenne mukaisesti, lue lisää tästä.

Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous omalle ryhmällesi.