Joulu Rauhalahdessa

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa monipuolisen, ohjelmallisen joulun niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkaavillekin. Tule valmiiseen juhlaan nauttimaan perinteisistä jouluruuista, ohjelmasta, joulusaunasta savusaunassa, joulujuhlasta joulupukkeineen.

 Katso jouluesite tästä.

Wanhan ajan Joulu 3 vrk

Wanhan ajan Joulu sisältää kaikki perinteisen joulun ainekset. Kokenut ja ihastuttava jouluemäntämme Jaana Pöllänen luo musiikin voimalla oikean joulun tunnelman. Tarjolla on paljon mukavaa ohjelmaa koko perheelle.

Joulupaketti sisältää:

  • majoitus 3 vrk ajalla 22-27.12.2022, valinnan mukaan kylpylä-, huoneisto- tai studiohotellissa
  • päivittäin aamiainen, iltaruokailu (jouluaattona juhlava jouluillallinen, muina päivinä päivällisbuffet)
  • kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö
  • jouluaattona puurolounas ja aattoiltana kinkku- ja kahvipöytä (klo 20.30-22.30) sekä illalla joulujuhla, jossa juhlava, runsas jouluillallinen, ohjelmaa
  • joulupäivänä keittolounas
  • jouluohjelma

Viivy samalla pidempään kuin 3 yötä! Superedulliset lisävuorokaudet sisältävät puolihoidon (aamiaisen ja päivällisbuffetin) ja kylpylän / kuntosalin vapaan käytön.

TERVETULOA RAUHALAHDEN JOULUTUNNELMAAN!

Peruutus on tehtävä 14 arkipäivää ennen saapumispäivää. Ennakkomaksun maksaneille ennakkomaksu palautetaan tällöin vähennettynä toimistokuluilla 18 € / varaus. Jos peruutus tehdään tämän jälkeen, ennakkomaksua ei palauteta.

Kun peruutus tehdään myöhemmin kuin kaksi arkipäivää ennen saapumispäivää, veloitetaan sovituista palveluista täysi hinta.

Äkillisissä sairastapauksissa pyydämme toimittamaan lääkärintodistuksen sairaudesta. Tällöin ennakkomaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 18 €.

/hlö/2hh

378

Joululoma 3 vrk

3 vrk

2 hh

378 € / hlö lisävrk 52 €

3 hh

351 € / hlö lisävrk 47 €

4 hh

331 € / hlö lisävrk 42 €

Joululoma 3 vrk

2 hh

3 hh

4 hh

3 vrk

378 € / hlö lisävrk 52 €

351 € / hlö lisävrk 47 €

331 € / hlö lisävrk 42 €