Rauhalahti Teatterissa musiikkikomedia

Rauhalahti Teatterissa rokataan Rock'n Rollators -musiikkikomedian tahtiin. Lisäksi tulossa Stand-up ilta 5.8.

Klikkaa tästä Rauhalahden aluekartta.

KESÄTEATTERIA  RAUHALAHTI TEATTERISSA

Rauhalahti Teatteri sijaitsee aivan Kylpylähotelli Rauhalahden välittömässä läheisyydessä. Se tuottaa laadukasta kesäteatteria katetulla teatteriareenalla. Kesällä 2024 tulemme kokemaan huippuhauskan musikaalikomedian KARAVAANARIT 2 sekä Ismo Alangon Yksin -kiertueen.

RAUHALAHTI TEATTERI ESITTÄÄ:  "KARAVAANARIT 2"- MUSIIKKIKOMEDIA 27.6.-10.8.2024  JA  LAUANTAINA 15.6. 2024 ISMO ALANKO

Ismo Apellin ja Jamppa Kääriäisen kirjoittama Karavaanarit 2 on jo ympäri Suomen multimenestykseen nousseen Karavaanarit -musiikkinäytelmän hulvaton jatko-osa.

Leirintäalueen omistaja Reiska on kyllästynyt työhönsä ja erityisesti kaikkiin asiakkaisiinsa. Kyttäävien kausipaikkalaisten lisäksi hänen oloaan ei helpota angstinen tytär, alueelle änkeytyvä verkostomarkkinointi napakymppipariskunta ja viimeisen juhannus keikkansa heittävä Suomen vahvin mies amerikkalaisen managerinsa johdolla. Karavaanari kakofonia on valmis, kun ensimmäisestä osasta tutuksi tullut huijari Elmeri ja hänen siskonsa Unelma saapuvat puskaparkkiin camping alueen reunalle kepposet mielessään. Kenen vierestä Elmeri herää juhannusyöstä täällä kertaa?

Hulvattomassa musiikkikomediassa esiintyy Jamppa Kääriäisen lisäksi mm. vuoden 2004 Euroviisu -edustaja ja Voice of Finland kilpailija Gary Revell Jr, Ari-Kyösti Seppo, Kati Rissanen, Iitu Apell, Elmiina Apell, Mikko Laitinen sekä Vuonna 85-musikaalista tuttu, Euroopan mestari nyrkkeilijä Juho Haapoja. Musiikista vastaa jo tutuksi tullut Rauhalahti House band johtajanaan Lauri Vuolteenaho.

Esitykset: ensi-ilta torstai 27.6.2024 klo 19.00, muut esitykset 29.6. -10.8.2024 ti, ke ja to klo 19.00 ja la-su klo 15.00.
Esityksen kesto: noin 2 h (sis. väliajan). Suositusikäraja K7

Väliaikatarjoilut: väliaikatarjoiluja hoitaa Hurry Oy. Yhteydenotot ja ennakkokyselyt: events@hurry.fi

Lue lisää Rauhalahti Teatterista tästä tai Facebook -sivulta.

ISMO ALANKO 15.6.2024  KLO 18.30

Ismo Alanko -Yksin kiertue Rauhalahti Teatterissa 15.6.24 klo 18.30. 

Musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta esittelevä Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue tulee myös Kuooion  Rauhalahteen!  ”Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue tuo suomalaisiin kesäteattereihin komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa. Ja kyllä, katsomot ovat katettuja!”, lupaa uutta musiikkia parhaillaan työstävä Alanko. Ainutlaatuisen uran tehnyt Ismo Alanko on jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkikenttään alati uudistuvalla ja samalla ajattomalla soundillaan. ”Yksin esiintyessään lauluntekijä on alastomimmillaan, haavoittuvimmillaan, mutta myös vahvimmillaan. Läsnä ovat vain laulu ja tulkinta. Tilanne on tasapuolisesti avoin kaikille kuulijoille, vapaa genreistä ja musiikillisen ulkoasun tuomista ennakkoasenteista”, vangitsevan karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu artisti avaa tulevien konserttien tunnelmia.

MAJOITUS JA RUOKAILUT KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHDESSA

Pyydä majoitus- ja/tai ruokailutarjous ryhmällesi myyntipalvelusta, myynti@rauhalahti.fi tai p. 030 608 30.

LIPPUVARAUKSET

Ryhmälippuvaraukset suoraan Tiketistä:  tiketin palvelunumero 0600 11616, ryhmat@turpatalli.fi