Rauhalahti Teatterissa musiikkikomediaa ja Stand Up-ilta 5.8.

Rauhalahti Teatterissa rokataan Rock'n Rollators -musiikkikomedian tahtiin. Lisäksi tulossa Stand-up ilta 5.8.

Klikkaa tästä Rauhalahden aluekartta.

KESÄTEATTERIA JA STAND-UP ILTA 5.8. RAUHALAHTI TEATTERISSA

ROCK'N ROLLATORS -musiikkikomedia

Tämä uuden kotimaisen musiikkikomedian kantaesityksen ovat kirjoittaneet yhteistyössä Toni Wahlström & Ismo Apell.

Ratkiriemukas mutta koskettava tarina perustuu tositapahtumiin, joiden keskipisteessä on yksityinen vanhainkoti Virkeä ja sen asukkaat. Arjen menon ja juhannusviikonlopun suunnittelu saa yllättävän käänteen, kun selviää, että vanhainkoti on ehkä ajautumassa pörssiyhtiön hampaisiin ja joutuu taloudellisten leikkausten kohteeksi. Kun kamelin selkä napsahtaa tämä Hopeinen joukko nousee vanhainkotikapinaan. He karkaavat hoitolasta ja valtaavat vielä kerran legendaarisen Lapinlahden Honkaharjun, joka on heille savolaisen rokin ja punkin mekka.

Päärooleissa nähdään huikea esiintyjkaarti: Sakari Kuosmanen, Tuija Piepponen, Heidi Herala, Ilkka A. Jokinen sekä Ilkka Pentti.  Lavalle nousee kahdeksan henkinen rock-bändi joka takaa aidot Sleepy Sleepers kiksit.
Vaihtuvissa cameorooleissa Jamppa Kääriäinen - Halavatun Papat 19.7., Heikki Salo - Miljoonasade 20.-21.7., Maukka Perusjätkä 23.-24.7., Pelle Miljoona 26.-27.7., Vesa Raiski 28.7. ja 30.-31.7., Tumppi Varonen 2.-4.8. ja 6.8., Puntti Valtonen 9.-10.8. ja Maukka Perusjätkä 13.9.

Esitykset 2.7.- 13.8.2022

  • tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 19
  • lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15

Lue lisää Rauhalahti Teatterista tästä. Tai Facebook -sivulta. Liput esityksiin myy: tiketti.fi tai ryhmat@turpatalli.fi

HUVISEURAT -stand up show perjantaina 5.8.2022 klo 19.00

Huviseurat-stand up on kolmen kotimaisen huippukoomikon kesäkiertue, joka nähdään tulevana kesänä usealla paikkakunnalla. Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala ovat kaikki tuttuja näkyjä televisiosta ja Suomen stand up -klubeilta. Tänä kesänä nämä kolme kotimaisen stand up -komiikan mestaria pakkaavat huumoriheinähattunsa ja komediapicnic-vilttinsä samaan kesäkiesiin ja lähtevät naurattamaan koko Suomea.

Osta liput: tiketti.fi tai ryhmat@turpatalli.fi. Lippuja saa myös paikan päältä lippukioskista, mikäli niitä on vielä saatavilla.

Miten pääset Rauhalahteen?

Voit tulla kesäteatteriin Rauhalahteen mm. HOP-ON HOP-OFF -kaupunkibussilla ja -laivalla. Hop-on Hop-off -bussi  ja -laiva liikennöivät 14.8.2022 asti.
Katso aikataulut ja reitit tarkemmin tästä. Myös paikallisliikennebussi nro 7 ajaa suoraan Kylpylähotellin pihallle.