Kesäteatteria ja komiikkaa Rauhalahdessa

Rauhalahti Teatteri sijaitsee aivan Kylpylähotelli Rauhalahden välittömässä läheisyydessä. Se tuottaa laadukasta kesäteatteria. Viime vuosina on nähty mm. Rock'n Rollators, Jaakko Teppo musikaali ja Vuonna 85. Kesällä 2023 tulemme kokemaan huippuhauskan musikaalikomedian KARAVAANARIT sekä huippu stand-up -iltoja. Ole kuulolla!


ENNAKKOTIETO: TULOSSA "KARAVAANARIT"- multimenestyksekäs musiikkikomedia &  STAND-UP ILLAT

Rauhalahden katetulla kesäteatteriareenalla nähdään kesällä 2023 hauskaa musiikkikomediaa sekä kahtena iltana heinäkuussa kovan tason STAND-UPpia!

KARAVAANARIT -musiikkikomedia on Antti Heikkisen ja Ismo Apellin kirjoittama komediallinen musiikkinäytelmä, joka kertoo veikeästä juhannusyöstä karavaanarialueella. Päärooleissa tullaan näkemään Maarit Poussa, Minerva Marin sekä Jamppa Kääriäinen ryyditettynä uusilla tähdillä kuten Iitu Apell ja Arttu Berg.

Karavaanarit -tarina kertoo yrittäjäpariskunnasta, Rauskista ja Elvistä, jotka asuvat keskellä ei mitään. Eletään 80-luvun loppua, kun Jane Fondan jumppavideot, pitkät takatukat ja beta-videot tekivät jo vahvaa laskuaan. Päästäkseen maatalouden syvimmästä ahdingosta he keksivät aloittaa rahasammoksi haaveillun maatilamatkailuyrityksen. Juhannuksen viettoon saapuu kaksi hyvin erilaista karavaanarijoukkoa, jotka sekoittuvat juhannusyönä sananmukaisesti keskenään ja hauskoilta yhteentörmäyksiltä ja sattumilta ei voida välttyä.

Esitykset: ensi-ilta torstai 29.6.2023, muut esitykset 1.7-12.8.2023 ti-to klo 19.00 ja la-su klo 15.00.
Liput varattavissa keväämmällä tiketistä.

LISÄKSI RAUHALAHTI TEATTERISSA:

Luvassa huipputason STAND-UP -komiikkaa kun Suomen huiput ISMO LEIKOLA ja SAMI HEDBERG saapuvat Rauhalahti Teatteriin aivan uusilla seteillään räjäyttämään pankin:

😁Sami Hedberg pe 7.7.23

😁Ismo Leikola pe 21.7.23

Lue lisää Rauhalahti Teatterista tästä. Tai Facebook -sivulta.

Pyydä majoitus- ja/tai ruokailutarjous ryhmällesi myyntipalvelusta. Liput varattavissa keväämmällä vain tiketti.fi