Liikunnanohjaajat

Tutustu tällä sivulla mahtaviin ryhmäliikuntatuntiemme ohjaajiin. Viikon treenikalenterin löydät tästä.KATJA

"Hei. Olen Katja Eronen ja ohjannut ryhmäliikuntaa päätyökseni jo kymmenen vuotta. Koulutukseltani olen Terveystieteiden maisteri, laillistettu ravitsemusterapeutti. Omaan 15 vuoden kilpauintitaustan, josta suurimman osan aikaa kilpailin SM-tasolla. Liikunta on edelleen tärkeä osa elämääni myös vapaa-ajalla. Ohjaan monipuolisesti erilaisia lihaskunto-, syke- ja kehoa huoltavia tunteja, jotka saan itse suunnitella. Rauhalahdessa ohjaan tiistai-iltaisin Crosstrainingia ja FasciaMethodia.
Tervetuloa tunneille nauttimaan liikunnan ilosta!"

 

DALIS

"Hei! Olen Dalis Vihunen ja toimin Kylpylähotelli Rauhalahden vaihtuvana ryhmäliikuntaohjaajana. Koulutukseni olen saanut Vierumäen urheiluopistolta sekä minulla on myös Personal Trainerin valmiudet (NHA).
Ohjaajana pidän kokonaisvaltaisesta liikkumisesta ja itsensä haastamisesta. Olen ohjannut paljon erilaisia tunteja jo 4 vuoden ajan mm. lihaskunto ja sykkeen nostatus tuntien parissa.
Rakennan tunnit niin, että ne sopivat aina vasta- aloittaneille jumppaajillekin. Tuntien tehoa voit aina itse säädellä oman kuntotasosi mukaan. Pystyt säätelemään tunnin tehoa ottamalla esimerkiksi painavamman kahvakuulan itsellesi.
Tunneillani tulee takuu hiki ja tunneilla kehität huomaamattasi kestävyyttä ja lihaskuntoa.
Tervetuloa liikkumaan tunneilleni ja jumppaamaan itsellesi sekä kehollesi parempi olo!"

 

JARI

"Hello! Olen Jari ja työstän edelleen erilaisia liikuntatunteja noin 25 vuoden kokemuksella. Palloilulajit ovat lähellä sydäntäni, mutta myös lihaskunnon ylläpito kiinnostaa. Joten muistakaa, 'painavampi kuula, parempi tunti!'. Syksyn ohjelmistooni kuuluvat kahvakuula, circuit training ja vesijumppa."

ARI

Enemmän liikuntaelämyksiä yhdessä

"Tulin Rauhalahteen v. 1996 vapaa-ajan ohjaajaksi, kun olin juuri valmistunut Pajulahden urheiluopistosta, josta saamani koulutus on liikunnanohjaaja. Aikaisempi koulutukseni on koneautomaatioinsinööri. Jo tästä voi päätellä, että ikää on karttunut ”jonniiverran” eli nyt 60 vuotta. Rauhalahteen tullessani oli juoksuinnostukseni huipussaan ja sen myötä aloitettiin Suomessa ensimmäisenä maratonkoulutoiminta, joka laajeni parissa vuodessa niin, että ryhmässä harrastajia oli lähes 100. Tästä sai alkunsa kestävyysjuoksun erikoisseura Rauhalahti Road Runners. Samassa rytäkässä puuhailin vuonna -98 Savusaunamaratonin joka vuosien saatossa muuttui Kuopio maratoniksi ja nyt koko tapahtuman nimi on Rauhalahti Kuopio maraton.

Ensimmäiset 5 vuotta meni Kuopio maratonin järjestelyissä, mutta vuonna 2003 pääsin jo itse juoksemaan tapahtumassa. Vuosien varrelta löytyy muutama Kuopio maratonin voitto yleisessä sarjassa ja myöhemmin eri ikäsarjoissa, mutta löytyy myös keskeytyksiin päättyneitä pettymyksiä. Kokemusta on siis karttunut juoksusta monissa rooleissa. Monta juoksijaa olen valmentanut. Valmentaja status tuntuu kuitenkin hyvin vaativalta. Mieluummin käyttäisin itsestäni liikunta-asioissa innostajan ja kokemuksen jakajan titteliä.

Harjoittelu ja kunnon kohottaminen on mielenkiintoista ja helppoa nuorena. Ikä-ihmisenä kunnon kohottaminen on jo taidetta. Ikäihmisellekin urheilullinen elämäntapa on varteenotettava vaihtoehto. Monet ovat tämän tien valinneetkin. Harjoittelu myös kuntoilutasolla muuttuu iän myötä mielenkiintoisemmaksi, kun on otettava huomioon yhä enemmän eri sairauksia. Ryhmäliikunnoissa on omat etunsa, kun vain muistaa ottaa huomioon omat rajoitteensa. Kannustankin kaikkia rohkeasti kokeilemaan Rauhalahden monipuolisia jumppia. Minut saattaa nähdä vesitreenissä, kuntopiirissä, kahvakuulassa ja tietenkin juoksijoiden treeneissä ja tapahtumissa."

MaratoonAri