KOKOUSPAIKKASI KUOPIOSSA

Kokous Kuopiossa - Rauhalahdessa. Tarjoamme luonnonläheisen ja inspiroivan ympäristön eri kokoisille kokouksille ja kongresseille. Käytössäsi on useita kokoustiloja, mm. 200-paikkainen auditorio varustettuna huipputekniikalla.

Lue lisää

ASIAKASTILAISUUDET JA YRITYSJUHLAT

Rauhalahdessa on monipuoliset tilat erikokokoisiin tilaisuuksiin, jopa 1000 hengelle. Tunnelmallinen Jätkänkämppä savusaunoineen on ainutlaatuinen miljöö rennompiin illanviettoihin.

Lue lisää

TYÖHYVINVOINTI JA VIRKISTYS

Rakennamme ryhmällenne virkistävää ohjelmaa muutaman tunnin paketeista jopa useamman päivän kokonaisuuksiin. Yhdessä koetut elämykset antavat uutta puhtia hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Lue lisää

ELÄMYSILTA

Rauhalahden Jätkänkämpällä järjestät unohtumattoman illanvieton tai edustustilaisuuden. Jätkänkämppä ja savusauna sijaitsevat Kallaveden rannalla, samassa pihapiirissä . Kämppään mahtuu 130 ja savusaunaan jopa 60 henkeä. Pyydä meiltä tarjous!

Lue lisää

Kuopio Convention Bureau

Kuopio Convention Bureau Oy tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestäjille sopivien tilojen, palveluiden, ohjeisohjelman ja aktiviteettien löytämiseksi Kuopiossa. Jos suunnittelet kansallista tai kansaivälistä tilaisuutta, ota yhteys, me autamme!

Lue lisää