Mikisi sinun kannattaa valita kokouspaikaksi Kuopion Rauhalahti?


RAUHALAHTEEN ON HELPPO TULLA: Rauhalahti on vain 5 km Kuopion keskustasta; torilta pääsee bussilla nro 7 pihaan asti. Omalla autolla kulkeville ilmainen, iso parkkipaikka. Kuopion keskeinen sijainti sopii erityisesti silloin, kun on tarve koota väkeä yhteen valtakunnallisesti.

ISOT KOKOUSTILAT: Auditorio 200 henkilölle ja ravintolasalissa kokouspaikat noin 350 henkilölle. Myös pienempiä tiloja.

JÄTKÄNKÄMPPÄ: Erikoisuutemme rentoihin kokouksiin ja illanviettoihin on tukkilaiskämppä Jätkänkämppä & suuri savusauna Kallaveden rannalla.

ILTAVIIHDETTÄ JA TANSSIA: Rauhalahdessa suosituimmat tanssiorkesterit / esiintyjät kolmena iltana viikossa. Karaokea kuutena iltana viikossa.

HERKULLISTA RUOKAA: Runsaista buffetpöydistä löytyy laadukasta ruokaa joka makuun, Rauhalahden twistillä. Olemme kehittäneet monia eri vaihtoehtoja perinteisen kokoustarjoilun vaihtoehdoksi. Hoidamme ammattitaidolla myös laadukkaat à la carte-ruokailut ja cocktail-tilaisuudet.

KYLPYLÄHOTELLI: Kokousvieraille majoitusvaihtoehtoina korkeatasoisia Superior-huoneistoja, viihtyisiä hotellihuoneita ja huoneistoja. Kylpylän käyttö sisältyy huonehintaan.

OHEISOHJELMAA: Järjestämme kokouksen oheen liikunnallisia, rentouttavia ja hauskoja oheisohjelmia sekä sisällä että ulkona. Erikoisuutena Rauhalahdessa on upea Katiskaniemen luonnonsuojelualue.

AMMATTILAISET AVUKSESI: Huikean kokeneet myyntiammattilaisemme helpottavat sinun työtäsi merkittävästi, kun voit huoletta jättää järjestelyt meille.

Katso tältä sivulta valmiita kokouspaketteja tai pyydä tarjous. Kokoustilatiedot löytyvät tästä.

KOKOUSPAIKKASI KUOPIOSSA

Kokous Kuopiossa - Rauhalahdessa. Tarjoamme luonnonläheisen ja inspiroivan ympäristön eri kokoisille kokouksille ja kongresseille. Käytössäsi on useita kokoustiloja, mm. 200-paikkainen auditorio varustettuna huipputekniikalla.

Lue lisää

ASIAKASTILAISUUDET JA YRITYSJUHLAT

Rauhalahdessa on monipuoliset tilat erikokokoisiin tilaisuuksiin, jopa 1000 hengelle. Tunnelmallinen Jätkänkämppä savusaunoineen on ainutlaatuinen miljöö rennompiin illanviettoihin.

Lue lisää

TYÖHYVINVOINTI JA VIRKISTYS

Rakennamme ryhmällenne virkistävää ohjelmaa muutaman tunnin paketeista jopa useamman päivän kokonaisuuksiin. Yhdessä koetut elämykset antavat uutta puhtia hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Lue lisää

ELÄMYSILTA

Rauhalahden Jätkänkämpällä järjestät unohtumattoman illanvieton tai edustustilaisuuden. Jätkänkämppä ja savusauna sijaitsevat Kallaveden rannalla, samassa pihapiirissä . Kämppään mahtuu 130 ja savusaunaan jopa 60 henkeä. Pyydä meiltä tarjous!

Lue lisää

Kuopio Convention Bureau

Kuopio Convention Bureau Oy tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestäjille sopivien tilojen, palveluiden, ohjeisohjelman ja aktiviteettien löytämiseksi Kuopiossa. Jos suunnittelet kansallista tai kansaivälistä tilaisuutta, ota yhteys, me autamme!

Lue lisää