1. Valitse kylpylä

2. Valitse lahjatyyppi

Tyhjennä haku
Tyhjennä haku
Hae
LAHJAKORTTIKAUPPA
Ostoskori
(0)

Solaris Kylpylät Lahjakortti

Solaris Kylpylöiden lahjakortti on erinomainen tapa muistaa kaikenikäisiä läheisiä, ystäviä tai työtovereita ympäri Suomea. Kylpylöiden sijainti, laadukkaat palvelut ja monipuoliset aktiviteetit takaavat, että jokainen löytää valikoimasta juuri itselleen sopivan kokonaisuuden. Helpolla ja nopealla nettitilauksella hoidat lahjalähetykset vain muutamassa minuutissa!

 

Lohja Spa & Resort

Lohja Spa & Resort on hoidoistaan tunnettu monipuolinen kylpylä Etelä-Suomen Karjalohjalla vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kylpylässä voit saunoa perinteisten saunojen lisäksi neljässä jännittävässä erikoissaunassa ja kylpeä monipuolisissa altaissa tai halutessasi hemmotella itseäsi hellivillä hoidoilla. Erikoisuutena voit kokeilla puhdistavaa suolahuonetta. Hoitoja on saatavana myös viikonloppuisin!

Lohja Spa & Resort tarjoaa ohjattua vapaa-ajan toimintaa kaikenikäisille. Voit harrastaa vesijumppaa, harjoittaa lihaksiasi kuntosalilla sekä pelata
sulkapalloa, tennistä ja sählyä. Nälän yllättäessä hyvästä ruuastaan tunnettu ravintola tarjoaa monipuolisia makunautintoja herkullisesta buffet-pöydästä. Illansuussa voit siirtyä nauttimaan kattavasta viihdeohjelmasta tanssi- ja lauluiltoineen.

Lähiseudun nähtävyydet tarjoavat lisäksi runsaasti ihmeteltävää:
Karjalohjan kivikirkko, Mustion linna, Fiskarsin ruukkikylä Pohjassa,
Karkalin luonnonpuisto ja Torholan luola, Elias Lönnrotin Paikkarin torppa, Lammin talo ja Miinan mökki Sammatissa. Lohjan museoalue ja keskiaikainen kirkko, Tytyrin kaivosmuseo, Ojamon kartano ja Vironperä Lohjalla.

Kylpylähotelli Rauhalahti

Rauhalahti sijaitsee vain 5 km Kuopion keskustasta, kauniin Kallaveden rannalla. Rauhalahti tarjoaa ohjelmaa ja elämyksiä kaikenikäisille. Kylpylässä rentoudutaan niin porealtaissa kuin höyrysaunassa, lapsille on omat altaat ja vesiliukumäki. Hoito-osastolla nautitaan hellivistä hoidoista. Voit ottaa osaa hotellin lomaohjelmaan, vuokrata välineitä omatoimisesti ja kuntoilla liikunta- tai kuntosalissa. Rauhalahdessa on upeat ulkoilumaastot.

Rauhalahti on kuuluisa iltaviihteestään. Ravintolamaailma on täysin uudistettu ja tanssia on jokaisena iltana. Karaokeiltoja maanantaista lauantaihin ja suositut naistentanssit huippuartisteineen aina keskiviikkoisin. Viikonloppuisin on orkesteritanssit ja erikoistapahtumia.

Rauhalahden erikoisuus on 50-luvun aito Jätkänkämppä, jossa järjestetään aina tiistaisin ja kesäaikaan myös torstaisin savusauna- ja perinneillat (perinneateria, hanuristi). Rauhalahdessa majoitut mukavasti hotellissa, huoneistohotellissa 32 neliön huoneistoissa tai superiorhuoneistoissa tai edullisessa hostellissa, joka tarjoaa edullista huoneistomajoitusta aivan kylpylähotellin tuntumassa.

 

Tilaa Solaris-uutiskirje

Sähköpostiosoite

Lähetä