1. Valitse kylpylä

2. Valitse lahjatyyppi

Tyhjennä haku
Tyhjennä haku
Hae
LAHJAKORTTIKAUPPA
Ostoskori
(0)

10 syytä miksi Solaris Lahjakortti on paras valinta juuri Sinulle:

1. Helppo tapa hoitaa lahjatarpeet »
1. Helppo tapa hoitaa lahjatarpeet
Solaris Lahjakortin tilaaminen on helppoa. Tarvitset vain tavallisen internet-yhteyden ja voit hoitaa lahjan tilaamisen, muokata personoidun viestin ja suorittaa lähetyksen vain muutamassa minuutissa.
<< takaisin
2. Nopea toimitus »
2. Nopea toimitus
Internetissä tilattu ja lähetetty lahjakortti toimitetaan automaattisesti vastaanottajan sähköpostiin heti tilauksen tekemisen jälkeen.
<< takaisin
3. Turvallinen vaihtoehto »
3. Turvallinen vaihtoehto
Solaris Kylpylät ovat palveluntarjoaja, johon voit luottaa. Toiminnan takana on vuonna 1965 perustettu Solaris-lomat ry, joka järjestää ja tuottaa mm. Raha-automaattivaroin tuettuja sosiaaliperusteisia lomia. Internet-maksamisessa puolestaan käytetään Suomen johtavaa sähköisten maksuratkaisujen tarjoajaa Suomen Verkkomaksut Oy:tä, joka takaa tietoturvallisen ja varman verkkomaksamisen.
<< takaisin
4. Luontoystävällinen valinta »
4. Luontoystävällinen valinta
Solaris Lahjakortti on ekologinen valinta. Tilaamalla lahjan netistä vältät turhaa ajamista ja liikkumista lahjojen perässä. Samalla vältät paketoinnista ja pakettien kuljettamisesta aihetuvan luonnon kuormittamisen.
<< takaisin
5. Aineeton lahja on nykyaikaa! »
5. Aineeton lahja on nykyaikaa!
Lahjan antamisessa tärkeintä on ajatus, ei tavara. Aineettomien lahjojen räjähdysmäinen suosio jatkaa kasvuaan, ja lahjakortti on edelleen aineetonta lahjaa harkitsevan ykkösvalinta.
<< takaisin
6. Jokaiseen tarpeeseen »
6. Jokaiseen tarpeeseen
Lahjakorttivaihtoehdoista löytyy sopiva vaihtoehto niin naiselle, miehelle, perheille, nuorelle, vanhalle tai vaikka sinkulle. Kylpylöiden monipuoliset palvelut, hoidot ja ohjelmat sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet takaavat, että jokainen saa lahjakortilleen vastinetta.
<< takaisin
7. Enemmän valinnan vapautta »
7. Enemmän valinnan vapautta
Lahjan saaja voi hyödyntää Solaris Kylpylöiden avoimen lahjakortin missä tahansa ketjun toimipisteessä joko Karjalohjalla tai Kuopiossa. Voit siis antaa vastaanottajan päättää vapaasti mihin kylpylään hän haluaa lähteä.
<< takaisin
8. Pitkä voimassaoloaika »
8. Pitkä voimassaoloaika
Lahjakortti on voimassa jopa 6 kuukautta. Tämä takaa, että lahjan saaja voi ottaa lahjakortista kaiken ilon irti ja hyödyntää sen juuri itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.
<< takaisin
9. 24h palvelu 365 päivää vuodessa »
9. 24h palvelu 365 päivää vuodessa
Nettilahjakorttikauppa ei nuku koskaan! Milloin tahansa tarvitsetkin lahjaa, niin nettilahjakortti on käytettävissäsi vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden ympäri.
<< takaisin
10. Myös B2B-palvelu yrityksille »
10. Myös B2B-palvelu yrityksille
Nettilahjakortti on myös yrityksille helppo ja kustannustehokas tapa hoitaa henkilöstön ja asiakkaiden muistaminen. Kysy lisää myyntipalvelusta!
<< takaisin

Tilaa Solaris-uutiskirje

Sähköpostiosoite

Lähetä