1. Valitse kylpylä

2. Valitse lahjatyyppi

Tyhjennä haku
Tyhjennä haku
Hae
LAHJAKORTTIKAUPPA
Ostoskori
(0)

Rauhalahti

Avoin lahjakortti Kylpylähotelli Rauhalahteen

Lahjakortilla voit maksaa majoituspaketteja, ravintolapalveluja, kylpylä- ja hoitopalveluja sekä vapaa-ajan palveluja.
Valitse

Hotelliyö 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kahdelle hengelle kylpylä, huoneisto tai studiohotellissa, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei juhlapyhinä.
160.00
EUR
Valitse

Kylpylälomanen 1 vrk kahdelle hengelle sviitissä

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kahdelle hengelle kylpylähotellin tilavassa ja mukavassa sviitissä, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön. Ei juhlapyhinä.
262.00
EUR
Valitse

Kylpyläyö yhdelle hengelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa, aa­miai­sen, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
125.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 2 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 2 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
237.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 2 vrk kahdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kahdelle hengelle kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei juhlapyhinä.
334.00
EUR
Valitse

Hemmotteluloma 2 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk yhdelle hengelle, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä hoidot: vapaavalintainen tunnin hoito (kasvo- tai jalkahoito tai koko hieronta). Ei voimassa jouluna. Majoitus kylpylähotellissa yhden hengen hotellihuoneessa.
294.00
EUR
Valitse

Puolihoitoloma 2 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-12 v. Ei juhlapyhinä.
501.00
EUR
Valitse

Täysihoitoloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, lounaat, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-12 v. Ei juhlapyhinä.
287.50
EUR
Valitse

Hemmotteluloma 2 vrk kahdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kahdelle hengelle, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä hoidot: vapaavalintainen tunnin hoito (kasvo- tai jalkahoito tai koko hieronta). Ei voimassa jouluna. Majoitus kylpylähotellissa kahden hengen huoneessa, huoneistohotellin 32 neliön huoneistoissa tai Studiohotellin studioissa
448.00
EUR
Valitse

Lemmenloma 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk 2 hengelle, kuohuviinipullon huoneeseen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön, sisäänpääsyn normaaleihin orkesteritansseihin, sekä á la carte-illallisen (3-ruokalajin menu). Ei voimassa juhlapyhinä.
288.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 3-4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset alle 13 v. Ei juhlapyhinä.
166.00
EUR
Valitse

Puolihoitoloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-12 v. Ei voimassa juhlapyhinä.
238.00
EUR
Valitse

Perheloma 2 vrk

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset,kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Perhe käsittää 3-4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset alle 13 v. Ei juhlapyhinä.
332.00
EUR
Valitse

Perheloma 3 vrk

Lahjakortti sisältää majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Perhe käsittää 4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset 4-12 v. Ei juhlapyhinä.
498.00
EUR
Valitse

Ylellinen kylpyläloma 1 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­sen, päivällisen (buffet), kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön sekä jalkahoito (60 min) ja kasvohoito (60 min). Ei juhlapyhinä.
287.00
EUR
Valitse

Lemmenloma 2 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk 2 hengelle, kuohuviinipullon huoneeseen, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön, sisäänpääsyt normaaleihin orkesteritansseihin sekä toisena päivänä á la Carte-illallisen (3-ruokalajin menu). Ei juhlapyhinä.
426.00
EUR
Valitse

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk ma-to kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 3 vrk maanantaista torstaihin tai tiistaista perjantaihin kahdelle hengelle kylpylähotellissa, studiohotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset (buffet), kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei ole voimassa juhlapyhinä.
368.00
EUR
Valitse

Osahieronta yhdelle

Lahjakortti sisältää osahieronnan yhdelle hengelle. Hoito kestää 20 minuuttia.
29.00
EUR
Valitse

Osahieronnat kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle osahieronnat. Hoito kestää 20 minuuttia / hlö.
58.00
EUR
Valitse

Puolihieronta

Lahjakortti sisältää puolihieronnan yhdelle hengelle. Hoidon kesto on 40 minuuttia.
46.00
EUR
Valitse

Kokohieronta

Lahjakortti sisältää tunnin kokohieronnan yhdelle hengelle.
66.00
EUR
Valitse

Savilämpö ja kokohieronta

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle savilämmön ja tunnin kokohieronnan. Savilämpö vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Parafangosavi (parafiinin ja saven seos) kiedotaan hierottavan kohteen ympärille. Lämpöhoidon jälkeen hieronta 60 min.
76.00
EUR
Valitse

Savilämpö ja puolihieronta

Lahjakortti sisältää savilämmön ja puolihieronnan yhdelle hengelle. Savilämpö (pintalämpöhoito) laukaisee lihasjännitystä, vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Parafangosavi (parafiinin ja saven seos) kiedotaan hierottavan kohteen ympärille. Lämpöhoidon jälkeen hieronta 40 min.
56.00
EUR
Valitse

Day Spa hemmottelulahjakortti yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle kasvohoidon 60 min. tai jalkahoidon 60 min. tai hieronnan 60 min., 2 tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä.
83.00
EUR
Valitse

Day Spa hemmottelulahjakortti kahdelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hen­gel­le kasvohoidon 60 min. tai jalkahoidon 60 min. tai hieronnan 60 min., 2 tun­nin kyl­pyläkäynnin sekä normaalin lou­nas- tai päivällis­buf­fe­tin. Ei voimassa juhlapyhinä.
166.00
EUR
Valitse

Kasvohoito 60 min

Lahjakortti sisältää Ihotyypin mukaisen peruskasvohoidon. Soveltuu naisille ja miehille. Kesto 60 min.
69.00
EUR
Valitse

Ihonpuhdistuskasvohoito

Lahjakortti sisältää ihonpuhdituskasvohoidon. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, rauhoittavan naamion ja hoitovoiteen. Kesto 75 min.
77.00
EUR
Valitse

Täydellinen kasvohoito

Lahjakortti sisältää täydellisen kasvohoidon. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, kasvojen sekä delcoteen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Kesto 90 min.
89.00
EUR
Valitse

Suklaakasvohoito

Lahjakortti sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, suklaanaamion ja päivävoiteen. Hoito hemmottelee ja kostetuttaa ihoa. Kesto 45 min.
55.00
EUR
Valitse

Touch of Gold -kasvohoito

Lahjakortti sisältää Touch of Gold- kasvohoidon: kolmoiskuorinnan, kaksi naamioita ja hieronnan. Kultanaamio antaa ihollesi kosteutta, hehkua ja napakkuutta. Naamion lisäksi kasvojen iho kuoritaan kolmoiskuorinnalla, kosteutetaan hyaluronihapponaamiolla ja hierotaan C-vitamiiniseerumilla.
85.00
EUR
Valitse

Entsyymikuorinta-kasvohoito

Lahjakortti sisältää entsyymikuorinta-kasvohoidon. Se poistaa kuolleet ihosolut, tasoittaa, syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Sopii myös herkälle iholle. Sisältää: pintapuhdistus, 5-10 hieronta kuorinta-aineella ja naamio. Kesto 30 min.
39.00
EUR
Valitse

Kasvohieronta

Lahjakortti sisältää kasvohieronnan. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Kesto 30 min. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
39.00
EUR
Valitse

Hotelliaamiainen kahdelle

Lahjakortti sisältää runsaan hotelliaamiaisen kahdelle. Aamiainen on tarjolla päivittäin klo 7-10.
32.00
EUR
Valitse

Buffetpäivällinen kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle päivällisen noutopöydästä. Päivällinen klo 17-19. Buffet sisältää runsaan salaattipöydän, lämpimät ruuat, jälkiruuan ja kahvia/teetä, kotijuomat, leivät ja levitteet. Ei voimassa juhlapyhinä.
48.00
EUR
Valitse

Caviaari-kasvohoito väsyneelle iholle

Lahjakortti sisältää väsyneelle iholle soveltuvan Caviaari-kasvohoidon. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, kevyen hieronnan ja liftaavan, kohottavan naamion. Elvyttää, kosteuttaa, kohottaa väsyneen ja velton ihon. Kesto 30 min. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
39.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti yhdelle

Lahjakortti sisältää kylpyläkäynnin yhdelle hengelle Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään.
16.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja ruokailu yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä buffetlounaan tai -päivällisen. Ei voimassa juhlapyhinä.
30.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti kahdelle

Lahjakortti sisältää kylpyläkäynnin kahdelle hengelle Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään.
32.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja ruokailu kahdelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä.
60.00
EUR
Valitse

Perheelle kylpyläkäynti

Lahjakortti sisältää kylpyläliput Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään 4-henkiselle perheelle. Perhe käsittää 1-2 aikuista, lapset 4-12 v.
39.00
EUR
Valitse

Suola- tai sokerikuorinta koko vartalolle

Lahjakortti sisältää suola- tai sokerikuorinnan ja kevyen hieronnan silkkisellä vartalovoiteella. Hoidon kesto 45 min. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
59.00
EUR
Valitse

Käsihoito

Lahjakortti sisältää käsihoidon. Hoito sisältää: kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, käsien kuorinta, hieronta ja kynsien lakkaus.Kesto 45 min. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
49.00
EUR
Valitse

Jalkahoito

Lahjakortti sisältää jalkahoidon. Hoito käsittää jalkakylvyn, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan ja puhdistuksen, jalkaterän hieronnan. Kesto 60 min.
69.00
EUR
Valitse

Jalkahoito ja kokohieronta

Lahjakortti sisältää tunnin jalkahoidon ( jalkakylpy, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan, puhdistuksen ja jalkaterän hieronnan) ja tunnin kokohieronnan. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
135.00
EUR
Valitse

Jalat paratiisissa

Lahjakortti sisältää ylellisen, hemmottelevan hoidon jaloille: jalkakylpy, jalkojen kuorinta, naamio, kynsien hoito ja lakkaus, hieronta, kosteuttava voide. Kesto 75 min.
79.00
EUR
Valitse

Jalka- tai käsihoito lapselle

Lahjakortti sisältää vapaavalintaisen hoidon lapselle: jalkahoito (jalkakylpy, kynsien leikkaus, kevyt hieronta) TAI käsihoito (kynsien viilaus, kevyt hieronta). Molemmat sisältävät lakkauksen haluttaessa. Hoidon kesto 30 min. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
34.00
EUR
Valitse

Indonesialainen päähieronta

Lahjakortti sisältää indonesialaisen päähieronnan. Hoito sisältää hieronnan (shiatsu- ja akupisteet), haudehoidon, hiusseerumin, hiusten pesun ja föönauksen. Kesto 1 tunti. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
73.00
EUR
Valitse

Kynsien geelilakkaus

Lahjakortti sisältää kynsien muodikkaan geelilakkauksen. Kaunis, kestävä (1-2 vk) uv-kovetteinen geelilakkaus. Vaaleat tai värilliset. Kesto 45 min.
49.00
EUR
Valitse

Perheelle kylpylä ja ruokailu

Lahjakortti sisältää kylpyläkäynnin ja päivällisen noutopöydästä 4-henkiselle perheelle (2 aikuista ja 2 lasta alle 13 v.). Päivällinen tarjoillaan päivittäin klo 17-19. Ei juhlapyhien aikana.
108.00
EUR
Valitse

Perheelle elämyksiä Rauhalahden kylpylässä

Lahjakortti sisältää 4-henkiselle perheelle (1-2 aikuista, lapset alle 13 v.) kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalit hampurilaisateriat (lapsille lasten ateriat, aikuisille juustoateriat). Ateria sisältää hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l.
73.00
EUR
Valitse

Kuntosali- ja kylpyläkäynti yhdelle

Lahjakortti sisältää käynnin kuntosalissa sekä kahden tunnin kylpyläkäynnin. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
17.00
EUR
Valitse

Hiusten leikkaus

Lahjakortti sisältää hiusten mallin suunnittelun ja leikkauksen. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
50.00
EUR
Valitse

Hiusten parturointi

Lahjakortti sisältää hiusten parturoinnin.
35.00
EUR
Valitse

Hiusten värjäys ja leikkaus

Lahjakortti sisältää puolipitkien hiusten värjäyskäsittelyn, leikkauksen ja föönauksen.
119.00
EUR
Valitse

Spa-hoito lyhyille hiuksille

Lahjakortti sisältää hellivän spa-hoidon lyhyille hiuksille. Hoito sisältää hiusten pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
46.00
EUR
Valitse

Spa-hoito puolipitkille hiuksille

Lahjakortti sisältää hellivän spa-hoidon puolipitkille hiuksille. Hoito sisältää hiusten pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
51.00
EUR
Valitse

Spa-hoito pitkille hiuksille

Lahjakortti sisältää hellivän spa-hoidon pitkille hiuksille. Hoito sisältää hiusten pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
63.00
EUR
Valitse

Treeni ja kylpyläkäynti yhdelle

Lahjakortti sisältää yhden vapaavalintaisen treenin viikkokalenteristamme. Valittavana mm. vesijumppa, kahvakuula, latios, RPV (reisi-peppu-vatsa). Treenin jälkeen kahden tunnin kylpyläkäynti. Tarkista treeniohjelma www.rauhalahti.fi. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
17.00
EUR
Valitse

10 kerran treenikortti

Kortilla treenaat 10 kertaa Rauhalahden jumpissa ja kuntosalissa. Treeniohjelmassa kahvakuulatreeni, kuntopiiri (circuit training), RPV (reisi-peppu-vatsa), lavis ja zumba sekä kuntonyrkkeily. Kuntosalissa TechnoGym-laitteet. Ohjelmat vaihtelevat kausittain, katso tarkat tiedot www.rauhalahti.fi. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
62.00
EUR
Valitse

10 kerran vesijumppa -kortti Rauhalahteen

Lahjakortti sisältää 10 kertaa vesijumpan Kylpylähotelli Rauhalahdessa järjestettävissä vesijumpissa. Sisältää myös kylpylän. Katso tarkat jumppa-ajat www.rauhalahti.fi. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
79.00
EUR
Valitse

Koko perheen kuntoilupäivä

Lahjakortti sisältää 4-henkiselle perheelle tunnin sulkapallovuoron Rauhalahden liikuntasalissa (sis. mailat), kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä ruokailun (lounas- tai päivällisbuffet). Lounas on tarjolla klo 11-14 ja päivällinen klo 17-19. Liikuntavuoro varattava etukäteen puh. 030 608 3180. Ei voimassa juhlapyhinä.
118.00
EUR
Valitse

Hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää lasten hampurilaisaterian (hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l) alle 13 v. lapselle. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
6.90
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä lasten hampurilaisaterian alle 13 v. lapselle. Ateria sisältää hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
15.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja hampurilaisateria yhdelle

Lahjakortti sisältää kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin hampurilaisaterian. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
23.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä yhdelle hengelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle perinne- ja savusaunaillan Rauhalahden Jätkänkämpällä. Illat ovat klo 16-22 tiistaisin, kesällä myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen (+ pyyhe). Hanuristi viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
43.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle perinne- ja savusaunaillan Rauhalahden Jätkänkämpällä. Illat ovat klo 16-22 tiistaisin, kesällä myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen (+ pyyhe). Hanuristi viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
86.00
EUR
Valitse

Paratiisiloma 5 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 5 vrk kahdelle hengelle, päivittäin puolihoidon, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä hoidot: savilämpö + puolihieronta, kasvohoito 60 min. ja jalkahoito 60 min. Ei juhlapyhinä.
1038.00
EUR
Valitse

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk -loma yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa yhden hengen huoneessa maanantaista torstaihin TAI tiistaista perjantaihn, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei voimassa jouluna.
289.00
EUR
Valitse

Intialainen päähieronta

Lahjakortti sisältää päähieronnan. Siinä käsitellään niska-hartia seutu, käsivarret, pään alue, korvanlehdet ja kasvot. Auttaa stressiin, pääsärkyyn, migreeniin ja unettomuuteen. Kesto 30 min.
44.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä perheelle

Lahjakortti sisältää nelihenkiselle perheelle (1-2 aikuista, lapset alle 13 v.) perinne- ja savusaunaillan Rauhalahden Jätkänkämpällä. Illat ovat klo 16-22 tiistaisin, kesällä myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen (+ pyyhe). Hanuristi viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
129.00
EUR
Valitse

Savusaunominen yhdelle

Lahjakortti sisältää savusaunomisen (+pyyhe) yhdelle hengelle Jätkänkämpän yleisessä perinne- ja savusaunaillassa. Saunailtoja järjestetään tiistaisin 15.6.2021 alkaen. Sauna on lämmin klo 16-21. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi.
16.00
EUR
Valitse

Savusaunominen kahdelle

Lahjakortti sisältää savusaunomisen (+pyyhe) kahdelle hengelle Jätkänkämpän yleisessä perinne- ja savusaunaillassa. Saunailtoja järjestetään tiistaisin läpi vuoden. Sauna on lämmin klo 16-21. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi.
32.00
EUR
Valitse

Savusaunominen perheelle

Lahjakortti sisältää savusaunomisen (+pyyhe) nelihenkiselle perheelle(1-2 aikuista, lapset alle 13 v.) Jätkänkämpän yleisessä perinne- ja savusaunaillassa. Saunailtoja järjestetään tiistaisin läpi vuoden. Sauna on lämmin klo 16-21. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi.
48.00
EUR
Valitse

Tilaa Solaris-uutiskirje

Sähköpostiosoite

Lähetä