1. Valitse kylpylä

2. Valitse lahjatyyppi

Tyhjennä haku
Tyhjennä haku
Hae
LAHJAKORTTIKAUPPA
Ostoskori
(0)

Rauhalahti

Avoin lahjakortti Kylpylähotelli Rauhalahteen

Lahjakortilla voit maksaa majoituspaketteja, ravintolapalveluja, kylpylä- ja hoitopalveluja sekä vapaa-ajan palveluja.
Valitse

Osahieronta yhdelle

Lahjakortti sisältää osahieronnan yhdelle hengelle. Hoito kestää 20 minuuttia.
25.00
EUR
Valitse

Osahieronnat kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle osahieronnat. Hoito kestää 20 minuuttia / hlö.
50.00
EUR
Valitse

Puolihieronta

Lahjakortti sisältää puolihieronnan yhdelle hengelle. Hoidon kesto on 40 minuuttia.
42.00
EUR
Valitse

Kokohieronta

Lahjakortti sisältää tunnin kokohieronnan yhdelle hengelle.
65.00
EUR
Valitse

Savilämpö ja kokohieronta

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle savilämmön ja tunnin kokohieronnan. Savilämpö vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Parafangosavi (parafiinin ja saven seos) kiedotaan hierottavan kohteen ympärille. Lämpöhoidon jälkeen hieronta 60 min.
75.00
EUR
Valitse

Savilämpö ja puolihieronta

Lahjakortti sisältää savilämmön ja puolihieronnan yhdelle hengelle. Savilämpö (pintalämpöhoito) laukaisee lihasjännitystä, vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Parafangosavi (parafiinin ja saven seos) kiedotaan hierottavan kohteen ympärille. Lämpöhoidon jälkeen hieronta 40 min.
52.00
EUR
Valitse

Imukuppihieronta

Lahjakortti sisältää imukuppihieronnan. Hieronta tehdään niska-hartian ja selän alueelle. Se auttaa tehokkaasti lihasjännitykseen ja se vilkastuttaa verenkiertoa. Imukuppihieronnalla saat vauhtia myös kuona-aineiden poistoon. Hoito rentouttaa ihanasti! Kesto 30 min.
35.00
EUR
Valitse

Kuumakivihieronta

Lahjakortti sisältää tunnin kuumakivihieronnan yhdelle hengelle. Kuumakivihieronta on vanha hoitomuoto ja sitä on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kuumakivihieronta laukaisee stressiä, energisoi ja rentouttaa. Kesto 60 min.
78.00
EUR
Valitse

Day Spa hemmottelulahjakortti yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle kasvohoidon tai jalkahoidon, 2 tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä.
79.00
EUR
Valitse

Day Spa hemmottelulahjakortti kahdelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hen­gel­le kas­vo­hoi­don tai jal­ka­hoi­don, 2 tun­nin kyl­pyläkäynnin sekä normaalin lou­nas- tai päivällis­buf­fe­tin. Ei voimassa juhlapyhinä.
152.00
EUR
Valitse

Kasvohoito 60 min

Lahjakortti sisältää Ihotyypin mukaisen peruskasvohoidon. Soveltuu naisille ja miehille. Kesto 60 min.
65.00
EUR
Valitse

Ihonpuhdistuskasvohoito

Lahjakortti sisältää ihonpuhdituskasvohoidon. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, rauhoittavan naamion ja hoitovoiteen. Kesto 75 min.
72.00
EUR
Valitse

Täydellinen kasvohoito

Lahjakortti sisältää täydellisen kasvohoidon. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, kasvojen sekä delcoteen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Kesto 90 min.
87.00
EUR
Valitse

Suklaakasvohoito

Lahjakortti sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, suklaanaamion ja päivävoiteen. Hoito hemmottelee ja kostetuttaa ihoa. Kesto 45 min.
49.00
EUR
Valitse

Ylellinen Gold Mask -erikoiskasvohoito

Lahjakortti sisältää ylellisen Gold Mask - erikoiskasvohoidon. Hoito on ravitseva, kosteuttava ja se parantaa ihon väriä. Se sisältää kuorinnan, hieronnan, seerumin, 24 karaatin kultaa sisältävän peel-off naamion sekä kulmien muotoilun ja kestovärin. Kesto 75 min.
87.00
EUR
Valitse

Kuntosali- ja kylpyläkäynti yhdelle

Lahjakortti sisältää käynnin kuntosalissa sekä kahden tunnin kylpyläkäynnin.
15.00
EUR
Valitse

Treenipäivä yhdelle

Lahjakortti sisältää yhden vapaavalintaisen treenin. Valittavana vesijumppa (aamu- tai ilta), kahvakuula, lavis, zumba tai circuit training (kuntopiiri). Treenin jälkeen kahden tunnin kylpyläkäynti. Tarkista treeniohjelma www.rauhalahti.fi
16.00
EUR
Valitse

Rauhalahden 10 kerran treenikortti

Kortilla treenaat 10 kertaa Rauhalahden jumpissa ja kuntosalissa. Treeniohjelmassa kahvakuulatreeni, kuntopiiri (circuit training), RPV (reisi-peppu-vatsa), lavis ja zumba sekä kuntonyrkkeily. Kuntosalissa TechnoGym-laitteet. Ohjelmat vaihtelevat kausittain, katso tarkat tiedot www.rauhalahti.fi.
59.00
EUR
Valitse

Fresh up-kasvohoito

Lahjakortti sisältää Freh-up -kasvohoidon. Virkistävä hoito väsyneelle iholle. Hoito sisältää kuorinnan, kevyen hieronnan, naamion ja päivävoiteen. Kesto 40 min.
49.00
EUR
Valitse

Perheelle elämyksiä Rauhalahden kylpylässä

Lahjakortti sisältää 4-henkiselle perheelle (1-2 aikuista, lapset alle 14 v.) kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalit hampurilaisateriat (lapsille lasten ateriat). Ateria sisältää hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l.
68.00
EUR
Valitse

Kylpylä ja ruokailu perheelle noutopöydästä

Lahjakortti sisältää kylpyläkäynnin ja lounaan tai päivällisen noutopöydästä 4-henkiselle perheelle (2 aikuista ja 2 lasta 4-14 v.). Lounas tarjoillaan päivittäin klo 11-14., päivällinen klo 17-19. Ei juhlapyhien aikana.
88.00
EUR
Valitse

Entsyymikuorinta-kasvohoito

Lahjakortti sisältää entsyymikuorinta-kasvohoidon. Se poistaa kuolleet ihosolut, tasoittaa, syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Sopii myös herkälle iholle. Sisältää: pintapuhdistus, 5-10 hieronta kuorinta-aineella ja naamio. Kesto 30 min.
38.00
EUR
Valitse

Kasvohieronta

Lahjakortti sisältää kasvohieronnan. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Kesto 30 min.
38.00
EUR
Valitse

Young Face Mask -naamiohoito

Lahjakortti sisältää Young Face -naamiohoidon. Hoito on ihanan kosteuttava, ihoa viilentävä ja kollageenia vahvistava. Ihosta tulee sileä, pehmeä ja miellyttävä. Hyaluroni-happo vähentää ryppyjen muodostumista ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuuden. Kesto 30 min.
38.00
EUR
Valitse

Perheelle kylpyläkäynti

Lahjakortti sisältää kylpyläliput Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään 4-henkiselle perheelle. Perhe käsittää 1-2 aikuista, lapset 4-14 v.
34.00
EUR
Valitse

Buffetlounas tai -päivällinen kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle lounaan tai päivällisen noutopöydästä. Lounas on tarjolla päivittäin klo 11-14 (su klo 12-15) ja päivällinen klo 17-19. Buffet sisältää runsaan salaattipöydän, lämpimät ruuat, jälkiruuan ja kahvia/teetä, kotijuomat, leivät ja levitteet. Ei voimassa juhlapyhinä.
32.00
EUR
Valitse

Kylpyläelämyksiä ja herkuttelua yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle hemmottelevan kylvyn (yrtti- tai suolakylpy), kylpyläkäynnin sekä ruokailun (lounasbuffet klo 12-14 tai päivällisbuffet klo 17-19). Varaa kylpy etukäteen! Ei juhlapyhinä.
41.00
EUR
Valitse

Hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää lasten hampurilaisaterian (hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l) alle 15 v. lapselle.
6.90
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä lasten hampurilaisaterian alle 15 v. lapselle. Ateria sisältää hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l.
14.00
EUR
Valitse

Caviaari-kasvohoito väsyneelle iholle

Lahjakortti sisältää väsyneelle iholle soveltuvan Caviaari-kasvohoidon. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, kevyen hieronnan ja liftaavan, kohottavan naamion. Elvyttää, kosteuttaa, kohottaa väsyneen ja velton ihon. Kesto 30 min.
38.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja hampurilaisateria yhdelle

Lahjakortti sisältää kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin hampurilais-, Nugett- tai kebab-aterian.
18.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja ruokailu yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä.
29.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 3-4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset alle 17 v. Ei juhlapyhinä.
155.00
EUR
Valitse

Kylpyläyö yhdelle hengelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa, aa­miai­sen, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
117.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 2 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 2 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
209.00
EUR
Valitse

Alkuviikon loma 2 vrk ti-to yhdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk tiistaista torstaihin yhdelle hengelle, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, tiistaina aamuvesijumpan ja Jätkänkämpän perinneillan (perinnateria, savusauna), keskiviikkona päivällisen, naistentanssit, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpan, lomaohjelman. Ei juhlapyhinä.
229.00
EUR
Valitse

Romanttinen illanvietto kahdelle

Lahjakortti sisältää romanttisen illan kahdelle: vapaavalintaiset alkudrinkit, 3 ruokalajin á la carte -illalliset (alku-, pää- ja jälkiruoka), 2 ruokajuomaa /henkilö (viini tai olut), kahvit & avec. Lisäksi tanssiliput normaaleihin orkesteritansseihin (ei erikoisiltohin).
160.00
EUR
Valitse

Hemmotteluloma 2 vrk yhdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk yhden hengen huoneessa, aamiaiset, kaksi päivällistä, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Lisäksi yksilöhoidot: rentouttava kylpy (suola, yrtti, magnesium tai Kleopatra) sekä savilämpö + osahieronta.
255.00
EUR
Valitse

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk -loma yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa yhden hengen huoneessa sunnuntaista keskiviikkoon, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpan sekä lomaohjelman.
249.00
EUR
Valitse

Keskiviikon naistentanssit yhdelle

Lahjakortti sisältää ravintolasisäänpääsyn keskiviikon naistentansseihin. Katso artistitiedot www.rauhalahti.fi.
14.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä yhdelle hengelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengellu perinne- ja savusaunaillan Rauhalahden Jätkänkämpällä. Illat ovat klo 16-22 tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen. Hanuristi viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
37.00
EUR
Valitse

Puolihoitoloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-14 v. Ei voimassa juhlapyhinä.
200.00
EUR
Valitse

Täysihoitoloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, lounaat, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-14 v. Ei juhlapyhinä.
245.00
EUR
Valitse

Puolihoitoloma 2 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-14v. Ei juhlapyhinä.
456.00
EUR
Valitse

C-vitamiini-naamiohoito

Lahjakortti sisältää C-vitamiini-naamiohoidon, joka sopii auringon vaurioittamalle, pigmentoituneelle, elottomalle iholle. Hoito sisältää C-vitamiini-suolakuorinnan, hedelmähapon, C-vitamiininaamion ja seerumin. Kesto 40 min.
38.00
EUR
Valitse

Suola- tai sokerikuorinta koko vartalolle

Lahjakortti sisältää suola- tai sokerikuorinnan ja kevyen hieronnan silkkisellä vartalovoiteella. Hoidon kesto 45 min.
57.00
EUR
Valitse

Kuolleen meren mutahoito koko vartalolle

Lahjakortti sisältää mutahoidon koko artalolle. Hoito rentouttaa, puhdistaa, ravitsee ja parantaa verenkiertoa. Sisältää kuorinnan, Kuolleen meren mutanaamion ja vartalovoiteen. Kesto 60 min.
78.00
EUR
Valitse

Suklaahieronta

Suklaahieronnassa yhdistyy lämmin, lumoavan tuoksuinen öljy ja lempeä hieronta. Rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Ravitsee ja kohottaa mielialaa. Ravitsee, pehmentää ja antaa kauniin värin.
79.00
EUR
Valitse

Virkistysloma 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kah­del­le hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa tai huo­neis­to­ho­tel­lis­sa (32 m2 huo­neis­to), aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin va­paan käytön. Lisäksi päivänsan­ka­ril­le (yh­del­le) ylel­li­nen Kleo­pat­ra-kyl­py. Ei juhlapyhinä.
213.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kah­del­le hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa tai huo­neis­to­ho­tel­lis­sa (32 m2 huo­neis­to), aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin va­paan käytön. Ei juhlapyhinä.
188.00
EUR
Valitse

Hotellilomanen 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kahdelle hengelle kylpylähotellissa, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei juhlapyhinä.
150.00
EUR
Valitse

Käsihoito

Lahjakortti sisältää käsihoidon. Hoito sisältää: kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, käsien kuorinta, hieronta ja kynsien lakkaus.Kesto 45 min.
45.00
EUR
Valitse

Jalkahoito

Lahjakortti sisältää jalkahoidon. Hoito käsittää jalkakylvyn, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan ja puhdistuksen, jalkaterän hieronnan. Kesto 60 min.
65.00
EUR
Valitse

Jalkahoito ja kokohieronta

Lahjakortti sisältää tunnin jalkahoidon ( jalkakylpy, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan, puhdistuksen ja jalkaterän hieronnan) ja tunnin kokohieronnan.
130.00
EUR
Valitse

Jalat paratiisissa

Lahjakortti sisältää ylellisen, hemmottelevan hoidon jaloille: jalkakylpy, jalkojen kuorinta, naamio, kynsien hoito ja lakkaus, hieronta, virkistävä geeli ja silkkisukkavoide.Kesto 75 min.
75.00
EUR
Valitse

Jalka- tai käsihoito lapselle

Lahjakortti sisältää vapaavalintaisen hoidon lapselle: jalkahoito (jalkakylpy, kynsien leikkaus, kevyt hieronta) TAI käsihoito (kynsien viilaus, kevyt hieronta). Molemmat sisältävät lakkauksen haluttaessa. Hoidon kesto 30 min.
32.00
EUR
Valitse

Sokerointi

Lahjakortti sisältää sokeroinnin säärille ja reisille.
50.00
EUR
Valitse

Intialainen päähieronta

Lahjakortti sisältää intialaisen päähieronnan. Hieronnassa käsitellään lempeästi niska-hartiaseutu ja yläselkä sekä olkavarret, päänahka, kasvot ja korvat. Se laukaisee jännitystä, parantaa hiusten kuntoa ja lieventää stressiperäisiä vaivoja kuten päänsärkyjä ja silmien rasittumista. Kesto 30 min.
41.00
EUR
Valitse

Indonesialainen päähieronta

Lahjakortti sisältää indonesialaisen päähieronnan. Hoito sisältää hieronnan (shiatsu- ja akupisteet), haudehoidon, hiusseerumin, hiusten pesun ja föönauksen. Kesto 1 tunti.
70.00
EUR
Valitse

Intialainen Ki-energiahieronta

Lahjakortti sisältää koko kehon intialaisen energiahieronnan. Hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, hellästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat syvään rentoutukseen.Hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin eteerisellä öljyllä jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi ilman öljyä kasvot ja pää. Ki-energiahieronnasta apua mm. unettomuuteen, stressiin, kuona-aineiden poistumiseen, niska,- ja hartiajännityksiin, verenkierron paranemiseen. Kesto 90 min.
89.00
EUR
Valitse

Kylpylälomanen 1 vrk kahdelle huoneistossa

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kahdelle hengelle huoneistohotellin saunallisessa huoneistossa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei juhlapyhinä.
156.00
EUR
Valitse

Kylpyläyö 1 vrk kahdelle hengelle sviitissä

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk 2 hengelle kylpylähotellin tilavassa ja mukavassa sviitissä, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön. Ei juhlapyhinä.
238.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 2 vrk kahdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 2 vrk kahdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa tai huoneistohotellissa, aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä
306.00
EUR
Valitse

Kynsien geelilakkaus

Lahjakortti sisältää kynsien muodikkaan geelilakkauksen. Kaunis, kestävä (2-3 vko) uv-kovetteinen geelilakkaus.Vaaleat tai värilliset. Kesto 45 min.
45.00
EUR
Valitse

Alkuviikon loma 2 vrk ti-to kahdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk tiistaista torstaihin kahdelle hengelle, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, tiistaina aamuvesijumpan ja Jätkänkämpän perinneillan (perinnateria, savusauna), keskiviikkona päivälliset, naistentanssit, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpan, lomaohjelman. Ei juhlapyhinä.
346.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle perinne- ja savusaunaillan Rauhalahden Jätkänkämpällä. Illat ovat klo 16-22 tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen. Hanuristi viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
66.00
EUR
Valitse

10 kerran vesijumppa -kortti Rauhalahteen

Lahjakortti sisältää 10 kertaa vesijumpan Kylpylähotelli Rauhalahdessa järjestettävissä vesijumpissa. Sisältää myös kylpylän. Katso tarkat jumppa-ajat www.rauhalahti.fi.
79.00
EUR
Valitse

Koko perheen kuntoilupäivä

Lahjakortti sisältää 4-henkiselle perheelle tunnin sulkapallovuoron Rauhalahden liikuntasalissa (sis. mailat), kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä ruokailun (lounas- tai päivällisbuffet). Lounas on tarjolla klo 11-14 ja päivällinen klo 17-19. Liikuntavuoro varattava etukäteen puh. 030 608 3180. Ei voimassa juhlapyhinä.
92.00
EUR
Valitse

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk su-ke kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 3 vrk sunnuntaista keskiviikkoon kahdelle hengelle kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset (buffet), kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la).
338.00
EUR
Valitse

Wellness-loma 1 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­sen, päivällisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä ylellisen Kleopatra-kyvyn. Ei juhlapyhinä.
161.00
EUR
Valitse

Perheloma 2 vrk

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset,kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 3-4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset alle 17 v. Ei juhlapyhinä.
310.00
EUR
Valitse

Hiusten leikkaus

Lahjakortti sisältää hiusten mallin suunnittelun ja leikkauksen.
44.00
EUR
Valitse

Hiusten parturointi

Lahjakortti sisältää hiusten parturoinnin.
25.00
EUR
Valitse

Lemmenloma 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk 2 hengelle, kuohuviinipullon huoneeseen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön, tanssiliput, Kleopatra-kylvyt sekä á la Carte-illallisen (3-ruokalajin menu). Ei juhlapyhinä.
282.00
EUR
Valitse

Lemmenloma 2 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk 2 hengelle, kuohuviinipullon huoneeseen, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön, tanssiliput, Kleopatra-kylvyt sekä toisena päivänä á la Carte-illallisen (3-ruokalajin menu). Ei juhlapyhinä.
392.00
EUR
Valitse

Hiusten värjäys ja leikkaus

Lahjakortti sisältää puolipitkien hiusten värjäyskäsittelyn, leikkauksen ja föönauksen.
90.00
EUR
Valitse

Hemmotteluloma 2 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää 2 vrk majoituksen 2 hengelle kylpylä- tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä kaksi hoitoa/hlö: 1) ylellinen kylpy (suola, yrtti tai Kleopatra) ja 2) savilämpö + osahieronta.
398.00
EUR
Valitse

Paratiisiloma 5 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 5 vrk kahdelle hengelle, päivittäin puolihoidon, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä hoidot: savilämpö + puolihieronta, kasvohoito TAI jalkahoito 60 min, rentouttava kylpy (suola, yrtti, magnesium tai Kleopatra). Ei juhlapyhinä.
918.00
EUR
Valitse

Ylellinen kylpyläloma 1 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­sen, päivällisen (buffet), kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön sekä yrttikylpy (20 min), jalkahoito (60 min) ja kasvohoito (60 min). Ei juhlapyhinä.
255.00
EUR
Valitse

Luksuslomaviikko hotellisviitissä

Lahjakortti sis. majoituksen 7 vrk kahdelle, aamiaiset, kylpylän/kuntosalin käytön,5 x hotellipäivällisen, 1 x vapaavalintaisen á la Carte -illallisen (alku-, pää- ja jälkiruoka), Jätkänkämpän perinneillan (tiistai tai kesällä myös torstai: perinneateria, savusauna), liput normaaleihin tanssi-iltoihin sekä molemmille kylvyn (magnesium/suola tai Kleopatra). Ei voimassa jouluna.
1280.00
EUR
Valitse

Perheloma 3 vrk

Lahjakortti sisältää majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset 4-14 v. Ei juhlapyhinä.
465.00
EUR
Valitse

Juhlakampaus

Lahjakortti sisältää juhlakampauksen.
87.00
EUR
Valitse

Spa-hoito lyhyille hiuksille

Lahjakortti sisältää hellivän spa-hoidon lyhyille hiuksille. Hoito sisältää hiusten pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
38.00
EUR
Valitse

Spa-hoito puolipitkille hiuksille

Lahjakortti sisältää hellivän spa-hoidon puolipitkille hiuksille. Hoito sisältää hiusten pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
44.00
EUR
Valitse

Spa-hoito pitkille hiuksille

Lahjakortti sisältää hellivän spa-hoidon pitkille hiuksille. Hoito sisältää hiusten pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
55.00
EUR
Valitse

Magnesiumkylpy

Lahjakortti sisältää magneiumkylvyn. Kylpy antaa apua lihaskramppeihin, levottomiin jalkoihin, kipeisiin lihaksiin, turvotukseen. Palauttaa urheilusuorituksen jälkeen. Kesto 20 min.
25.00
EUR
Valitse

Hemmotteleva suolakylpy

Lahjakortti sisältää vartaloa hemmottelevan suolakylvyn. Kuolleen Meren suolakylpy edistää nesteen poistumista kehosta sekä puhdistaa ja kuorii ihoa. Kylpy tapahtuu kevyesti hierovassa kylpyammeessa. Kesto 20 min.
25.00
EUR
Valitse

Kleopatra-kylpy

Lahjakortti sisältää ylellisen Kleopatra-kylvyn. Kylpy valittavissa seuraavista: ruusu (piristävä, ylellinen, kosteuttava) tai sitruuna (raikas, virkistävä) tai hunaja (kirkastava, ihoa hoitava ja ravitseva). Kesto 20 min.
25.00
EUR
Valitse

Tilaa Solaris-uutiskirje

Sähköpostiosoite

Lähetä