1. Valitse kylpylä

2. Valitse lahjatyyppi

Tyhjennä haku
Tyhjennä haku
Hae
LAHJAKORTTIKAUPPA
Ostoskori
(0)

Rauhalahti

Avoin lahjakortti Kylpylähotelli Rauhalahteen

Lahjakortilla voit maksaa majoituspaketteja, ravintolapalveluja, kylpylä- ja hoitopalveluja sekä vapaa-ajan palveluja.
Valitse

Kylpyläloma 1 vrk kahdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk kahdelle hen­gel­le kylpylähotellissa, 32 m2 huoneistoissa tai studioissa, aa­miai­set, päivälli­set (buffet), kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
210.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 2 vrk kahdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kahdelle hengelle hotellihuoneessa, studiossa tai 32 m2 huoneistossa, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei juhlapyhinä.
338.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 1 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­sen, päivälli­sen (buffet), kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
149.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 2 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 2 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
237.00
EUR
Valitse

Kylpyläyö 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kahdelle hengelle hotellihuoneessa, 32 m2 huoneistossa tai studiossa, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei juhlapyhinä.
162.00
EUR
Valitse

Kylpyläyö yhdelle hengelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa, aa­miai­sen, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
125.00
EUR
Valitse

Puolihoitoloma 2 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-12 v. Ei juhlapyhinä.
501.00
EUR
Valitse

Täysihoitoloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, lounaat, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-12 v. Ei juhlapyhinä.
287.50
EUR
Valitse

Hemmotteluloma 2 vrk kahdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kahdelle hengelle, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä vapaavalintainen hoito 50 min (kasvo- tai jalkahoito tai koko hieronta). Majoitus kylpylähotellissa huoneessa, huoneistohotellin 32 neliön huoneistossa tai Studiohotellin studioissa. Ei voimassa jouluna.
448.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 3-4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset alle 13 v. Ei juhlapyhinä.
185.00
EUR
Valitse

Puolihoitoloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-12 v. Ei voimassa juhlapyhinä.
238.00
EUR
Valitse

Perheloma 2 vrk

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset,kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Perhe käsittää 3-4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset alle 13 v. Ei juhlapyhinä.
332.00
EUR
Valitse

Perheloma 3 vrk

Lahjakortti sisältää majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Perhe käsittää 4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset 4-12 v. Ei juhlapyhinä.
498.00
EUR
Valitse

Ylellinen kylpyläloma 1 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­sen, päivällisen (buffet), kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön sekä jalkahoito (50 min) ja kasvohoito (50 min). Ei juhlapyhinä.
287.00
EUR
Valitse

Hieronta 25 min. yhdelle

Lahjakortti sisältää 25 min. hieronnan yhdelle hengelle.
33.00
EUR
Valitse

Hieronta 25 min. kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle 25 min. hieronnat.
66.00
EUR
Valitse

Hieronta 50 min.

Lahjakortti sisältää 50 min. hieronnan yhdelle hengelle.
55.00
EUR
Valitse

Hieronta 80 min.

Lahjakortti sisältää 80 min. hieronnan yhdelle hengelle.
75.00
EUR
Valitse

Day Spa hemmottelulahjakortti yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle kasvohoidon 50 min. tai jalkahoidon 50 min. tai hieronnan 50 min., 2 tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä.
85.00
EUR
Valitse

Day Spa hemmottelulahjakortti kahdelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hen­gel­le kasvohoidon 50 min. tai jalkahoidon 50 min. tai hieronnan 50 min., 2 tun­nin kyl­pyläkäynnin sekä normaalin lou­nas- tai päivällis­buf­fe­tin. Ei voimassa juhlapyhinä.
170.00
EUR
Valitse

Kasvohoito 50 min

Lahjakortti sisältää Ihotyypin mukaisen peruskasvohoidon. Soveltuu naisille ja miehille.
69.00
EUR
Valitse

Täydellinen kasvohoito

Lahjakortti sisältää täydellisen kasvohoidon. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, kasvojen sekä delcoteen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Kesto 80 min.
89.00
EUR
Valitse

Peel-Off-levänaamiohoito

Lahjakortti sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan seerumilla ja erikoisnaamion, joka valitaan ihotyypin mukaan (Mustikka-, karpalonaamio tai Kuolleenmeren suola).
81.00
EUR
Valitse

Kirkastava C-vitamiinihoito

Lahjakortti sisältää sisältää alkupuhdistuksen, kuorivan hedelmähapponaamion, hemmottelevan hieronnan C-vitamiiniseerumilla sekä C-vitamiininaamion ja päivävoiteen. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Ihoa uudistava, kirkastava sekä kosteuttava hoito pigmenttimuutoksiin.
64.00
EUR
Valitse

Suklaakasvohoito 50 min.

Lahjakortti sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, suklaanaamion ja päivävoiteen. Hoito hemmottelee ja kostetuttaa ihoa.
64.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja ruokailu yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä buffetlounaan tai -päivällisen. Ei voimassa juhlapyhinä eikä joululounailla.
30.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja ruokailu kahdelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä eikä joululounailla.
60.00
EUR
Valitse

Touch of Gold -kasvohoito 80 min.

Lahjakortti sisältää Touch of Gold- kasvohoidon: kolmoiskuorinnan, kaksi naamioita ja hieronnan. Kultanaamio antaa ihollesi kosteutta, hehkua ja napakkuutta. Naamion lisäksi kasvojen iho kuoritaan kolmoiskuorinnalla, kosteutetaan hyaluronihapponaamiolla ja hierotaan C-vitamiiniseerumilla.
89.00
EUR
Valitse

Perheelle kylpylä ja ruokailu

Lahjakortti sisältää kylpyläkäynnin ja buffetlounaan tai -päivällisen 4-henkiselle perheelle (2 aikuista ja 2 lasta alle 13 v.). Ei voimassa juhlapyhinä eikä joululounailla.
108.00
EUR
Valitse

Perheelle elämyksiä Rauhalahden kylpylässä

Lahjakortti sisältää 4-henkiselle perheelle (1-2 aikuista, lapset alle 13 v.) kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalit hampurilaisateriat (lapsille lasten ateriat, aikuisille juustoateriat). Ateria sisältää hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l.
73.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä yhdelle hengelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle perinne- ja savusaunaillan Rauhalahden Jätkänkämpällä. Illat ovat klo 16-21.30 tiistaisin, kesällä myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen. Hanuristi ja viulisti viihdyttävät. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
43.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle perinne- ja savusaunaillan Rauhalahden Jätkänkämpällä. Illat ovat klo 16-21.30 tiistaisin, kesällä myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen. Hanuristi ja viulisti viihdyttävät. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
86.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä perheelle

Lahjakortti sisältää nelihenkiselle perheelle (1-2 aikuista, lapset alle 13 v.) perinne- ja savusaunaillan Rauhalahden Jätkänkämpällä. Illat ovat klo 16-21.30 tiistaisin, kesällä myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen. Hanuristi ja viulisti viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
129.00
EUR
Valitse

Entsyymikuorinta-kasvohoito 25 min.

Lahjakortti sisältää entsyymikuorinta-kasvohoidon. Se poistaa kuolleet ihosolut, tasoittaa, syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Sopii myös herkälle iholle. Sisältää: pintapuhdistus, 5-10 hieronta kuorinta-aineella ja naamio.
39.00
EUR
Valitse

Kasvohieronta 25 min.

Lahjakortti sisältää kasvohieronnan. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan.
39.00
EUR
Valitse

Caviaari-kasvohoito 25 min.

Lahjakortti sisältää väsyneelle iholle soveltuvan Caviaari-kasvohoidon. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, kevyen hieronnan ja liftaavan, kohottavan naamion. Elvyttää, kosteuttaa, kohottaa väsyneen ja velton ihon.
39.00
EUR
Valitse

Käsihoito 50 min.

Lahjakortti sisältää käsihoidon. Hoito sisältää: kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, käsien kuorinta, hieronta ja kynsien lakkaus.
59.00
EUR
Valitse

Jalkahoito 50 min.

Lahjakortti sisältää jalkahoidon. Hoito käsittää jalkakylvyn, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan ja puhdistuksen, jalkaterän hieronnan.
69.00
EUR
Valitse

Kuntosali- ja kylpyläkäynti yhdelle

Lahjakortti sisältää käynnin kuntosalissa sekä kahden tunnin kylpyläkäynnin. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
17.00
EUR
Valitse

10 kerran vesijumppa -kortti Rauhalahteen

Lahjakortti sisältää 10 kertaa vesijumpan Kylpylähotelli Rauhalahdessa järjestettävissä vesijumpissa. Sisältää myös kylpylän. Katso tarkat jumppa-ajat www.rauhalahti.fi. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
79.00
EUR
Valitse

Treeni ja kylpyläkäynti yhdelle

Lahjakortti sisältää yhden vapaavalintaisen treenin viikkokalenteristamme. Valittavana mm. vesijumppa, kahvakuula, latios, RPV (reisi-peppu-vatsa). Treenin jälkeen kahden tunnin kylpyläkäynti. Tarkista treeniohjelma www.rauhalahti.fi. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
17.00
EUR
Valitse

10 kerran treenikortti

Kortilla treenaat 10 kertaa Rauhalahden jumpissa ja kuntosalissa. Treeniohjelmassa kahvakuulatreeni, kuntopiiri (circuit training), RPV (reisi-peppu-vatsa), lavis ja zumba sekä kuntonyrkkeily. Kuntosalissa TechnoGym-laitteet. Ohjelmat vaihtelevat kausittain, katso tarkat tiedot www.rauhalahti.fi. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
62.00
EUR
Valitse

Hotelliaamiainen kahdelle

Lahjakortti sisältää runsaan hotelliaamiaisen kahdelle. Aamiainen on tarjolla päivittäin klo 7-10.
32.00
EUR
Valitse

Buffetpäivällinen kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle päivällisen noutopöydästä. Buffet sisältää runsaan salaattipöydän, lämpimät ruuat, jälkiruuan ja kahvia/teetä, kotijuomat, leivät ja levitteet. Ei voimassa juhlapyhinä.
48.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti yhdelle

Lahjakortti sisältää kylpyläkäynnin yhdelle hengelle Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään.
16.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti kahdelle

Lahjakortti sisältää kylpyläkäynnin kahdelle hengelle Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään.
32.00
EUR
Valitse

Perheelle kylpyläkäynti

Lahjakortti sisältää kylpyläliput Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään 4-henkiselle perheelle. Perhe käsittää 1-2 aikuista, lapset 4-12 v.
39.00
EUR
Valitse

Koko perheen kuntoilupäivä

Lahjakortti sisältää 4-henkiselle perheelle tunnin sulkapallovuoron Rauhalahden liikuntasalissa (sis. mailat), kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä ruokailun (lounas- tai päivällisbuffet). Lounas on tarjolla klo 11-14 ja päivällinen klo 17-19. Liikuntavuoro varattava etukäteen puh. 030 608 3180. Ei voimassa juhlapyhinä.
118.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä lasten hampurilaisaterian alle 13 v. lapselle. Ateria sisältää hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
15.00
EUR
Valitse

Hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää lasten hampurilaisaterian (hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l) alle 13 v. lapselle. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
6.90
EUR
Valitse

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk ma-to kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 3 vrk maanantaista torstaihin tai tiistaista perjantaihin kahdelle hengelle kylpylähotellissa, studiohotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei ole voimassa juhlapyhinä.
388.00
EUR
Valitse

Hemmotteluloma 2 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk yhdelle hengelle hotellihuoneessa, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä hoidot: vapaavalintainen tunnin hoito (kasvo- tai jalkahoito tai koko hieronta). Ei voimassa jouluna.
294.00
EUR
Valitse

Jalkahoito ja kokohieronta

Lahjakortti sisältää 50 min. jalkahoidon (jalkakylpy, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan, puhdistuksen ja jalkaterän hieronnan) ja 80 min. hieronnan.
144.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja hampurilaisateria yhdelle

Lahjakortti sisältää kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin hampurilaisaterian. Joustamme tarvittaessa lahjakortin voimassaoloajassa!
23.00
EUR
Valitse

Savusaunominen yhdelle

Lahjakortti sisältää savusaunomisen (+pyyhe) yhdelle hengelle Jätkänkämpän yleisessä perinne- ja savusaunaillassa. Saunailtoja järjestetään tiistaisin, kesällä myös torstaisin. Sauna on lämmin klo 16-21. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi.
17.00
EUR
Valitse

Savusaunominen kahdelle

Lahjakortti sisältää savusaunomisen (+pyyhe) kahdelle hengelle Jätkänkämpän yleisessä perinne- ja savusaunaillassa. Saunailtoja järjestetään tiistaisin läpi vuoden, kesällä myös torstaisin. Sauna on lämmin klo 16-21. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi.
32.00
EUR
Valitse

Savusaunominen perheelle

Lahjakortti sisältää savusaunomisen (+pyyhe) nelihenkiselle perheelle(1-2 aikuista, lapset alle 13 v.) Jätkänkämpän yleisessä perinne- ja savusaunaillassa. Saunailtoja järjestetään tiistaisin läpi vuoden. Sauna on lämmin klo 16-21. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi.
48.00
EUR
Valitse

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk -loma yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa yhden hengen huoneessa maanantaista torstaihin TAI tiistaista perjantaihn, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei voimassa jouluna.
289.00
EUR
Valitse

10 kerran kylpyläkortti lapselle 4-12 v.

Lahjakortti sisältää 10 kerran kylpyläkortin 4-12 vuotiaalle lapselle Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään.
55.00
EUR
Valitse

Hemmotteleva jalkahoito 80 min.

Lahjakortti sisältää ylellisen, hemmottelevan hoidon jaloille: jalkakylpy, jalkojen kuorinta, naamio, kynsien hoito, kovettumien poisto sekä lakkaus, hieronta, kosteuttava voide.
79.00
EUR
Valitse

Jalka- tai käsihoito lapselle 25 min.

Lahjakortti sisältää vapaavalintaisen hoidon lapselle: jalkahoito (jalkakylpy, kynsien leikkaus, kevyt hieronta) TAI käsihoito (kynsien viilaus, kevyt hieronta). Molemmat sisältävät lakkauksen haluttaessa.
34.00
EUR
Valitse

Intialainen päähieronta 25 min.

Lahjakortti sisältää päähieronnan. Siinä käsitellään niska-hartia seutu, käsivarret, pään alue, korvanlehdet ja kasvot. Auttaa stressiin, pääsärkyyn, migreeniin ja unettomuuteen.
44.00
EUR
Valitse

Tilaa Solaris-uutiskirje

Sähköpostiosoite

Lähetä