Yleiset perinne- ja savusaunaillat

Yleiset savusauna- ja perinneillat tiistaisin

Jätkänkämppä ja savusauna ovat tiistaisin ympäri vuoden ja kesäaikaan myös torstaisin jokaisen matkailijan käytössä. Tule yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Sauno savusaunassa ja pulahda Kallavedessä. Nauti herkullinen kämppäateria buffet-pöydästä, suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Ruoka- ja ohjelmateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

 

Tiistain perinneillat keväällä 2016

HINNAT 2016:

Ateria:
21 e / aikuinen,
10,50 e / lapsi 4-14 v.

Savusauna:
12 e / aikuinen,
6 e / lapsi 4-14 v.
Hotellin asiakkaille
7 e / 3,50 e.

 

Yli 6 hengen ryhmiä pyydämme tekemään varauksen ennakkoon puh. 030 608 30.


Rauhalahdessa majoittuvat lomapakettilaiset voivat vaihtaa yhden pakettiin sisältyvän aterian 4 e lisämaksulla (lapsi 2 e) Jätkänkämpän ateriaan.

Alueelle on vapaa pääsy.

Menu PDF.

OHJELMA:

  • Kämppä avoinna klo 16-22
  • Savusauna lämpimänä klo 16-22
  • Kämppäateria klo 16-20
  • Hanuristi - yhteislaulua klo 17-21

MENU 22.3.-31.5.2016

Alkuruokapöytä:

  • Puolukkasilliä L, G
  • Sinappisilakkaa L, G
  • Katkarapu-kananmunasalaattia L, G
  • Kylmäsavustettua kirjolohta,
    tilli-kermaviiliä L, G
  • Kananpoikaissalaattia L, G
  • Valikoima vihreitä salaatteja,
    sitrusvinaigrettea L, G
  • Tomaatti-mozzarellasalaattia VL, G
  • Kevät kasvissalaattia L, G
  • Isoäidin kurkkuja L, G
  • Muikkukukkoa


Pääruoka:

  • Hunajaglaseerattua porsaankylkeä,
    omenakastiketta L, G
  • Sienikasvispaistosta L, G
  • Perunagratiinia L, G


Lapsille:

  • Jauhelihavartaita ja perunasosetta L

 

Jälkiruoka:

  • Raparperirahkaa L, G

Tukkilais- ja savusaunaillat ma 6.6. ja tiistaisin & perjantaisin 10.6.-30.8.

HINNAT 2016:

Alueelle on vapaa pääsy.

Ateria:
23 € / aikuinen,
11,50 € / lapsi 4-14 v.

Savusauna:
12 € / aikuinen,
6 € / lapsi 4-14 v.
Hotellin asiakkaille
7 € / 3,50 €.

Yli 6 hengen ryhmiä pyydämme tekemään varauksen ennakkoon puh. 030 608 30.


Rauhalahdessa majoittuvat lomapakettilaiset voivat vaihtaa yhden pakettiin sisältyvän aterian  lisämaksulla Jätkänkämpän ateriaan.

Menu PDF.

 

Perinneiltaan ja tansseihin pääsee satamasta myös M/S Salmetar laivalla 21.6.-6.8.2016. Katso: Koski-laiva Oy

OHJELMA KESÄN TUKKILAISILLOISSA

  • Klo 16-23 Jätkänkämppä avoinna
  • Klo 16-22 Savusauna lämpimänä
  • Klo 16-20 Kämppäillallinen buffetpöydästä
  • Klo 18 ja 20 Tukkilaisnäytökset
  • Klo 17-21 Hanuristi viihdyttää. Yhteislaulua ja tanssia

 

UUTTA! Kesätanssit perjantaisin 1.7.-12.8.2016 klo 21-24 Jätkänkämpällä: orkesteri


MENU 6.6.-30.8.2016

Alkuruokapöytä:

  • Jätkänkämpän kesäistä maustesilliä L, G
  • Leppäsavustettuja muikkuja L, G
  • Kylmäsavustettua lohta
    ja tillikurkkuja L, G
  • Valikoima vihreitä salaatteja ja sitrusvinaigrettea L, G
  • Paikallista kotijuusto-
    mansikkasalaattia VL, G
  • Kesävihannessalaattia L, G
  • Tomaatti-kevätsipulisalaattia L, G
  • Parsa-perunasalaattia L, G
  • Uunikalkkunan fileetä
    ja ryytisinappimajoneesia L, G
  • Ahvenkukkoa VL


Lämmin ruoka

  • TIISTAISIN:
    Rosvopaistia (naudasta) L, G
    punaviinikastiketta L, G
    säräjuureksia L, G
    uuniperuna L, G
  • PERJANTAISIN:
    Rosvopaistia (porsaasta) L, G
    kermaista konjakki-pippurikastiketta, L, G
    säräjuureksia, L, G
    uuniperuna L, G
  • Lapsille:
    Lihapyöryköitä ja perunasosetta VL


Jälkiruoka

  • Mansikka-karviaiskiisseliä
    ja kermavaahtoa VL, G
  • Kahvia / teetä

 

Yli 6 hengen ryhmiä pyydämme tekemään varauksen ennakkoon puh. 030 608 30.