Ammatillinen TAITO –kuntoutus Rauhalahdessa

TAITO –kuntoutus on työllistymistä ja opiskeluvalmiutta tukevaa kuntoutusta. Se on tarkoitettu 18-60 vuotiaalle, joka ei ole vielä saanut haluamaansa opiskelu- tai työpaikkaa tai on vaihtamassa alaa. Myös jos henkilö on esim. sairauspäivärahalla, työmarkkinatuella tai kuntoutustuella, hän voi tiedustella mahdollisuuttaan TAITO-kuntoutukseen pääsystä.

Haasteet työllistymisessä voivat johtua terveydentilasta, työmarkkinatilanteesta tai molempien yhteisvaikutuksesta. Kuntoutuksen tavoitteena on työttömyyden katkaiseminen, työkyvyn vahvistaminen ja osallistumiseen tukeminen. Kuntoutus koostuu yhteisistä ryhmäpäivistä ja yksilötapaamisista asiantuntijoiden kanssa sekä useita jaksoja käsittävästä työharjoittelusta. Työelämätaitoja opetellaan ryhmässä, joka on koko kuntoutuksen ajan todella tärkeä tuki, valmentavien asiantuntijoidemme ohella.

 Kuopion Rauhalahdessa toteutetaan  Kelan järjestämää TAITO –kuntoutusta Karjalohjan Kuntoutumiskeskuksen kanssa yhteistyössä.

Ammatilliset TAITO –kurssit Rauhalahdessa löytyvät Kelan kuntoutuskurssijärjestelmästä Karjalohjan Päiväkumpu Oy/Kuopion Kylpylä - toimipaikkahaulla.

Linkki Kelan kuntoutuskurssi järjestelmään.

Lisätietoja kuntoutuksen käytännöistä ja toteutuksesta saat täältä.

Lisätietoja voitte tiedustella myös puhelimitse,
p. 043 827 3643 / Heli Tervo
Työfysioterapeutti, työelämän asiantuntija
Työnohjaaja, työyhteisökehittäjä
Taito-kuntoutuksen ryhmäohjaaja/ kurssivastaava