Teatteripaketit ryhmille Kuopion kaupunginteatterissa

Tervetuloa Kuopion upeaan teatterimaailmaan. Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri. Teatteritalo tarjoaa upeaa kulttuuria uudistuneissa, erinomaisissa tiloissa. Pääkuva: Sami Tirkkonen

 

KEVÄÄN AIKATAULUIHIN MUUTOKSIA

Kuopion kaupunginteatterin esitystoiminta on rajoitettua 22.3.2021 saakka.
Näytösajat kannattaa tarkistaa teatterin nettisivuilta.

 

INFOA KUOPION KAUPUNGINTEATTERISTA

Teatteriesityksiä nähdään kahdella eri näyttämöllä: Minna-näyttämöllä on 464 paikkaa, maksimissaan 6 pyörätuolipaikkaa, Maria-näyttämöllä 212 paikkaa, joista maksimissaan 4 pyörätuolipaikkaa. Minna-näyttämöltä löytyy induktiosilmukka, Maria-näyttämölle löytyy lainattavia kuulolaitteen infrapunavahvistimia. Teatterin lipunmyynti sijaitsee ala-aulassa heti pääovien jälkeen oikealla. Teatterin lippukassa on avoinna kaksi tuntia ennen esitystä ja tapahtumien yhteydessä sekä lauantaisin klo 12–18.

Pysäköinti
Pysäköintipaikkoja on mm. torin alla olevassa Toriparkissa tai Kuntolaakson pysäköintilaitoksessa (osoitteessa Hannes Kolehmaisen katu 5). Lisätiedot Kuopion Pysäköinti Oy:n sivuilta.
Lisäksi Niiralassa on runsaasti kadunvarsipaikkoja. Suosittelemme saapumaan ajoissa teatterille. Huom! Aiemmin asiakasparkkeeraukseen käytössä ollut Niiralan koulun piha on työnmaan vuoksi pois käytöstä.

OHJELMISTOSSA KEVÄÄLLÄ 2021

Keväällä on taas luvassa hienoja teatterielämyksiä Kuopion kaupunginteatterissa.

Lokakuussa ensi-iltansa saanut "Tankkien kesä" on dramatisointi suositusta Sirpa Kähkösen Kuopio-sarjasta. Sodan loppumisesta on yli 75 vuotta, mutta edelleen me kannamme sen vaikutuksia syvällä sieluissamme. Tankkien kesä kertoo menneestä ajasta ja menneestä Kuopiosta, jolla on edelleen suuri vaikutus meihin kaikkiin. Esitykset jatkuvat tokokuulle asti.

Tammikuun lopussa Oscareita kahminut "Sademies" siirtyy näyttämölle Olli-Matti Oinosen jäähyväisohjauksessa. Kyseessä on hieno tarina, joka kertoo itsensä löytämisestä, erilaisuudesta ja erityisyydestä. Päärooleissa nähdään Puntti Valtonen ja Atte Antikainen.
Lisäksi keväällä ohjelmistossa on mm. Eeva Joenpellon "Neito kulkee vetten päällä". "Prinsessa Pikkiriikki" on Hannele Lampelan huippusuosittuihin kirjoihin perustuva ihan ennennäkemätön esitys, joka sopii myös perheen pienimmille. Katso tästä lisää.

 

TEATTERIPAKETIT RYHMILLE

Hinnat ovat esityskohtaiset ja löytyvä alla olevasta taulukosta.

Ryhmäkoko on vähintään 21 henkilöä.
Ryhmävapaat: vähintään 21 henkilön ryhmälle aina yksi vapaa teatteripaketti.

Lisävapaita majoituksen osalta (teatterilippu ryhmähinnan mukaan): minimi 32 hengen ryhmille yksi lisävapaa ja minimi 48 hengen ryhmille kaksi lisävapaata.

Hinnat eivät koske ennakkoesityksiä eikä ensi-iltoja, pyydä näistä tarjous myyntipalvelusta.


Teatteri-iltaan illanvietto ja ruokailu

Varaa Kylpylähotelli Rauhalahden ravintolaan ruokailu ja/tai illanvietto teatteriloman yhteyteen. Ota yhteys myyntipalveluun puh. 030 608 30, myynti@rauhalahti.fi

 

Teatteripaketit ryhmille, talvi-kevät 2021

Teatteripaketti sisältää

  • majoituksen 1 vrk
  • aamiaisen
  • vapaan kylpylän ja kuntosalin käytön
  • teatterilipun

Tankkien kesä

84 € / hlö / 2 hh

Sademies

84 € / hlö / 2 hh

Neito kulkee vetten päällä

80 € / hlö / 2 hh

Tankkien kesä

76 € / hlö / 3 hh

Sademies

76 € / hlö / 3 hh

Neito kulkee vetten päällä

72 € / hlö / 3 hh

Tankkien kesä

70 € / hlö / 4 hh

Sademies

70 € / hlö / 4 hh

Neito kulkee vetten päällä

66 € / hlö / 4 hh

Tankkien kesä

Sademies

Neito kulkee vetten päällä

84 € / hlö / 2 hh

84 € / hlö / 2 hh

80 € / hlö / 2 hh

76 € / hlö / 3 hh

76 € / hlö / 3 hh

72 € / hlö / 3 hh

70 € / hlö / 4 hh

70 € / hlö / 4 hh

66 € / hlö / 4 hh