Kesäteatteripaketit

Heinäkuussa 2018 Rauhalahden teatteriareenalla tulee toimimaan Ismo Apellin luotsaama Rauhalahti Teatteri. Ensimmäisen kesän näytelmä kantaa lyhykäisyydessään nimeä PERTTI. Kyseessä on tietenkin Spede Pasasen elämäntarina, jonka Antti Heikkinen dramatisoi.

Kesäteatteria Rauhalahdessa
Rauhalahti Teatterin PERTTI on ratkiriemukas mutta koskettava kertomus Suomi-viihteen ikonin ”Spede” Pertti Pasasen huikeasta elämänkaaresta Kuopiosta Kulosaareen. Tämä moniulotteinen musiikkikomedia sisältää lapsuuden ja lähipiirin aineistoa sekä tarinoita, joita Pertistä ei aikaisemmin ole kuultu. Näytelmän dramatisoi Antti Heikkinen ja ohjaa Ismo Apell.

PERTTI -KOSKETTAVA MUSIIKKIKOMEDIA

käsikirj. Antti Heikkinen, ohj. Ismo Apell

Speden tunsivat kaikki. Pertin, tuon julkisen koomikon siviilipuolen, tunsi vain harva. Rauhalahti Teatterin kesän 2018 näytelmä on tarina molemmista.

Pertti on ratkiriemukas mutta koskettava kertomus Suomi-viihteen ikonin Pertti "Spede" Pasasen elämänkaaresta - tarina vähäpuheisen kuopiolaisen pikkupojan matkasta suomalaisen viihteen kuninkaaksi, joka opetti jörön kansan nauramaan asiat päälaelleen kääntävälle kreisikomiikalle. Pertti on kertomus unelmista, unelmien todeksi tulemisesta, naurusta ja naurun nurjasta puolesta. Tämä moniulotteinen musiikkikomedia sisältää lähipiirin aineistoa ja tarinoita Pertistä, joita ei ole aikaisemmin kuultu. Vaikka julkisuuden elämä oli täynnä kauniita naisia ja nopeita autoja, niin pullistelevan Macho-Speden takaa löytyi mustissakin varjoissa kulkeva ujo ja vaatimaton savolaispoika Pertti. Rauhalahti Teatterin Pertti on kunnianosoitus Suomi-viihteen kultaisimmalle ajalle, ja näytelmää tahdittaakin Jukka Virtasen sanoittamat laulut.

Rauhalahden alueelle rakennettava Pertin keksintö- ja taidenäyttely tulee tuomaan katsojille laajamittaisen annin siitä, mihin Pertti taiteellisen ja tieteellisen intohimonsa vapaa-aikanaan valjasti. Spede-idea Oy:n johtaja ja Pertin pitkäaikaisen keksijäystävän Raimo Kaukisen keräämään näyttelyyn on tulossa muun muassa alkuperäinen Spede-linko Kuopiosta, legendaarinen showboat, venesuksi sekä useita keksintöjä piirustuksineen. Pertin sisko Virpi Torri on ollut projektissa alusta lähtien. Hän vastaa myös Pertin taiteellisen puolen esille tuomisesta. ”Luotan näihin tekijöihin täysin, siksi olen mukana ”, kertoo Virpi Torri.

Näytöskausi 5.7.-5.8.2018

LIPUT 29 € normaali /27 € ryhmät (Kylpylähotelli Rauhalahden kaikki asiakkaat hintaan 27€)

Esitykset Rauhalahden katetulla teatteriareenalla.
Ensi-ilta to 5.7. klo 19, la 7.7. klo 15 ja su 8.7. klo 15.

Ajalla 11.7.-5.8.2018 esitykset ke, to ja pe klo 19, la ja su klo 15.

Lue lisää Rauhalahti Teatterista tästä.

 

Kesäteatteripaketit ryhmille kesällä 2018

Kesäteatteripaketti sisältää:

  • majoituksen 1 vrk
  • aamiaisen
  • vapaan kylpylän ja kuntosalin käytön
  • kesäteatterilipun

Ryhmäkoko on vähintään 10 henkilöä.

Ryhmävapaat: majoituksesta joka 16. vapaa, maks. 3 vapaata. Teatterilippujen osalta 31  hengen tai suuremmille ryhmille ryhmänvetäjä ja bussikuljettaja veloituksetta.

Varaa kesäteatterielämyksen oheen Rauhalahden ravintolaan ryhmällesi ruokailu ja/tai illanvietto.

Tarjous:
mikäli ryhmä osallistuu torstain kesäteatteriesitykseen klo 19.00, heillä on mahdollisuus nauttia perinneateria Jätkänkämpän tukkilais- ja savusaunaillassa ennen teatteriesitystä. Aterian hinta ryhmille 20 € / hlö (vähintään 10 henkilöä). Mikäli ryhmä haluaa myös saunoa savusaunassa, pakettihinta aterialle ja savusaunalle on majoittuville ryhmille 28 € / hlö. Illan aikana voi kuunnella haitarimusiikkia, laulaa, tanssia ja seurata huikeaa tukkilaisesitystä. Katso lisää tästä.

Kysy lisää myyntipalvelusta, puh. 030 60830, myynti@rauhalahti.fi

Hinta alk.

66,00

1 hengen huone

Kylpylähotelli

121 € / hlö

Huoneistohotelli

145 € / hlö

Hostelli

88 € / hlö

2 hengen huone

Kylpylähotelli

84 € / hlö

Huoneistohotelli

84 € / hlö

Hostelli

66 € / hlö

3 hengen huone

Kylpylähotelli

75 € / hlö

Huoneistohotelli

77 € / hlö

Hostelli

66 € / hlö

4 hengen huone

Kylpylähotelli

Huoneistohotelli

70 € / hlö

Hostelli

Kylpylähotelli

Huoneistohotelli

Hostelli

1 hengen huone

121 € / hlö

145 € / hlö

88 € / hlö

2 hengen huone

84 € / hlö

84 € / hlö

66 € / hlö

3 hengen huone

75 € / hlö

77 € / hlö

66 € / hlö

4 hengen huone

70 € / hlö