Vinkit virkistys-/tyhypäiväksi!

Suunnittelemme kanssasi mielekkään tyky-/tyhy-päivän toiveittesi mukaan. Ohjelma voi sisälltää esim. liikuntaa, luentoja, kuntotestausta ja/tai kisailuja sekä kylpemistä ja herkullista ruokaa. Esimerkkejä:

Tyhy-/Virkistyspäivä 37 €
/ hlö sis: tunnin ohjelman*, kahden tunnin kylpylän käytön  ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä).

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä tiistaisin ja kesätorstaisin 37 € / hlö sis. tunnin ohjelman*, savusaunonomisen ja herkullisen kämppäaterian.

* Min. 10 henkilöä. Hintaan sisältyy tunnin ohjattu ohjelma valinnan mukaan alla luetelluista vaihtoehdoista.

Huom! Pelkän ohjelman hinta 135 €/1-10 henkilöä, lisähenkilöt 10 € /henkilö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5 -kertainen hinta. Isommat ryhmät – pyydä tarjous!

Uutta! Katso myös LAAVU-tuotteet!

VARAA: p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi

Valitse OHJELMA:

Kurlaus - mualiman jännin pelj
Ryhmäkoko
10-30
Savossa kehitetty, curlingista jalostettu pallopeli, jossa pelivälineenä on puupallot ja harjat. Toimii kaikkina vuodenaikoina ja sopii niin huippu-urheilijoille kuin liikuntarajoitteisillekin. Myös sisällä.
Savolaiset olympialaiset
Ryhmäkoko
max 200
Aidon rehdit ja umpikierot kisat. Kesälajeina esim. naulaus, pöllin sahaus, heittolajit, lukutaitotesti, talvisin mm. avannon kairaus ja potkukelkkaviesti. Loppujen lopuksi ohjaaja aina voittaa.
Savolainen kevytsuunnistus
Ryhmäkoko
max 200
Suunnistus on heleppoo ja hauskaa, mutta tietäjät savolaiseen malliin kieroja. Rasteilla yhdistetään suunnistus ja tietovisailu.
Savolainen tietokisa / Musavisa
Ryhmäkoko
max 200
Haaskaa yhdessäoloa Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.
Hikeä pintaan himoliikkujille
Ryhmäkoko
max 70 / ulkona max 200
Tehokasta liikuntaa innostavien ohjaajien johdolla. Valittavana: Kahvakuula, Circuit training, Nopeus-/voimatreeni,vesihiit, juoksu, talvisin lumikenkäily.
Katiskaniemen luontopolku
Ryhmäkoko
ei rajoitusta
Pääosin luonnonsuojelualueella sijaitseva polku alkaa hotellin takaa. Alueen erikoisuuksia ovat lehtipuuvaltaiset lehdot, komeat kalliomänniköt, kookkaat haavat sekä rantojen eliöyhteisöt. Pituus n. 2 km.
Seinäkiipeily
Ryhmäkoko
max 10
Opetellaan huippusuositun seinäkiipeilyn perusasiat ja kiipeillään haasteeltaan vaihtelevia reittejä Rauhalahden liikuntasalin kiipeilyseinällä.
Frisbeegolf
Ryhmäkoko
ei rajoitusta
Rauhalahden alueella on 10 harrastajatason väylää. Ohjattuun tuntiin sisältyvät välineet.
Fysioterapeutin luento
Ryhmäkoko
max 300
Aiheena esim. stressi, ravinto, työhyvinvointi. Kysy tarjousta myös psykoterapeutin luennosta.
Kunnon testaus
max 70
Kunnontestaus ja henkilökohtaiset palautteet. Esim. Ukk-kävelytesti, lihaskunto- tai Toimiva-testi.
Rauhalahti selfie-ralli
Ryhmäkoko
max 200
Joukkuekisa, jossa kukin joukkue tarvitsee oman kännykkäkameran selfiekuvien ottamiseen. Kuvauspaikoista ja –aiheista joukkueet saavat enemmän tai vähemmän selkeän vinkkilistan. Paras joukkue palkitaan. Selfie-ralli sopii erityisen hyvin tutustumisharjoituksena, mutta toimii myös tuttujen kesken.
Mobo-suunnistus
Ryhmäkoko
ei rajoitusta
Nykyaikainen tapa tutustua ja kokeilla suunnistusta. Älypuhelin on suunnistajan monitoimilaite - kartta, kompassi ja leimauslaite samoissa kuorissa. Tästä huolimatta tarvitset myös suunnistuksen perustaitoja selvitäksesi MOBO-radoista.

MUITA VAIHTOEHTOJA:

KEILAUS
Rauhalahti Bowling on hulppea keilailukeskus n. 500 m hotellilta. Yhteisetu kun tulet keilaamaan ja kylpylään. Kysy myyntipalvelustamme lisää
PALLOILUHALLI
Kuopion Tenniskeskuksessa sulkapallo, lentopallo, sähly, tennis, squash. Ensin palloilua ja sitten kylpylään tai Jätkänkämpälle. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.