Tyhy- ja virkistyspäivä Rauhalahdessa

Suunnittelemme mielekkään tyky-/tyhy-/virkistyspäivän toiveidenne mukaan. Ohjelma voi sisältää esim. liikuntaa, luentoja, kuntotestausta ja kisailuja sekä kylpemistä & herkullista ruokaa.

Vinkit virkistys-/tyhypäiväksi!

Suunnittelemme mielekkään tyky-/tyhy-/virkistyspäivän toiveittenne mukaan. Ohjelma voi sisälltää esim. liikuntaa, luentoja, kuntotestausta ja kisailuja sekä kylpemistä & herkullista ruokaa. Esimerkkejä:

Tyhy-/Virkistyspäivä 37 €
/ hlö sis: ohjatun ohjelman*, kylpylän käytön  ja ruokailun (lounas tai päivällinen, ei juhlapyhinä).

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä tiistaisin ja kesätorstaisin 37 € / hlö sis. ohjatun ohjelman*, savusaunonomisen ja herkullisen kämppäaterian.

*Ohjattu ohjelma, kesto 1 h, min 10 hlö, valittavana lajit: Kurlaus, Olympialaiset, Kevytsuunnistus, hikiliikunta, lumikenkäily, luontopolku, kiipeily, Frisbeegolf, Selfieralli, Kuntotesti, fysioterapeutin luento. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5 -kertainen hinta. 

 

UUTTA: Metsäkylvyt - säällä kuin säällä
Metsä rauhoittaa, siellä verenpaine laskee, stressi helpottaa.

1. Metsäkylpy 45 min, 145 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 10 €

Säällä kuin säällä, säähän sopiva lämmin pukeutuminen. Ryhmän haltuunotto, metsämeditaatio, kehon aktivointi, loppurauhoittuminen.

2. Huolien hättyytys metsäkylpy 1,5 tuntia, 270 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 10 €Ryhmän haltuunotto, huolilappujen täyttö, metsämeditaatio, kehon aktivointi, nuotiolle saapuminen, huolten poisto, terveysjuoma nuotiolla, loppurauhoittuminen nuotiolla.

Porukan treeni ja Treenaajan tankkaus alk. 135 € / h (1-10 hlö), lisähenkilöt 10 € / hlö + ruoka 16-18 €/hlö sis. treenit altaalla tai liikuntasalissa ja treenaajan tankkauksen. Katso lisää.

Firmakurlaus: alk. 300 €Kesto 2-3 tuntia, ryhmäkoko 30-200 henkilöä, pelipaikka aivan kylpylähotellin edessä tai sopimuksen mukaan myös Jätkänkämpällä tai sisätiloissa. Kesällä ja talvella. Tutustu tarkemmin.

Virkistyspäivät laavulla alk. 40 € / 3 h: Katso kaikki LAAVU-tuotteet!

Private Kylpylä: 700 € / 2 h,  kylpylä allasosastoineen ja saunoineen on mahdollista varata omaan käyttöön iltaisin klo 21 alkaen. Varaa altaalle vaikka "Tropical pool menu". Lisätiedot.

Voimme yhdistää palveluihimme myös yhteistyökumppaneidemme tuotteita esim. keilaus, minigolf, lasersotapelit, palloilulajit (tennis, squash jne), paintball-sotapeli maastossa, virtuaalipelit, teatteri- ja musiikkiesitykset, laivaristeilyt jne.

KYSY LISÄÄ JA VARAA: p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi

OHJELMAVAIHTOEHTOJA:

Kurlaus - mualiman jännin pelj
10-30 hlö
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Savossa kehitetty, curlingista jalostettu hauska ja pelin imuun helposti vievä laji, jossa pelivälineenä on puupallot ja harjat. Toimii kaikkina vuodenaikoina ja sopii niin huippu-urheilijoille kuin liikuntarajoitteisillekin. Myös sisällä.
Savolaiset olympialaiset
max 200 hlö
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Aidon rehdit ja umpikierot kisat. Kesälajeina esim. naulaus, pöllin sahaus, heittolajit, lukutaitotesti, talvisin mm. avannon kairaus ja potkukelkkaviesti. Loppujen lopuksi ohjaaja aina voittaa.
Savolainen kevytsuunnistus
max 200 hlö
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Suunnistus on heleppoo ja hauskaa, mutta tietäjät savolaiseen malliin kieroja. Rasteilla yhdistetään suunnistus ja tietovisailu.
Savolainen tietokisa / Musavisa
max 200 hlö
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Haaskaa yhdessäoloa Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.
Hikeä pintaan himoliikkujille
max 70 hlö/ulkona max 200 hlö
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Tehokasta liikuntaa innostavien ohjaajien johdolla. Valittavana: Kahvakuula, Circuit training, Nopeus-/voimatreeni,vesihiit, juoksu, talvisin lumikenkäily.
Katiskaniemen luontopolku
ei rajoitusta
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Pääosin luonnonsuojelualueella sijaitseva polku alkaa hotellin takaa. Alueen erikoisuuksia ovat lehtipuuvaltaiset lehdot, komeat kalliomänniköt, kookkaat haavat sekä rantojen eliöyhteisöt. Pituus n. 2 km.
Metsäkylpy 45 min
145 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 10 €
Ryhmän haltuunotto, metsämeditaatio, kehon aktivointi, loppurauhoittuminen. Maksimihenkilömäärä 20 hlöä / ohjaaja.
Huolien hättyytys metsäkylpy 1,5 h
270 € / 4-10 hlöä, lisähenkilöt 10 €.
Ryhmän haltuunotto, huolilappujen täyttö, metsämeditaatio, kehon aktivointi, nuotiolle saapuminen, huolten poisto, terveysjuomaa, loppurauhoittuminen. Maksimihenkilömäärä 20 hlöä / ohjaaja.
Seinäkiipeily
Max 20 hlö
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Opetellaan huippusuositun seinäkiipeilyn perusasiat ja kiipeillään haasteeltaan vaihtelevia reittejä Rauhalahden liikuntasalin kiipeilyseinällä.
Frisbeegolf
ei rajoitusta
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Rauhalahden alueella on 10 harrastajatason väylää. Ohjattuun tuntiin sisältyvät välineet.
Rauhalahti selfie-ralli
max 2oo hlö
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Joukkuekisa, jossa kukin joukkue tarvitsee oman kännykkäkameran selfiekuvien ottamiseen. Kuvauspaikoista ja –aiheista joukkueet saavat enemmän tai vähemmän selkeän vinkkilistan. Paras joukkue palkitaan. Selfie-ralli sopii erityisen hyvin tutustumisharjoituksena, mutta toimii myös tuttujen kesken.
Kunnon testaus
max 70 hlö
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Kunnontestaus ja henkilökohtaiset palautteet. Esim. Ukk-kävelytesti, lihaskunto- tai Toimiva-testi.
Fysioterapeutin luento
max 300 hlö
135 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Aiheena esim. stressi, ravinto, työhyvinvointi. Kysy myös liikuntaan & kuntoiluun liittyvistä tietoiskuista / luennoista.
Lunta - ja tulta; lumikenkäretki ja laavu
max 15 hlö
250 €/1-10 hlö, lisählö 10€/hlö
Opastettu lumikenkäretki Katiskaniemen kauniissa maastossa ja kuumaa mehua, kesto n.2,5h.Ohjelman jälkeen makkaranpaistoa laavulla, lisähinta: nuotiopuut 20 € ja makkarat 1,50 €/kappale.
Keilaus & minigolf
Rauhalahti Bowling on hulppea keilailukeskus n. 500 m hotellilta. Hallilla on myös ulkominigolf -rata. Keilaamisen / minigolffailun jälkeen on ihana nauttia kylpylästä tai Jätkänkämpän savusaunasta, ruokailla ja tanssia. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
Lasersotaa ja -taisteluja
Megazone laserpelikeskukus sijaistee 2,5 km Rauhalahdesta, kauppakeskus Cantissa. Pelit ovat turvallisia, erittäin jännittäviä ja sopivat hyvin 7-100 vuotiaille pelaajille. Kaikki pelaajat saavat koulutuksen peleihin ja sotilaspassin, johon kirjataan taistelutiedot sekä mahdolliset ylennykset. Yhdistä laserpeliin kylpylä- tai savusaunakäynti, ruokailuja ja tansseja. Pyydä tarjous!
Palloilu
Kuopion Tenniskeskuksessa (600 m hotellilta) sulkapallo, lentopallo, sähly, tennis, squash. Ensin palloilua ja sitten kylpylään tai Jätkänkämpälle savusaunaan, loppuilta tansseissa. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.
WARP
Yhteistyökumppanimme Warp-virtuaalipelit vievät mennessään. Koettavana huimia seikkailuja, uskallusta vaativia virtuaalitehtäviä, hauskoja pelejä. Pyydä tarjous!