A la carte

MONIPUOLINEN RUOKALISTA TARJOAA JOKAISELLE JOTAKIN

Rauhalahden tarinat sekä paikalliset raaka-aineet heijastuvat à la carte ja bistro-listassamme luoden juurevaa tunnelmaa. Tarjoamme laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista. Valittavana on myös paikallisten tuottajien parhaita herkkuja monessa muodossa. Tervetuloa Rauhalahteen viihtymään ja nauttimaan. Rauhalahden herkkuja voit ostaa myös kotiin.

Mikäli mietit juhlaa isommalle ryhmälle, kysy meiltä erilaisiin tilaisuuksiin suunniteltuja buffet-menuita ja pöytiin tarjoiltavia menukokonaisuuksia.

Illallisen alkuun mukava ohjelmanumero ryhmille (5-25 henkilöä) on rento viinipruuvi. Katso tiedot tämän sivun alareunasta.

Keittiö on avoinna: sunnuntaisin klo 11.00-22.00, maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 11.00-22.30, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 11.00-23.00.

Katso tästä à la carte -lista
Bliniviikot Rauhalahdessa 5-18.2.2018. PDF.

 

Á la carte ruokailijoille tunnelmallinen ravintolatila.

Oiva-raportti 15.8.2017

UUTTA: OPI VIINEISTÄ - RENTO VIINIPRUUVI

Viininmaistelu yhdessä on hauskaa. Rauhalahdessa viinipruuvi toteutetaan osallistujien ja viiniasiantuntijamme rentona keskustelutilaisuutena. Tule tekemään kanssamme matka valko- ja punaviinien maailmaan. Ryhmän koko: minimi 5, maksimi 25 henkilöä.

Viinipruuvi
1-1,5 h
22 € / henkilö
Hinta sisältää 5 cl viiniannokset: 3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä.