A la carte

MONIPUOLINEN RUOKALISTA TARJOAA JOKAISELLE JOTAKIN

Rauhalahden tarinat sekä paikalliset raaka-aineet heijastuvat à la carte ja bistro-listassamme luoden juurevaa tunnelmaa. Tarjoamme laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista. Valittavana on myös paikallisten tuottajien parhaita herkkuja monessa muodossa. Tervetuloa Rauhalahteen viihtymään ja nauttimaan. Rauhalahden herkkuja voit ostaa myös kotiin.

Mikäli mietit juhlaa isommalle ryhmälle, kysy meiltä erilaisiin tilaisuuksiin suunniteltuja buffet-menuita ja pöytiin tarjoiltavia menukokonaisuuksia.

Illallisen alkuun mukava ohjelmanumero ryhmille (5-25 henkilöä) on rento viinipruuvi. Katso tiedot tämän sivun alareunasta.

Keittiö on avoinna: sunnuntaisin klo 11.00-21.30, maanantaisin, tiistaisin ja torstaisik klo 11.00-22.3, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 11.00-23.00.

Katso tästä à la carte-lista.
 

Á la carte ruokailijoille tunnelmallinen ravintolatila.

Oiva-raportti 3.5.2018

RENTO VIINIPRUUVI TAI OLUTPRUUVI

Viinin- ja oluenmaistelu yhdessä on hauskaa. Rauhalahdessa viini- ja olutpruuvi toteutetaan osallistujien ja juoma-asiantuntijamme rentona keskustelutilaisuutena. Tule tekemään kanssamme matka valko- ja punaviinien maailmaan.

Leppoisalla olutmakumatkalla hyppäämme hieman sivuun peruslagerista ja kurkistamme lähemmin muihin erityyppisiin oluihin.

Viinipruuvi
1-1,5 h
25 € / henkilö
Hinta sisältää 5 cl viiniannokset: 3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä. Minimi 5, maksimi 25-30 henkilöä.
Olutpruuvi
1-2 h
25 € / henkilö
Hinta sisältää viisi eri oluttyyppiä: lager, ipa, ale, vehnä ja stout. 1 dl olutannos / oluttyyppi. Minimi 5, maksimi 40 henkilöä.