Ruokailut turvallisesti omalla porukalla

Kun kaipaat turvallista illanviettoa oman porukan kesken, Rauhalahdesta löytyy tiloja myös pienemmille ryhmille. Voit tilata meiltä tilan menuineen, ja sen lisäksi meillä on mukaan otettava catering-buffet menu. À la carte -listan annoksia voi myös ostaa mukaan.

Kysy lisää myyntipalvelusta p. 03060830 tai myynti@rauhalahti.fi

Kylpylän yhteydessä on viihtyisä tilaussauna kabinetteineen ja kokoustilat sekä huoneistohotellin superior-huoneistot soveltuvat mainiosti myös illanistujaisiin.
Olemme laatineet näihin tiloihin toimitettavan pikkujouluun sopivan buffetin vaihtoehtoisine pääruokineen (yksi pääruokavalinta koko ryhmälle). Menu löytyy tästä.

Jouluaterioita saa meiltä myös mukaan, tilaa 3 päivää ennen nouto-/toimituspäivää. Toimitus kaupunkialueella 25 € / toimitus.
Katso menut tästä:
Jouluinen catering buffet ja Jouluiset catering menut.

Myös à la carte annoksia saa ostaa mukaan. Katso lista tästä.

KATSO LISÄÄ VAIHTOEHTOJA:
Jätkänkämppä ja savusauna tilausravintolana
Jätkänkämpän laavu
Rauhalahden ravintolat

Tilaussaunan kabinetin voi varata erikseen sekä saunan kanssa. Saunatiloista on käynti kylpylän allasosastolle, jonka käyttö sisältyy saunan hintaan.

 

Rauhalahden huoneistohotellissa on 67 m2 superior-huoneistoja, joita voi myös varata illanistujaisiin. Samalla yläkertaa voi käyttää yöpymiseen 5-6 henkilölle. Voitte varata myös useamman vierekkäisen huoneiston.

Tunnelmallinen Jätkänkämppä soveltuu myös pienemmille ryhmille.

 

Kokoustiloihin rakennetaan ruokailijoille diplomaattipöytä liinoituksineen. Muutoin tilaa voi somistaa omatoimisesti.