Hauskat iltamat maanantaisin

Tule viettämään iloinen ilta Rauhalahdessa. Ohjelma sopii illanvietoksi, virkistys- ja tykypäivän ratoksi sekä myös pikkujoulujen ohjelmaksi.

Hauskat iltamat maanantaisin

Luvassa on monipuolista musiikkia ja ratkiriemukkaita sketsejä savolaiseen tapaan. Luvassa on taattua sopankeittoa savolaisen humoristiseen tyyliin. Hauska sekoitus herskyviä sketsejä ja musiikkinumeroita.

Oinoskan ilonpisaroita

Esityspäivät: maanantaisin 18.3-1.4.2019
Liput 12 € , majoittujat 10 €.

Huttuset: Sitä sun tätä kaikilla mausteillla

Esityspäivät: maanantaisin 11.3.-8.4.2019
Esitys alkaa klo 19.30 ja päättyy klo 21. Väliaika.
Liput 15 € , majoittujat 12 €.Sopii illanvietoksi niin yksittäisille asiakkaille kuin ryhmillekin. Myös virkistys- ja tykypäivien viettäjille hauska ohjelmanumero!

RUOKAILUT ILTAMIEN YHTEYDESSÄ


Mikäli esityksen yhteyteen varataan normaali päivällisbuffee (tarjolla klo 17-19), hinta sisältäen esityksen on majoittujilta 28 € ja ei-majoittujilta 31 €. Päivällisbuffet sisältää salaattipöydän, lämpimät ruuat, jälkiruuan, kahvin / teen, leivät ja levitteet, kotijuomat.
Päivällislistat löytyvät täältä.

RYHMÄMAJOITUS

Ryhmille tarjoamme edullista majoitusta iltamapäiville. Voit myös varata vaikkapa kahden vuorokauden ryhmäloman ma-ke, jolloin iltaviihde on taattu: maanantaisin iltamat ja tiistaisin perinne- ja savusaunailta Jätkänkämpällä. Tarjolla on  myös edullinen 3 vrk ryhmäloma sunnuntaista keskiviikkoon. Katso kaikki ryhmätarjoukset tästä.


VARAUKSET: puh. 030 608 30, myynti@rauhalahti.fi