Majoittujan info

Hyödyllistä tietoja majoittuville asiakkaillemme. Tervetuloa!

Mikäli et tästä löydä kaikkia vastauksia, voit ottaa yhteyttä myyntipalveluun puh. 030 608 30, myynti@rauhalahti.fi tai vastaanottoon puh. 030 6083100

OLESKELUAIKA: Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen, ja huoneen luovutus viimeistään klo 12. Lisäaika lähtöpäivänä 10 € / tunti varaustilanteen salliessa.

VASTAANOTTO: Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden.

PAIKOITUS: Rauhalahdessa on iso, ilmainen parkkipaikka. Huoneistohotellilla ja studiohotellillla lisäksi omat parkkipaikat. Lämpöpistokkeita, veloitus 5 € / kerta, avain vastaanotosta.

SÄHKÖAUTOJEN LATAUS: Studiohotellin parkkipaikalla on sähköautojen lautauspisteitä. Käyttö on helppoa: lataa eParking -sovellus puhelimeesi ja valitse oikea latauspiste. Latauksen hinnat voit tarkistaa sovelluksesta, minimiveloitus uudelta käyttäjältä on 5 €. Latauspaikalla pysäköinti vain latauksen ajan.

CARAVAN SÄHKÖPAIKKA 25 €. SF-Caravan jäsenille 23 €.
Tolpassa on CEE pistoke (muunlaiseen pistokkeeseen tarvitaan adapteri).
Yhteensä 4 caravanpaikkaa parkkipaikan reunassa. Kylpyläkäynti caravan-paikan maksaneille kuittia vastaan 13 € / 7 €.

KYLPYLÄ JA KUNTOSALI: Huonehintaanne sisältyy kylpylän ja kuntosalin käyttö ja ne ovat avoinna päivittäin klo 7.30-20.30.
HUOM! Ajalla 14.3.-30.5.2021 kylpylä on avoinna ma-pe klo 14-20.30, la klo 10-20.30 ja su klo 10-19, kuntosali klo 7-20.30.

RUOKAILUT: Rauhalahdessa lähtee niin iso kuin pienikin nälkä. Tarjoamme buffetruokailuja ja perinneaterioita sekä à la carte -annoksia. Myös take away -palveluna lounas, pizzoja, talon burgereita, kylpylän Scanburger -tuotteita  ja à la carte annoksia. Isommalle seurueelle ja juhlatilaisuuksia suosittelemme varaamaan pöydän ruokailun ajaksi, ota yhteys myyntipalveluun.

Aamiaisen voi tilata myös päähotellin huoneeseen. Valittavana joko runsaampi kunnon aamiainen (25 €) ja kevyempi aamupalatyyppinen vaihtoehto (19 €), joka sisältää myös desifiontisetin. Varaus tulee tehdän ennakkoon, viimeistään edellispäivänä.

Katso lisätietoja:

Aamiaiset, lounas- ja päivällisbuffet, lähiajan menut

A la Carte-lista

Take away

Jätkänkämpän perinnepäivälliset tiistaisin

YHTEYS KAUPUNKIIN: Hotellin pihassa on paikallisbussipysäkki, josta pääsee bussilla Kuopion keskustaan bussilla nro 7 (pari kertaa tunnissa). Kesäaikaan laivayhteys Kuopion matkustajasatamaan.

MINIBAARI: Minibaareissa ei ole tuotteita, mutta niitä voidaan käyttää jääkaappina. Virvokkeita ja mehuja voi ostaa vastaanoton kioskista sekä kylpylän kahviosta.

TURVALLISEMPI YÖPYMINEN:
Kun korona mietityttää, henkilökohtaiset suojavälineet ja aamupalan nauttiminen huoneessa tuovat lisäturvaa oleskeluusi. Pakettimme sisältää desinfiointisetin sekä aamupalan hotellihuoneeseen. Hinta 19 € / henkilö. Desinfiointisetti sisältää suusuojan, suojahanskat, desinfiointiaineen ja -pyyhkeen. Aamupalan sisältö: täytetty sämpylä, tuoremehu, hedelmä, pieni makea, kahvi tai teevesi + teepussi, annosmaito, hunaja, sokeri
Aamupalan tilaus ja toive toimitusajasta viimeistään edellisenä iltana hotellin vastaanottoon.
Aamupala tuodaan klo 8-11 välisenä aikana, noin 30 minuutin viiveellä toivotusta toimitusajasta. HUOM! Toimitus vain päärakennuksen hotellihuoneisiin.

Tutustu myös huoleton loma - konseptiin, jossa asiakkaan polku on valmiiksi mietitty niin, että kontaktit on mahdollista välttää kokonaan. Varaat ja maksat huoneen netissä, pääset huoneeseen käymättä hotellin respassa, yövyt omissa oloissassi ja nautit huoneessa myös sinne ennakkoon toimitetun aamiaisen. Tämä on ehdottomasti turvallista, ja hyvä vaihtoehto myös riskiryhmille lue lisää tästä.

TUPAKOINTI: Tupakointi on sallittu vain merkityillä piha-alueilla, joissa on tuhkakupit. Muutoin huoneissa, parvekkeilla ja terasseilla tupakointi on kielletty 100 € sakon uhalla.

WIFI: Ilmainen WiFi käytössänne. Hotelliaulassa lisäksi maksuton asiakasnetti.

MATKATAVARAT: Ilmainen matkalaukkujen säilytystila hotellin vastaanoton läheisyydessä.

SILITYS: Hotelli: osassa hotellihuoneista ja sviiteissä silitysvälineet kiinteänä varusteena. Lisäksi silitysvälineitä lainattavissa vastaanotosta.
Huoneistohotelli: huoneistoissa silitysraudat, silityslautoja saatavilla.
Studiohotelli: studioissa silitysraudat ja -laudat.

HISSI: Kylpylähotellissa on hissi. Rakennuksessa on 4 kerrosta.

ALAIKÄISTEN MAJOITUSVARAUS: Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Yöpymiseen tarvitaan vanhempien suostumus sähköpostilla tai muuten kirjallisesti. Ikäraja alaikäisen majoittumiseen yksin on vähintään 16 vuotta.

LEMMIKIT: Meille voi ottaa mukaan lemmikkejä, huoneistohotellissa ja kylpylähotellissa on lemmikkihuoneita. Lisämaksu 10 € / vrk (maks. 40 € / oleskelu).

LAPSILLE: Hotellissa leikkihuone ja leikkipiha. Kylpylässä lasten altaita ja vesiliukumäki. Lainattavissa pelejä ja vapaa-ajanvälineitä. Kesäaikaan viereisessä matkailukeskuksessa eläinpuisto. Koulujen loma-aikaan runsaasti lomaohjelmaa lapsiperheille.

PYYKINPESU: Pyykkikone ja kuivausrumpu asiakaskäytössä kylpylähotellin tiloissa, pesukerta 5 €.  Avaimen ja lisätiedot vastaanotosta.

KIOSKIT: Hotellin ja kylpylän vastaanotossa sijaitsevista kioskeista voit tehdä ostoksia: makeisia, juomia, lehtiä, matkamuistoja, hygieniatuotteita jne.

ESTEETTÖMYYS: Kylpylähotellin aulaan on portaaton pääsy hotellin piha-alueelta. Hotellin edessä kaksi inva-parkkipaikkaa. Kylpylähotellissa on 2 invahuonetta ja hissi, studiohotellissa 5 invahuonetta ja invaparkkipaikkoja. Ravintoloihin, kylpylään, hoito- ja kokoustiloihin esteetön pääsy. Hotellin aulassa ja kylpylässä on inva-WC.

LUONTOPOLKU: Alueella on Katiskaniemen luonnonsuojelualue ja 2,5 km luontopolku. Hyvät ulkoilumahdollisuudet läpi vuoden.

LOMAOHJELMA: Kuntosali ja vapaa-ajanvälineitä, katso lisää tästä.

LÖYTÖTAVARAT: Kaikki Rauhalahden tiloista löydetyt tavarat (poikkeuksena elintarvikkeet, juomat, likaiset sukat ja alusvaatteet, hygeniatarvikkeet) lähtevät hotellin vastaanotosta Savon Löytötavaratoimistoon.
Löytötavarapiste luovuttaa lääkkeet asiakkaille takaisin, jos heillä on esittää asianmukaiset reseptit.  Muussa tapauksessa ne toimitetaan apteekkiin hävitettäväksi. Teräaseet luovutetaan poliisillle.
Löytötavarat siirtyvät hotellilta löytötavarapisteeseen joka toinen keskiviikko (yleensä parillinen viikko, poikkeukset mahdollisia), joten ennen sitä asiakkaat voivat hakea löytyneet tavarat hotellin vastaanotosta. Löytötavarapiste säilyttää löytötavaroita lain määräämän ajan 3 kk ja perivät löytätavaralain mukaisen säilytysmaksun.

Asiakkaat voivat kysellä tavaroitaa Löytötavaratoimistosta puh. 0600 92111 (1,98 e/min+ppm), joka palvelee ti-to klo 11-16. Toimisto sijaitsee Kuopion keskustassa, Minna Canthin katu 23.