Majoittujille etuja Puijon Tornissa

Rauhalahden hotellissa, huoneistohotellissa tai hostellissa majoittuvat voivat vierailla Puijon Tornissa edullisempaan hintaan.

PUIJOLLE UPEAA KALLAVESI-MAISEMAA IHASTELEMAAN

Puijon Torni on maamerkki, joka Kuopioon saavuttaessa erottuu jo kaukaa. Se sijaitsee keskellä kaupunkia vain parin kilometrin päässä kuuluisasta Kuopion torista. Mäen harjalla seisovasta tornista avautuvat poikkeuksellisen laajat ja kauniit näkymät suomalaiseen järvimaisemaan sekä Kuopion kaupunkiin.

Nykyinen Puijon torni on kolmas näköalatorni Puijon mäen laella. Ensimmäinen torni rakennettiin jo vuonna 1856, toinen 1906 ja nykyinen torni vuonna 1963. Nykyisellä tornilla on korkeutta 75 metriä, kohoten 224 metriä Kallaveden ja 306 metriä meren pinnasta. Tornin erikoisuutena on pyörivä ravintola. Tornin ympärille levittäytyvä Puijon mäki on noin 500 hehtaarin suuruinen viheralue ja se on ollut matkailijoiden ja kuopiolaisten suosima näköalapaikka jo 1800-luvun alusta saakka.

Puijolla ovat vierailleet mm. presidentti Urho Kekkonen ja Persian shaahi, joka olisi halunnut ostaa upean Puijon tornin vaimolleen lahjaksi.

Puijon Tornin pääsylippujen erikoishinnat Rauhalahdessa majoittuville:

  • 4 € / aikuinen (norm. 6 €)
  • 2 € / lapsi 4-12 v. (norm. 3 €)

Lisäetuna Torniravintolassa ruokaileville asiakkaille hyvitetään 50 % em. hinnoista pääruuan yhteydessä eli 2 € / aikuinen ja 1 € / lapsi.

Edut saa esittämällä huonekortin (pahvinen huonekortti, pelkkä muovinen avainkortti ei riitä)  Puijon Tornin lipunmyynnissä.

Katso lisätietoja Puijosta www.puijo.com

 Kuopion kaupungin ylläpitämästä Puijo Portaalista löytyy runsaasti lisätietoa Puijosta, sen luonnosta, urheilusta ja kulttuurista. Tutustu Puijon Portaaliin tästä.