Kesäteatteria Rauhalahdessa

Rauhalahti Teatterin PERTTI on ratkiriemukas mutta koskettava kertomus Suomi-viihteen ikonin ”Spede” Pertti Pasasen huikeasta elämänkaaresta Kuopiosta Kulosaareen. Tämä moniulotteinen musiikkikomedia sisältää lapsuuden ja lähipiirin aineistoa sekä tarinoita, joita Pertistä ei aikaisemmin ole kuultu. Näytelmän dramatisoi Antti Heikkinen ja ohjaa Ismo Apell.

PERTTI -KOSKETTAVA MUSIIKKIKOMEDIA

käsikirj. Antti Heikkinen, ohj. Ismo Apell

Speden tunsivat kaikki. Pertin, tuon julkisen koomikon siviilipuolen, tunsi vain harva. Rauhalahti Teatterin kesän 2018 näytelmä on tarina molemmista.

Pertti on ratkiriemukas mutta koskettava kertomus Suomi-viihteen ikonin Pertti "Spede" Pasasen elämänkaaresta - tarina vähäpuheisen kuopiolaisen pikkupojan matkasta suomalaisen viihteen kuninkaaksi, joka opetti jörön kansan nauramaan asiat päälaelleen kääntävälle kreisikomiikalle. Pertti on kertomus unelmista, unelmien todeksi tulemisesta, naurusta ja naurun nurjasta puolesta. Tämä moniulotteinen musiikkikomedia sisältää lähipiirin aineistoa ja tarinoita Pertistä, joita ei ole aikaisemmin kuultu. Vaikka julkisuuden elämä oli täynnä kauniita naisia ja nopeita autoja, niin pullistelevan Macho-Speden takaa löytyi mustissakin varjoissa kulkeva ujo ja vaatimaton savolaispoika Pertti. Rauhalahti Teatterin Pertti on kunnianosoitus Suomi-viihteen kultaisimmalle ajalle, ja näytelmää tahdittaakin Jukka Virtasen sanoittamat laulut.

Rauhalahden alueelle rakennettava Pertin keksintö- ja taidenäyttely tulee tuomaan katsojille laajamittaisen annin siitä, mihin Pertti taiteellisen ja tieteellisen intohimonsa vapaa-aikanaan valjasti. Spede-idea Oy:n johtaja ja Pertin pitkäaikaisen keksijäystävän Raimo Kaukisen keräämään näyttelyyn on tulossa muun muassa alkuperäinen Spede-linko Kuopiosta, legendaarinen showboat, venesuksi sekä useita keksintöjä piirustuksineen. Pertin sisko Virpi Torri on ollut projektissa alusta lähtien. Hän vastaa myös Pertin taiteellisen puolen esille tuomisesta. ”Luotan näihin tekijöihin täysin, siksi olen mukana ”, kertoo Virpi Torri.

Näytöskausi 5.7.-11.8.2018

LIPUT 29 € normaali /27 € ryhmät (Kylpylähotelli Rauhalahden kaikki asiakkaat hintaan 27 €). Lippuvaraukset www.lipputoimisto.fi
Huom! Esityksiin 12.-13.7.2018 saa Plussa-kortilla 10 % alennusta normaalista hinnasta esityksiin. Lipun  hinnaksi jää 26,10 €.  Voit varata lipun www.lipputoimisto.fi - nettikaupassa Plussa-hintakategoriasta, soittamalla puh. 060095020 tai esityspäivien aikaan teatterin lipunmyyntipisteestä.  Teatterilla esitettävä Plussa-kortti.

ESITYKET Rauhalahden katetulla teatteriareenalla.
Ensi-ilta to 5.7. klo 19, la 7.7. klo 15 ja su 8.7. klo 15.
Ajalla 11.7.-11.8.2018 esitykset ke, to ja pe klo 19, la ja su klo 15.

Lue lisää Rauhalahti Teatterista tästä.

Kesäteatteripaketit kesällä 2018

Kesäteatteripaketti sisältää:

  • majoituksen 1 vrk
  • aamiaisen
  • vapaan kylpylän ja kuntosalin käytön
  • kesäteatterilipun

Varaa kesäteatterielämyksen oheen Rauhalahden ravintolaan ruokailu ja/tai illanvietto.

Vinkki:
mikäli osallistut torstain kesäteatteriesitykseen klo 19.00, on mahdollisuus nauttia perinneateria (rosvopaisti) Jätkänkämpän tukkilais- ja savusaunaillassa ennen teatteriesitystä jälkeen. Aterian hinta 23 € / hlö. Mikäli haluat myös saunoa savusaunassa, saunominen maksaa on majoittujille 8 € / hlö. Illan aikana voi kuunnella haitarimusiikkia, laulaa, tanssia ja seurata huikeaa tukkilaisesitystä. Katso lisää tästä.

Kysy lisää myyntipalvelusta, puh. 030 60830, myynti@rauhalahti.fi

Hinta alk.

87,00

KYLPYLÄHOTELLI

Huone yhdelle

129 € / hlö

Huone kahdelle

87 € / hlö

Huone kolmelle

78 € / hlö

KYLPYLÄHOTELLI

Huone yhdelle

Huone kahdelle

Huone kolmelle

129 € / hlö

87 € / hlö

78 € / hlö

HUONEISTOHOTELLI

Huoneisto kahdelle

87 € / hlö

Huoneisto kolmelle

80 € / hlö

Huoneisto neljälle

73 € / hlö

HUONEISTOHOTELLI

Huoneisto kahdelle

Huoneisto kolmelle

Huoneisto neljälle

87 € / hlö

80 € / hlö

73 € / hlö

HOSTELLI

Makuuhuone yhdelle

95 € / hlö

Makuuhuone kahdelle

69 € / hlö

HOSTELLI

Makuuhuone yhdelle

Makuuhuone kahdelle

95 € / hlö

69 € / hlö