Majoittujan info

OLESKELUAIKA: Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen, ja huoneen luovutus viimeistään klo 12. Lisäaika lähtöpäivänä 10 € / tunti varaustilanteen salliessa.

VASTAANOTTO: Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden.

PAIKOITUS: Rauhalahdessa on iso, ilmainen parkkipaikka. Huoneistohotellilla ja studiohotellillla lisäksi omat parkkipaikat. Lämpöpistokkeita, veloitus 5 € / kerta, avain vastaanotosta.

SÄHKÖAUTOJEN LATAUS: Studiohotellin parkkipaikalla on sähköautojen lautauspisteitä. Käyttö on helppoa: lataa eParking -sovellus puhelimeesi ja valitse oikea latauspiste. Latauksen hinnat voit tarkistaa sovelluksesta, minimiveloitus uudelta käyttäjältä on 5 €. Latauspaikalla pysäköinti vain latauksen ajan.

KYLPYLÄ JA KUNTOSALI: Huonehintaanne sisältyy kylpylän ja kuntosalin käyttö ja ne ovat avoinna päivittäin klo 7.30-20.30.
HUOM! 4.1.-19.2.2021 kylpylä on avoinna ma-pe klo 14-20.30 ja la-su klo 10-20.30, kuntosali klo 7-20.30.

YHTEYS KAUPUNKIIN: Hotellin pihassa on paikallisbussipysäkki, josta pääsee bussilla Kuopion keskustaan bussilla nro 7 (pari kertaa tunnissa). Kesäaikaan laivayhteys Kuopion matkustajasatamaan.

MINIBAARI: Minibaareissa ei ole tuotteita, mutta niitä voidaan käyttää jääkaappina. Virvokkeita ja mehuja voi ostaa vastaanoton kioskista sekä kylpylän kahviosta.

TURVALLISEMPI YÖPYMINEN: Kun korona mietityttää, henkilökohtaiset suojavälineet ja aamupalan nauttiminen huoneessa tuovat lisäturvaa oleskeluusi. Pakettimme sisältää desinfiointisetin sekä aamupalan hotellihuoneeseen. Hinta 19 € / henkilö.

  • Desinfiointisetti sisältää suusuojan, suojahanskat, desinfiointiaineen ja desinfiointipyyhkeen.
  • Aamupalan sisältö: täytetty sämpylä, tuoremehu, hedelmä, pieni makea, kahvi tai teevesi + teepussi, annosmaito, hunaja, sokeri
  • Aamupalan tilaus ja toive toimitusajasta viimeistään edellisenä iltana hotellin vastaanottoon.
  • Aamupala tuodaan klo 8-11 välisenä aikana, noin 30 minuutin viiveellä toivotusta toimitusajasta.
  • HUOM! Toimitus vain päärakennuksen hotellihuoneisiin.

TUPAKOINTI: Tupakointi on sallittu vain merkityillä piha-alueilla, joissa on tuhkakupit. Muutoin huoneissa, parvekkeilla ja terasseilla tupakointi on kielletty 100 € sakon uhalla.

WIFI: Ilmainen WiFi käytössänne. Hotelliaulassa lisäksi maksuton asiakasnetti.

MATKATAVARAT: Ilmainen matkalaukkujen säilytystila hotellin vastaanoton läheisyydessä.

SILITYS: Hotelli: osassa hotellihuoneista silitysvälineet kiinteänä varusteena. Lisäksi silitysvälineitä lainattavissa vastaanotosta.
Huoneistohotelli: huoneistoissa silitysraudat, silityslautoja saatavilla.

HISSI: Kylpylähotellissa on hissi. Rakennuksessa on 4 kerrosta.

LEMMIKIT: Meille voi ottaa mukaan lemmikkejä, huoneistohotellissa ja kylpylähotellissa on lemmikkihuoneita. Lisämaksu 10 € / vrk (maks. 40 € / oleskelu).

LAPSILLE: Hotellissa leikkihuone ja leikkipiha. Kylpylässä lasten altaita ja vesiliukumäki. Lainattavissa pelejä ja vapaa-ajanvälineitä. Kesäaikaan viereisessä matkailukseskuksessa Rauhalahden Eläinpuisto. Koulujen loma-aikaan runsaasti lomaohjelmaa lapsiperheille.

PYYKINPESU: Pyykkikone ja kuivausrumpu asiakaskäytössä kylpylähotellin tiloissa. Kysy vastaanotosta.

KIOSKI: Hotellin ja kylpylän vastaanotossa sijaitsevista kioskeista voit tehdä ostoksia: makeisia, juomia, lehtiä, matkamuistoja, hygieniatuotteita jne.

ESTEETTÖMYYS: Kylpylähotellin aulaan on portaaton pääsy hotellin piha-alueelta. Hotellin edessä kaksi inva-parkkipaikkaa. Kylpylähotellissa on 2 invahuonetta ja hissi, studiohotellissa 5 invahuonetta ja invaparkkipaikkoja. Ravintoloihin, kylpylään, hoito- ja kokoustiloihin esteetön pääsy. Hotellin aulassa ja kylpylässä on inva-WC.

LUONTOPOLKU: Alueella on Katiskaniemen luonnonsuojelualue ja 2,5 km luontopolku. Hyvät ulkoilumahdollisuudet läpi vuoden.

LOMAOHJELMA: Kuntosali ja vapaa-ajanvälineitä.

LÖYTÖTAVARAT: Kaikki Rauhalahden tiloista löydetyt tavarat (poikkeuksena elintarvikkeet, juomat, likaiset sukat ja alusvaatteet, hygeniatarvikkeet) lähtevät hotellin vastaanotosta Savon Löytötavaratoimistoon.
Löytötavarapiste luovuttaa lääkkeet asiakkaille takaisin, jos heillä on esittää asianmukaiset reseptit.  Muussa tapauksessa ne toimitetaan apteekkiin hävitettäväksi. Teräaseet luovutetaan poliisillle.
Löytötavarat siirtyvät hotellilta löytötavarapisteeseen joka toinen keskiviikko (yleensä parillinen viikko, poikkeukset mahdollisia), joten ennen sitä asiakkaat voivat hakea löytyneet tavarat hotellin vastaanotosta. Löytötavarapiste säilyttää löytötavaroita lain määräämän ajan 3 kk ja perivät löytätavaralain mukaisen säilytysmaksun.

Asiakkaat voivat kysellä tavaroitaa Löytötavaratoimistosta puh. 0600 92111 (1,98 e/min+ppm), joka palvelee ti-to klo 11-16. Toimisto sijaitsee Kuopion keskustassa, Minna Canthin katu 23.