Rauhalahti Teatterissa kesäteatteria, musiikkikomediaa ja Stand Up-esityksiä

RAUHALAHTI TEATTERI ESITTÄÄ KESÄLLÄ 2022

Kesällä 2022 Rauhalahti Teatterissa on todella monipuolinen ohjelmisto. Musiikkipitoista, huvattoman hauskaa kesäteatteria, musiikkikomediaa ja stand-up iltoja.  Varaa liput esityksiin ja tervetuloa majoittumaan, kylpylään ja ruokailemaan Kylpylähotelli Rauhalahteen - meiltä on lyhyt kävelymatka teatterille!
Rauhalahti Teatteri on katettu teatteriareena, joten sateestakaan ei ole harmia. Esitysten kauniina taustana on upea Kallavesi-maisema. Lue lisää Rauhalahti Teatterista tästä tai Facebook -sivulta.

Liput kaikkiin esityksiin myy tiketti.fi. Ryhmille liput hoitaa ryhmat@turpatalli.fi

 

MAJOITUS JA RUOKAILUT KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHDESSA

Tarjoamme mielellämme majoitusta, ruokailuja ja kylpyläelämyksiä ja savusaunailtoja teatteri-illoille. Esimerkiksi tiistaisin ja torstaisin on mahdollista nauttia rosvopaistiateria Jätkänkämpän yleisissä perinneilloissa. Kaikkina esityspäivinä on tarjolla buffetlounas  ja -päivällinen. Ruokailla voi myös à la Carte -listoilta. Ryhmille omia ryhmämenuita.

Katso majoitustarjoukset tästä ja tutustu ruokailuvaihtoehtoihin näistä linkeistä: buffetruokailut, à la Carte -lista, Jätkänkämpän perinneateria.

 

ROCK'N ROLLATORS

 

Tämän uuden kotimaisen musiikkikomedian kantaesityksen ovat kirjoittaneet yhteistyössä Toni Wahlström & Ismo Apell.

Ratkiriemukas mutta koskettava tarina perustuu tositapahtumiin, joiden keskipisteessä on yksityinen vanhainkoti Virkeä ja sen asukkaat. Arjen menon ja juhannusviikonlopun suunnittelu saa yllättävän käänteen, kun selviää, että vanhainkoti on ehkä ajautumassa pörssiyhtiön hampaisiin ja joutuu taloudellisten leikkausten kohteeksi. Kun kamelin selkä napsahtaa tämä Hopeinen joukko nousee vanhainkotikapinaan. He karkaavat hoitolasta ja valtaavat vielä kerran legendaarisen Lapinlahden Honkaharjun, joka on heille savolaisen rokin ja punkin mekka.

Päärooleissa nähdään huikea joukko: Sakari Kuosmanen, Tuija Piepponen, Heidi Herala, Ilkka A. Jokinen sekä Ilkka Pentti. Lavalle nousee kahdeksan henkinen rock-bändi joka takaa aidot Sleepy Sleepers kiksit.

Esitykset: ensi-ilta torstaina 30.6. klo 19.00. Muuten ajalla 2.7.- 13.8.2022;  tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 19.00, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15.00

 

 

JOHANNES JA KYLLIKKI VIRONPERÄLLÄ - TEATTERIRAVINTOLA ILON VIERAILEVA ESITYS

Teatteriravintola ILO ylpeänä vierailee Rauhalahti Teatterissa! Johannes ja Kyllikki Vironperällä -musiikkikomedia on hillitöntä hyvän mielen meininkiä. Huumori perustuu nokkelalle sanailulle, tilannekomiikalle ja väärinkäsityksille. Ne puolestaan ponnistavat kahden toistaan rakastavan ja kunnioittavan ihmisenainutlaatuisesta dynamiikasta.

Esitykset klo 14.00 12.7., 14.7., 15.7., 19.7., 21.7., 22.7.2022

 

ISMO LEIKOLA ”Uusien juttujen ilta” Rauhalahti Teatterissa perjantaina 15.7.22 klo 19.00

Ismo Leikolan uusien juttujen muistiinpanovihko aukeaa tässä ainutlaatuisessa illassa ja yleisö kuulee kaikki miehen tuoreet havainnot maailmasta ja maailmalta. Tule ja kuule ensimmäisten joukossa, kun tulevan shown juttuideat alkavat muotoutua!  

Esityksen kesto n. 2 runtia, sisältää väliajan.

 

HUVISEURAT -stand up show Rauhalahti teatterissa 5.8.22 klo 19.00

Huviseurat-stand up on kolmen kotimaisen huippukoomikon kesäkiertue, joka nähdään tulevana kesänä usealla paikkakunnalla. Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala ovat kaikki tuttuja näkyjä televisiosta ja Suomen stand up -klubeilta. Tänä kesänä nämä kolme kotimaisen stand up -komiikan mestaria pakkaavat huumoriheinähattunsa ja komediapicnic-vilttinsä samaan kesäkiesiin ja lähtevät naurattamaan koko Suomea.