Majoittujan info

OLESKELUAIKA: Sisään kirjautuminen klo 16 alkaen, ja huoneen luovutus viimeistään klo 12. Lisäaika lähtöpäivänä 10 € / tunti varaustilanteen salliessa.

VASTAANOTTO: Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden.

PAIKOITUS: Rauhalahdessa on ilmainen parkkipaikka. Huoneistohotellilla ja studiohotellillla lisäksi omat parkkipaikat. Lämpöpistokkeita, veloitus 2 € / kerta.

YHTEYS KAUPUNKIIN: Hotellin pihassa on paikallisbussipysäkki, josta pääsee bussilla Kuopion keskustaan bussilla nro 7 (pari kertaa tunnissa). Kesäaikaan laivayhteys Kuopion matkustajasatamaan.

MINIBAARI: Minibaarit kylpylähotellin huoneissa.

WIFI: Ilmainen WiFi käytössänne. Hotelliaulassa lisäksi maksuton asiakasnetti.

MATKATAVARAT: Ilmainen matkalaukkujen säilytustila hotellin vastaanoton läheisyydessä.

SILITYS: Hotelli: osassa hotellihuoneista silitysvälineet kiinteänä varusteena. Lisäksi silitysvälineitä lainattavissa vastaanotosta.
Huoneistohotelli: huoneistoissa silitysraudat, silityslautoja saatavilla.

HISSI: Kylpylähotellissa on hissi. Rakennuksessa on 4 kerrosta.

LEMMIKIT: Meille voi ottaa mukaan lemmikkejä, kaikissa rakennuksissa on lemmikkihuoneita. Lisämaksu 10 € / vrk (maks. 40 € / oleskelu).

LAPSILLE: Leikkihuone ja leikkipiha. Kylpylässä lasten altaita ja vesiliukumäki. Lainattavissa pelejä ja vapaa-ajanvälineitä. Frisbeegolf. Kesäaikaan naapurissa Rauhalahti Eläinpuisto. Koulujen loma-aikaan runsaasti lomaohjelmaa lapsiperheille.

KIOSKI: Hotellin ja kylpylän vastaanotossa sijaitsevista kioskeista voit tehdä ostoksia: makeisia, juomia, lehtiä, matkamuistoja, hygieniatuotteita jne.

ESTEETTÖMYYS: Kylpylähotellin aulaa on portaaton pääsy hotellin piha-alueelta. Hotellin edessä kaksi inva-parkkipaikkaa. Kylpylähotellissa on 2 invahuonetta ja hissi. Ravintoloihin, kylpylään, hoito- ja kokoustiloihin esteetön pääsy. Hotellin aulassa ja kylpylässä on inva-WC:eet.

LUONTOPOLKU: Alueella on Katiskaniemen luonnonsuojelualue ja 2,5 km luontopolku. Hyvät ulkoilumahdollisuudet läpi vuoden.

LOMAOHJELMA: Kuntosali ja vapaa-ajanvälineitä.

LÖYTÖTAVARAT: Kaikki Rauhalahden tiloista löydetyt tavarat (poikkeuksena elintarvikkeet, juomat, likaiset sukat ja alusvaatteet, hygeniatarvikkeet) lähtevät hotellin vastaanotosta Savon Löytötavaratoimistoon.
Löytötavarapiste luovuttaa lääkkeet asiakkaille takaisin, jos heillä on esittää asianmukaiset reseptit.  Muussa tapauksessa ne toimitetaan apteekkiin hävitettävälsi. Teräaseet luovutetaan poliisillle.
Löytötavarat siirtyvät hotellilta löytötavarapisteeseen joka toinen keskiviikko (yleensä parillinen viikko, poikkeukset mahdollisia), joten ennen sitä asiakkaat voivat hakea löytyneet tavarat hotellin vastaanotosta. Löytötavarapiste säilyttää löytötavaroita lain määräämän ajan 3 kk ja perivät löytätavaralain mukaisen säilytysmaksun.

Asiakkaat voivat kysellä tavaroitaa Löytötavaratoimistosta puh. 0600 92111 (1,98 e/min+ppm), joka palvelee ti-to klo 11-16. Toimisto sijaitsee Kuopion keskustassa, Minna Canthin katu 23.